OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

bajen - helsingborg

image783
Om vi tyckte han var bra i måndagens match mot aik, då är han fan hjälte nu! Minst sagt. Första halvleken mot helsingborg igår var grym, det var länge sen jag såg så bra fotboll, man trodde nästan att allt var rent önsketänkande. Redan efter 3 minuter gör Paulinho mål och i 23: e minuten får Petter på ett kanonskott. Finfint spel av både Haris&Emil, riktigt roligt att se :) 2-1 efter första. Det blev också slutresultatet. I andra halvleken hade vi knappt någon chans, heif hur många som helst. Vår kung Poppen räddade henkes straff när det var 10 min kvar. VILKEN JÄVLA KÄNSLA! Den går inte ens att beskriva. Han var överallt; slängde sig dit, boxade där, och gjorde grymma räddnigar.
" vi e bajen frrån söder" ekades på hela söderstadion efter matchen. Rysningar genom hela kroppen, ren lycka. Helt enkelt, Tack Poppen!