OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

I like

image708
Idag har jag på mig detta, alla dessa plagg används flitigt! Dessutom stylade pappa mitt gips så att det blev grymt snyggt :) Nu ska jag snart iväg till k-hamn med Mårten&Salle för att se när vårat u-lag spelar match. Om jag önskar att jag kunde vara med.. Fast det blir nog trevligt på läktaren också! Imorgon väntar fest, å hur vi ska festa ;) Återkommer mer imorgon tror jag. Ha en bra kväll, puss!

anyway you want it

image707
Inatt drömde jag att jag fyllde år och fick en överraskningsresa till Thailand. Det var underbart. Jag längtar till i november då jag och Johan förmodlingen åker dit, det kommer bli grymt!

Nog om det, haha! Denna skoldag flöt på mycket bra, lite jobbigt att skriva med vänstern hela tiden bara men jag är allt rätt skillad på det ändå. Great. Skrev ekonomiprovet och det gick väldigt bra, kändes så iaf. Fick sluta när vi va klara så har varit hemma ett tag nu, skönt att inte sluta fyra! Därför har jag lite ork till plugg nu, så återkommer kanske senare ikväll :) puss!


men göött..

Nu är ja hemma efter tre timmar på akuten med handen. Det hela slutade upp med gips, fast som tur är är det bara Kanske en spricka i båtbenet (vid tummen),  så jag ska bara ha gipset i tio dagar! Skönt de iaf :) Jag tror att jag och bloggen kommer ta en ofrivillig paus, iaf den närmaste dagen. 

Imorgon väntar företagsekonomiprov, tror det kommer gå bra. Lite träligt att skriva me gips men det får väl gå! Bästa nyheten på länge var att vi kunde få flytta naturkunskapsprovet till nästa vecka, alltså inget nu på fredag. YES! nejni. ha en bra kväll! Puss 

om Hultsfred 2008, återigen!

image704
Allt detta tjat om hultan, ja ni kommer få stå ut med det! Jag har aldrig varit så taggad, och det blev bara bättre av att bland annat Linkin Park & Simple Plan är klara också. Linkin Park har alltid varit favoriter. jag kommer få se de live iår, det ger nästan lika mycket gåshud som RATM gav mig! gaah, jag vill dit NU!

On A Day Like Today

image703
Idag har varit en väldigt fin dag, trots att vädret har varit piss, något annat lyste upp den :) Har även hunnit med en hel del plugg, rätt stolt om jag ska vara ärlig. Var även iväg och kollade träningen en stund, blev så jävla sugen på att spela själv. galet! Tur att jag skada mig nu när sista u-lags matchen är i helgen? B R A. Nej inte alls, men aja får väl klara mig ändå :) Som det ser ut nu kommer helgen bli grym iaf, längtar! Idag har jag förresten fixat lite med någras header,. Det var min dag det. Orkar inte skriva mer, puss :)


When you talk to me, I swear the whole world stops.

image701 tee Zara, tröja Ralph Lauren, kjol (tubtop) H&M.
Min trötthet fortsatte in på denna dag och jag snoozade i 1 och en halv timma vilket resulterade i att jag gick upp 30 min innan jag skulle åka. Blev stressigare än vanligt med andra ord, haha lyckat! Dagen gick hyffsat fort, tur de. Dags för plugg nu, ska försöka bli klar med lite saker. Ingen träning ikväll heller, orsaken ser ni på bilden :( fy fan så trist! aja plugg var det. ciao så länge!


Oscarsgalan

image699
Cameron Diaz, Anne Hathaway, Jessica Alba & Heidi Klum.
Detta är mina favoriter av det jag sett från oscarsgalan, så vackra. Det är grymt att Jessica Alba kan se så fantastisk ut trots att hon är gravid! Rött var kvällens större trender, tillsammans med klänningar likt Annes där man visar ena axeln.

Nej hörreni. Jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Låg och läste förut, plugg, jag somnade med boken över mig. Trots att den är grymt bra. Haha great. Ska göra ett nytt försök snart, eller plugga något annat kanske. Kan behövas. Jag lyckades ju inte så bra med det över lovet även fast jag behövde. Inte skönt med skola igen, ge mig mer lov!


Fredagens outfit

image697
Hade inget speciellt på mig idag så bjuder på en av helgens festoufits.

