OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Gott Nytt år!


Det gågna året har varit ett riktigt guld år! Å det nya året firar vi, 10 st vänner, in med trerätters och en hel del att dricka! Resten av natten visar de sig va de blir :) Ha en underbar kväll!

Sotade ögon



Sotade ögon är så grymt snyggt, men eftersom jag inte kan görat så brukar jag inte ha de. Men såhär till nyår vore det nice, eller hur? På videon visar en hur man gör, steg för steg. Kanonbra! Får se hur jag gör med den saken :)

Klippningen förut blev asbra, färgningen hann jag däremot inte med, det får bli imorn! I Örebro var det proppat med folk fast lika trevligt för de. Jag hittade bara underkläder, men riktigt nöjd ändå! :) Om någon timme ska jag iväg å träna sen ska jag lägga mig i min efterlängtade säng. Puss!

Min dag

Var vaken till 4 inatt, kollade bland annat 4 avsnitt av oth, de finns fasen inge bättre! Hur som, nu sitter jag här trött som jag vet inte vad och min dag ser ut som följande; Frisörn, örebro, elinfärgarmitthår, träna, spelkväll(?). Vet inte rikitgt hur jag ska orka, de hade varit skönare att sova lite längre (A) fast de kan man ju göra nån annan gång :) Jag måste fixa mig nu, ha en bra dag! Puss.

Nyårsklänningar - Nelly


En nyårs klänning från nelly vore inte helt fel! Åh inte är dom farligt dyra heller :) De översta två, som också är favoriter, kan ni gärna få skicka hem till mig. Hur som helst så har jag ju redan min nyårsklänning som jag tycker hemskt mycket om, och så ska jag till NY. Om jag inte hade detta å tänka på hade jag lätt klickat hem en, eller två! Har ni hittat en klänning till nyårsfirandet?

myyys

Igår blev det soft och på kvällen agerade jag fyllechaffis, helt okej! Idag har jag ägnat tiden till mys med min kära samt kortspel :) Jag har nog blivit beroende av kort.. haha jaja roligt är det i alla fall. Trevligt också :) Jag & M har förresten städat bilen, så nu är den fräsch och snygg! Nu ska vi iväg och umgås med lite folk, greeat! Mer bloggsugen än såhär är jag inte för tillfället, så, ha de bra tills vi hörs igen :) Puss!

Julafton 08


Det kom lite snö tillslut, hur mysigt var inte det då! Imorse var vi uppe och åt julgröt och vi har nyss kommit in från en promenad. Snart väntar den efterlängtade julmaten och såklart Kalle Anka, som alltid :) Till sist vill jag bara önska alla en riktig god jul :)

Dagen före


Igår åkte vi upp till sthlm och var kvar där tills idag. Riktigt roligt att träffa dom små liven igen, haha vilken jäkla energi man hade som liten! :) Väl hemma har vi fixat med julmaten & granen. På kvällen har jag, M, mamma och pappa ätit ost&kex, kollat lite bingolotto och spelat kort :) Helmysigt!

Imorgon är det julafton och ännu finns ingen tendens på en enda liten snöflinga. julkänsla? Nja, men den har allt smygit sig på utan snö :) Får hoppas på underverk under natten ändå. Det ska bli himla skönt att sova lite! Ha en grymt bra jul :) Puss!

Hur bra som helst!


Theo & Jag igår kväll :) Han är son till en kompis till familjen, och är bland den sötaste ungen jag träffat :)

Hur som, det var himla roligt igår! Haha blev riktigt full där mot slutet men det gick ändå ;) Tack alla för en lyckad kväll! Jobbet idag gick bra trots gårkvällen, skönt med lite pengar! Ikväll blir de bara soft och sthlm&släkt väntar imorgon :) Puss!

Taagga!


fina fashiontoast. Julbordet var underbart gott, fast efteråt blev jag så trött att jag inte orkade åka iväg och kolla innebandyn utan sov istället :) Nu blir det istället fest, är rätt sugen ändå. Det var ett tag sen! Måste fixa mig, hoppas ni får en fin kväll :) Puss.

Härligt Härligt!

Ikväll är det första gången jag ska jobba på statt :) great! Imorgon väntar julbord med familjen, så jävla gott :) På dan ska jag kolla innebandy sen festa på kvällen! Söndag blir det jobb igen.. Pengarna rullar som dom ska ;) Ska umgås med lite vänner innan jobbet, så ska fixa till mig :) Puss!

Woooa


Slänger in en dagens här i all hast. Både dom grymt snygga jeansen &f jäderörhänget är från gina, de är allt en bra affär de där! Nu ska jag skynda mig iväg hem till min allra bästa :) myys. Skönt med lov också, eller vad tycker ni? Puss

Kan ha varit den bästa dagen!


