OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Koh Samui


Tankte bara skriva sa att ni ser att jag lever :) De senaste dagarna har vi bara tagit de lugnt. Solat, badat, brant oss, chillat och en kvall var vi ute. Drack buckets som ni sag pa bilderna nedan - inget for mig som inte tycker om sprit! Det far bli singha for min del :) Annars ar allt toppen!

Mer bilder kommer absolut med tiden. Karlek till er dar hemma!

Kommentarer
Postat av: mamma

Snygg Hatt!! du ser ut som en filmstjärna. kram mamma

2010-02-21 @ 11:22:09
Postat av: Helena

Haha den ar faktiskt snyggare pa an vad den ser ut att vara :)

2010-02-21 @ 14:23:02
URL: http://helenaengstrom.blogg.se/
Postat av: Sophie

vi saknar er ska ni veta! men tiden går så fort så njut ordentligt nu :D

2010-02-21 @ 14:36:04
URL: http://sophietornander.blogg.se/
Postat av: Elin W

Åh vad du ska gotta dig i solen. Hoppas du har riktigt skönt och roligt. Tänker på dig varje morgon när jag pulsar ut till bilen som är helt begravd av all snö, för att ta mig till jobbet :) Puss till dig, kram Elin

2010-02-21 @ 19:04:15
Postat av: Sabrin

Härlig bild :)

btw bra blogg :)

2010-02-21 @ 21:45:47
URL: http://sabrinslife.blogg.se/
Postat av: Pappa Pappsen

Snygg hatt

Här hemma får vi använda ryss-mössa det är över 20 grader kallt.

2010-02-22 @ 10:38:00
URL: http://helenaengstrom.blogg.se/
Postat av: Tilda

Vilken snygg hatt!

2010-02-22 @ 11:54:22
URL: http://echoinmyhead.blogg.se/
Postat av: Pappa Pappsen

kopierar in det som stod på Expressens bloggsida på Hammarbydelen där Bajaren skrev så pass att texten togs bort av Expressen och förmodligen tog uppgiften från honom för framtiden.“Jag ville leva i total förnekan sen jag började ana att det var pågång i slutet av förra veckan.

Det fanns bara inte på kartan. Men nu är det ett faktum. En av 2000-talets största Hammarbyprofiler, han som ville att sina barn ska se honom spela i Hammarby, han som aldrig skulle spela för AIK – Sebastian Eguren, är klar för just, AIK. Det handlar bara om tre månader. Vi spelar inte ens i samma serie, Hammarby hörde sig aldrig för. Det är bara billiga undanflykter. Sebastian Eguren, våran fanbärare under några år, han som var en av oss på planen med sin spelstil, har nu bedragit och pissat på det viktigaste som finns. Sebastian Eguren är bara en i raden av fotbollshoror, och allt han gjort för Hammarby är bortglömt. Han är däremot inte bortglömd. Det han gjort lär aldrig glömmas bort på Södermalm eller i de södra förorterna.

Sebastian Egurens alla uttalanden var bara spel för galleriet. Det kanske var naivt av oss att tro att han verkligen menade vad han sa, men det såg fan så ut när han slet livet ur sig ute på planen. Men han ljög oss alla rakt upp i ansikte och sket fullständigt i de supportrar som tatuerat in hans namn eller döpt sina barn efter honom. Kanske naivt av de som gjorde det. Eguren gjorde trots allt bara 1,5 säsong i Hammarby. Men det var sättet att spela, sättet att tala, sättet att spela för oss på läktarna som gjorde oss dumma i huvudet. Kärlek har en tendens att göra det. Nu finns det ingenting kvar. Bara hat. Och Sebastian Eguren, tro mig, du är hatad!“

2010-02-22 @ 23:10:51
Postat av: ANNIKA ÖSTRÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FRÅGESTUND PÅ MIN BLOGG ! :) FRÅGA PÅ!FRÅGESTUND PÅ MIN BLOGG ! :) FRÅGA PÅ!FRÅGESTUND PÅ MIN BLOGG ! :) FRÅGA PÅ!

2010-02-23 @ 12:04:35
URL: http://aannika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0