Jag sitter här me lindad arm, skolsköterskan tyckte det behövdes. Fast som tur är är det nog ingen spricka lr så. Bara å vänta tills det onda går över! Jag tänkte ändå skriva lite om helgens bravader. I lördags fick jag en grymt rolig kväll/natt igen. Dansade, drack öl och lyssnade på bra musik & peppa inför hultan! På samma ställe som i fredags med samma folk, favorit i repris, supertrevligt! Mia & Jag på topp igen, tagga tagga ;) Tack för i de två dagarna! Runt fem gjordes det nudlar och sen slagga cirka tio pers i huset där. Somnade inte förren runt sju. Helgoigt att gå upp efter tre timmar och sen iväg och spela match. Haha men det var kul att spela i alla fall! På kvällen blev det wallander med familj, mårten & stina. Trevligt :) ne.. orkar inte skriva mer nu. Ha en bra dag så länge! Puss

å hur vi rockar ;)

bästa helgen på länge! Men match snart. måste sova lite innan. Blev inte nyktert nånstans igår, gött de! Kommer mer sen. tagga tagga ;) puss

igår va de galet! Kan inte skriva om allt nu, smärta i min arm/axel! Lite smått jobbigt att skriva me en hand så att säga.. tur att de hände i slutet av matchen. Har dubbelt så stora knogar, bula å så känns de som om axeln är ur led, men shit the same ;) Kanske ordnar sig till ikväll, hör av mig då. hehe. puss

Keep on rockin to it

Igårkväll hade jag så sjukt kul, helt galet! Hemma i sängen halv fem efter en lång natt med mycket dansande, drickande och grymt roligt folk. Dock hände en grej jag inte ville skulle hända. Om jag pratade om ångest häromdagen så kan jag lova att det är ännu värre idag. Hoppas det löser sig, det vill jag verkligen. Imorse var det lite väl skakigt när jag skulle komma upp vid niotiden. Fast när jag väl kom till matchen kände jag ingenting, jätteskönt. Ikväll står återigen fest på schemat, troligtvis nycktert men kul att träffa folk! Hoppas ni får en fin lördagskväll :) puss

Let's escape into the music

image696
Kvällen bjuder på fest, å hur vi ska festa ;) Morgondagens match är en annan femma. Det blir som det blir. Hoppas jag får spela imorgon i alla fall, då tänker jag inte ha en enda tanke på att må dåligt. Nu hoppas jag iaf på en rolig kväll. Puss

I like

Det blev en jättemysig dag! Först badminton i en timme, därefter kom Elins kusiner med föräldrar och mormor&morfar så då spelade vi minigolf med dem, trevligt :) Nu tänker jag gå iväg och sola, igen. För det skulle inte sitta fel med lite mer färg på kroppen. Efter det ska jag ut och övningsköra, äntligen! Det var så länge sen, så det ska bli jätteroligt. Förövrigt så upptäckte jag felet på min lins idag, jag har haft problem med den i flera dagar utan att ha hittat något fel, jag hade en spricka i den! Det har varit galet oskönt och det kändes hur bra som helst att ta en ny (jag ville inte göra det om det inte var något fel på den gamla) Så nu vet ni det! haha. Ska gå iväg nu, ni får ha en bra dag så länge :) Puss


Blank stares at blank pages.

image694
Igårkväll/natt chillade jag med Mårten & Hallblad sen åkte jag hem vid tre. Snart ska jag & Elin iväg å köra badminton. Det ska verkligen bli jättekul :)
Jag brukar säga att man inte ska ångra någonting, man kan ju ändå inte göra det ogjort. men nu vettifan alltså. tja ångest. jaja får hoppas det blir bra i alla fall. Nu ska jag väcka Johanna så hon kan köra oss :) puss

Knut & rosa läppar, I like.

image693
Huset var helt underbart! Verkligen något jag skulle kunna tänka mig att bo i, speciellt när jag såg massa möjligheter till stora klädutrymmen till mig ;) Kom precis hem från ica så nu har jag handlat på mig nya SOLO, ost&kex och annat gott. Det ska jag njuta med nu innan träningen, mys. Lov är allt bra skönt!

Om man ändå vore så bra

image692
Jag har redan haft med henne under kategorin 'veckans blogg' men jag måste ha med henne igen. Eftersom jag knappt orkar lägga in bilder från Sthlms modevecka kommer jag troligtvis inte få in några från alla andra modeveckor som varit runt om i världen. Därför tänkte jag tipsa om er om Almas blogg eftersom ni där kan hitta dagliga rapporter från modeveckorna i London, NY osv. Hon inspirerar mig väldigt mycket, om ni också vill ha lite inspiration tycker jag att ni ska besöka hennes blogg nu på en gång. Credd till henne!

woooooa!

image691
Grattis till körkortet världens bästa syster! Så glad för din skull :)

Igår gjorde jag oväntat nästan allt jag hade som "måste-göra-saker", det enda jag inte hann med var pluggandet. Det tänker jag fixa nu, jag och Maria har ett vad så innan imorgon måste det vara klart. shit. Jag hoppas jag hinner gå och sola sen också, har tappat all färg som jag hade med mig hem från Thailand så ska få tillbaka den lite tänkte jag. Runt fyra ska vi iväg och kolla ett jätteläckert hus, vad det ser ut som på bilderna iaf, det ska bli kul och se det i verkligheten :) Nog om allt detta och tillbaka till pluggandet, önska mig lycka till..