Ännu en bild, dock redigerad, från fotografiska bilden som Carro tagit :)

Hur som, den här dagen. Helt sinnes va bra den har varit/är :) Fick betyget MVG i rättskunskap, VG (rätt oväntat!) i Kemi B och så ringde Johan från statt och hörde om jag kunde jobba på fredag! Kanon med ett till jobb och jag är överlycklig över betygen :) Dessutom håller pappa på med sushi, gott(!), och Mackan kommer hit om ett tag. För tillfället kan det inte bli bättre, lite skillnad mot gårdagens match.. Nog om det! Hoppas ni har det bra ni med :) Puss

äntligen!


Nu är alla prov slut innan jul :) Kemi B slutprovet gjordes idag, betygsavgörande... läskigt! Fast det går nog vägen :) Resten av dagen ska jag bara vila, kanske kolla oth och sen spela match! Längtar nåt så grymt till det sistnämnda, ska bli riktigt roligt att spela :) Ha en bra tisdag hörrni! Puss

Avslappnande helg!

Julbordet i fredags var otroligt mysigt å hur gott som helst. hur jag har längtat! Efteråt spelade vi texas hold'em allihopa, riktigt bra fredag :) Under lördagen softade vi sen stod jag i kiosken på innebandyn från 18-21.15 med Emma&Licke. Det var helt okej, stundtals hur roligt som helst :) Tack för de sällskapet! Idag har det som sagt varit innebandy&plugg. Jag har förresten sovit mellan 12-13 timmar varje natt från i torsdags, lite gooigt!


Nu ska jag avsluta min riktigt sköna helg med en hårinpackning som jag fått av min käraste Elin, och sedan lägga mig framför oth och invänta M som kommer från Wictor senare :) Hoppas ni haft en bra helg! Glöm inte att kika in på minoutfit.se på HelenaE, fler outfits kommer med tiden :) Puss.

Vilken rysare!


Den här dagen som skulle varit en heldag med kemiplugg, blev istället en innebandy dag! Först kollade jag&M u-laget som vände 1-4 till 6-5, sedan var det killarna som spelade. Där såg vi inte hela men det borde slutat i en vinst.

Tillsist åkte jag hem och såg de 2 sista perioderna av VM-finalen (Sverige-Finland). Fy faasen. Den matchen innehöll nog allt. Det stod 1-4 när jag kom hem, sen vände sverige till 6-4, och därefter fick Finland en straff som dom missade. Istället gjorde dom 2 mål i powerplay och det avslutades med förlängning. Sverige såg ut som klara vinnare tills Finland fick in ett snyggt mål. Finland fick därmed sitt första VM-guld,deras vinst var dock inte rättvis eftersom dom spelade riktigt illa i de 2 sista perioderna. Hur som helst så var det spännande :)

Mums!


Årets första julbord väntar, ska bli hur gott som helst! ha de bra :) Puss.

Outfits i massor


Inte dåligt va man kan finna inspiration på minoutfit.se, credd till Elin Kling för den! Hon är grym överhuvudtaget. Nu har jag förresten själv skaffat mig en sida där också, här hittar ni den :) Får se om jag blir aktiv där eller om jag bara kollar in andras outfits, kul grej i alla fall!

You're the light that makes my darkness disappear.


Här är ett kort jag tog på Carro på fotografiska, blev så jäkla nöjd :) Roligt! Efter den här dagen är jag rätt slutkörd, men det är bara att fortsatta pluggandet, på tisdag är det äntligen slut med prov åsådär! Imorgon väntar däremot en otroligt soft dag, har bara luciafirande i skolan, och det hoppar jag nog över! Så sover jag ut brevid min goding och pluggar lite extra på dagen istället. På kvällen ska jag med M& hans familj på julbord, det ska bli himlarns mysigt :) Skönt med helg!

Käämpa


Passade på att ta en outfit bild idag på fotografiska bilden. Jag & carro var där i hela 2 h & 40 min. Fixade med lite bilder åsådär :) Kanon. Innan de satt jag i 4 h och gjorde matte D slutprovet. Satt varenda liten minut så hoppas de lönar sig lite grann så jag klarar de där! Imorgon börjar vi med matte E. fy fan.

Viktig globalkunskapredovisning imorgon också, vill att de ska gå braa. Annars är allt annat bra, väntar på min goding nu & nyårsklänningen är fixad, det kan inte bli bättre :)

Jullov är efterlängtat!

