OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Lycka!

Vilken perfekt kväll jag fick, kunde nog inte ha varit så mycket bättre :) Det blev inte som det var tänkt, men jag kommer alltid ställa upp för Johan i första hand, och ikväll behövdes det. You're the best! :) Väldigt mycket skratt blev det, och så hade vi en riktig gamekväll! Lite heroes och till och med lite cs, som i den gamla goda tiden. haha!
Jag hade så himla kul, mer såna här kvällar tack! :)

Det fattades väl bara en grej, men bättre lycka med det imorgon, hoppas jag! :) För nu ska jag allt sova, ska bli huur skönt som helst. gonatt hörrni!

Perfekta ringen

image384
För 150 kr kan man få den här snygga ringen från Urban Outfitters, uhu va den är snygg :) Sådär stor och snygg, yes den skulle jag gärna vilja ha här hemma hos mig nu!

Nu håller jag på med ett arbete om EU, jag skiter väl i allt som har med det å göra! Fattar inte mycket alls av de här frågorna, trött jag blir.. Haha bra de går för mig :) Får väl försöka ett tag till och se om det går bättre..
Hoppas ni har det roligare än mig! Puss

And you feel like it's a beautiful day, don't let it get away.

image383 Katie Holmes
På denna bild har hon mitt drömhår, som ni kanske redan förstått vid det här laget, jag älskar hår med mycket volym och lockar! så läckert.

Jao, men nu börjar jag få lite bråttom! Ska åka och hjälpa till på innebandycupen, servera mat och så.. Ha de bra :) puss

Veckans outfits


Foto: Måndag, onsdag1, onsdag2, torsdag, fredag.

Har inte orkat lägga in en outfit från varje dag, och i fredags glömde jag ta kort på min festoutfit.. Idag orkar jag inte lägga in någon bild, men den kommer nog se ut som den i fredags :)
Måndag och onsdagen är jag helt klart mest nöjd med, älskar som sagt teen på bild ett, men gillar helheten på onsdag1&2. Så favoriten är någon av dom, och dom två sista bilderna visar bara att jag har slut på idéer.. Ny vecka nya tag, så ska försöka få ihop lite snyggare outfits denna vecka som kommer!

men, jag vill ändå höra vad ni tyckte om dessa; RÖSTA!

De blir inte alltid som man tänkt sig

Ja de kan man ju säga att de inte blir, fest vart det igår i alla fall! Den blev inte som jag planerat (nyktert) nej.. men de va jättekul tills det blev lite för mycket. Kvällen avslutades inte som de var tänkt men jag hade riktigt trevligt innan de ;)

Idag har jag mått mindre bra, men jag tog med mig Johan och kollade innebandy där runt halv 3 :) Satt med Emma&Malin, roliga töser de där ;) Kul att kolla innebandy, trots att jag inte hängde med riktigt! Haha :)  aja man kan inte vara på topp jämt. Nu ska jag plugga och fixa :) puss

full of feeling

Ikväll var det nog tänkt att det skulle bli lugnt, istället blir det festande. Kul att träffa folk :), jag laddar upp med bra partymusik, not! Det som spelas är punk, haha det är jävligt bra faktiskt.

Dia Psalma - Luft
Blir därför dagens låt :) De gör många sjukt bra låtar, texterna är dock lite tragiska, men det är väl så det ska vara när det gäller punk. Aja nu måste jag fixa mig :) hoppas ni får en kul fredag! puss


Mischa Barton

image377
Wow vad jag älskar henne i brunt hår, förr tyckte jag inte att det var lika fint, men man vänjer sig ju! Numera tycker jag att hon ser mer mogen ut, och hon klär sig förresten sjukt snyggt. Ups.. jag gjorde visst så att skorna på sista bilden inte syns så bra, men de är galet snygga, tycker om hennes rockiga stil! Looken på första bilden är ju bara för underbar, I like. Den andra är väl inte min stil, men ändå jättefint :)
Ja.. om man ändå kunde se ut som Mischa!

Dagens outfit

Igår körde jag på en lite halvknäpp outfit, och idag tänkte jag att jag skulle köra en lite mer vanligare stil :) Men ändå lägga in en "klick Helena" i det, därav en knallrosa tröja. Ni som följt mig i denna blogg vet att jag älskar färger, och använder oftast färgade kläder (i form av färgade strumpbyxor, färgade skor och så vidare)

image375

oj lite konstiga bilder, men äsch orkar inte va så noga :) De två små är för att visa mitt hår, som jag förövrigt blev väldigt nöjd med idag! Sov med inbakad fläta och fick därför lite volym i form av lockar, ooh jag älskart!

Vad har jag gjort de två och en halv senaste timmarna?! har fan ingen aning.. men ska fortsätta ta de lugnt tills Johan slutar då ska vi ta en promenad :) Ikväll ska jag umgås med lite folk, återkommer om de senare, eller imorgon! Så får jag se om jag slänger in lite andra inlägg senare, I think so! Hade bra så länge :) puss

Varje litet steg

Nämen hörrni, träningen gick sisådär men det var lika kul som alltid ändå :) Hann se slutet av idol, tur de, annars hade jag ju missat Amanda som sjöng som en gud! Bästa jag hört på länge :) jao, men nu har jag massor av plugg framför mig. Så ska väl sätta igång då, puss!
Förresten :) nu har jag bestämt mig för att försöka bli lite mer nyttig, typ ta en frukt istället för godis! lägg märke till att jag skrev med försöka, så det är inget jag tänker tvinga mig själv till. Hoppas det funkar ändå :)

Dagens fulsnygga outfit ;)

image374
Bilden gör inte knästrumporna rättvisa, för de är varken så mörka eller så ljusa som på bilden, men ändå :) Kunde som sagt inte välja färgen så det fick bli såhär, och så "freaka" jag till det lite till och använde mina glasögon (på tiden, de har legat i fodralet alldeles för länge). Ganska ballt tycker jag ändå, fast jag förstår om inte alla tycker som mig. haha!
Nu väntar en massa plugg, prov imorgon! och jag har bara en timma att öva för klockan 6 är det möte med innebandyn, om säsongen och så vidare och sen är det äntligen träning :) puss

HAHA

så jävla fulsnyggt. Jag fick svårt att välja vilken färg jag skulle ha på knästrumporna, så det fick bli en av varje! Alltså, varför inte. Man kan ju lika gärna testa lite saker, man dör ju inte :) men jag kommer nog få ett högt antal kommentarer idag.. whatever ;) Bild kommer senare idag. puss

Lite jobbigt med rubriker ibland.. jao

Får någon vecka sedan kände jag att jag hade bloggtorka, nu är det precis tvärtom. Jag känner att jag kan skriva hur mycket som helst :) Nackdelen är väl att inläggen försvinner (om ni inte kollar under kategorierna förstås!) därför tänker jag återigen påminna er om detta !
Nu var det slut för idag, för nu väntar snart sängen :)

"Vill ha" kollage

image373
Japp, allt detta har faktiskt redan varit med på min blogg, kanske till och med mer än en gång! Vissa saker är dyrare än andra, men det mesta av detta är faktiskt inte så hiskligt dyrt! Därför tänker jag nog skriva ut detta kollage och ge till min familj :) För den 23 oktober är det min dag, och jag skulle bli överlycklig om jag fick något av det här :)

Ge mig något av detta och jag ska älska dig tills jag dör ;)

Idol

image372
Carina Berg & Carolina Gynning, haha dom måste ju vara de bästa programledarna ever :) Jag sitter där själv i soffan och skrattar flera gånger, känns helt sjukt! Men kul är det :)
Ut med Sam nästa gång tack, tycker inte alls om honom. Daniel däremot, vilken jävla stjärna! Mattias kan få komma med i fredagsfinalen bara för att han är så jävla het, haha, fast han sjunger riktigt bra också! Nu börjar de igen :) Sen är det Top Model, great! puss

Allt blir inte som man tänkt sig

åh.. Jag vill bara ha tillbaka Den Där kvällen, det kommer ta lång tid att glömma! Oj vad jag trivdes, vill bara tillbaka! :/

I like

image370
Häromdagen bloggade jag om uggsen, kolla bara hur Jennifer Aniston bär upp dom, urläckert!