Perfekta vår outfiten?

image689
Om ni hittar något fel på den här outfiten så kan ni väl säga det till mig, för jag ser inte ett enda! Såna där upprullade byxor skulle inte sitta fel. (Förutom de på monki som jag inte kände mig bekväm i, men jakten fortsätter) Skorna hade lätt fått stå på mina skohyllor, på den bästa platsen, de är grymt snygga. Helt enkelt den perfekta vår outfiten. Förövrigt är det inte bara kläderna jag är avundsjuk på, håret vill jag också ha. Vet fortfarande inte vad jag ska göra med mitt..

It's not supposed to end now

image687
Bild 1: Mina älskade blommiga vagabond skor, dom är så jag!
Bild 2: Vitt linne med en grymt läcker söm, som ni kanske ser lite halvbra. Monki
Bild 3: Utsvänga jeans med hög midja, mitt i prick. Monki kan dom ;)
Skjortklänningen blev konstig på bild & den svarta kjolen kändes onödig att ta kort på. Ni får se de när jag har på mig det någon dag istället.

Den här dagen blev mycket bättre än vad jag trodde. Har haft en riktigt ta-hand-om-mig-själv dag, solat & lagat favoritmaten bland annat. Det var till och med skönt att städa, haha om nån med dammallergi hade varit i mitt rum innan så hade dom fan dött. Nu är det rent i alla fall :) Skönt att tänka en massa också. Härnäst på schemat är jobb, ska sätta igång nu. Ikväll blir det kanske film med Johan, som jag har saknat. Kan bli bra :)

you say your not okay with change,

Idag är det tänkt att jag ska göra mycket behövliga saker som att städa mitt rum, jobba, plugga & kanske gå och sola. Får se hur mycket jag orkar, troligtvis inte mycket ;) Humöret är inte på topp kan jag lova. Vissa stunder vill man bara försvinna, igårkväll var en sån stund. Jag är så besviken så jag finner inga ord. Mer om det tänker jag inte skriva här i bloggen, privata saker you know. Jag hoppas det löser sig i alla fall! Visst händer det mycket bra saker i mitt liv just nu, utan det vet jag inte vad jag hade gjort faktiskt :) Nejni dags för hög musik och städning! Återkommer senare, puss!  , but then you turn around and walk away.

only heaven loves you now


Nomy - Cocaine. Mårten & Co har fått mig att lyssna på sån skön musik :) älskart. Sitter och lyssnar på den här om och om igen, grymt bra.

Dagens shopping blev verkligen lyckad! Jag är så sjukt nöjd. Det blev  vagabond skorna och ett par utsvängda jeans med hög midja. Båda är så galet perfekta, fulländade! Smink för massor av pengar lyckades vi köpa med också, som vanligt.. Åså en skjortklänning, ett enkelt men coolt linne och en tubtop som ska användas som kjol! Ni kommer troligtvis få se bilder. Nån gång ;)
När vi kom hem gick jag&sis ner och fikade med Josefin och Julia, mys. Nu väntar träning, är inte så jävla taggad men det ska bli skönt att springa av sig lite.. ha en bra kväll hörrni :) puss

fasen!

image686
Min blåa klänning var slut och dem skulle skicka iväg den när det har fyllts på i lagret.. jippi. Fy fan va trist! Därför tänker jag tröstshoppa nu. Karlstad väntar, åker dit med sis&mamma, ska bli supermysigt. Helst av allt vill jag hitta de här skorna, fasen va fräscha. Nejni. Ha en bra dag :) puss

American Apparel

image684Ni kanske kommer ihåg att jag skrev om den där lila AA klänningen jag skulle beställa hem? Det blev aldrig av, jag fick beslutsångest då jag ville ha denna blåa också. Nu har jag bestämt mig och klickat hem denna goding :) Den är perfekt, jag längtar tills den kommer!


winds of change

image682
Blev lite inspirerad av mitt förra inlägg och körde på jeansshorts. Jag längtar tills det blir lite varmare så man kan köra bara ben! och det skulle bara våga komma mer snö nu, det känns som om det äntligen är vår! Gah. Jag är så trött nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Galet. Fast först ska jag ut i det vackra vädret igen, denna gång med hunden och efter det väntar nog sängen en stund. Puss

Alexander Wang - Ge mig

image681
Detta är bilder ni troligtvis sett miljontals gånger, men jag bara måste visa dem. Jag älskart. Han kan han den där Alexander! Bilden längst till vänster är bara så galet snygg. Fast den tredje bilden från vänster är också rätt het. Ja alla är grymt snygga. Skulle då inte sitta fel i sommar! Sletna shorts, vitt linne, kavaj. Allt känns så rätt. Ge mig sommar & dessa kläder.

Idag ska jag ner på stan för fika&möte med balkommittén, mys! Är lite sugen på att ha imorgon nu, karlstad väntar. Jag är så jävla shoppingsugen. Skor.. jag vill ha skor i massor! Transparenta, blommiga och mönstrade plagg. Stora halsband. Ja jag vill nog ha det mesta. Ge mig imorgon.


Dagens låt


Whitesnake - Here I Go Again. Helt klart den bästa låten på mycket länge, är helt kär!

