OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

I'm looking at you through the glass

Ursäkta röran jag bygger om, när jag höll på med Stinas (som förövrigt inte är klar än) så blev jag sugen på att ändra min med. Kan bero på att jag måste plugga, då hittar man alltid saker som är mycket roligare. Det är knäppt. Fast jag vill inte riskera mitt betyg så jag ska sätta igång, så hörs vi mer imorgon :)

Don't let me down

image640
tröja Ralph Lauren, t-shirt H&M, skärp Second hand, kjol (linne) Vero Moda.
Nu är jag stressad som aldrig förr, ska hålla ett hyllningstal på svenskan imorgon. Man får IG om man inte är klar för att gå upp och prata. Jag bör alltså skriva klart & lära mig mitt tal utantill idag. Hela dagen kommer ägnas till det, förutom när jag åker iväg och tränar, kvällen kommer däremot ägnas åt bloggen! Ha de bra. Puss

Acne's höst/vinter-kollektion, 28 Januari

image638
Jag hade tänkt strunta i att lägga upp bilder från Modeveckan, men jag kan faktiskt inte hålla mig, därför kommer det komma undan för undan när jag har tid! Jag måste visa upp allt fint, som ni säkerligen redan sett minst tusen gånger. Acne körde i alla fall på mycket transparenta tyger, volanger, skor i lack & mocka blått och så svart. Svart är fint! Klänningen längst till vänster är en favorit, helt klart. Detta gillade jag mycket! Gå in på modette.se för mer bilder :)

Vilket flyt..

image636
t-shirt Monki, rep virat två varv, lacktights AA, skor Din sko.
Vilken morgon. Allt gick bara fel; en hylla ramla ner i min lilla walk-in-closet så att kläderna ramla ner. Jag trodde jag var i tid för en gångs skull, jag hade dock fel för när jag kom ut upptäckte jag att det var hur mycket slask som helst. Fick gå med cykeln. Ibland går det bra. haha! Kom alltså försent, har blivit en vana, eller har varit ganska länge. Får kanske ta och ändra på de.. Resten av dagen flöt i alla fall på bra! Idag har jag mycket plugg därefter väntar ett, faktiskt, efterlängtat gympass! Fler inlägg kommer ikväll :)

Glädjedödare

Just nu är falska människor något som drar ner mitt humör. Har stött på två idag, två som jag träffar ofta. Hur ska det gå. Ett av fallena är extremt, hoppas jag aldrig gör något sånt! Aja det är onödigt att lägga energi på sånt istället ska jag tänka på allt som fått mig att må bra de senaste dagarna :) Träningen gick förresten rätt segt, har världens träningsvärk. Nu ska jag inte klaga någe mer utan gå och fixa till något nyttigt att äta :)

Fotosession

image635
Bilder tagna med våra egna kameror, såhär såg vi ut :) Ni får nog se dem riktiga bilderna sen när dem är klara. Den sista bilden visar inte den riktiga färgen på klänningen, den är som på den andra bilden!

Dagens outfit

image634
Ja den här dagen blev som jag trodde, helt otroligt bra! Älskade min frisyr, klänning & sminket; kan det bli bättre? Vi va så fina alla fyra, jag längtar efter att få se bilderna :) Snart måste jag ta bort allting och sticka iväg å träna, så jag passade på att ta lite bilder innan. Ovan ser ni dem. Ha en bra kväll nu hörrni!

Shopping

image633
Ovan ser ni mina fynd från Borås/Göteborgs resan, allt detta för endast 200 kr! Den blommiga västen är second hand och helt underbar, behöver bara sys in lite grann. Den kommer bli perfekt till jeansshorts och ett vitt ribbat linne. mmhm jag vill ha vår/sommar nu! Jag är precis hemkommen från stan, där jag köpte ett par örhängen & ett halsband som jag kan ha till balklänningen nu när vi tar kort, och så fann jag en bh. För att klaga lite kan jag tillägga att ett par skor jag tittat på länge fanns på rea, nu kostade dom 100 kr, men såklart fanns de inte i min storlek. Det var väldigt synd för de är vrålsnygga. Aja, nu ska jag möta upp de andra och bli stylad :) Ciao!

Today is the day

image632 Serena (Blake Lively) & Blair (Leighton Meester). Idag börjar det, det omtalade Gossip Girl. Tyvärr missar jag halva eftersom min träning slutar halv 9.. men jag har ju ändå redan sett avsnitten.