Dagens outfit (2)

image369
Inte några större ändringar men såhär såg jag i alla fall ut när jag gick neråt stan för möte, och det var riktigt trevligt :) Efter det gick jag hem och jag har faktiskt pluggat lite, känns bra!
Fast, det är fortfarande några saker jag fortsätter skjuta fram, när ska man lära sig att det inte är bra?!  Jag vet att det inte är det, men ändå tar jag inte till mig de. Dumt de där är..  aja :) Snart ska jag sätta mig framför tv'n och kolla Idol, tills dess ska jag nog grejja ihop något i Photoshop :) ha de bra! puss

Dagens outfit

image368
Detta var då dagens.. Älskar ponchon från Gina Tricot :) Den liknar min svarta "kofta" som jag också tycker om så mycket! Haha min lugg börjar bli lite lång.. för lång! Det syns på bilden i högra hörnet :)

jaja, idag var jag tillbaka i skolan och dagen gick riktigt fort, skönt det! På fredag slutar vi halv 12, så har haft en riktig kanonvecka :)

Idag väntar ett möte med balkommittén, som består av;  Mig, Martin, David & Sofia :) Riktigt kul! Haha jag kommer nog skriva mycket om det här i min blogg, speciellt nästa år när det börjar närma sig! Vi ska mötas upp vid Café Paris, så då blir det helt klart en kycklingbaguette för min del. Supergott!

Efter det blir det en helkväll med plugg, jag ska försöka lyckas med det i alla fall! :p aja, måste gå nu! Puss

Vill ha!

image367Väska med peacemärke från Dogeared (finns hos KyssJohanna)
Wow, är riktigt sugen på något med peacemärke nu, och den här väskan var riktigt fräsch! Enkel men snygg, ja något sådant vill jag ha :) Kostar bara 225 kr, kanske något att slå till på? när jag fått mitt studiebidrag..

Borde man skaffa något jobb kanske? Ja, för pengar behövs ju om man ska kunna shoppa, vilket jag älskar att göra :)

Den rätta

image366skor från Burberry prorsum
Yes, här är den, skon som de flesta modebloggar har eller kommer blogga om. Jag gört också, varför?
Jo för att det är den perfekta skon just nu, så jävla snygg :) Fast, jag hade nog inte kunnat gå i dom, så det är väl lika bra att priset (antagligen) är skyhögt, annars hade dom ändå bara stått som prydnader. Jag får väl hitta ett annat par med nitar på, för nitar är så jävla hett!

Avundsjuka, oja!

image365Den älskade Velour tunikan

Carina Berg, en av programledarna för idol, bar denna tunikan i dagens avsnitt. Synd, att jag är fruktansvärt kär i den. Så jävla snygg! amen.. fyller år gör jag ju om mindre än en måndag. I wish! :)

Skolfoto

usch.. Förra året blev jag så nöjd som man kan bli (typ), lite skillnad mot iår. Klassfotot blev ju sämsta ever, enskilda blev lite bättre :) Men det är ju klasskortet som kommer vara med i skolkatalogen; synd! Det här får mig att vilja färga mitt hår blont, som jag hade i förra årets skolkatalog.
Vad tycker ni, mörkt eller blont?

aja, hemma är jag nu i alla fall! Jag har haft 2 helbra dagar :) puss


Hörrni

Ni glömmer väl inte att kolla in de här?! rösta också är ni snälla :)

Nu har Johanna gått till skolan, saknar dig redan! Kanske kommer ner nästa måndag igen, då Bajen har bortamatch mot Göteborg. Det är ju trots allt väldigt nära till Göteborg härifrån.. hihi :)
Nu ska jag börja packa ihop mina saker.. trist att åka hem. Fast träningen ikväll gör att det känns bättre, hoppas jag kommer kunna träna hela träningen bara! Skulle ju inte sitta fel ;P

Ha en bra dag, puss!

Nice

image364Lånat bilden från Käthe, jeansen kommer från ellos

Ett par riktigt snygga stretchjeans med hög midja för endas 399 kr, jag har stor lust att klicka hem dom! Men mitt problem är att jag har rätt kort överkropp, och blir det verkligen snyggt med hög midja då?

Någon som har samma problem som mig
, men ändå använder liknande jeans?

förresten

Idag spöregnar de här, snacka om tur eller ;)

Uggs

image363
Som ni kanske redan har märkt så börjar uggs bli heta igen (även fast alla skriver; jag vet att det inte är så inne med uggs, men jag älskar dom ändå) Om nästan alla skriver så, då måste det ju innebära att de är inne igen?
Haha :) Jag själv har aldrig haft ett par, varför vet jag inte? För jag tycker de ser jättemysiga och härliga ut!

Om jag hittar ett par så ska jag köpa dom, någon som har något tips på vart man kan hitta? Vad tycker ni, HISS eller DISS?

GÖTT ELLER ;)

oja skämta inte va bra de känns just nu! 2-1 mot elfsborg satt finfint :) Jävla bra stämning på matchen, sånt tycker vi om :) Det var kul att vädret var bra också, det har regnat varje dag här annars. men idag kunde man stå i en tunn tröja (fast det blev ju förstås väldigt varmt när man hoppade runt och skrek som en tok!) haha men så ska det va :)

Det finns bara en; Sebastian Eguren! Han nätade två gånger, hur bra som helst. Vilket mål han gjorde, de första, en cykelspark. åh så snyggt :) De andra målet var på straff, inte fel de heller! En annan bra sak är att det blev lika mellan aik-dif, de va bra för oss bajare :)

Supernice att träffa syrmin också :) Älskar dig! sådärja, nu fick jag ihop ett litet inlägg i alla fall, mer kommer ikväll eller imorgon! puss

Borås

Om mindre än en timma så åker jag :) helgött! Ska packa nu och om 20 minuter bär det av till degerfors, och sedan tåg därifrån.

Skriver mer när jag landat hemma hos systeryster, ha en bra dag :) puss!

Dagens outfit

image362

Dagens i-landsproblem; Jag har punka på cykeln och måste till skolan, eller i mitt fall springa! Haha så jävla trögt att jag ska behöva stressa varje morgon.. aja, jag ska inte slösa min tid här! Ha en bra dag :D

FÖR DET SKA JAG HA :) Borås om några timmar, yeeees!

Emilio Pucci höst 2007


Ja han lyckades då pricka in allt de jag vill ha på mig i höst :) Färgerna är galet snygga, blockmönstrat, mönstrena, ja allt! Kjolen på första bilden är verkligen to-die-for! Vad tycker ni, är detta fult eller snyggt?


Fräscht

image355 Modellen Erin Wasson, bild från Stockholm streetstyle!

åh vad jag gillar henns Miu Miu's batikväska, oja den skulle man vilja ha hemma hos sig :) Jag skulle också vilja passa sådär bra i en oversizad svart kavaj, men det gör jag inte.. synd! Snygg var hon i alla fall :)

hjälp..

Vad hände med dagen? har nog inte gjort mycket av det som var planerat.. haha

Har jag pluggat? Nej.. inte det minsta, och det blir nog inge av de heller :)

Kollat tv? njaa.. det stod att det var Top Model idag, vart ju jätteglad, men det stod inte att det var repris :@ mindre bra!

packat? njaa.. jag har ju tagit fram en väska i alla fall :) längre kom jag inte, va blire.

Haha ändå är jag så rastlös, jag förstår inte hur jag lyckas :p eller rättare sagt misslyckas ;P nja.. men nu ska jag försöka göra något i alla fall.. jag behöver ju städa mitt rum också. ojoj

Rösta på veckans outfit längre ner!! puss :)


skrattanfall

Mais putain merde = Men jävla fan.
Haha ja tror nog att de är det jag kommer komma ihåg bäst från franskan :) lika bra..

Det var riktigt kul att vara med när de repa förut, goa grabbar & tjejer de där! Förresten, nyss låg jag inne i mammas säng när hon pluggade engelska fick vi oss ett riktigt skrattanfall :) Det var faktiskt det roligaste på länge, oja.

Nu ska jag ladda upp inför en tvkväll ;) glöm inte att rösta på veckans outfits!

Mischa Barton

image354 wow vad vacker hon är :)

Igår & Idag

Haha kvällen igår blev riktig trivsam :) Jag trivdes tillsammans med en massa goa brudar & Johan. Dock har jag lite ont i knäna idag efter att ha gått hur långt som helst med inte världens skönaste skor, är inte direkt van att gå med klackar :) men vill man vara fin får man lida pin ;) Tack för en toppenkväll!

