OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Att fylla 18 år.


Som ni märker på mig så ser jag min 18års dag som något stort, ja en milstolpe i livet helt enkelt. Det är för mig, och förmodligen många andra, en dag man ser fram emot. Det har jag minsann gjort i alla fall ;)

Självklart är det en minnesvärd dag, men hur som haver; De bästa är absolut inte att man får gå ut på krogen med alla andra, trots att det ska bli grymt roligt, utan det är att jag har frihet att kunna ta ett efterlängtat körkort. Jag har inget som hindrar mig. Ett teoriprov och en uppkörning är redan bokat, så viktigt är det för mig. Jag älskar att köra bil och jag kommer bli överlyckligt om jag klarar't :)

Dessutom kommer morgondagen bli supermysig på många sätt; Johanna kommer hem från Borås (vart borta i 1 månad), pappa från Oslo (borta 2 veckor) och Mackan kommer från gbg inatt och sover med mig :) Jag börjar 13.40 för att de andra har fysikprov, det kan vara den bästa presenten. nästan iaf! Fast mestadelen av presenterna får jag nog i helgen av släkt&vänner men om man väntar på nåt gott väntar man aldrig för länge :) Med det avslutar vi det här snart för långa inlägget. Imorgon är jag äntligen 18 år.

Kommentarer
Postat av: sandra

Vilken fin bild Helena =) Snart är det inte långt kvar du ;) Grattis i förskott

2008-10-22 @ 23:29:40
URL: http://sandragranath.blogg.se/
Postat av: eliin

GRATTIS PLUTTEN! ÄNTLIGEN :D Det är din dag IDAG!!! :D <3

2008-10-23 @ 08:32:39
URL: http://frisorelin.blogg.se/
Postat av: Maria

GRATTIS :)

2008-10-23 @ 10:57:12
URL: http://westhers.blogg.se/
Postat av: My

Grattisgrattis! :)

2008-10-23 @ 14:33:44
URL: http://trans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0