Fast det var faktiskt inte det jag ville säga med bilden, utan idag är det en helt underbar dag igen! Jag är hemma från skolan idag för om några timmar (först ska jag ner på stan och fixa lite grejer), ska jag och min kära balkommitté bli fixade på en hårsalong. Smink & håruppsättning, för att sedan ta kort hos Saxin till våra balaffischer. Det kommer bli grymt kul! Få vara jättefin i balklänning och få massa fina kort, läckert :) Därför tar jag outfitbild senare idag ;) Efter fotosessionen ska vi fyra äta lunch tillsammans, mys! Måste gå nu, hörs senare, puss :)

Walking on Sunshine

Mötet gick bra, jag har nyss kommit hem från en springtur, nu ska jag ut med hunden för en promenad därefter ska jag göra mig en sallad. Idag mår jag bra, fruktansvärt bra :) Hoppas ni också gör det! puss


You give me feelings that I adore.

image631
Bild: lundlund. just nu går det mesta som jag vill, det är otroligt skönt och jag trivs :) Förresten, det här provet som jag ville deppa för, fick jag MVG på. Hur fan hände det? Sjukt oväntat, men jävligt gött. Man kan helt enkelt säga att jag lyckades rätt bra den dagen i skolan ;) Sen hade vi styrka&kondition på idrotten idag jäkligt nice, och ikväll ska jag kanske ut och springa. Måste börja träna nu inför Göteborgsvarvet som är cirka 2.1 mil. puh. En helg med min familj & Johans i gbg kommer bli kul! aja nu väntar ett balmöte, måste rusa. Hörs ikväll :)


Sthlm Fashion Week

image630
Bild lånad av Linn. Ingen kan väl ha missat? Idag drar modeveckan igång. Jag hade nog kunnat ge vad som helst för att få vara där imorgon då det till exempel är; Hope, Velour, Minimarket, Whyred, och idag hade inte heller suttit fel då man bland annat hade kunnat sett Acne & Carin Wester. åh. ta mig dit!

life is wonderful

Här nere är det strålande sol, blå himmel och inte en gnutta snö, och vad gör alla? De ligger och sover, ja alla förutom jag då. Hoppas de känner för att vakna snart.. Nu ska jag äta frukost i min ensamhet, puss.

Hultsfred 08

image629
Vi ska på Hultsfredsfestivalen. Jag ska skrika mig hes och vara full och galen! Ja helt klart, den 12-14 juni då drar vi, gänget här nere! Tänk er jeansshorts, rockiga t-shirts, tygskor och ett par fräna brillor. På morgonen när jag vaknar ska jag sätta mig och ta en öl. Det kommer bli guld!

Still like you

image628
Foto: lundlund. Gårkvällen var så galet rolig! Det blev ingen utgång men det blev lika bra för det. Jag&Johan trivdes verkligen och det blev mycket skratt, va fan lyckades vi med egentligen.. haha bäst! Det är verkligen skönt att vara borta såhär ett tag, jag trivs som fisken i vatten! Denna dag ska vi bara softa, i massor. Sen åker vi hem ikväll, så mer bloggning kommer under dagen. Puss

Borås & Göteborg

image627
Pradas höst och vinter kollektion 07. Vilken dag, helt underbar! Den började med att vi (+stina) kollade på stan här i borås, där gjorde jag ett riktigt kap. Hittade den där randiga tröjan jag skrev om här, nedsänkt från 150 kr till endast 50! Från billig till svinbillig, det är nice. Sedan fortsatte vi mot knalleland, där fyndade vi på second hand, fränaste västen hittade jag! Därefter fick jag&johan bästa idén, åka in till Göteborg! Efter lite käk på donkan åkte vi alltså iväg, bort från; snön, slasket och det allmänt dåliga vädret och till det underbara vädret i gbg, strålande sol! Där gjorde ytterligare några fynd, jag hittade en t-shirt på monki och tvåfärgade strumpor från H&M, prada inspirerade såklart. Bilder på detta kommer när jag är hemma igen. Nu har vi precis ätit och ska börja göra iordningen oss inför kvällen. Jag&Johan ska nog försöka komma in på Swing, ett uteställe, om inte tar vi en softarkväll med massa godis. Hörs sen :) Puss

Äntligen

image626
Tröja från pappas garderob, Grå tröja - Gina, Lacktights - AA, Skor - Vagabond
Idag hämtade jag inspiration från Alma, hon & hennes blogg är grym! Jag är riktigt nöjd med min outfit idag, den är jätteskön och jag trivdes verkligen. Det är trevligt! Nu ska jag packa, gah vad ska jag ha med mig? Är fem par skor för mycket? Sånt här är svårt, fast det blir nog bra. Fasen va roligt vi ska ha de, äntligen fredag! Hoppas ni får en bra kväll, puss :)


Inte helt fel

image625
Bild: thecobrasnake.com. Ja det skulle inte vara helt fel att få komma till Frankrike och Paris igen, jag älskart. Två gånger har jag varit där, och fler ska det bli :) Dock inte denna helg, den tar mig "bara" till Borås. Jag, Johan & Jossan tar oss en roadtripp och åker för att besöka min kära syster som bor där nere. Det ska bli så jävla gött, vi åker idag runt fyra. Självklart kommer jag blogga därifrån, så fortsätt att besöka och kommentera. Ni rockar!