Idag har jag bara softat än så länge, och mer av det blir det helt klart :) Jag var precis nere på nöjes och köpte godis (ånej, jag kan inte klara mig utan) Jag förstår mig inte på dom som inte äter godis, hur fan lyckas dom!? Jag hämtade också ut mina tågbiljetter, för jag ska ut och resa. YEES

Som jag längtar :) Imorgon vid två drar jag till Borås, hälsar på min älskade syster och går självklart på elfsborg - Bajen! oj så jag ska trivas :) Där stannar jag till tisdag och åker hem så jag hinner till träningen på kvällen. Kan det bli bättre?

Nu ska jag äta lite, sen åka iväg och vara med Johan&hans band i deras replokal, ska bli kul :) ikväll är det packning och tv-tittande som står på schemat. Hur bra som helst! Humöret är på topp som ni märker, konstigt nog.. med tanke på vilken vecka det är ;) aja men det är ju bara bra, jag klagar inte :)

Hoppas ni får en bra dag! Puss


Veckans outfits

Jag orkar inte lägga in någon "Dagens" idag, istället lägger jag in veckans outfits, så ni kan rösta vilken ni tycker är snyggast :) Kul att se vad ni tycker!

 Foto: Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, lördag kväll.

Ja som ni ser har jag börjat gjort kollage istället, tyckte det var mycket smidigare :) Jag har svårt att bestämma en favorit denna vecka, då jag trivdes så i alla! Som ni ser tycker jag om gult, gult är absolut inte fult ;) Men jag saknar lila, varför har jag inte använt några lila kläder?! Aja det får komma den här veckan :) Hm men min favorit blir nog, fredag eller lördag!

Vilken outfit gillar ni mest, och är det någon ni tycker ser förjävlig ut ;)? Kommentera!

Den rutiga skjortan

image344image345image346

Ja något som kommer mer och mer är just den rutiga skjortan, lite oversizad sådär, skitsnyggt tycker jag :) Den första skjortan kommer från topshop, den andra hittade jag i örebro inne på WESC (dock för 900 kr, vilket jag inte har råd med för tillfället), och den sista bär Ashley Olsen upp hur snyggt som helst!

Är det något ni kommer satsa på? Det tänker jag göra om jag hittar någon lite billigare som sitter bra :)

Kvällens outfit

image342
Klänning & Tights - H&M
Skor - Scorett

Dagens låt

James Blunt - 1973

Kan han göra en dåligt låt, Neej jag tror då inte de! :) Han gör så jäkla sköna låtar jämt och hans röst är helt underbar.

Nu ska jag välja outfit för kvällen, fest står på schemat! Har ingen aning alls om vad jag ska ha på mig :S Livet är hårt ;) puss

Het

Gah, såg Danny Saucedo på MTV nyss, galet het han är för de då ;) Har inte tyckt att han är något speciellet förren jag såg honom nu. ojojoj!

Nej duschen väntar, sen vet jag inte riktigt vad det blir, fest eller film antagligen :) Puss

Dagens outfit

image341

Shoppat

Jag hade helt sjukt lite pengar kvar innan jag åkte till Örebro, nu har jag absolut 0 kr. Förutom de jag fick av pappa, bäst :) Det är så svårt att komma hem tomhänt, det finns så mycket man vill ha!

Peacehalsbandet var dock slut, grr.
 Klicka på bilden! Jag kunde inte så emot den, jag älskar trycket!
image338Denna köptes fast i en jättefin lila färg, älskarn!

Båda kommer från Gina Tricot, det har väldigt mycket fina kläder, till sjukt bra pris så varför inte ;)


Vill ha

image337
Detta är mitt absolut största vill-ha begär (efter skorna jag bloggade om igår såklart), peaceörhängen, eller halsband, det kvittar :) Bara jag hittart, ska kolla efter de idag. yees :)

Nu ska vi åka, så hinner inte lägga in en dagens, det kommer senare. Haha som alltid ;) Ha en bra dag :) puss

Inspiration

image336 Elin Kling
Just nu kan det inte bli så mycket snyggare än såhär, eller vad tycker ni? Stor och snygg halsduk från indiska, helt underbart snyggt runt huvudet, (en av höstens stora trender). Strumporna sätter lite färg och det blir perfekt :)

Vill ha!

image335
Jag har bloggat om dem förr, och gör det igen! Snälla någon ge mig pengar så att jag kan få med mig dessa hemma imorgon :/ I love them! De blev testade när jag var i Göteborg, men de fanns inte i min storlek. To-die-for känner jag just nu, haha! Å andra sidan så har jag ju redan höst&vinter skor, men ett par till skulle inte sitta fel ;)

Är verkligen sugen på de här, om bara studiebidraget kunde komma några dagar tidigare!

If only you..

image334
Haha det var så jäkla kul förut, när dom visade de som sjungit helt fel texter och den riktiga texten visades samtidigt :) bäst! Hoppas någon av Daniel (han med kaptensbindeln) & Amanda (stort "vitt" hår) lyckas bra, de är dom två jag la märke till mest nu. Superbra.

Nejni. är inte på topp just nu.. Kanske kan en dag i Örebro med Carro imorgon liva upp mig, hoppas :) kommer bli sjukt nice. Nu ska jag vila lite till, det kanske kommer mer inlägg senare :) puss

Dagens låt

Bethany Joy Lenz (Haley) feat Tyler Hilton (Chris) - When The Stars Go Blue

Det är den låten som Haley & Chris sjunger i studion på One Tree Hill, så bra :)

Förresten, va har hänt med kommentarerna?! Ni kan bättre ;)

Idag

Denna dag har jag varit i skolan, när jag kom hem därifrån väntade en promenad med Johan :) Därefter kollade jag oth och somnade på soffan efter det, när jag vaknade flyttade jag in till min säng. Nu är jag vaken igen efter att mamma ringt och väckt mig :/ haha!
Jag fryser och känner mig dålig, hoppas det går över fort. Så ikväll vet jag faktiskt inte vad det blir, får se hur jag känner mig :) mer sen ;) ciao


Dagens outfit

image333
Detta fick det bli idag :) Skönt att man kan använda jeansshortsen trots att sommaren är slut! Nu har oth börjat, så skriver mer sen :) puss

neej

jag hade ju jättegärna velat lägga in en dagens outfit, trivs riktigt bra i det jag har på mig :) men det får vänta. Så att jag inte kommer försent till vår väldigt roliga kemilabb... haha!
Så, de får vänta i alla fall, måste gå nu :) puss

sad but true

image332 Jag älskart!
Det var så sjukt på träningen förut, för direkt när vi börja sa jag typ; åh jag vill bara köra två mål idag.. sen på övningen innan två mål (då vi redan hade tränat i 1 timma) , vad gör jag om inte "sträcker" upp min sträckning som låg och lurade?! så läktarn blev det för min del :( surt..

Aja, och nu måste jag skriva klart en engelska berättelse, hjälp. Har ju inte riktigt orken till de, men den måste vara klar till imorgon! kämpa.. Ha det bra :) puss

Vill ha!

Just nu är jag väldigt inne på ett par kornblå skor, helt med lite klack, inte allt för höga bara :) Åh så snyggt, någon som vet vart man kan hitta ett par?

image330 Cecilia B Jonsons snygga skor!
image331 Hittat här!

Bajen Bäst!

image329 Petter Andersson

Hammarby har kvalificerat sig till UEFA-cupen för tredje gången i klubbens historia, och Ikväll gick dom segrande ur det första mötet mot SC Braga, snacka om hel gött =) 2-1 blev det och det får vi tacka Petter för, stor hjälpe med sina två klassmål :) Yes sånt tycker vi om! Tony (tränarn) hade blivit glad om det blivit 0-0, och så vinner vi, bäst!

Dagens outfit

image328

Klänning - Gina Tricot
strumbyxor - H&M
svarta skipants (knästrumpor) - H&M
skor - Din Sko
Nagellack - Isadora

Mais putain merde!

Haha ja jävlar så bra. Fixade ihop den där meningen själv (överskriften), riktigt nöjd blev jag ;) Haha det är en mening jag ofta säger på svenska, och så hittade jag de tre orden på olika ställen i boken och skrev det på franska.

Någon som fattar va den betyder :D? Ledtråd; jag säger det bara när det går dåligt, som nu när jag inte kan all franska.. fast jag borde kunna de :/ Hoppas det går bra imorgon i alla fall!

En liten franskalektion här i bloggen, haha snacka om rastlös jag är då. När jag egentligen borde plugga, såklart förstås! Därför tänker jag sova istället :) gonatt!

ooh

image324 Obeskrivligt vacker! Synd att man inte ser ut sådär ;)

great

image323

oj.. jag märkte nyss att jag lagt in förgående bild (Chad & Sophia) två gånger, men det får kvitta. Dom är ju så fina :)

Usch vilket väder, det får gärna vara höst men inte regn! Jag hade ju sett fram emot deras hemmamatch, men dit åker jag då inte. Helt plötsligt känner jag att det kvittar om jag äter godis eller ej, så jag tänker gå och köpa mig lite :) Jag kan ju börja med å ta bort chips och liknande, haha! braoo..

