OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Fest, filmkvall & Snorkling!



I forrgar tog vi oss annu en utekvall och den borjade som vanligt med forkrok pa varat rum! Olspelet fick nog igang oss alla och det blev bada bodyshots och strippning pga av det ;) Haha herregud! Lite dans och kak satt valdigt fint nar klockan borjade bli mycket. Alla var hur trotta som helst sa det blev en tidig kvall och dagen darpa filmkvall. Lite godis och chips till The Notebook: Hur mysigt som helst! Sa jo pappa, vi kan faktiskt trottna pa spriten ibland! Haha :)



Idag gick vi daremot upp ratt tidigt for att aka ivag pa en heldag med snorkling! En longtailbat tog oss runt mellan alla mojliga oar och vi sag bada apor och fina fiskar. Vi var alltsa i solen fran 9-16 vilket betyder att brannan battrades pa ytterligare, det gillar jag! Det blev dock inte mycket mat dar ute sa jag skakade som ett asplov nar vi val kom i hamn. Nu efter lite mat och somn mar jag mycket battre :) Ikvall korkar vi upp for sista gangen har pa Phi Phi - SKAL!

Kommentarer
Postat av: Maaki

Va mysigt ni ser ut att ha de :D Jag vill också Parta i värmen :D



Saknar dig älskling!! Sååå himla mycket!! :D <3<3<3<3

2010-03-24 @ 16:58:42
Postat av: Pappa Papsen

Ser så hääääääääärligt ut.



Hellen kan du tala om för syrran att det inte fanns någon klipp tid åt henne den 5/4 för då är det Annandag Påsk och den 6/4 var det fullbokat på förmiddagen.

2010-03-24 @ 17:46:17
Postat av: s

ditt linne med zebra mönster är sjukt snyggt :D vart är de ifrån? =)

2010-03-30 @ 19:32:53
URL: http://susannapettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0