'Cause you make me smile.

image624
Tee - Monki, Kjol - AA, Strumpbyxor - H&M, Skor - ?
Kjolen är helt klart ett av mina bättre köp, den används flitigt och jag tycker om den massor! Skoldagen var något irreterande och vad skulle jag göra utan dig Maria? Tur att du böt till vår skola :) Det var skönt att komma iväg och träffa balkommittén, och såklart kul att testa balklänningar! Jag hittade så många fina jag ville ha, så ska nog åka tillbaka imorgon och välja ut en, jag kunde inte idag. Fick beslutsångest, fast det lutar åt en lila :) Det är fint, och jag hittade ingen röd i den modellen jag ville ha.  På tisdag ska vi ta kort till affischerna, vi kommer vara så snygga! :) Idag är jag inte på träningen, är helt slut & har ont i knäna, att dom aldrig ska bli bra. Istället kommer Johan hit och vi ska tjocka oss med fruktsallad, chokladpudding och allt möjligt gott vi kommer på att göra och samtidigt planera helgens resa till Borås, den är efterlängtad. Mer om det senare, nu kom Johan.

Idag

image622 Marcia Cross
Idag ska jag och resten av balkommittén gå lite tidigare ifrån skolan, vi ska och testa balklänningar/kostymer.  yes! Fan va roligt rent ut sagt, sjukt kul att gå på balen en extra gång. Jag är jätteglad att jag blev tillfrågad om att fixa balen, och det kommer bli så bra! Nu till klänningen, ska man ha en; lila, röd eller grön? Får se vad som finns kvar :) Nu vet ni i alla fall varför jag inte kommer skriva nåt i eftermiddag, ni får helt enkelt vänta till ikväll. Haha! Ha en bra dag, puss.

Nytt & Snyggt hos Asos

image618
Asos har fått in riktigt snygga kläder (och skor, jag kommer nog visa upp några någon dag) Kjolen är helt underbart, till höga klackar & ett svart linne. Det skulle inte sitta fel! Två urfina blommiga klänningar, några jag skulle kunna tänka mig att köpa, speciellt den längst till höger på grund av den fina ryggurringningen. Tyllklänningen är bara så snygg så jag vet inte vart jag ska ta vägen. När jag kollade runt såg jag förresten rosetten nästan överallt,.. Så nu har jag en fråga; Kommer ni bära kläder med rosett på i vår?


Skola, träna, jobb.

image616
Idag hade vi en soft dag i skolan, därefter var jag och gymmade! Verkligen skönt, det känns så bra efter :) Nu ska jag forstätta jobba och blir klar med det cirka halv tio, skönt med extrapengar! Jag får se om jag orkar slänga in några fler inlägg då eller inte.. antagligen så gör jag det ;) Annars får ni ha det bra, puss!

Heath Ledger

image621
fruktansvärt
 sorgligt, han blev endast 28 år. (Han var bland annat med i Patrioten som är den bästa filmen jag sett) Rest In Peace!


How great

Måste bara skriva att det här var den bästa kvällen på länge, tack vare Johan (som så många andra gånger!). Han gick precis, och nu måste jag verkligen sova.. kommer sova gott efter våran boxningsmatch. Haha jag låg på golvet av skratt! Bäst var det. Gonatt, puss!

Tisdag den 29 januari

image615
Det fanns inte så många bilder på alla de grymma outfits vi får se i serien, som är en av anledningarna till att den är så bra som den är, så det kanske kommer en uppföljare på de här om det kommer fler med tiden :) Detta är i alla fall vad jag fann, och längst upp till vänster ser vi Jenny (som hon heter i serien) i en läcker mask, under Serena i randigt, därunder Blair i en tyllklänning. Vi ser även färgade strumpbyxor minst en gång i varje avsnitt, som ni vid det här laget vet att jag älskar!  Även paljetter, rutigt och blommigt visas en hel del, hett. I mitten har S & B varsin klänning med urläcker ryggurringning. Helt enkel; Om du är sugen på inspiration, missa då inte seriestarten på tv'n tisdagen den 29 januari :)


Dagens

image613
Inspirerades något av denna grymma tjej; randigt, converse & rosa läppar. Gillart! Av en viss anledning hade jag ingen svenska eller engelska så det blev en pizza med de flesta waltherselever ;) hur det kan bli.. haha! Nu ska jag ner till banken så att jag kan få ett nytt kort då jag glömt min kod (ett väldigt bra sätt att spara pengar på), efter det väntar jobb & tillsist träning. Ha de bra! Puss

What do you fear

image612 
Foto: Lundlund. Jag tycker att den här bilden är så vacker och tyllkjol/klänning är riktigt läckert. GG gav mig inspirationen till allt som omfattar bloggning tillbaka, jag kan inte annat än älska de programmet! Varför får ni se senare (eller nån annan dag då jag får tid), nu väntar en långpromenad med min kära hund. Ciao

everything I need lies in you

MVG på första provet, satt fint, ja väldigt fint faktiskt! Nu tänker jag gå och lägga mig framför kanske tre avsnitt av gossip girl (sen har jag sett alla.. fasen vill ju se mer!) och deppa lite över det sista provet som inte gick som jag ville, tror jag? Ikväll bloggar jag mer, puss.

