OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Gott nytt år

image556
2007 har verkligen varit det bästa året, ingenting kunde ha blivit bättre. Jag har varit med om mycket bra saker och haft det hur bra som helst. Idag är det sista dagen och jag ska göra allt för att det ska bli ett så bra slut som möjligt :) Ett år av massa underbara fester ska sluta med fest så är det bara! Fast först middag med mamma, pappa & Johan L. Vem annars om inte han, han har varit med mig hela året och hjälpt till att göra det till det bästa. Sen ska 2008 bli bättre, det ska vi se till ;) Gott nytt år på er alla, och hoppas ni fortsätter läsa och ge underbara kommentarer, ni är bäst!

Trivsamt

De senaste kvällarna har bara gått åt till spel, spel spel & åter spel! Det har varit så jäkla roligt. Vi (Jag, Sara, Johan & Robin) har spelat de mesta, xbox, kort & sällskapsspel. "Trodde du ja"-spelet fick jag i julklapp, och det är verkligen sjukt ku! Sara har kommit hit från kalmar förresten, hon bodde här förut, det är helt galet, men hur kul so helst, att vi har så bra kontakt fortfarande med tanke på att vi bara va i ett halvår typ, sen flytta hon. Du är för bra! :) 

Ikväll var jag med de redan nämnda minus Sara, vi spela spel (Scene It), haha ja.. spel är beroendeframkallande! Efter det såg vi Harry Potter och fenixordern. Haha jag fick min vilja igenom ;) Tur att jag såg första och sista filmen som gjorts på samma dag. bra ordning. Asch då, älskar dem alla ;)

Nu blev det bara en massa svammel. Jag är lite halvtrött, borde sova. Men ska äta nudlar först, godaste! Skriver mer senare idag, gonatt :)

Ännu en dos nyårsinspiration

image555

Topshop har allt bra snygga kläder! Både korsetten och kjolen är därifrån, väskan är från Gina Tricot & skorna Christian Louboutin. Hett.

Åh, Johanna kom hem från Sthlm igår, och med sig hade hon bland de snyggaste skorna jag sett någonsin! Måste ta kort på dem och visa.. Om jag har tur kanske de får sitta på mina fötter någon gång i framtiden ;)

I will head out alone and hope for the best

image552
Det är så svårt. Hjälp.

Imorse kom Elin hit och färgade mitt hår, tack hjärtat! Det behövdes verkligen :) medan vi gjorde det kollade vi första Harry Potter, haha den är så jävla skön, älskarn. Resten av dagen har jag suttit här vid datorn och fixat och pluggat. Ikväll vet jag inte vad det blir.. det blir som det blir helt enkelt.
Imorn är det nyår och fest, längtar!

Burberry Prorsum Pre-Fall 2008

image551
Här är ännu en förtitt på vad som komma skall, (här hittar ni Missoni's pre-fall)! Detta ser väldigt lovande ut, mörka färger är riktigt snyggt. Lila, svart, grått & rött och päls. Det passar så jäkla bra tillsammans! De där skorna.. ge mig!

En dos nyårsinspiration

image550
Väska Topshop
Mask ?
Skor Topshop
Klänning Topshop
Strumpbyxor Lindex

Snart är det dags för nyårsfirande, hur vi ska festa! Hoppas det blir lika kul som vi vill att det ska bli :) Här ovan ser vi en outfit nästan bara från topshop, men det skulle inte sitta helt fel att ha på sig detta som årets sista outfit..
Vet ni vad ni ska ha på er?

Inspiration

image549Det här måste vara den snyggaste outfiten jag har sett på mycket länge! Jag brukar inte gilla helsvarta sådär jättemycket, men hon har verkligen lyckats :) Skorna, väskan, mössan.. ja allt är sjukt läckert.

Så, om dagen i örebro då. Det var jättekul! Fast, jag var som sagt jättetrött och visste knappt vad jag gjorde ibland. haha! När vi satt och åt så fick jag världens skrattanfall åt en liten unge, han var lite läskigt. Det hela kändes som en skräckfilm, haha, kul var det i alla fall :) Och de andra tre tyckte att jag var helt rubbad, men så brukar det ju vara när jag får mina skrattanfall ;)
Fynden då, visst gjorde jag några såna! Ett fränare linne & halsband från Gina Tricot & sen ett par converse (igen!) Det har aldrig varit jag förut, nu älskar jag det! Färgen är så läcker, jag lägger väl in bilder någon dag så ni får se. Kläder, väskor.. skor, you name it, Jag älskart!