Så det blir väl en kväll framför datorn, och framför franska böckerna, wuhu. Snart helg i alla fall!
Fast nu blev jag genast på topp igen när jag upptäckte att top model är ikväll klockan 21.00!
Någon mer än jag som ska titta? :)

Bal

image322 Chad Michael Murray & Sophia Bush
(så galet fina är dom!)

Det var riktig kul att träffa de som hade balen förra året och vi som ska ha nu :) Det kommer bli så himla kul, och självklart jobbigt, stressigt och nervöst.. Men spännande blir det allt :)

Nu är vädret lite jobbigt.. men hoppas det bli bättre för då åker jag nog iväg på fotbollen i alla fall, det gör ju inget om man missar lite sådär i början.

sen.. funderar jag på om jag ändå ska äta lite godis, hallå varför ska jag klara mig utan? hjälp jag får beslutsångest! aja får se hur jag gör :) Puss

One tree hill

jag älskart! De har förresten ändrat tiden, det går numera 16.10, det stod inte i tvtidningen ;( Därför missade jag det igår, och idag hade jag tur som satte mig framför tv'n precis när det börja :) lycka..

Nu har jag ätit och ska åka ner till stan och prata om balen :) hinner kanske blogga när jag kommer hem, men ha en bra kväll annars! Puss

Dagen outfit

image320
Jag hade inte heller så mycket tid imorse, så ber än en gång om ursäkta för att bilderna är så fruktansvärt.. osnygga! Outfiten i sig är väl inte så himla märkvärdig men jag älskar verkligen de gula skorna :)

Tunika - Monki
Jeans - Cheap monday
Skor - Bianco footwear
Sjal - H&M
Jacka - Gina Tricot

Nu har Vecko Revyn kommit också, så ska läsa den innan jag börjar plugga ;) haha! aja.. det går nog bra. gah. förresten mina strumpbyxor blir kanske inte hämtade idag heller, man kan bara hämta dom efter 5 och då sitter jag ju på "möte". Men kanske kan springa iväg en stund eftersom vi ändå håller till där nere på stan :)
puss

Fullt upp

Den här dagen kommer jag inte ha allt för mycket slötid, för om en kvart ska jag ner till tandläkaren och äntligen laga mitt hål! Hoppas det inte gör ont...
Sedan klockan fem har jag möte med de jag ska anordna balen med, och de som hade förra året, kul! :) Det kommer bli så spännande :)
Halv 7 är det dax för fotboll, kolla kb ännu en gång, Elin hänger med tror jag! sjukt kul :)
I mellan detta och efter ska jag hinna plugga, franska prov imorgon, sen ska jag även hinna blogga såklart! Det kanske inte låter så jättemycket men jag vet hur seg jag kan vara med till exempel att börja plugga.. så jag behöver all tid jag kan få ;)

Det var min dag det, men nu börjar jag få lite bråttom, så ska rusa iväg nu. När jag kommer hem ska jag lägga in en dagens outfit och lite annat skojj :) puss


Dagen

sådär nu var den här dagen över och.. pluggningen har gått sådär, tur att Johan kom och hjälpte mig här på kvällen :) haha. Någe scrubs blev det inte, det började 23.45.. det orkade vi inte vänta till!

Träningen gick helt okej, lite jobbigt när det gör ont bara. Skorna var i alla fall supersköna, verkligen nöjd med dom :) Innebandy är så kul!

Det dåliga med dagen var väl att jag inte hann hämta ut strumpbyxorna, och sen att jag upptäckte att jag hade punka på cykeln när jag åkte hem, synd! Fast det gör ju att jag får åka bil till skolan imorgon, skönt ;)

jao.. prov imorn, bör kanske sova.. är jättetrött. Så gonatt på er :) puss

Shoppat


Ja visst blev det lite shopping idag, fast inte det roligaste man kan köpa men.. måste man så måste man :)
De var riktigt sköna, men tyvärr fanns det ingen annan färg :/ Så ett par röda fick det blev, blir fintfint till ett blått matchställ och en klubba med rosa på ;) haha men jag hade ju ändå orangeröda förut, och det funka ju. så det ska allt gå bra :)

Yes, så nu ska jag äta sen åka iväg till träningen :) Blir nog en lugn sådan för min del, känner fortfarande av sträckningen sen cupen. inte bra! Efter det måste jag verkligen plugga järnet. Senare på kvällen kommer Johan för lite scrubs tittande, kul :) ciao


YEES

Förresten en bra nyhet är att mina färgade tights från H&M kom nu, och inte i början av oktober! Så om jag hinner hämta ut dom idag så ska dom verkligen användas redan imorgon! :) WOA!

men hur svårt kan de va att ta sig ifrån datorn?! beroende.. ciaao! :)

ono

image317
Japp de här är jag hela dagen. Eller borde vara i alla fall! Enda sen jag kom hem (45 min sen) har jag sagt att jag ska börja plugga, men har inte riktigt kommit igång :/

Prov imorgon i engelska (inte så stort men ändå) och detsamma gäller på torsdag fast i franska. Fast språk är ändå det lättaste, så det ska allt gå bra ;)

Nej nu är det varm oboy och plugg som gäller! Skriver mer sen :) puss

Dagens outfit

image316
Tröj/klänning - H&M
Jeans - H&M
Skor - Wedins
+ Peakjacka & klocka

Jag älskar H&M, märks det ;)? Ha en bra dag :) puss


Igår

image315Sophia Bush
Så nedrans fin!

Igår kväll blev det (tyvärr) inge mer bloggande, för jag var hemma hos Mattias och kollade film :) skojj!
När jag kom hem pluggade jag lite,. så det var ungefär vad jag gjorde igår!

Nu ska jag gå in i duschen, så jag återkommer senare ;) puss

Dagens outfit

image314

Yes

Idag har jag en outfit jag verkligen trivs i :) men hur den ser ut får ni veta senare idag ;) Glöm inte att säga vad ni tycker om förra veckans outfits (finns längre ner) och kolla in skorna jag säljer! (finns också längre ner!)

Wow

image313Bild från H&M hemsida

Vad fint det blev när dom gjorde om, och jag gillar verkligen deras lager-på-lager stilar! mmh exakt så vill jag se ut :) Mycket inspirerande!

Dagens låt

Jamie Scott & The Town - When Will I See Your Face Again

Helt underbart bra, gillade den första gången jag hörde den! Det är förresten den låten som är med i 3reklamen när dom sitter i en varsin buss och visar något på datorerna för varandra.
mmh så bra :)

Nu väntar sängen, gonatt :)

Volym

image312 
Ja det är exakt såhär jag vill ha mitt hår, det kan inte bli finare än på bilden :)

Fick förresten ingen jättebra bild på dagens outfit, så.. struntar i att lägga in någon bild! gah jag vill, och ska (!) köpa en ny kamera. så är det bara.
Någon som har något tips på en bra kamera :)?

Nice

nu ska jag på hockey med Elin&Madde, och hinner inte lägga in bild på outfiten, så gör det sen ;)

Ha en bra kväll :) puss

Njut

image310Nu ska jag sätta mig framför tv'n och njuta med Hallon Sorbet & Idolrepriser!

Igår fick jag faktiskt frågan om jag börjat banta då jag slutat med chips+liknande och pizza, men svaret är NEJ! Verkligen inte, jag äter ju trots allt godis, även fast det bara är en dag i veckan, och så äter jag glass :) Jag försöker bara få bort mitt beroende av sötsaker. Det tänker jag göra genom att ta bort lite i taget :)

Så, tänkte bara reda ut det så ingen annan också får knäppa tankar om mitt ätande!

Veckans outfits


Foto: Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag.

Haha jag ser vilken pose som är "favoriten", ska försöka variera mig lite mer! Angående kläderna så har jag kanske inte varit lika färgglad som jag brukar vara. Det märks när det börjar bli höst, man använder oftare mörkare färger då. Men har ändå lite färginslag, så det får gå ändå ;) Jag ser redan nu att mina bruna stövlar kommer användas mycket i höst/vinter, oja dom är jättesköna och varma :) Haha och såklart, det lila nagellacket är med på alla bilder, det var inte riktigt meningen att det skulle bli så, har bara inte orkat tvätta bort det..

