OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Go with the flow

image748
Jag älskar hörlurarna, jag älskar tröjan och jag älskar t-shirten! Lite annorlundare stil än vad jag brukar ha kanske, men jag gillart. Eftersom blogg.se inte varit tillgängligt tänkte jag ta de som hänt de senaste dagarna lite kort nu;

Festen i lördags
blev riktigt lyckad, sedan har jag dock inte mycket minne av tiden nere på stan, förutom att jag träffade väldigt mycket trevligt folk! Lyckat även där alltså, i det stora hela. Lite bilturer hann vi med också, innan vi runt fyra landade hos Salle; han, jag, "solveig", mårten & kenny. Där kedjerökte vi i sängen och skratta en hel del. Jag hade galet roligt, ända till klockan halv sju då vi somna, för att sedan vakna runt 8 utav att Salle skulle till sälen. Haha great! Med världens bakfylla satte vi oss i en taxi och åkte hem. Efter nån timmas sömn åkte jag och jobba. På kvällen blev det hockey & wallander, gött hv!

Igår var ändå den bästa dagen, åkte iväg till ljungskile för att kolla premiären! Bajen Bäst :) 1-0 till oss, hur gött är inte det? Bilturen var en galen sådan, gustav är galen om inte annat! Haha fy fan vilke härj, fast det var bara roligt.

Å idag var jag tillbaka i skolan, tyvärr. Har inte saknat det ett dugg! Nu ska jag sova, är så jävla grymt trött. Träning sen. Skriver kanske ikväll igen, puss.

Kommentarer
Postat av: Joel Gedin

Gillar t-shirten!

2008-04-01 @ 16:44:01
URL: http://joelgedin.blogg.se/
Postat av: Sanna

Ha en fin kväll!

2008-04-01 @ 16:55:21
URL: http://wiiiberg.tjejsajten.se
Postat av: David

Riktigt cool t-shirt

2008-04-01 @ 16:57:15
URL: http://karlstromdavva.blogg.se
Postat av: Emilia

Jättesnygg t-shirt, vart har du hittat den?

2008-04-01 @ 17:23:00
URL: http://mumsrumpa.bloggspace.se
Postat av: Helena

Svar: tack alla! T-shirten är ett av mina senaste köp från Jack&Jones :)

2008-04-01 @ 18:41:26
URL: http://helenaengstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0