Things change, people change.

image679Bild: lundlund.
oj det var två dagar sen jag skrev sist, det händer då inte ofta. Fast har haft fullt upp; i fredagskväll blev det film med Mårten, sen träffa vi Salle&Larsson och drog en runda på stan och en till film med Salle. Hemma runt tre, sen upp igår och spelade match. Eller spela och spela. Blev inte mycket spel för min del. Kändes skönt att det inte blev mer eftersom jag fortfarande är sjuk. Därefter kollade jag, Elin & Erik killarnas match en sväng, sen köpte vi färg till mitt hår. Där fick vi oss ett gott skratt :) Det var roligt! Hos Elin fick jag mitt hår färgat och det var super kul att umgås med dig igen, det var ett tag sen. Skönt att prata ut lite om vissa saker. Folk förändras. Det kom vi fram till! När utväxten äntligen var borta skynda jag mig hem och fixa iordning mig och därefter till Mårten som fyllde 19! Där blev det en låång natt med ölning, galet bra musik & roligt folk. Jag trivdes. Sov kvar där och kom hem för nån timma sen. Har käkat och nu städar jag lite.. återkommer nog sen :) Grattis till Lisa som blir 19 idag hon med!

Don't fight it, If you like it

image677
randig tröja Gina Tricot, stuprörsjeans Miss Sixty, converse Thailand.
Idag är en fin dag. På många sätt, strålande sol & glatt humör! Ikväll blir det film med Mårten, tills dess vet jag inte vad jag hittar på. Första dagen på lovet känns i alla fall superbra. Jag trivs :)

Helena & Maria Rocks

Återigen, vad hade jag gjort i skolan utan dig Maria? haha vi är så bra. För övrigt så är hela vår klass ganska misslyckad, ja jag tror nästan att vi är den sämsta naturklassen som någonsin funnits. Gött de ;) Vi är jämt ett antal stycken som är sjuka när det är prov eller någon inlämningsuppgift som ska var inlämnad, vi kommer försent mer än alla andra klasser och vi blir aldrig klara med någonting. bra jobbat. Vi fick skjuta upp svenska arbetet till efter lovet, skönt de, fast jag var nästan klar men ändå. Nu sitter vi här och har naturkunskap, woho. Det arbetet får vi nog skicka in senare ikväll om vi vill. Tur att vi har snälla lärare helt enkelt.
Det har inte blivit mycket modebloggning den senaste tiden, men jag är nästan 100 % säker på att jag har tid med det under lovet :) Nu ska jag nog göra lite på arbetet.. ha en bra dag så hörs vi senare sen! Puss


Alla hjärtans dag

image675 Kvällen kommer jag tillbringa hemma hos Amanda med massa tjejer eftersom ingen av oss har en pojkvän att dela dagen med. Lika mys för de tycker jag, alltid kul att umgås bara :) Fast det skulle inte sitta fel att ha någon att dela dagarna med.. Man kan ju alltid hoppas :) Puss


RATM - Killing in the name


Det blev häromdagen till min lycka klart att Rage Against The Machine kommer till hultan, det är så grymt att jag får gåshud. Som jag redan antytt här kommer jag att trivas som fisken i vattnet. Nu när jag fick reda på att RATM är bestämda så kommer jag om möjligt trivas ännu mera, Jag längtar!

You're Beautiful!

image673
kofta Gina Tricot, linne JC, kjol American Apparel, strumpbyxor H&M, skor ?
Proven idag gick nog rätt bra tror jag. Trots dem hade jag ett glatt humör hela dagen, och jag fick äntligen tillbaka tetris på miniräknaren vilket gjorde att jag överlevde fysiklektionen också. Tur de. Haha! Sist hade vi 1 timma och 20 minuter företagsekonomi, när vi kom dit sa han att när vi hade gjort klart alla uppgifter fick vi åka hem! Jag gjorde klart min sista lite fort sen kunde jag med ännu gladare humör än tidigare cykla hem i detta underbara vädret. Jag tror jag ska sova lite nu.. så att jag orkar med allt pluggande sen. pusspuss!
 

Kärlek

image672 
Mysig dag! Ska nog inte göra något speciellt men den är härlig ändå. Kärlek till er mina läsare, utan er vore bloggen ingenting! Självklart kärlek till min familj och underbara vänner också. Fast denna dag är ändå som alla dagar, eller den borde vara. Man ska visa att man tycker om dem som står en nära! Tänker ni fira dagen med något speciellt? Ha en bra dag nu :) Puss

plugg, plugg & ännu mera plugg.

Hur kommer det sig att man alltid sätter sig här när man borde plugga? Jag har undrat det många gånger och det här lär inte vara den sista. Ni kanske kommer ihåg att jag skulle haft ett antal prov förra veckan som inte blev av? Imorgon har vi två av dem, fick vi reda på för två dagar sen. Eftersom jag pluggat annat dagarna innan denna har jag bara idag på mig att plugga till dessa prov. hjälp. Fast så svårt är det inte ändå, kommer nog gå bra. Dock har vi ett svenska arbete & ett biologi arbete till på fredag som inte ens är halvklara. hjälp. Dessutom låter jag lite som om jag har pimplat whisky i hela mitt liv, illa! Trots allt detta är jag fortfarande glad,. faktiskt :) Ja plugg var det ja.. Har ni något roligare för er denna onsdags kväll :)?