Min favorit är nästan helt klart onsdagens outfit, men nu vill jag veta;
Vilken outfit tycker ni var finast? Kommentera gärna, det är kul att se vad ni tycker!

Nu ska jag ut och övningsköra, puss!

Gött och mindre gött

Ja vi hade kanske räknat med att gå vidare igår (eller inga kanske, vi hade räknat med det, då vi vunnit samma cup de 2 senaste åren) men det gjorde vi inte då vi bara vann 1 av 3 matcher. Den första matchen skulle vi bara inte ha förlorat, det var förresten den bästa matchen för mig på länge. Synd bara att jag inte fick in någe mål ;P
Jag hade så himla roligt där borta, Madde & Elin är så bra :) Innebandy är för övrigt världens roligaste sport!

Att Hammarby spelade och vann gjorde cupförlusterna mindre oviktiga :) Det var otroligt skönt med tre poäng, älskar!

Igår kväll åkte jag&Johan till Mathilda och Michaela, kollade tv och sådär :) Sen tog vi en låångpromenad till stan och kollade vilket folk som var ute, och det var ju roligt att gå dit men folket var inte lika kul! Hehe, så då gick alla hem till sig där runt 12, ganska skönt faktiskt när jag var så jäkla trött.

Idag har jag ont i näsan efter att en armbågat mig på en match igår, blåmärke och bula på knät, och en sträckning i baklåret på samma ben :/ haha det är hårt att spela innebandy ibland ;) men sånt får man stå ut med :)
ciaao


CUP

image304
Nu är det bara 45 min kvar sen går bilarna, yeees! Har längtat så efter den här cupen, ska bli superkul :)

Synd bara att den gången Hammarby visas på tv 4 (idag mot Gefle) är varken jag, pappa, eller Johanna hemma. Haha hur lyckat är de på en skala ;) Tur att jag har sms till mobilen så jag hänger med i alla fall :)

Nu ska jag göra sallad, sminka mig och packa, sen övningsköra bort till samlingen! :) Ha en bra dag alla! Puss

Hur de kan bli

Ja här trodde jag att jag skulle ha en hemma kväll, men istället var jag ute och övningskörde en hel del, galet kul!  Och nu kom jag precis hem från Tomas. Spelat lite Buzz med honom, Martin & Hanna :) Haha riktigt kul, fick ju in snitsen tillslut ;) Lyckad kväll måste jag säga :)

Men det är gött att man ska upp runt 6-halv 7 imorgon bitti. Det ska bli sjukt nice med Innebandy i alla fall, oja jag älskart! :D
Så.. är tillbaka imorgon kväll igen! Gonatt :)

åneej

mina tights var inte med i mitt paket jag hämta ut :( De kommer i början av oktober, synd! Vill ju ha dom nu :)

Shoppat

image301image303

Nu är det hemma hos mig, äntligen :) Känns höstigt och mysigt! perfekt med andra ord :) Hoppas tröjan sitter bra också, annars vore de jobbigt..


Kvällen

image299
Nu har jag äntligen varit och köpt den nya SOLO, som kom ut i tisdags. Jag har även ändrat lite på det där med att sluta äta godis-chips-kakor osv. För jag tänkte det är ju mänskligt att i alla fall äta godis en dag i veckan ;) Så tänker bara sluta med chips och så :) Det blir nog bättre så till en början.
Jag har förresten fått bort mitt läskberoende, det tycker jag va bra gjort :)

Så nu har jag laddat upp med godis och SOLO tills oth börjar, för då ska jag självklart kolla på det ;) Ikväll får jag se vad jag orkar med, kanske blir det bara en datorkväll, funderar på att lira lite Heroes (för er som inte vet så är jag en riktigt pojktjej när det gäller spel&datorer) Haha! de ni.. Fast har inte spelat på typ 2 år, så ska testa och se om jag tycker de är kul :p

Men kommer självklart blogga lite ikväll också, det är nog mitt största beroende just nu. Haha! jaja :) ciaao

Dagens outfit



Tröja - GANT
Jeans - Miss Sixty
Stövlar - vet fortfarande inte..
Klocka - gammal
Sjal - H&M
Jacka - Gina Tricot

Haha jag hade ju kunnat fixa till den sista bilden, men vafan jag orkar inte ;) För att jag inte ska få bråttom så måste jag gå nu! Ciao

alla utom du

image295

Sådärja, nu är jag klar att åka :) Men det kommer en "Dagens outfit" först, såklart ;) Hoppas det blir ganska soft i skolan, men vi har typ halvdag med biologi, så det blir nog de :)

Resten av dagen ska jag nog vila upp mig, är fortfarande jättetrött! Så jag är taggad imorgon&söndag, då vi ska och spela cup igen! I Åsbro/askersund denna gång, ska bli hur kul som helst :)

Ha en bra dag! puss

Bästa (?) kvällen!

Haha ja egentligen skulle de ha varit den sämsta på länge faktiskt, men en promenad och en massa skratt med Johan gjorde susen! Bästa killen som lever på denna jord.
Vi hade så jävla roligt, speciellt när vi kollade på korten från göteborg i somras, det var sjukt kul! :) Haha sen vissa saker är ju bara för knäppa, men asch då sånt är livet ;)

Nu gick han precis, så ska sova, är galet trött.. gonatt :)

Shoppat

image291 (Färgerna stämmer inte riktigt)

Jacka - Gina Tricot
Lila sjal - Indiska
Höstigt blåfärgad sjal - H&M
Nagellack - Isadora

Det var det jag hittade i Göteborg :)

Dagens låt

Jag får försöka köra på "that don't kill me, can only make me stronger" idag.. känns som om jag skulle behöva de! 
Text från "Kanye West - Stronger" väldigt bra låt :)

Senare idag bjuder jag på bilder på mina senaste köp med mera :) Ha en bra dag! puss

Dagens outfit


Linne & Kofta- Gina Tricot
Armband - H&M
Jeans - Fornarina
Skor - Bianco
Jacka - min älskade jacka från Gina Tricot! Bäsa köpet på länge :)

neeej

Dominic åkte ur "So you think you can dance", han var ju så jäkla gullig :) Fast det stod mellan honom och Neil, så.. jag förstår väl. Neil är sjukt bra!

Sen är mina favorit tre tjejer kvar, det tycker jag om! :)

puh. nervös jag är nurå. Men.. aja, det blev ju av tillslut i alla fall ;) Vad avslöjar jag inte här i min blogg.. nu ska jag snart sova :) så gonatt!

Yees

image288
ååh älskar höst, märks det ;)

Alltså bloggandet är inte på topp, men.. Det kan det ju inte alltid vara ;) Fortsätt besök bara, och blir jätteglad för kommentarerna jag får :)

Ikväll så åkte jag&Elin iväg och kollade fotboll, kb! Det var så jäkla kul, du är bäst Elin :) Men kallt var det, som aldrig förr.. men men, nu har top model börjat igen. Ska kila iväg och kolla. ciao så länge :p

Inspiration (killar)

 image287Danny Saucedo, bild härifrån.

Häromdagen var han med i min blogg fast då i kategorin "Dagens låt", idag är han med för att han är galet fräsch på den här bilden :) Brukar inte gilla när håret är sådär jättestylat på killar, men det här passar honom så bra! Hans leende är det inte heller något fel på ;) Sjalen är helt underbar och sen skinnjacka till det, najs!
Fast jag hade hellre sett mjukisbyxor till detta, för på något sätt tycker jag att det är snyggt på killar :), om resten av outfiten är snygg. Jamen fin bild var det i alla fall :)



Det kommer kanske inte fler inlägg

Höst

image285(inte jag som tagit bilden)

Och riktigt så röd/gula är inte löven ännu, men jag var ute med gumman nyss och kände mig verkligen höstig i min outfit :) Älskar att gå i stövlar och se en massa löv på marken. Mys! Det dröjer nog inte lång tid innan löven blir som på bilden :)

Nu blir det skola, ciao!

Dagens outfit

 (glöm inte att det går att trycka på bilderna!)

Klänning - H&M
Favorit tights - Indiska
Knästrumpor - Gina Tricot
Stövlar - också glömt vart de är köpta :S

HJÄLP; tycker ni att jag borde ha stora bilder på dagens outfit istället för små?

Jag förstår inte varför jag alltid använder mina favoritkläder när jag har så mycket mer i garderoben! Ska försöka variera mig mera, jappjapp :) Puss


top model

image282 Jaslene
Ja då var det här också klart, Jaslene blev vinnaren :) Inge fel med det men jag tyckte att Natasha tog så jäklarns snygga bilder mot slutet.