Nothing can replace it..

image611
Jag antar att ni har lagt märke till att det är oerhört populärt med tryck som dessa. Vi kan bland annat se det här, här, här och här. Det är bara ett fåtal av alla bloggar som skrivit om det. När man gör det lite chickt som Adell gör det så är det grymt snyggt, annars är det nog inge för mig. Fast man ska aldrig säga aldrig, absolut inte :) Vad tycker ni, HISS eller DISS?

Vi vann matchen förut, det var grymt kul att spela och jag är nöjd. Vill passa på att tacka för igår också, en supertrevlig & mysig kväll :) Helgen har i övrigt varit väldigt, väldigt bra. Imorgon väntar två prov och nu väntar sängen! Puss

Stentvätt, tack.

image610
Jag vet inte om jag skulle kunna bära upp ett par stentvättade jeans, känns inte riktigt jag.  Men en stentvättad jeansjacka, ja tack! På bilden vet jag inte vem det är, kan vara Erin Wasson, någon som vet? Hittade bilden här.

Utan er kära läsare vore bloggen ingenting, men det är lite dåligt med kommentarer nuförtiden, är det något ni vill se mer av, mindre av? Kom gärna med förslag och synpunkter så att bloggen kan utvecklas!

Nu ska jag fixa mig för snart bär det av till sunne för match, nu jävlar ;) Puss


Äntligen!

Vi förlorade matchen, men vet ni vad? Jag är lika glad för de :) Äntligen säger jag bara, ett mål satt fint. Assisten och tacklingen likaså. Matchen bjöd på lite gott och blandat så att säga, fast framförallt bra spel av alla!

Nu ska jag börja fixa mig för ikväll, ska hem till Robin som fyllde 18 år igår! Får se om det blir en lugn kväll, a-lags match imorgon.. Det ska bli roligt i alla fall :) Puss

And it hurts with every heartbeat

image608
Magtröja - Monki, Kjol - American Apparel, Strumpbyxor - H&M
Gårkvällen var jättetrevlig, den bjöd på god mat och världens godaste efterrät i form av; Vaniljkesella, kalla hallon och digestivekex ovanpå det. Det måste ni testa, supergott! Vi spelade "Trodde du ja" en sväng, det var kul och sen fick jag, Natta & Sarah ett skrattanfall så att vi nästan tjöt av skratt. Ja det var fruktansvärt kul faktiskt. Johan hade kommit då, sen när alla åkte hem gick vi och tog en glass på donkan och sen åkte jag hem och kollade tre avsnitt av gossip girl och efter det orkade jag inge mer så jag slockna.

Idag har jag match, ska bli kul! Lisa hämtar upp mig om 20 minuter, så jag bör fixa iordning mig och käka nått. Ha en bra dag hörrni! :) Puss


Dagens outfit

image606
Har kollat ett avsnitt av gg igen. Varför började jag kolla, nu kan jag inte sluta! Fast nu måste jag städa mitt rum och sen hoppa in i duschen och börja fixa mig inför ikväll, hoppas ni får en toppenkväll :) puss.

Update: På tal om fast; äntligen har jag fått ner avsnitt från oth säsong 5, yes!

OH happy day..

Nu är kemiprovet gjort (och eftersom vi har den bästa läraren har han redan rättat, så jag fick veta att jag blev godkänd, det gjorde min dag!) Svenska redovisningen inför klassen gick också bra. Jag är riktigt nöjd över mig själv, det måste man få vara ibland :)

Nu har jag naturkunskap.. jag jobbar mycket effektiv med frågorna. Haha! Snart är det helg, det ska bli otroligt skönt :) Hoppas att ni också har en bra dag, puss.


Dagens outfit

image605 Gonatt hörrni :)

life's cruel when you fall for someone..