Can't Take My Eyes Off Of You

image671
Foto: lundlund. Idag har det varit en väldigt bra dag, började imorse med ett balmöte med en lärare som är inblandad. Hon tyckte att allt såg lovande ut, kul! På lunchen var vi (en grupp med elever från nv 1 och 2, som jobbar för att vi ska få lite studiebesök på företag, och rektorn) på skolans restaurang och åt. Både varmrätt & efterrätt, lite lyx när det var tråkig fisk för alla andra elever. Supergott var det också :) Direkt efter skolan åkte jag till museumet där jag nyss fått jobb, där pratade vi om lön osv. Det kommer bli jättebra! Kanske är det det underbara vädret som får mig på bra humör, eller så är det något annat ;) Jag trivs i alla fall! Dock ingen träning ikväll pga sjukhet. lite trist! Nu väntar plugg, ciao.

Here we go again

image670
Haha nu fick jag allt till ett snyggt kollage, not. Den outfit jag gillar bäst är ändå helt klart lördagskvällen, Blå tröj/klänning Monki, lacktights AA och favoritparty skorna från Topshop. För övrigt vill jag tillbaka till den kvällen, jag hade superkul! 

Eftersom jag har haft lite dålig bloggning så kan jag berätta för er att i söndags gick jag en promenad & kollade innebandy med Johan. På kvällen blev det filmmys framför Singing Bee & Wallander med sis, Mårten, mamma, Elin och Frida. Trevligt :) Igår hade jag och Maria en pluggdag på hela fem timmar, med enbart matte. Det hjälpte dock inte mycket idag då.. det inte gick någe vidare på provet. Som tur är har det inte så stor betydelse :) Nu i eftermiddag har jag enbart ägnat tid åt bloggen och ikväll väntar träning & film med Mårten. Tror jag. Hoppas jag hinner sova lite nu innan träningen, bör plugga också. Ha en bra kväll nu, puss!

Vår nyheter

image669
Vår nyheterna hos Veromoda ser grymt lovande ut. Jag gillar bilderna&kläderna mest på de tre bilderna till höger, som ni kanske har sett i min blogg har jag ett par tvåfärgade strumpor och jag älskart, det ser så läckert ut!Skorna till vänster får mig att vilja springa till en skoaffär och leta efter liknande direkt. Dock hade jag haft problem med att gå i dem, fast sånt kan man ju lära sig ;) Nu vill jag veta vad ni tycker om bilderna & kläderna, hiss eller diss? 

Your spirit gives me hope to carry on

image666Utan tvekan dagens bild!
Igår hade jag äntligen tid för bloggen, då är det väl självklart att blogg.se skulle krångla för mig, så några inlägg blev det ju inte som ni märkte. Nu har jag snart matteprov, önska mig lycka till. Kan behövas ;) Ha en bra dag! Puss

Nöjen i första hand

Idag är jag lite halvt sleten, men det var en trevlig morgon i alla fall :) Skrattade massor åt gårdagen. Istället för att jobba&plugga å allt annat viktigt jag borde göra idag så ska jag ut på en promenad med Johan och efter det kolla innebandy. Bloggningen går lite halvt också. Världen går inte under för de så.. återkommer sen, ha en bra dag så länge :) puss!


1 2 3 skål, 1 2 3 skål, 1 2 3 skål!

Igår var absolut en av dem bästa festkvällarna/nätterna jag haft! Först förfest här hemma, där vi bland annat fick några grymt heta kort, kanske kommer dem upp på bloggen nån gång (som bilderna jag lovade från igår eftermiddag, asch då) Galet kul var det i alla fall, sen skulle jag testa att komma in på Wickan. Det gick galant så där inne levde jag livet ;) Trevligt sällskap, mycket dans & god öl. Kan det bli bättre? Tveksamt! Vid stängningsdax upptäckte jag att jag hade tappat nrbrickan. Därför fick jag vänta tills allt folk hade gått ut sen fick jag äntligen min jacka. Därefter blev det viking för käk, haha. "Bonne kan slåss", jag skratta så jag tjöt! Vid fyra gick jag, sis, elin, bullen & heden hem och sov.
Kvällen kunde inte ha blivit mer lyckad :)

Bråttom bråttom

Innebandy nu. Det blev en grå outfit med inslag av lila, bild kommer senare. Ikväll, fest! Måste sticka nu, hörs sen :) Puss


hard work

 image665
Bild: lundlund. Sova var det tänkt, men nu blev det ändrade planer. Att prata med trevligt folk över msn är då mycket roligare! Jag trivs.