AJ vilken träningsvärk jag har idag förresten, den är sjuklig. Jag kommer inte komma upp för trapporna i skolan, haha! Nerå, får kämpa lite så går de ;)

Nejni, nu ska jag fixa allting. Ha en bra dag :) ciao

ånej!

Ursäkta det dåliga bloggandet idag, blogg.se krånglade som aldrig förr förut! men nu funkar de igen :)

Träningen var jobbig som hell, kunde knappt röra mig! Därför har jag bara haft en soft tv kväll, hela tre avsnitt av top model, nu är finalen! Hoppas verkligen Natasha vinner :)
Efter det är det So you think you can dance, I like!

Bloggar mer imorgon :) Puss

Minimaran

Ibland blir man sådär stolt över sig själv, och det är precis vad jag är nu :)

Inge intressant för er läsare, så ni väljer själva om ni ska fortsätta läsa eller ej, jag skriver det för att jag ska komma ihåg det och kunna jämföra med förra årets och nästa års resultat :)

Så förra året var det - 91 av mer eller mindre 900 som va med, tiden 47.41 på 9.3 km!
Iår var det - 52 av typ 800-900 stycken, och tiden blev 46.10 på samma sträcka.
- alltså förbättring, gött!

Som ni ser fick jag en pokal, för att jag kom på 2:a plats av tjejerna på min skola (och 4: e plats av tjejerna helt och hållet) Det var ju faktiskt lite roligt :) Maria i min klass vann, så jäkla bra är hon!

Nu börjar snart oth så tänker lägga mig framför tv'n och kolla på de! Hur gött som helst :) Sen träning ikväll, kan bli lite jobbigt! men ha det bra hörrni :) puss!

Vill ha

image280 Just nu är jag väldigt inne på fränare klänningar, varför har jag inga såna i min garderob!? gah. Med liknande mönster som på bilden, som jag förresten hittade här.
Synd att man inte fick se va hon hade för skor till :) hade varit kul!

men jag brukar inte hitta någon fin mönstrad klänning, nån som kan hjälpa mig :)? helst billig!

nu ska jag peppa klart inför springningen, skämta inte vad nervös jag är. Vet faktiskt inte varför? haha, aja det går nog bra :) ciao

Dagens låt

Danny & Therese - If Only You

Bara för att den på något vis stämmer in så bra..


Dagens outfit

Ursäkta det "snygga" plåstret på mitt finger :)

Jacka - Gina Tricot
Klänning - Gina Tricot
Tights - H&M
Skor - Wedins
- smycken har jag inte funderat ut än.

Idag är jag faktiskt i tid, än så länge i alla fall! ska bara fixa lite småsaker sen åka iväg :) Har bara två lektioner, sen ska alla springa. Jag är så nervös!
aja, puss!


Vet ni!?

Gissa vad jag sprang in på när jag tappade bort Sandra på åhléns i gbg, JO just det, den älskade Velour tröjan. Trodde inte att de hade de märket där inne, och på något vis hade jag fått för mig att den skulle kosta i alla fall över 1000 kr (tänkte rättare sagt något runt 5000) Priset för den var 800, shit!

Där stod jag med den snyggaste tröjan ever i min hand.. men hade just köpt jackan och tänkte att jag inte ville slänga ut mer pengar :(
image277
Här är den.. Nästa gång jag hittar den, då ska den bli min!

Dagens outfit


Inge märkvärdig outfit, mest soft :)

Ribbat linne - H&M
Sjal - H&M
Tröja - Ralph Lauren
Jeans - Miss Sixty
Ankle boots - kommer inte ihåg :S

Nu ska jag ut och gå en hyffsat lång promenad med vår hund, gumman! Borde röra lite på mig efter allt onyttigt i helgen, vi har ju trots allt minimaran imorgon (lite mindre än en mil) Vill verkligen få en bra tid! Hoppas det går bra :) är faktiskt lite nervös,..
Men som sagt, ut nu, hejdå :)

yes

When you kiss me on that midnight street
and sweep me off my feet.

glömmer inte i första taget!
btw, David Gray - This years love är fortfarande min favoritlåt :)

One Tree Hill

image274

Om fem minuter är det en av världens bästa serie på tv, oth såklart ;) Älskart, även fast jag redan sett säsongen som går ett antal gånger :)

Förresten, vi slapp åka upp till IP för att springa ute i regnet idag på idrotten, vi fick vara inne istället :) Tack, vår idrottslärare är bäst! Ciao så länge :)

Helgen

Den var som sagt helt toppen, oja jag vill tillbaka!

Stället vi bodde på var kanonbra, om man bortser från frukosten ;) haha hur kul som helst att prata gamla svartåminnen, som jag, syster, Malin och Emma gjorde påväg till en match. Mycket skratt blev det :)

Vi spelade bra, och det ser bra ut inför serien! Mellan matcherna laddade vi med chips och godis i massor ("chips vill vi ha, chips ska det va") haha! Skippade förresten mitt "äta godis bara på fredagar" den här helgen, jag körde med mottot "Jag har ju redan hål så det kvittar ju ;)" Haha :D men nu ska jag nog försöka mig på att strunta i godis helt och hållet, hur ska jag klara mig?

Under lördagskvällen var Jag, Malin, Tina, Ida och Sandra (dom jag delade rum med) på liseberg! Käkade äntligen riktig mat (istället för donkan och godis)! Sen spelade några på casinot, tina var en riktigt höjdare på det där ;) Åkte bara en grej, vi hade inte riktigt orken och tiden för mer :) sen spenderade vi bara pengar på spel, men det var bara sandra som lyckades vinna, grr ;) och några chpis fick vi inte..
Vägen till vandrarhemmet var sjukt kul (som hela kvällen förresten var) och vi skratta och tog en massa snygga kort. Sen låg vi vakna till 3 och pratade, massa skitsnack och skvaller, mums ;)

Under söndagen åkte de flesta hem. Känns lite dumt att säga det men det var lite halvt skönt eftersom det förstörde för många när folk klagade all the time! Men Sandra och Jag gick iväg på stan, medan några andra kollade innebandyn. Riktigt nice!
Hittade såklart lite, 2 sjalar, ett nagellack och jackan från Gina Tricot fick äntligen följa med mig hem! Bilder kommer senare :)

så länge bjuder jag på lite andra bilder ifrån helgen :)

Resten kan ni nog se på http://www.helenaengstrom.bilddagboken.se/ om någon dag eller två ;)


Burr

har ingen lust att gå till skolan, är så jäkla trött! Att det spöregnar ute gör inte saken bättre, men visst blir det kul att springa ute i skogen på idrotten, not ;)
Nejni, har inte heller tid att lägga ut Dagens outfit, så det kommer senare. börjar om 10 min och är inte klar, skräll.

Skönt att vi inte har jobbiga lektioner idag i alla fall! Men ha en bra dag :) puss

Bästa helgen :)

Nu är jag hemma efter en galet kul helg i gbg med innebandy, shopping, roliga människor och en massa skratt! Vissa saker kunde varit bättre, men sånt får man stå ut med ibland ;)

Mer om det imorgon, för nu tänker jag bara softa är så sjukt trött! Puss

Dagens outfit


Kofta - Gina Tricot
Tunika - H&M
Tights - Indiska
Skor - Skopunkten
+ smycken, har inte klurat ut vilka än, men antagligen stor lila ring från Gina tricot


Detta blev min packning :) nu ska jag äta sen fixa det sista sen åker vi :) Ha en bra helg alla läsare! Puss

Vill ha

Jamen visst hinner jag blogga lite idag :) Åker inte förren 1, och innan dess ska jag övningsköra, packa det sista, och sen fixa och dona lite :) men JAG LÄNGTAR! snart är vi där ;)

image263 Bild från copenhagenstreetstyle.dk

Mysigaste outfiten jag sett på ett bra tag, kan man annat än älska den där koftan? Sjalen är superläcker och tillochmed den röda toffsen i håret passar in perfekt. I like :)

Någon som vet vart man kan köpa en liknande kofta?