Dagarna bara flyger iväg och imorgon är det äntligen fredag! (dock ingen rolig skoldag som bland annat bjuder på svenskaredovisning, kemiprov och fysik labb) På kvällen däremot ska vi få hem en massa trevliga brudar och bjuda på lite mat :)

Denna dag kollade jag lite inför de inviduella valen i trean, fotografisk bild A låter galet kul! Det ska jag helt klart ha, och psykologi B är också givet eftersom jag älskade psykologi A. Verkligen något för mig. Därefter gjorde jag och Johan oss en kladdkaka och moffa i oss den (nej inte hela) tillsammans med glass och grädde, mums! Pluggade samtidigt, och imorgon får det bära eller brista.. orkar inte lägga mer energi på det! Sen träna jag, det var så kul :)

Nu måste jag få i mig riktig mat i magen och sedan kolla Gossip Girl. Äntligen har vi fått ner ett till avsnitt, tur de nu när boken är utläst. Måste köpa fler böcker. Jaja, dusch sen mat! Ciao


Dagens önskeoutfit

image604
Pälsmössa -  Fann denna goding på google.
Tröja -  Stor & mysig från Yves saint laurent.
Strumbyxor - från topshop, med den där perfekta vinröda färgen.
Skor - Riktigt snygga skor, även dem från topshop.

My very best Congratulations

image603 Kan inte få nog utav den här bilden, eller Kate Moss överhuvudtaget. Vacker är bara förnamnet.. Kate är verkligen en stilikon för många världen över! Grattis till hennes framgång och hennes idag 34 fyllda år :)

Megan Fox

image602image601
Den 21 åriga skådespelaren Megan Fox är något vacker, ja rent ut sagt skitsnygg. Mittbena, rosa läppar, långa ögonfransar, färger som; orange & lila..och för att inte tala om håret! Ja allt är snyggt, dock är tatueringen på ryggen ingen jag skulle vilja ha själv. (tillbaka till kemipluggandet, puss)

I still look back on that day..

image599
Jag bor i den här tröjan från H&M herr, otroligt skön och enligt mig döläcker! Imorse försov jag mig förresten, skönt att sova lite extra (i mitt fall två timmar extra eftersom jag har fått för mig att jag måste gå upp så tidigt) Jag fixade mig lite snabbt och åkte iväg till skolan, hela dagen gick jättefort och nu är jag hemma och måste sätta fart med allt plugg! Måste till och med hoppa över gympasset idag för all stress, galet! Så, här hinner jag inte sitta en minut längre, men lägger in ett eller två inlägg ikväll :) Ciao sålänge.

Elin Kling till kanal 5

image598

Elin slutade blogga för stureplan och undrar ni vart hon tog vägen? Numera modebloggar hon för kanal 5 och ni hittar hennes blogg här.


You're the best damn thing that my eyes have ever seen

image597 Foto: Lundlund
Dagen flöt på väldigt bra, det mesta var roligt :) Min grupp stannade till och med kvar 45 minuter efter skolan för att göra en biologi-labbrapport som ska vara inlämnad snart. Vi blev både klara och nöjda! Kom hem för cirka tjugo minuter sen, har ätit och nu ska jag snart åka iväg på balmöte, alltid kul. Därefter kommer jag nog ha lite bråttom till träningen, som jag ska klara av och träna med all träningsvärk från gårdagens boxercise. Aja träna är roligt så det ska nog gå ändå! Hela den här veckan är förresten rätt stressig. Har saker att göra hela tiden och framförallt plugg, mycket prov & arbeten den närmaste tiden. Fast en resa till Borås den 25-27 kommer att bli en superb avslutning på månaden! (Jag, Jossan & Johan åker ner till Johanna) Längtar!  


So happy together

Skolan var tröttsam resten av dagen var underbar, den bjöd på väldigt mycket skratt! Började segt men efter lite donkan blev både Jag & Johan på topp, förstår inte hur vi alltid lyckas ha så kul :) Jag förstår inte heller hur Johanna och Jossan stod ut med oss, men det gjorde dom som tur va. Haha! Någon shopping blev det inte.. tyvärr. Helt sinnes. Hittade så grymt mycket fint och lyckades hålla mig ifrån det. Fast den där svartvita randiga tröjan.. den var fin den. Aja jag får tacka för en mycket trivsam dag, speciellt tack till Johan, du är bäst! Nu ska jag lägga mig och läsa Gossip Girl, har inga fler nedladdade program så då får jag nöja mig med boken, får väl duga nu när jag har blivit beroende ;)

Dagens

image593
Ojdå, jag är i bra tid idag! Det händer inte allt för ofta, haha. Därför passade jag på att fixa till en outfitbild innan jag går till skolan, för därefter blir det Karlstad direkt. Alltså hör jag av mig senare ikväll, ha en bra dag :) Puss

Filmtips

image592 I am Legend
Skulle kunna beskriva hela filmen med ett ord; Grym! Will Smith är bland den bästa skådespelaren som finns, och spelar sjukt bra i den här filmen. Rätt läskig ibland, nästan så att man fick ont i magen av nervositet. Den tycker jag att ni ska kolla på om ni är sugna på film :) De har jag gjort idag, och så två avsnitt av Gossip Girl. Haha så mycket plugg har det inte blivit. Borde man sätta igång med det nu? Kanske..