Grattis!

Mina kära syster fyller 19 idag, grattis :) Hoppas du får en toppendag där uppe i Sthlm! Älskar dig.

Ursäkta mig för den dåliga uppdateringen. Jag hinner bara inte riktigt, jag har så mycket annat skoj för mig! Dessutom har jag vänt på dygnet, nåt så grymt, så nu sitter jag här och mår illa för att jag är så trött. Fast, ska åka in till Örebro med Sara, Johan L & Robin :) Kan inte bli annat än bra, så jag får hålla mig vaken i några timmar till och sova när jag kommer hem! (och blogga!)
Ha en bra dag :)

De mjuka julklapparna

image546Såhär såg det ut på klädfronten :) Tröjan kommer ifrån H&M herr, och jag kommer nog bo i den framöver, har velat haft den jättelänge :) med lacktights/vanliga tights och converseskor till, oja! Magtröjan från monki kan man ju inte annat än älska, påminner om Velour tunikan jag velat haft men som är slut överallt. Kjolen älskar jag också, och pälsen likaså! Kunde inte ha blivit mer nöjd faktiskt, tacktacktack!

I de hårda klapparna fann jag bland annat hårprodukter, vinterskor, "En shopaholics bekännelser", "mvg i allt", snygg orange almanacka från ordning&reda, läppglans osv :) Tack världens bästa familj, älskar er! Julen har varit jättemysig :)


Gårdagens outfit

image542
(klicka för större bild)
Gårdagen var galet rolig, synd bara att alla som var 18 (alla utom jag) skulle vidare till statt, jag hade gärna festat mer inåt morgonen. På topp var jag! Haha istället åkte jag hem till Robin där han, johan & martin kollade film. Sjukt kul, öppnade fel dörr och sådär, orkar inte förklara men, dom fick sig ett gott skratt! Sen somnade jag lite i soffan där, jätteskönt, efter det var jag pigg igen :) Därefter fick pappa hämta mig och sen åkte jag hem och invänta syster&jossan som kom ut från statt vid 2, och vi gick till Valentinos och käka kebabtallrik. Hem kom jag vid halv 4, somnade halv 5. Så, det blev rätt sent ändå ;) 

Är oväntat pigg idag, det är i och för sig bara skönt! Fast skulle göra ett kollage med bilderna ovan, men tålamodet räckte inte till en sån här dag. Haha! Nu ska jag hjälpa till och städa lite, får hem gäster ikväll. Puss


Finfint

image536
Här är två av de tre kjolarna som jag fick med mig från American Apparel, den andra köptes av Pappa så det kommer i julklappskollaget.. (som kommer nån gång) Dessa blev som ni ser i lite mörkare färger därför fick den tredje bli röd. Den ska jag ha på mig ikväll! Nu börjar jag få jättebråttom, och presenten blev förresten jättefin :)
Puss

Tiden räcker inte riktigt till jämt..

image535
amanda jenssen - look what they've done to my song ma
För att hon är så jävla bra, älskar hennes röst.

Just ja.. ja lovade bilder och text från julfirandet. Jag vet inte vart tiden försvann.. den bara sprang iväg! Nu är klockan redan 20 över 3, gah! Elin var här en sväng förut förresten :) Böt julklappar, tack sötnos! Bäst var ändå att vi beställde biljetter till Innebandy SM i globen den 19 april, hur jag längtar! Sen har jag grejjat med en present till Amanda som fyllt 18 :) Presenten kommer nog bli jättebra, ska bara få den klar.. det tar lite tid, och efter det måste jag börja fixa mig.. En massa tjejer ska hem till Amanda och äta och efter det blir det fest, det ska bli sjukt kul :) Får se vad som hinns med när jag är klar med det jag ska vara klar med.. annars får ni ha en bra dag! Puss

God Jul på er :)