Det är så mycket jag borde göra nuförtiden.. plugga matte, jobb åt mamma, fixa ett kollage att sätta upp på väggen, malins header, lisas header, skicka ut sponsorbrev. Ingenting blir gjort, illa! Hur ska man orka ta tag i det? Tips?

så jävla gött

Vinst blev det igår, det har aldrig känts så skönt! Hade vi däremot fått med oss en förlust hem hade den redan långa hemresan blivit minst 100 mil längre. Hela bussresan var i övrigt väldigt rolig; bingo med roliga priser & ett antal skrattanfall med Emma :) Själv hade jag turen att vinna en gång.

Nu ligger jag och min kära dator här i sängen och bara vilar.. det var länge sen jag var såhär försyld. Det får helt enkelt bli en softar dag och ikväll har sis lite förfest här hemma så då kommer jag nog umgås med dem :) Nu ska jag försöka sova, så hör jag av mig senare med lite bilder och sådär! Puss

Dagens

image662
randig tröja Gina Tricot, kjol Topshop, strumpbyxor H&M, skor ?
huh. Veckans träning i samband med min försylning fick jag sota för idag.. Imorse hade jag knappt någon röst, det lät i varje fall inte som mig! Haha great. Aja, skoldagen gick hyffsat fort och den bjöd på en rolig svenskalektion där vi hade debatt, jag har nog aldrig skrattat så mycket med min klass, det var riktigt roligt! Nu har jag precis vaknat från en tupplur, utan den hade jag inte orkat med denna dag. Fast jag har fortfarande fruktansvärt ont i huvudet..

Nu måste jag fixa iordning min pastasallad för att sedan dejta min mattebok i en mysig bussatmosfär upp till årjäng. Ja, där ska vi spela en match (undrar hur jag känner mig imorgon), och sen har vi en bussresa hem igen på cirka två och en halv timma. Det är min fredagskväll det ;) Det har jag inga problem med alls.. det ska bli skönt att vila lite i bussen.. Så ni får ha en bra kväll nu, festa för mig med om ni ska ut och ha kul :) Hörs imorn, Puss.

Hope's höst/vinter-kollektion, 29 Januari

image661
Kolla en skorna, är de inte fräna & öppen tå dessutom. Denna visningen är ingen favorit, lite för "tråkig" för mig, fast det är grymt snyggt! Ja de vill ja lova, bild 1 till exempel känns väldigt fräsch. Bild 2&3 är förresten något som jag skulle kunna tänka mig att ha i skolan och så, ja.. och blommiga tights är också lockande. Ja helt enkelt, jag gillart. Gör du? Dessa och de nedan från modefeber

Whyred's höst/vinter-kollektion, 29 Januari

image660
Hos Whyred kunde man se lårstrumporna mycket, vilket jag tycker är läckert! Kjolen på bilden är nog den finaste jag sett i hela mitt liv, utan tvekan. För övrigt var det snygga kläder med mycket vackra mönster, röda läppar, fina modeller och återigen mycket blått. Jag gillart grymt mycket, Vad tyckte ni?

Godeftermiddag

image659
tunika H&M, tights Indiska, knästrumpor Gina Tricot, stövlar Din sko.
Även denna dög bjöd på bra nyheter! Nästa torsdags företagsekonomiprov flyttas till veckan efter lovet, det känns kanonbra. Haha jag som skulle ha fyra prov från igår till lovet har nu bara ett, det känns så jävla gött rent ut sagt. Fast på grund av andra omständigheter känner jag mig deppig, hoppas det löser sig.. Tur att jag har vissa bra saker som väger upp det annars vet jag inte hur jag skulle ha klarat mig :) Hörreni, nu väntar sängen för en tupplur så att jag kanske orkar med dagens innebandyträning, jag hoppas! Hör av mig sen, puss.

Lovisa Burfitt Vår/Sommar 08

image658Bild: modette.se
Gårkvällen blev väldigt lyckad, vi kollade på Unbreakable & The Hills Have Eyes. Den första tycker jag verkligen att ni ska kolla på, och den andra var halvbra tycker jag fast ändå kul med lite skräckfilm. En mycket trevlig kväll i alla fall :)

Nu sitter jag här, snart klar. Det enda som fattas är kläder, och jag har verkligen ingen idé på vad jag ska sätta på mig. Jag tror att detta (eller mitt datasittande) är boven till alla mina förseningar.. haha! Äsch då,. fast.. Nu borde jag ändå dra på mig några trasor och få det sista klart, ha en bra dag!

Dagens låt


timbaland & keri hilson - scream - Det var länge sen jag tipsade om en låt. Denna är grymt skön!

Träning blev det, det var otroligt skönt även fast jag kände mig lite febrig. Väl hemma delade jag en pizza med mamma. Någon gång ska man få unna sig! Ikväll tänkte jag bara ligga i sängen med datorn i famnen. Fast nu blev det ändrade planer, ska checka en film med Mårten&Jimmy istället. Det tycker jag låter som en toppenkväll. Hoppas ni också får en bra kväll :) puss

FASHION AGAINST AIDS

image657
Designade av; 1. Jade Jagger, 2. Chicks On Speed, 3. Timbaland, 4. Henrik Vibskov.
Dessa artisters verk är de jag gillar bäst hur Fashion against aids-kollektionen. Tänk er dem med ett par byxor med hög midja som dessutom är upprullade & ett par snygga höga skor. Eller bara till en kjol och bruna fräscha ben. Ja. Ge mig!