Nuförtiden taggar jag till matte D slutprovet som väntar imorgon. tjooho. Får hoppas de går vägen! Idag ska jag sova lite, köpa godis å träna. Kanske gå igenom några tal. Får se :) De känns lite bra iaf. Hoppas ni har de bra :) Puss.

Lugn och skön helg


Marcus Ohlsson

Fredagskvällen var jätterolig med massa sång och idol :) Igår åkte jag och M till örebro där jag fann present till min syster som snart fyller, men någon nyårsklänning hittade jag tyvärr inte.. Den jag vill ha är slut överallt! Fasen. Hur som, trötta som få åkte vi hem och sov en sväng sen pluggade jag lite. På kvällen åkte jag till Kristin&Olivias fest, roligt att träffa lite folk :) Själv var jag inte alls sugen på fest så jag körde folk istället.
Idag väntar jobb, och efter det pluggkväll med Maria. hm, måste man så måste man! Måste skynda mig, ha de bra, puss.

Äntligen helg!


största stilikonen. För inspiration tryck här; fashiontoast.

Ikväll väntar spelkväll med ett gäng :) Lite gh och lips förmodlingen, och idol såklart! Helmysigt :) Hoppas ni får en bra fredagskväll! Puss.

Grattis mamma!

Det är slutprov i matte D, megaviktigt arbete+redovisning i globalkunskap, slutprov i kemi B och möjligtvis prov i religion som väntar innan vi får gå på lov. Låter roligt va? Absolut inte. Fast ändå har jag det under kontroll, några misslyckanden blir det förhoppningsvis inte i alla fall :) Har ni det lugnt eller stressigt i skolan?

Ska försöka plugga lite grann, sen äta med mamma (som fyller år!) & pappa på en thairestaurang :), kanske kommer rulla fram på träningen men de får gå ;) Tillsist kanske jag träffar min goding, myys. Ska få lite nytta gjord nu, ha de bra! Puss.

you'll never have to be alone


Eftersom jag försov mig igår fick jag ta den rutiga skjortan idag istället :) 140 kr på rea från dressman, fyynd. Kursen fotografisk bild kan förresten vara den roligaste någonsin. Kanon :) Nu ska jag försöka plugga endel sen blire mys med den mysigaste! Ha de bra :) Puss.

1 december


Skoldagen kändes lång och ganska uttråkande, förutom när jag&Maria fick vårat lilla skrattanfall. De förgyllde dom annars tråkiga timmarna :) Väl hemma fixade jag och pappa lite olika saker (bland annat hämtat ut mitt körkort, wuuhu!) sen har jag pluggat som en tok. Skönt att vara klar med svenska artikeln men jobbigt att ha 4 prov och minst 2 arbeten kvar innan jul.. Bra saker är att vi har gjort iordning en julskinka, andra för iår, haha :) Åså sjöng jag, mamma och pappa lips förut, verkligen hur roligt som helst! Snart blir det glögg och så kommer M hit å kollar oth och sover med mig. Trots tråkig skola så har det varit en riktigt bra dag :) Känns skönt med lite snö och julkänsla!

Middag, Shopping & Match - toppen!


Den här gången har de hunnit hända mycket sen jag skrev sist. Middagen hos familjen Bruhn blev jättrevlig, fast när vi inte orkade föräldrarna drog vi till melkers och satt där ett tag :) mys.

Tidigt på lördagen åkte jag och min kära pojkvän iväg till örebro, där hade vi det hur bra som helst! Faktiskt höjdpunkten på helgen :) Åt M fann jag ett par snygga jeans, snyggaste tröjan och en t-shirt. Stylist skulle vara det roligaste jobbet, helt klart! Till mig själv hittade jag en rutig skjorta från Dressman som ni troligvis får se imorn :) Plus present till Maria samt mamma.

Väl hemma stressade jag som en idi, fixade sminket osv och åkte iväg å hämtade my&elin. Sen åkte vi hem till Maria som fyllde 18 igår, stort grattis! Där var vi ett par stycken som åt och sjöng singstar :) Trevligt! Efter en stund skulle jag iväg på nästa grej, Nikolina&Daniellas 18-års fest. Mycket roligt folk, men någe festsugen lyckades jag inte bli. Istället fick jag ta hand om min goding som fick lite för mycket i sig ;) haha. 

Igår spelade jag match och lyckades få in ett mål, rätt snyggt dessutom. så jäkla härligt! Förlust blev det dock. Efteråt åkte jag&M hem till Kalle där Wictor och han hade fixat iordning lite god mat :) Inte illa! Efter en film och vi hem till M och sov. Nu börjar det bli dags att åka till skolan. Hoppas ni haft en bra helg också :) Puss.

RSS 2.0