Dagarna i Stockholm kunde absolut inte ha blivit bättre, och inte nu på kvällen här hemma heller :) Sjukt nöjd med julklapparna & allting!
Måste bara säga att jag bland annat kom hem från Sthlm med 3 kjolar från American Apparel, hur jag älskar den affären! :) är såsåså nöjd, helt galet!
Har haft mycket kul helt enkelt, och jag skriver mer imorgon och lägger in bilder då :)

oväntat

Haha ja precis efter att jag skrivit de där inlägget igår så skulle johanna&josefin åka iväg till natta, och jag som var så rastlös hängde på direkt! Så fixade mig och vi åkte iväg, prata lite åså därborta, sen åkte vi iväg till en fest. Ingen höjdare tyckte vi så vi åkte hem igen. Haha! Fast det var kul att göra något, se lite folk åså :) Sen kom Henke&Axel igen, den här gången såg vi Wallander. huh vi satt och skrämde upp varandra allihoppa! Runt 1 kom jag i säng.
Och idag gick jag upp halv 6, faktiskt sjukt pigg. Har nog aldrig hänt förut i hela mitt liv! Haha men nu vill jag bara sätta mig i bilen, sova, och sen vara framme i Sthlm! Sjukt kul ska de bli :)
Ha en bra jul hörrni :) puss

Hon kan hon!

image533 Ashley
Hon är ju så fruktansvärt fin också, hur fan lyckas hon ;)

Min dag har varit väldigt lugn idag, eller inte inatt/imorse. Johanna hade tappat bort väska med mobil, pass och allt i på fyllan, och det är inte första gången. Hurra för henne. DOCK hade hon väldigt tur och fick tillbaka allt imorse, haha fast allt det nämnda var på olika ställen, hur lyckas hon? Jag såg dessutom att en av mina favorittröjor låg i väskan idag när den kom hem. puh säger jag bara, tur för henne att den kom hem igen! Hon är bäst ändå :)

Jaja, sen sov jag faktiskt ända till halv 5, sen kom några kompisar till Johanna & vi kollade "Tomten är far till alla barnen" Så jävla klockren, haha! Ja. och nu är jag inte ett dugg trött längre i alla fall, mest seg.. och galet rastlös! Fast jag tror att kvällen fortsätter i den här stilen, hur skönt som helst :) Det var allt för mig.. men det kommer kanske mer senare, puss sålänge!

Nöjd

Ja idag inhandlades två julklappar, blev riktigt nöjd med dom! Hoppas mottagarna också blir det ;) Resten får köpas på söndag. Förresten jag&familj ska upp till sthlm under julen. Shopping & julbord under söndagen och på självaste julafton ska vi vara vid Nackastatyn. Riktiga Bajare som vi är, dock är det första året vi är där.. Ovanlig men kul :)
http://www.hammarbyfotboll.se/se/aktuellt/artiklar/?articleid=31448

Trippen till Örebro (med Johan, Robin & Emelie) var förresten sjukt kul, på vägen dit skrattade jag typ konstant. Först gick jag och dom två förstnämnda runt och kikade lite, sen mötte vi upp Emelie som bor där inne och vi kollade vidare, HAHA johan testade lite kläder och vi fick oss ett gott skratt! Sedan käkade vi (haha skräll att jag skulle se just den människan.. :/) sen köpte vi dom sista julklapparna för dagen för att sedan bege oss hemåt! och som jag sa till Johan - vad hade jag gjort utan dig?! Min allra närmaste vän, jag har alltid lika kul med dig :D

Nu på kvällen har jag bara softat.. har varit jätteskönt! Eftersom jag varit så trött den senaste tiden tänkte jag gå och sova nu, gonatt på er :)

MISSONI Pre-Fall 2008

image532
Man kan ju inte annat än älska den här kollektionen. Såhär vill jag gå klädd i vår! Korta klänningar/kjolar, färgerna gult, orange & cerise som detaljfärger och mönstrat. Så läckert, jag älskart :)

Idag blir det en tripp till örebro i hopp om att hitta dom perfekta julklapparna.. nu börjar jag få lite bråttom så duschen väntar! Ha en bra dag :) puss

Den lilla svarta

image531Nej, jag menar inte klänningen med "den lilla svarta" utan korsetten! Jag gjorde iordning en drömoutfit, men det  blev inte lika snyggt som jag hade tänkt mig! Det jag hade tänkt å ha till var i alla fall ett par lacktights (eller bara svarta byxor), höga klackar, svarta väskan med nitar från Gina Tricot och något läckert nagellack. Det hade jag gärna gått ut och partat i! men nu ska jag istället kolla film med Johan O :)

