OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Mitt 2011 i bilder & text!


JANUARI. År 2011 välkomnades med ett riktigt bra nyårsfirande innehållande 5-rätters och finaste vännerna! Januari spenderas överlag med skolböckerna men däremellan hann jag också med 3-rätters med min & mackans familj, teambuildning inför nollningen, nollning, shopping och en stor mängd tid framför inredningsbloggar. Jag hamnade dessutom på framsidan för blogg.se :)


FEBRUARI. Tre veckor utav februari spenderades i mitt underbara paradis Thailand med mina närmaste! Som ni förstår blev det en hel del god mat, bad, shopping, sol, chang, frukt och allt annat härligt som hör till. Jag ä l s k a r det! Bara några dagar efter hemkomsten väntade en fantastisk finsittning och sedan avslutades månaden med att jag gjorde slut med Mackan :/ Min närmaste och bästa vän!


MARS.
Bloggen blev lidande med ibland vill man bara inte skriva något innan allt är utrett. Mars var ändå en underbar månad på många sätt, bland annat tack vare tackphesten och en lyckad lägenhetsvisning! Långkarlsongsittningen, ett besök på boda borg, inredning och många roliga fester förgyllde också mars månad.


APRIL. April började med att jag hamnade på blogg.se (det är alltid lika roligt)! Det var tentafest för alla ekonomer och det blev minst sagt spårat, så himla roligt! BÄST AV ALLT var utan tvekan flytten till Karlstad som skedde i mitten av april men Bajens hemmapremiär kommer inte långt därefter! En vinst tack vare mål i 93:e minuten glömmer man inte i första taget. Kristian Luuk gästade KAU och hade en grymt bra föreläsning – ni måste lyssna på honom om ni får chansen! Jag glömde min biljett till September och hade min kanske galnaste kväll/natt någonsin. Haha det var helt klart en guldmånad!


MAJ. Solen medförde öl på uteserveringar och månaden gick i festandets tecken! Bäst under maj var helt klart valborg,  Marathon Monday & Copa de KAU –det är svårt att vara lyckligare än vad jag var just då! Utöver det hade jag några deppdagar men också väldigt roligt med grillchill, bajenmatcher och annat trevligt! Jag prydde återigen förstasidan för blogg.se :)


JUNI. Början av juni stavades balkonghäng och pyramider! Vi körde lekar och jag lärde mig dricka vin & briljerade med min geografikunskap. I bloggen skrev jag: ”Om skratt förlänger livet lär jag snart vara odödlig!" och det var verkligen så. Vi var ett himla bra gäng i Karlstad och oavsett om vi festade, bakade eller spelade spel så hade vi grymt roligt! Min fina vän Jossan tog dessutom examen så henne firade vi med dunder och brak i Karlskoga! En roadtrip till Tyskland klarade jag, Elin & Therese av med bravur och midsommar firades.


JULI. En vecka hos Elin i borlänge för P&L gav världens bästa start på juli! Värsta bakfyllan någonsin vägdes lätt upp med sällskapet och den galet skeva torsdagen! Next up var PIP – festival nr 2! Far East Movement, shotar, langos och härliga människor. Det är inte mycket som kan höja stämningen så som festivaler kan! Att jag kom närmare Mackan igen var det bästa på hela månaden.


AUGUSTI. En från början otroligt lyckad utekväll slutade upp som en av de värsta i mitt liv och den ångesten jag kände efter det är nästan oslagbar. Det hände en hel del kul den här månaden också, augusi är ju trots allt min favoritmånad pga KRÄFTOR! Det styrdes kräftskivor hejvilt och utöver det hamnade jag på blogg.se igen och klippte håret kort. Jag flyttade tillbaka till Karlstad igen och välkomnades med efterlängtat balkonghäng! Syjuntor och svampplockning blandades med fester. Tillsist avslutades månaden med en teambuilding inför nollningen som kan ha varit den roligaste någonsin för så taggade var vi!


SEPTEMBER. Haha och vilken nollning sen! Bad i brännässlor, efterlängtade människor, en gnutta ångest och massa galenskaper snurrade igång hösten på bästa sätt! Hösten medförde dock en liten depression.. Ups and downs kan man lätt konstatera! Andra halvan av september var jag dock mig själv igen och levde livet med spelkvällar, caps och en resa till min syster i Norge! Jag fick också läsa den roligaste kursen hittills – Höken!


OKTOBER. En viss ångest fanns hela tiden inom mig men jag försökte skjuta den ifrån mig och tack vare mycket prat med Elin och mycket träning (sats & innebandy) gick det ganska bra! Finsittningen ägde rum och jag hamnade på en förfest med ett grymt skönt killgäng och hade en riktigt rolig kväll/natt! Bäst av allt – En resa till Thailand bokades! Lyckan var total när Bajen vann sista matchen i superettan, gaaalet. Min födelsedagsfest är också en kväll jag sent kommer glömma tack vare alla fina människor som gjorde det till den bästa kvällen på länge! Min dag resulterade bland annat i min numera käraste ägodel: En iphone 4S! En tackphest hann jag också med.


NOVEMBER. Innebandyn var det jag såg mest fram emot varje vecka i november och jag hade turen att få spela en innebandycup med killgänget jag nämnt tidigare! Jag chockade mig själv med att gå upp 06.15 för att gymma och trivdes verkligen på gymmet! Träningen hjälpte mig igenom höstdepressionen som satt kvar sen tidigare och andra bekymmer. Tjejgänget gjorde en supergod 3-rätters och shotade hejvilt! Sen hade jag, Elin & Kristin en kväll där vi bakade bullar och bara mös, otroligt välbehövligt :) Lyckligare än lyckligast blev jag när jag fick VG på höken!! Jag blev dessutom chefredaktör för tidningen Goodwill och det fick mig att längta så enormt efter år 2012!


DECEMBER.
Julklappar, lussekatter, julbord och annat smått och gott som hör december till satte guldkant på vardagen trots att ingen julstämning infann sig. En loppisrunda resulterade i ett efterlängtat älghorn till min lägenhet! Andra roliga inslag var KEY-dagen med bankett och en fotbollscup. Fotbollscupen avslutades med riktigt roligt ölhäng in på småtimmarna! Hahaha den skevaste festen någonsin ägde dock rum på ekonomernas julfest – stort tack till Elin som var med och gjorde det toppenbra. Vi hade en supermysig julafton och juldagen bjöd på tjejfest. Det nya året firades in i Norge med 4-rätters, champagne och min syster & nya bekantskaper!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0