SNART!

image262 Dubbel avsnitt av Scrubs ikväll med Johan, woa! :)

Träningen var förresten sjukt kul, jag är nervös inför cupen, haha :) Vårat lag är bäst, älskart! Nu måste jag gå och packa klart :) SNART åker vi, ska bli hur kul som helst! ciao

Packning

hjälp! vad ska jag ha med mig?.. Började precis packa och har redan tagit fram 3 "handväskor" & två par skor (+2 träningsskor) så det blir.. mycket skor helt enkelt. Men aja så får det bli ;)
Det är ju iof en innebandycup vi ska på, men vi får ju tid till stan, liseberg och käka ute, därför måste man ju ha med lite finare kläder också :)

Haha dagens i-lands problem är helt klart att vi inte får plats med allt vi vill ha med oss! ska försöka packa smart, men säg nån gång jag lyckats med det..

Ciao så länge :)

Vill ha i höst/vinter

I grått och svart (senare kanske det kommer en mer färglad vill-ha) Tänk om man vore rik, då hade jag lätt köpt det här :)

image261

Velour tröjan är bara för snygg! Den skulle hänga finfint i min garderob ;)
Väskan - En Anna corinna väska som är grymt snygg!
Kofta - Från Chloé, luvan gör allt på den här koftan, stor och mysig.
Lackstövlar - Perfektaste av dom alla? skulle nog tro de :) Från Jimmy Choo
Leggings -  Från Missoni, ribbade och snygga, och såklart gråa ;)

Dagens låt

Kanye West - Stronger
Otroligt bra låt, och dom spela den nu när jag kom hem då får de bli dagens låt :) Förresten P3 Star är nog världens bästa radiokanal, många nya sköna låtar!

Kom precis från tandläkaren, och fick bekräftat att jag har ett.. ganska stort hål i tanden. SYND, haha det är bra när jag slutat dricka dricka (har klarat mig i mer än 2 månader) och äter bara godis en gång i veckan (har klarat mig ca. 2 månader) Till vilken nytta?
Haha så dumt. Men aja, kanske ska sluta med bullar och kakor också, haha! sen fick jag inte en lagningstid förren om två veckor, ajajaj.

Back to school. Ciao

Dagens outfit



Mössa - Indiska
Tunika - Monki
Jeans - Miss Sixty
Skor - Skopunkten
Nagellack - Mavala nr 30 :)

Nu har jag såhär bråttom igen, ovanligt va? Ha en bra dag :) Puss

Project Runway

image256 Jeffrey
Då var det klart, och vinnaren blev Jeffrey :) Inga fel de heller, men hade hellre sett Uli som vinnare eftersom jag tycker hon gjorde jättefina kläder! Men han är uppfinningsrik och sånt är kul.

Nu tänker jag gå och sova :) Imorgon bjuder jag på ett "Saker-jag-vill-ha-i-höst Kollage", en "Dagens outfit" och allmänt om min dag samt planeringar inför Göteborgsresan, missa inte det ;)
Gonatt

yesyesyes!

åh mamma ringde tandläkaren idag åt mig, och jag fick en akuttid till imorgon, Tack! ajaj vad ont det gör just nu.. haha så det blir ingen heldag i skolan imorgon heller, men jag klagar inte ;)

Nu tillbaka till soffan och Project Runway, puss!

This is hot

image255 Bild från The Sartorialist

Renee i Top model som går ofta runt med en sjal runt huvudet, och jag tycker att det är sjukt fint :) Hon på bilden lyckas också riktigt bra, ska man försöka sig på det själv kanske? Ska testa och se om de blir bra, hoppas hoppas! :)

Vad tycker ni, HISS eller DISS?

Dagens låt

Akon - Sorry, Blame It On Me

Den är så sorglig på något sätt, men jag gillar den mycketmycket :)

Dagens bild

image254Cameron Diaz
wow vad vacker!

Min dag har förresten varit den skönaste på länge (har inte gjort ett skit!) sitter fortfarande i sovtröja och mjukisbyxor. Haha det är bra, men det tänker jag fortsätta med hela kvällen :)

Vill ha tillbaka den senaste helgen, bäst..

Dagens önskeoutfit

image251
Klänning - Den här skjortklänningen kommer från ellos, älskar den!
Armband - från cocoo.se, älskar de här armbanden, vill ha de i alla färger som finns!
Strumpbyxor - Kommer använda mycket gråa strumpbyxor till färgade knästrumpor i höst, I like :) Dessa kommer också från Ellos.
Väska & Skor - Jag älskar't. Sjukt snygga skor och väskan är bara perfekt. De kommer från topshop

Hade jag haft det här hemma idag hade jag tagit på mig det direkt! Istället har jag mjukpisbyxor på och sitter invirrad i en stor tjock filt. Men det är i och för sig inge fel på de heller :) jätteskönt..

Tvkväll

Ja ikväll är det en riktig tvkväll, det är skönt när man känner sig lite halvsjuk. Synd bara att de flesta bra programmen är vid samma tidpunkt som till exempel Idol & Top Model. Sen har vi ju finalen av Project runway, kul! :) och sist men inte minst So You Think You Can Dance.

image250 Vem vill ni ska vinna?
Själv tycker jag att Uli gör väldigt fina kläder, så hoppas på henne :)

Onoo

Ånej! Har ju varit lite hängig i några dagar, och idag är jag försyld.. nu när vi snart ska på cup och allt. Därför tänker jag pimpla te hela dagen, hade ju tur att det kom idag i alla fall när vi ändå är lediga :)

Jag som hade planerat att träna inför minimaran (lite mindre än 1 mil) som är nästa vecka. Skulle springa samma runda, sjukt bra träning ju :) Men det känns som om jag kommer hosta mig till döds innan jag sprungit klart, så får se vad det blir?

nu ska jag vila framför tv'n, och försöka plugga lite samtidigt! Have a nice day. puss

Nuså

Med hjälp av lite One Tree Hill & innebandy så är humöret på topp igen :) Träningen var verkligen hur rolig som helst, det får jag bland annat tacka Malin för. Haha :)

Imorgon är det studiedag, så tänker sova ut. Det ska bli otroligt skönt! :) Gonatt.


Vill ha

image249 
(Bild från tradera)

oj, när jag såg den här väskan hos denna tjej, vart jag kär direkt. Jag tycker fortfarande att patchwork är bland det snyggaste som finns, och det här är nog den finaste väskan jag sett :) yes, riktigt läcker tycker jag,

vad tycker ni, HISS eller DISS?

I know that we belong

image248
Är inte detta bara för snyggt? Det enkla linnet till de där byxorna, mums! Skorna är det heller inge fel på, jag hittar faktiskt inte ett enda fel på denna outfit. I like :)

I've never felt this way before

just Den där känslan. Gillar den samtidigt som den gör mig så nervös.

så sant så sant..

http://www.hammarbyfotboll.se/se/aktuellt/artiklar/?articleid=31102

När jag satt och läste detta så kände jag att det stämde så bra, och det var ju synd! Men älskar Bajen oavsett vinst eller förlust, alltid. Oja :)

Höstjackan

image247
jackorna kommer från asos, topshop och ellos.

Kollade runt lite efter jackor och dessa var de jag tyckte mest om (egentligen borde den från Gina Tricot vara med också). Själv tycker jag att jackan ska bara svart i höst, men grått är ju också sjukt fint :)

Men sen är det ju så att jag har en superfin grå parkas som jag självklart kommer använda i höst, och sen tänker jag kanske köpa en svart snygg :) (den från Gina satt inte lika fint på mig som min syster, som förresten köpte den)
Nästa problem är alltså vinterjackan? Vet inte riktigt hur jag vill ha den, vinterjackan är inte någon favorit.. Kanske blir det en höstjacka med en massa kläder under, vi får se :) 

Vad tänker ni ha för jacka nu i höst/vinter?

You knock me off of my feet

Denna dag.. jaru vad ska jag säga. Ordet katastrofalt dyker upp i mitt huvud och det stämmer ganska bra! Haha det spöregnade hela tiden (tur att vi hade min stuga att spela kort i!) och sen när vi väl åkte ut med båten så gjorde vi en massa fel med hämtningen av vattnet, och det märkte vi när vi åkte till skolan för att mäta! Haha så lyckat :)

Det värsta var nästan när vi var i skolan, min grupp är.. seg! Så jag försökte styra upp det där, då blev det väl lite bättre ;) Förresten, nu är det strålande sol ute.

Gud (om det finns någon sådan?) är helt enkelt inte på min sida längre. Great :) nu ska jag grejja i photoshop så kommer snart mer inlägg :) puss


På topp?

image246
(Bild jag tog i somras vid vår stuga) Ganska nöjd, oja!