Förresten, träningen var vi bara 6 pers på, vilket innebar lite latjo sådär. haha det var den roligaste träningen på länge! Innebandy är guld :)

Dagens låt

Armand van helden - I want your soul
Blir glad av att lyssna på den! Är på bra humör överhuvudtaget faktiskt :) Fast att mitt rum ser ut som om det varit ett bombnedslag är mindre kul, här måste städas! Dom som känner mig vet att det inte är någon favoritsyssla.. fast vem tycker om det? Sen väntas träning och efter det kanske träffa Johan O, helt enkelt en bra kväll :) Puss

Ny design

Ny header (+nya färger) blev det tillslut, tröttnade på det gamla! och kanske finner jag ny inspiration till bloggandet med det nya? Dock är det inte helt klart än, finputsning kvar så att säga.. Vad tycker ni? Gå tillbaka till den gamla designen eller ha kvar det :)? beslutsångest.. Headern blev återigen enkel, det är så jag vill ha det :)
Säg vad ni tycker nu! Puss

Det kommer bli great

image528
Äntligen jullov, visserligen kan man säga att jag redan har haft lov i två veckor, men det ska bli skönt med några veckor till :) Med massa julmys och fester, det kommer bli sjukt kul! Nu ska jag äta jansson, alltså det finns fasiken inge godare än julmaten (fast sommar & grillning är inte långt efter). Mums!

Nice

Leona Lewis - bleeding love

Skönt att ha en dag då man inte har någonting man måste göra, mer såna dagar!



Sov i två timmar förut, och sen väckte Johanna mig! Jag som bara hade tänkt att ligga och försöka sova, jag lyckades ganska bra ;) men det var bara skönt! Ska gå och sova nu snart igen. Imorgon börjar lovet, hur nice är inte det? Puss

Dagens bild

image527
Bild: Lovisa Burfitt
Älskar dessa bilder otroligt vackra. Dem kommer ni få se mer utav :)

Gårdagens outfit

image526 Jag har ganska mycket mörka kläder på mig nuförtiden, fast lite färgklickar är det ändå. Vinröda naglar & blåa skor. Nitskärpet vägrar bli bra på den bilden då det övriga ser bra ut, asch då :D Idag bar jag mjukiskläder, varför vet jag inte men bekvämt var det!

Sådärja. idag gjorde jag årets sista prov samt årets sista uppsats! Skönare känsla finns fan inte. underbart! :D
Det ska firas med.. en heldag i sängen med film&chips. Som det ser ut nu, sen kanske det ändras med dagen. Vad det än blir så är jag glad för att jag slipper plugga! Yes. Hoppas ni får en lika bra dag :) puss

I like

image525
Visst köpte jag mycket, men här är ändå mina favoriter; Har länge letat efter ett par sköna converseskor, äntligen är dom mina :) Orange är fortfarande en av mina favoritfärger (delar första platsen med lila) så när jag fann denna klocka var den min direkt. Väskan då, lack, nitar och perfekt storlek. Behöver jag säga nåt annat? Love it!

Skolan idag var väldigt nice, fikade på svenskan, film på engelskan och så åt vi massa olika franska ostar på franskalektionen (vi är bara 5 tjejer + lärare, perfekt!) Det var dagens höjdpunkter, hade väldigt trevligt :) Nu väntar ännu mer pluggning än igår, biologiprov imorgon! Så fick hoppa över dagens balmöte, trist de.. och istället sitter jag här och bloggar? Skärpning! Måste hinna med träningen och kolla matchen efter (A) så nu ska jag sätta fart. puss

Trivs

image524Vår 08
Såhär vill jag se ut i vår! Ser så skönt&snyggt ut, I like.

Fast annars gillar jag vintern jättemycket iår (kanske för att jag missa två veckor utav den och låg och sola istället), älskar när träden är sådär vita som dom är nu, och ingen snö på backen! Nej de är mys :)
Sen är det ju inga fel när man har någon att mysa med under vintern, jag trivs!  Har egentligen inte tid att sitta här me bloggandet, men var bara tvungen att slänga ihop den där bilden och visat, så grymt snyggt tycker jag! Va tycker ni?
Nu ska jag sova lite, sen ska jag fortsätta kämpa med ett samhällsarbete.. Puss

Trevlig söndag

Det blev inge lussekatt bak, men stan&glögg fixade vi, och sen har vi pluggat resten av dagen! Istället för bak tar vi och gör ett biobesök, Johanx2 och jag :) Äntligen ska vi kolla Saw 4!