Lugn & skön helg

Igår kväll så.. tog jag det bara lugnt, drog en pizza med Johan & Josefin, sen spela Jag, Johan & pappa yatzy. Tur i spel otur i kärlek är det va? Då borde jag ha världens otur i kärlek för det gick huur bra som helst och jag vann överlägset ;) haha. Sen softa vi bara och Johan drog hem vid 12 tiden, jag var trött som sjutton efter matchen och tänkte sova. Fast då slår Johanna på Gossip Girl, och jag var bara tvungen att kolla, sen gick hon och la sig och jag fortsatte kolla, och kom i säng halv tre. Inte vad jag hade tänkt mig, jag vakna nyss och är lika trött fortfarande..
Idag ska jag i alla fall fortsätta kolla Gossip Girl, att man kan bli så fast. Jag förstår inte! Något jag egentligen behöver göra är att plugga.. kanske gör det en stund också. Skön dag. Bara slappa, och vet ni? Vi har det underbaraste vädret på länge, så en promenad skulle inte sitta fel :)


keep on try a little harder

image591 
Foto: Lundlund
Matchen förlorades med 3-1, mot serieledarna. De är sjukt duktiga, men idag lyckades vi stoppa dom, fattades bara lite. Om man jämför med förra matchen mot dom så var det galet bra utav oss! Vi spelade fruktansvärt bra, kul att se :) Första matchen på länge som jag kom hem och kände mig nöjd över de jag hade gjort under hela matchen, kändes bra. Dock inga mål. Fast jag ska inte hänga upp mig på de där, de kommer när det kommer. Jag är glad ändå :) Är helt död nu, det gick fort, väldigt fort där ibland och vi kämpade som sjutton.. Nejni, nu ska jag nog sova en stund. Puss

Jessica Alba

image590
Jessica Alba för ELLE Magazine. Helt fantastiska bilder, fler fanns men dessa är mina favoriter. Helt klart. Den i mitten är så galet snygg. Det hade inte suttit fel att se ut sådär ;)

Match

Snart ska jag åka iväg på samling.. jag önskar att jag hade kunnat få ligga kvar i sängen och ätit godis nån timma till, men vad gör man inte för lite innebandy ;) Nu ska jag fixa till mig lite och så återkommer jag efter matchen, ha en bra dag! Puss


One of these days maybe your magic won?t affect me

image588
Kofta - Gina Tricot, Body - AA, Kjol - AA, Strumpbyxor - H&M, Skor - ?
Dessutom samma färg på naglarna som på bodyn fast mörkare. Det här trivdes jag i :) American Apparel har dom skönaste och snyggaste kläderna till bra priser. I like. Dagen då, den gick lite segt, vart lite smått arg ibland och mådde lite halvdåligt. Något som gjorde mig på bättre humör var vädret, alldeles underbart! Grönt gräs, sol och ingen slask lr knappt någon snö! Sånt blir man glad av, i alla fall jag :) Ikväll kommer familjen Gillberg så ska vi äta och kolla Thailandsbilder. Ska bli jättekul! Nu ska jag städa lite och bara ta det lugnt :) Hoppas ni får en kul fredagskväll! Puss


Favoriter

image586
Hej å hå. Försök bortse från det mindre läckra kollaget och ta en titt på kläderna. Haha! Längst upp till vänster vet jag inte vem det är, men hon passa verkligen i den blommiga klänningen och bär upp den fint. Amanda Jenssen är cool som alltid, Elin Lanto grymt snygg i silverdress. Finast var nog Frida i ett linne med transparent tyg från Dolce & Gabbana, läckert! Givetvis bar Elin Kling lika fina kläder som alltid. Längst ner till höger, kan det vara "Säkert" kanske? Fin vippig kjol hade hon i alla fall, och snyggt enkelt linne till. Sen tyckte jag inte att det var så mycket mer intressanta outfits.. Bilder från; stureplan.se 

The Supremes - Where did our love go


Jag tycker att den är så skön! Får mig att känna mig jätteglad :)
Fast det är jag annars ändå i och för sig, haha! Har glömt att skriva att vi vann dfs matchen med 5-0, galet skönt ;) Träningen idag var riktigt kul faktiskt, kändes bra. Match på lördag, huh det kommer bli tufft. Men med lite vilja så går allt? Får hoppas! Nu ska jag tjocka lite med chokladpudding och apelsin, mums. Puss :)

I never saw it coming

image585
Tröja - H&M, Lacktights - AA, Converse - Thailand
Detta bar jag under denna dag som erbjöd ett oförberett prov i engelska, hurra för de. Sen var dagen inte allt för jobbig och den slutade med att jag började en ny faktiskt ganska rolig kurs, Företagsekonomi A (inviduellt val) Det ska nog bli jättebra de där, första uppfattningen var; Lekande lätt! Haha när han förklara hur våra prov kommer se ut dog vi av lättnad, ja vi 4 som kom från natur i alla fall. Energikillarna kanske inte höll med oss. haha! Jaja :) Nu slappa, sen träning. Puss