Haha idag känner jag mig mer på topp än vad jag gjorde igår! Men kommer få en ganska jobbig dag ändå, skämta inte va retad jag kommer bli. Men whatever "Skit i tabellen, Bajen Bäst ändå!" 
 
Nu ska jag bara sminka mig lite sen dra på mig mjukiskläder för att dra ner till stugan. Utedag med biologin, och för att vi inte skulle få åka över halva stan till sandviken så lånade jag ut vår båt, så min grupp ska hålla till i stugan :) skönt! meen neeej. nu såg jag att det regna ute. oj så bra det går hela tiden.

hejdå. Hoppas ni får en bra dag i alla fall :) Ikväll ska jag träna innebandy, längtar!

Ups..

För att klaga ännu mer på denna dag (haha!) så tänkte jag tillägga att jag faktiskt upptäckte att jag har ett hål i en tand :/ Sjukt mycket tandvärk, aj!

Har aldrig haft ett hål i hela mitt liv, och det konstigaste är att det kommer just nu. När jag äntligen har blivit duktig och bara äter godis en dag i veckan (har hållt mig i cirka 2 månader nu, riktigt stolt!) förut åt jag kanske.. 5-6 dagar! haha, så det är inte rättvist ju :S

Haha vilken knäpp dag, är på så konstigt humör :p hängig och glad på samma gång. Imorgon är det kanske bättre :) så säger gonatt igen!

Mindre lyckat

Dagen vart inte som planerat, nej verkligen inte.. "Det finns bara en, Sebastián Eguren!" Har skrivit det ett antal gånger här på bloggen och nu ännu en gång. Vilken stjärna :) 1 mål gjorde han, sen aik 2.. Det var väldigt trist!

Men jag och bloggen tar nya tag imorgon då det bjuds på ett jack-kollage med mera :) Så.. gonatt!

Så det kan gå

image245
Dagen i sig har varit ganska dålig (har inte varit många såna dagar på länge så det gör inget) haha, har i alla fall varit hängig och frysit hela tiden. Att jag sedan upptäckte att vårat canal + kort fortfarande är borta gjorde inte saken bättre, för då kan jag ju inte kolla matchen!
Har försökt löst det, men det gick inge bra så då gick jag och la mig på soffan för att sova istället. Haha det gick inte heller så bra, men när jag väl kunde sova så ringer någon fel till min mobil. Tack.
Detta får mig att tänka på mitt och Johans motto (i alla fall när det gäller fester): "Dålig dag, bra kväll" Jag hoppas innerligt att det inte bara gäller när det är fest..

Men nu sa mamma att hon hade tid för att åka ut till mormor i svartå så vi kan kolla, det löste sig alltså tillslut :D Nu gäller det bara att skaffa 3 poäng, Kämpa Bajen! :)

Dagens bild

image244
Chad Michael Murray och Sophia Bush som båda medverkar i serien One Tree Hill (som är min favoritserie!)

Alltså, har dom gjort något med den här bilden, eller är dom bara helt perfekta..? De är galet fina :)

Dagens outfit

Dagen med stort D; Hammarby - aik!

Eftersom det är en viktigt dag (hoppas grymt mycket på vinst!) tänker jag gå runt och peppa hela dagen :) 


BAJEN BÄST!

Nu börjar jag om cirka 5 minuter, måsta rusa (som alltid) haha Ha en bra dag! Puss

Dagens låt

Flipsyde - Flipsyde

En gammal favorit, lyssnade mycket på den i 8:an tror jag. Nu när jag lyssnar på den förstår jag varför, sjukt skön :)

Vill ha (?)

Tryck på bilden!

Alltså jag vet inte vad som hänt, är det bara på min dator bilderna blir jättesmå!? aja.. Dessa skor är ju så fräna, fast är osäker på om jag skulle köpa dom om jag såg dom i en affär! Hittade skorna här! Kolla in det stället, lite inspiration!

this is our fate

Haha va små bilderna vart i förra inlägget, men tryck på dom för att få dom större :)

Någon pluggning blev det ju inte, istället åt jag lite kräftor och kollade på "party till döds" som gick på tv'n. Den var väl sådär.

Nu ska jag bara sitta här och lyssna på musik och njuta.. av precis allting! Haha det ska faktiskt bli kul att komma till skolan imorgon! Det är en av dom två dagarna den här veckan jag ska till skolan (tisdag-utedag, onsdag-studiedag, fredag ledig för cup) Känns det bra eller? Oja! :D

Har ni några tips på bra låtar? Själv sitter jag och lyssnar igenom gamla godingar! alltid kul :) Nejni.. gonatt!


Dagens outfit


Tee - Monki
Tröja - Gina Tricot
Jeans - Fornarina
Skor - Skopunkten
Nagellack - Mavala nr. 60

Årsmötet var boring! Haha fast när jag&elin fick ett skrattanfall i slutet var det roligare :) Aja, nu ska jag ut och gå och sen kanske plugga.. eller film :) puss

baby I loved you from the very start

Nu kommer lite bilder, som alltid blir lika snygga, från gårdagens shopping! Som jag förövrigt blev väldigt nöjd med :)



Bild 1: Den sjukt fräna mössan från indiska är äntligen min
Bild 2: Vantarna kostade 20 kr styck, vilket känns som ingenting så köpte i två färger :) (färgen är inte riktigt som på bilden) Även dessa från indiska.
Bild 3: Knä strumpor från gina tricot, blir snyggt till gråa tights. yees :)
Bild 4: Tunika med ballongärmar från Monki, älskar den affären! Precis så som jag ville ha den!
Bild 5: Nu fick jag tillslut mina rostfärgade tights.
Bild 6: Bästa köpet, lila nagellack från Mavala, nr. 60 med namnet Mexico.

japp, det var det de! (beställde även det där från H&M idag. Vill ha de nu :) Nu måste jag skynda in i duschen, sen väntar ett innebandy möte klockan 6! Så har lite bråttom. Puss

Vill ha

image226

Jag funderar på om jag ska beställa hem den här mönsterstickade tröjan! Jag tycker att den ser alldeles perfekt ut :) I fall jag gör det så åker de gula och mörkgula tightsen också med. såklart :)

Nu har jag även tagit kort på gårdagens köp, men lägger in de senare. För snart kommer mamma hem från Norge (pappa jobbar där och hon hälsade på) och då ska vi ut till mormor och hämta kräftor! Mums :) Ciao!

Jag trivs!

oj.. nu såg jag att jag hade lovat en outfitbild från igår. Jag tog däremot inga kort på den, så då blir det svårt ;)
Jag bar i alla fall lacktightsen, I like!, en vit topp och dessa skor (snyggare i verkligheten)
Sen hade jag ju såklart mitt nya, jättefina, lila nagellack som jag hittade igår! äntligen

Jag hade i alla fall så galet kul igår, allt var på topp :) Folket var riktigt roligt och allt blev väldigt lyckat helt enkelt, trots att farbror blå kom förbi festen! Är så chockad att det blev som det blev bara, haha :) men inga fel!

Nu ska jag fixa och dona lite här hemma. Ha en bra dag :) puss

Great

Dagen har varit superbra, med shopping (hittade som vanligt en massa:)  och nu ska vi iväg på fest! Hoopas det blir kul :)

Lägger in outfiten imorgon! Puss

Dagens outfit


Kofta - Gina Tricot
Tights - Lindex
Linne - Gina Tricot
Skor - Wedins
Väska - den gula från indiska!

Självklart ska jag blogga när jag har minst tid till det! måste rusa iväg till bussen. Ha en bra dag :) puss!

Dagens outfit

Haha här kommer en sen "Kvällens outfit"

Linne - Topshop
Jeans - H&M
Kofta - Gina Tricot (skönaste koftan jag köpt!)
+ armband

haha är det jag som har skitiga speglar eller? oja, får ta och fixa till dom någon dag.. eller nått ;) just ja, sängen var det. Gonatt :)

Perfekt?

image220 Ja Elin Kling står defenitvt för dagens snyggaste outfit! Kanske till och med Veckans snyggaste ;)

Men strumpbyxorna, skorna, baskern, jackan; kan det bli mer perfekt? Galet snyggt. Måste verkligen leta efter en basker eller mössa imorgon (Karlstad med Elin står på schemat :) Måste hitta lite olika strumpbyxor + lila nagellack också!

Kvällen spenderades i alla fall med vänner framför filmen "Just Friends", vi skratta sjukt mycket och hade en super kul kväll :) Tack tjejer (& killen) för hjälpen, hade inte gjort det utan er hjälp ;) 

Nu ska jag röra mig mot sängen, puss

RSS 2.0