Idag känner jag mig minst sagt krasslig. Ett stort plus var att engelskaläraren var sjuk idag med (hade dock vikarie på vår dubbellektion), vilket gjorde att vi slapp provet! Hon kommer inte komma imorgon heller = inget franskaprov! Det känns hur bra som helst. Nu väntar ett gympass, om jag orkar? fasen. vill träna. det blir nog så att jag åker nog dit i alla fall. Hörs sen :) puss

You can't fight faith

De blev ingen film förut, pluggande istället.. Just nu sitter jag i sängen med min bärbara dator, hur skönt är inte det? Jo väldigt. Fast engelskaboken ligger brevid mig, mindre kul.. Det hade varit mycket bättre med en film och trevligt sällskap. Sen har jag inge photoshop på den här datorn, annars hade jag kunnat slänga ihop en bild och visat er, istället får jag ta det imorgon när jag sitter på den stationära. Mer imorgon alltså, gonatt :)

What a wonderful world!

image656
tröja Monki, armband Mango, strumpbyxor H&M, skor Wedins.
Denna dag har startat otroligt bra, nästan oslagbart för oss naturare med mycket tråkiga lektioner i skolan. Den började med att jag hade bråttom, nehe?, och kom några minuter försent. Detta gjorde inget för vår engelskalärare var sjuk. Alltså var vi lediga från den lektionen. Skönt! Efter hålet så hade vi fysik, då skulle några komma och prata angående meritpoäng och så. Hela lektionen gick åt och vi njöt. Därefter hade vi matte, där prata vi om allt som hade om meritpoäng och högskolestudier att göra. Efter lunchen hade vi svenska, där blev vi indelade i roller till fredagens "rollspel", jag blev påhejare och behövde alltså inte göra allt för mycket. Eftersom engelskaläraren (även vår franskalärare) var borta kunde vi gå hem utan att behöva ha 80 minuter franska. Dagen är fulländad!

Dessutom är det fettisdagen, eller fettodagen som jag själv kallar den.  Alltså tänker jag äta en semla, eller två. Ska iväg och köpa en snart faktiskt, sedan plugga. Efter det väntar ett balmöte, vi har fått bilderna, wow! Hoppas det finns några fina. Ikväll väntar träning också, så kan jag springa bort den där semlan ;) När jag kommer hem kollar jag slutet av gossip girl därefter är det The Beach som jag hade tänkt att se. Nu blev det här jättelångt, så jag avslutar här. Puss

You taught me how to face my fears

image655
Bild: lundlund. wow va vackra människor det finns alltså!
Förut idag var jag så sugen på att ta några chips så att jag höll på och gå under, fast istället höll jag fast vid mina russin & mitt vatten, lika bra ;) Sedan har jag sovit en sväng, och pluggat ytterst lite. Nu har jag precis kommit hem från en power walk på en timma. Det kändes som om jag kunde gå och gå hur långt som helst. Med bra & hög musik i öronen var det skönt att gå och tänka på allting.. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske kika i engelska boken. ja de låter ganska förnuftigt. Jag återkommer troligtvis med fler inlägg senare, puss :)


I don't see how it could change

image654
tunika Gina Tricot, lacktights AA, stövlar Din sko.
Hade rätt bråttom imorse, skräll, så därför syns det inte så bra på bilderna. Jag hade i alla fall en fint linne till lacktightsen, det tycker jag bryter av snyggt. Grymt sköna stövlar till det, som ni kan se är de fodrade. Bilden i mitten tog jag mest med för att visa att jag fått rätt långt hår, trevligt :) Dock känns det som om jag vill göra någe roligare med det, klippa av det till en snygg page eller så..
Har ni några förslag?

Filippa K's höst/vinter-kollektion, 29 Januari

image653
Snyggt som sjutton tycker jag. Höstiga färger som blått, orange och lila. Ja alla mina absoluta favoritfärger. Rosa syntes också mycket. Päls, skinn, svart, färgade strumpbyxor och smala skärp. Ja det låter och ser sjukt bra ut.


Dagen & veckan

Jag ursäktar min dåliga bloggning ikväll, jag har bara tagit det lugnt; sovit, kollat wallander med sis&mamma och sådär. Har varit otroligt seg, fast det är skönt. Förresten, jag fick jobbet! Ett städjobb, men va fan det är ju pengar i alla fall!