Vill ha, ska ha!

image582Klänningen alla har, klänningen alla vill ha. Jag talar förstås om fodralklänningen från American Apparel, finns att köpa hos nelly. Den mina vänner, ska jag beställa hem här i dagarna :) Jag har gett mig själv köpförbud (måste spara inför årets alla händelser och resor), fast nu måste jag bryta det. En lila AA klänning är snart min :)

Grammisgalan

image581 Det är verkligen kul att titta på, får till och med tårar i ögonen när någon vinner ett pris! Haha. Synd bara att inte Takida vann "Live", de är grymma. Tv4 för er som vill se, nu ska jag sätta mig framför tv'n igen :) Puss.

Update - De snygga brudarna i Sahara Hotnights uppträdde, alla bar sjukt snygga AA klänningar. Synd att de inte fick pris.. de tycker jag att dom förtjänar! Amanda var där och sjöng sin nya låt, hon rockar! Bäst av allt var ju att Lars Winnerbäck vann pris för "Årets låt", fick både tårar & rysningar. Älskar.

Dagens outfit

image580
Tröja - Carlings, Kjol - AA, Strumpbyxor - H&M, Skor - Skopunkten
Alltså jag har så många skor som jag gillar, men ändå blir det att jag tar mina blå flera av gångerna jag har tänkt att ta ett par andra. Egentligen hade jag tänkt mig en stor rödrutig skjorta idag också.. men det kändes inte bra imorse, å sen blev det helsvart istället, och ett smalt skärp som jag vira runt två varv, det är fint tycker jag! Nu väntar gymmet, ciao!

Just another picture

image579 Foto: Lundlund
Ge mig håret. Jag är så trött på att vänta på att min lugg ska växa ut, den är bara störande när det är halvlång. jaja, det blev bra tillslut i alla fall, nu väntar skolan. Ha en bra dag!

Same old start, same old end

image578
Om jag älskar min tröja, och mina skor är dom skönaste! Åh den här dagen var perfekt.. hoppas kvällen fortsätter i samma stil. galet nervös.

Dagens

image577
Foto: Lundlund
Frukost, fixa mig, skola, sitta kvar och göra klart kemi-hemprovet, hem, ladda som sjutton, samling, match!
Så ser min dag ut, känns jävligt bra. Är sjukt sugen på kvällens match och längtar som en tok, det var ett bra tag sen jag hade min senaste match. Men ikväll, då jävlar ;)

Filmmys

Nu kommer ni inte höra av mig på hela dagen, för den ska ägnas framför tv'n med goda vänner! Vi tänkte oss massa massa filmer tillsammans med fruktsallad, chokladpudding, vaniljsås, glass och hallonmuffins. Kommer bli hur bra som helst! Skönt såhär sista dagen innan skolan börjar :) Ha en bra dag, puss. Visst laddar jag bra inför morgondagens derby mot dfs.. jag kommer rulla fram ;)

Det är Blommor Som Har Fångat Dig..

image576
Carin Wester, Balenciaga, Aquascutum, Stella McCartney.

Blommor syns överallt, det kommer stort till våren. Min favorit är Stella McCartney, det tilltalar mig mest.. den formen på klänningen är finast tycker jag, den till en svart väst.. Ja det låter ganska lockande tycker jag! Vad säger ni, är det en trend ni kommer följa?

The fast and the furious

image575 Paul Walker
Han måste vara den snyggaste människan jag sett. oja jag tror nästan de! Därför är det lite synd (läs mycket synd) att han inte är med i trean; Tokyo Drift. Som jag hade tänkt att kolla på nu.. eftersom jag är lite efter me de där filmerna, som förresten är bland de bästa jag sett. Aja det sägs att den är bra ändå och det tror jag också. Fast det återstår ju att se :) Får se om jag orkar ikväll annars blir det imorgon..

Victorias secret show

image574Heidi Klum
Alla kan nog hitta nåt intressant med det, så slå på TV3 och se de som är kvar om du glömt att de är eller liknande! Tro det eller ej men det är första gången jag tittar på de.. Underkläderna är läckra och modellerna likaså, fast skorna intresserar mig mest trots allt. Jag är grymt sugen på ett par nya skor.. eller två! Aja, hela showen är grym, kolla!

yees

image572 Magtröja från monki.
Igår kväll spela vi lite spel som sagt, och sen åkte vi faktiskt iväg till en fest. De va rätt komiskt, med tanke på det jag skrev igår! Fast så lyckad vet jag inte om den var.. och jag tog de lugnt. Kul att träffa lite folk å prata i alla fall :) Idag var jag iväg och kollade herrarnas innebandymatch, de vann. Så jävla gött! Snart ska jag iväg dit igen och kolla ännu en match, herrarnas u-lag. Älskar den sporten! På tisdag har vi match, derby mot degerfors, sånt är alltid lite extra roligt ;) Är så sugen på att spela nu. Ska bli sjukt kul!