Advent

image523Lovisa Burfitt
Den här bilden får mig att bli nåt så grymt sugen på att köpa nya skor, i massor! Fast vad för skor vet jag inte, jag kanske kan börja med att använda dom jag har, haha :) men det är ju så kul att köpa nya.

Usch,.. jag mår förövrigt lite halvrisigt, tar tablett efter tablett dag ut och dag in. typ. Ont i nacken, huvudvärk, försylning som medför blåsor i munnen och som pricket över i:et så började den mindre roliga veckan på månaden idag. Ja, förutom detta så mår jag jättebra ;) Ska ner på stan och kika efter julklappar med Johan nu, och ikväll blir det nog glöggdrickande och lussekattbak. Det är ju trots att tredje advent, och jag måste ju ta igen första och andra som jag missade ;)
aja nu blev det bara en massa svammel, men jag måste dra nu! Ha en bra dag :) puss 

I'm Back ;)

image522Sjukt fin bild!

Dock var det inte det jag tänkte förmedla med det här inlägget, utan tänkte bara skriva att jag är hemma igen :) Fast kom hem torsdagsmorgonen, firade lucia med lussekatter&glögg! Lite snabb omställning sådär ;) De sista dagarna i Thailand var sjukt bra (som resten av resan), tisdagen nästan bäst då vi rockade loss på Rock City, japp det var guld!
Fast.. jag njuter av att vara hemma nu :) Familjen & Johanx2 var grymt efterlängtade, skönt att träffa er igen.
Med tiden kommer jag lägga in lite bilder från resan och så, fast tvivlar på att det blir mycket bloggande här innan jul, har en del i skolan! Vi får se helt enkelt, bara att besöka och kommentera ändå vet ni ;)

Idag ska familjen till mormor och äta julmat, älskart! Puss

Hej igen :)

Jag har det sa bra som man kan ha det, anda ska det bli superskont att aka hem imorgon. Ar matt pa sol asa nu, trodde inte att jag kunde bli det ;) Fast jag flagnar redan uppe i pannan, det mar jag daligt av! Grr.
De senaste dagarna har vi som sagt hunnit se apor (sa sota!), shoppat och sen varit uppe i Kamala och traffat Maria ekman + familj, dar vi drack champagne och at hummer. Mums!
Ikvall ar det sista kvallen har och vi ska in till Patong med Amanda&Co, Maria&Co, paret Ring och Marten och Salle. Haha hela karlskoga ska rocka loss pa Rock City, ikvall ar det alltsa party som star pa schemat! Ska njuta av sista tiden har :) Ha det bra! Puss


shopping!

uj jag orkar inte blogga har nere, och det ar trakigt nar jag inte orkar lagga in bilder! Har manga fina :) men, maste bara skriva att jag nog hittat min nyarsblasa! Alltsa, en superfin klanning :), far se om jag har den da! Jag har hittat mycket annat fint ocksa, nojd, och jag trivs som fisken i vattnet i mitt paradis. Imorgon ska vi se apor och snorkla, sjukt kul, sa det blir en tidig kvall.. 
Saknar dig! och alla andra ocksa sa klart :) for att inte tala om innebandyn.. de bara sticker i kroppen! Fast jag gar ca 10 km snabbt varje dag bara pa stranden, jag vill ju inte ligga efter nar jag kommer hem ;) aja det far duga.. fast jag funderar pa att springa nan dag.. orkar man de tro? far se :) men nu blire sangen! Puss

Grattis mamma!

Har varit en toppen dag :) Skriver mer om de imorn! Puss


Lite paff

Ja de blev jag minst sagt igar nar jag tyckte jag sag en tjej som var lik Amanda Gillberg, och det va hon! Haha hade ingen aning om att hon + familj skulle ner hit :) Det var ju lite kul, sa de har tva dagarna har vi umgats med dem, och ikvall ska vi till patong- och imorgon aka bat till nagon o med dem! Ikvall ska jag spendera pengar, huhu massa vaskor vill ja ha :) yes. nu ar klockan 16.00, sa ska val sitta har ett tag sen forsoka plugga..
Wow vad jag trivs i solen, alskar att bli brun :) Japp, livet ar allt bra underbart ;)

RSS 2.0