Denna vecka är jag verkligen nöjd över mig själv, om man tänker på mat & träning. Jag har tränat 7 gånger och inte ätit något onyttigt som chips, godis eller så. Förutom i fredags då jag hade en vilodag och åt en semla, tränade inget och gick ut och festa. Ni ser, jag gör det inte för att gå ner eller så, absolut inte. Utan jag tycker det är gott med nyttig mat och jag älskar att träna. Tänkte ge er lite nyttiga mattips när jag ändå håller på;
(KLICKA FÖR STÖRRE BILD!)
Bild 1:
Quinoa, kycklingfilé och grönsaker. Det är så jäkla gott!
Bild 2: Detta har jag fått någon dille på, äter de nästan varje dag, hårt bröd med solrosfrön. Haha har ingen aning om hur jag fick för mig att testa, men det gjorde jag och gott var det! Ett bra mellanmål helt enkelt. / Sängen nu, gonatt!

Tack för det!

Förlust. Men jag är glad ändå, ja väldigt glad om jag ska vara ärlig, detta gjorde min dag :) Det är inte riktigt klart än, fast nästan 100 & säkert! Synd bara att Sebastián Eguren försvinner till Villarreal.. Äsch det kommer gå ändå! Bajen Bäst. Tyvärr kan jag inte fortsätta blogga nu, ska iväg och söka jobb. hoppas! Mer extra pengar skulle inte sitta fel. Puss

A women's right to shoes

image649
Nu känner jag ett stort behov av ett par nya skor. Ett par svarta, grymt snygga. Det skulle inte sitta fel! Dessa kommer från asos, fast jag gillar den i mitten mest. Det får bli en shoppingrunda någon dag nu när pappa vann en del på tipset igår, sånt tycker vi om ;) Nu ska jag snart iväg på samling, ha en bra dag! Puss

there's a soulmate for everyone

Matchen idag förlorade vi förresten, det var synd att vi inte kunde hålla ledningen! Får ta nya tag till imorgon, då det är match igen med a-laget, denna gång inte som back som tur är! Efter matchen mådde jag om möjligt ännu sämre än vad jag gjorde imorse. haha! Då tog jag en alvedon och sov i två timmar, sen skulle jag umgås med Johan&Robin men orkade inte. Så då satt jag här hemma med Johanna&hennes kompisar när dom förfesta och prata med dom. En mycket trevlig och soft lördagskväll, skönt faktiskt.

Igår då, festen var sådär. Därför besluta jag, Johan & Johan S oss för att åka hem till Johan. Där kom vi på den briljanta idén att basta, det hade varit så sjukt kallt ute. Fy fan! Det var riktigt roligt i alla fall :) Sen sov vi kvar där.
Nu väntar sängen på mig igen, hoppas ni har haft en bra kväll :) puss!

Elle-galan

image648 Linn Gustafsson & Elin Kling
Snyggaste på hela galan måste ju dessa två läckerbitar ha varit! Färgen på Linns klänning är otroligt fin och det är snyggt med mönstrade strumpbyxor. Elins blommiga klänning hade varit perfekt nu till våren, ge mig. Förresten, Sahara Hotnights fick pris för årets bästa fest- scenklädda, helrätt tycker jag! Mer bilder finner ni på stureplan.se

Great

Haha kom hem precis, samling om 20 minuter. Lite skakigt. Neru nu ska vi krossa ;) Hörs sen igen, puss!

En bra kväll trots lite eftermiddagsdepp

image647
     Fest idag, match imorgon, gött de ;) Skål!

Redebjer's höst/vinter-kollektion, 28 Januari

image646
Dags för ännu ett inlägg om modeveckans alla visningar. Jag vettitusan om jag kommer orka lägga in alla, annars tar jag bara dem som är favoriter. Som denna, mycket dragkedjor, blått&svart, prickigt. Ja underbart. Transparenta plagg syntes också till, och det säger man ju inte nej tack till direkt. En positiv nyhet är att jag hitta ett transparent plagg i min garderob. Att fynda i garderoben är alltid lika kul!

Dagens

image645 Idag blev det pappas rutiga skjorta, favoritskärpet (som är ett väskband), och så dom skönaste skorna jag har. Talet gick bra. Dock blir jag alltid så nervös att jag skakar när jag ska gå upp.. får träna bort det. Dagen gick ganska segt, trött as hell och mådde illa, och mår fortfarande lite halvrisigt. usch! Snart ska jag i allafall träffa en advokat (eftersom jag ska läsa mot jurist hållet, tror jag?), han ska ge mig lite tips och berätta om hur det är :) Det kan bli väldigt intressant, efter det ska jag sova en sväng. Ikväll vet jag inte? Gah ge mig förra helgen & Borås tack!


I can't get you out of my head

image642
Såhär blev headern tillslut, vad tycks? Omedvetet valde jag två bilder där ansiktet inte syns, haha men jag tycker ändå att den blev charmig. Dock är allt på bloggen fortfarande inte klart, fast det kommer jag ta när jag har tid. Vilket inte är nu, jag måste fixa mig & åka iväg till skolan.. I'll be back (boktavligen talat också faktiskt då jag ska spela back i morgondagens match, trots att jag har spelat de förr blir jag alltid lika nervös när det är dags igen, fast jag ska göra mitt bästa såklart) Träningen igår gick väldigt bra måste jag säga, trots oerhörd smärta i knäna. Aja nu skulle jag göra mig iordning som sagt! Puss

RSS 2.0