Yees

image570Haha ja skämta inte, mitt hår känns som de på bilden. Inte riktigt kanske, men nära ;) Någon som vet hur man får bort de statiska håret? Blir galen på de snart! Men, nu ska jag hem till Maria och göra ett kemi hemprov tillsammans med henne, fy fan va vi är bra! En lördag såhär, fast ikväll ska jag umgås med kompisar med spel åså, ska bli mys. Fast måste säga att jag är grymt festsugen, men det får bli en annan gång de. Vi bor ju trots allt i Karlskoga. Ha en bra dag. Puss!

we're all the same, so very different

image569
Converse.. jag i converse. Ja de va då nåt nytt! Jag gillar dom, och de är ett reaköp, inga fel. Från Cheap Monday förresten. Linnet jag har på mig är också mitt senaste reaköp, skulle ha visat bilder men här har jag ju två flugor i en smäll. Kvällen var nice, bjöd på bra musik och sen två omgångar yatzy med pappa, mys :)

Don't Worry, Be Happy

image567 
Uj vad tiden springer iväg. Vad har uträttas idag då? Har faktiskt pluggat en hel del, och resten av tiden har jag läst "En Shopaholics bekännelser". Klockren bok! Haha :) Fast jag mår inte dåligt idag, hur skönt som helst! Ikväll ska jag iväg med Johan&hans kusiner och lyssna på några band som spelar (Robins till exempel). Det ska bli superkul! Åså slänger jag nog in en outfit bild sen :) Ha en bra kväll! Puss

You kick up the leaves and the magic is lost

image566 Sienna Miller
Så. vad har denna dag bjudit på? Ne just de, inte ett smack på grund av att jag känner mig halvsjuk. Jag är så fruktansvärt sugen på att göra någonting, bara komma ut och göra något kul! Har massor av nya kläder jag vill sätta ihop till snygga outfits, jag vill inte bara ligga i sängen och känna mig helt död. Men jag kan ju inte göra något åt saken. Fast ska traska mig bort till träningen ikväll och det kanske piggar upp mig :) Sen får jag hoppas att det händer något mer spännande nu sista helgen innan skolan börjar. Yes! Ciao

Here we go again

image563 
Bild: Lundlund
huh. Illamåendet följde visst med till denna dag också. usch! Nu måste jag ut med hunden och efter det ska jag gå på synundersökning och kolla om synen har blivit sämre eller bättre. Skönt äntligen nya linser, har använt gamla alldeles för länge för att de ändra min tid. Ja dessutom är jag trött som aldrig förr, det är jobbigt att vända tillbaka dygnet ;) Ne. Ha en bra dag hörrni! Puss

usch..

image562
Den här dagen har inte varit på topp, mår sjukt illa. Att såra andra människor måste vara den jobbigaste känslan som finns.. fast det här blir bäst för mig. Sry..
Sen att min älskade syster har blivit påkörd i skidbacken och ligger på akuten gör inte det hela bättre.. Mamma och pappa är påväg upp till sälen och henne nu. Ni är mina bästa, älskar er!
Snart kommer Johan L hit och håller mig sällskap, tack vännen! Hoppas ni har haft en bättre dag än mig, nu ska jag göra annat.. puss

Update: En hjärnskakning blev det (bara) för Johanna, tur att det inte var någe allvarligare! Längtar tills du kommer hem :)

So this is the new year

image559
Yes, gårdagen var enligt mig toppen! Middagen här hemma var supermysig med massa god mat, underbart! Förfesta lite för oss själva sen åkte vi iväg till en större fest :) Jag älskar förresten skorna jag hade på mig, innan jag hade fått i mig mer var det lite jobbigt att gå i de där klackarna (som jag inte alls är van vid!) men senare under kvällen flöt det på som sjutton ;) Japp, kvällen firades där borta på festen, sen en sväng hos Ring (där det inte var på topp), sen torget, Ring igen och sen till samma stället som vi var på från början, och till slut statoil. På torget träffade vi massa folk och hade de trevligt. Så, jag åt gott, drack gott och hade trevligt sällskap, inga fel! :) Skratta en hel del, tack för den kvällen!

Första dagen 08 har jag mest legat i sängen, jag mådde som jag förtjänade helt enkelt ;) Halv tre kom jag upp, och sen har jag suttit här, käkat massa godis och tagit det lugnt. Nu på kvällen var jag ute och gick med mamma&pappa och sen spela vi yatzy, mys! Snart ska vi kolla American History X :) Puss


RSS 2.0