OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Seems lately you lost your point of view


Men är hon nå fin eller?! håret & klänningen var ju inga fel de heller.  
De senaste dagarna har bestått av massa massa mys. himla trevligt :) Igårkväll blev det en lugn kväll i stugan med tanke på att jag var så varm att man kunde steka ägg på mig. ett läkarbesök snarast möjligt tack! Kräftskiva med släkt bjöds det på, det tackar jag aldrig nej till. fy fasen va gott. Det var verkligen trivsamt :)

Idag kan ha varit den roligaste dagen, vi firade wictor som fyllde 18 igår. Så där gick han runt på stan utklädd till pippi, en massa uppdrag fick han också. haha så jävla snygg var han. Det ska jag defenitivt försöka orka lägga in bilder på. Det var grymt kul, Från kl 8 till nu höll vi på. puh. Det tar på krafterna! Så nu blir det en hyfsat lång tupplur så att jag orkar ta mig ner till wictor för mat, trevligt sällskap och förfest. sjukt trevligt, men för mig blir det nog lugnt ändå.

Hur som helst så ska vi vidare till pip (putte i parken), en nystartad festival här i karlskoga. Den håller på tills på lördag, så det kan nog bli en hel del drag! Hardcore Superstar, Hellsongs, Håkan Hellström, Magnus Uggla & Sugarplum Fairy är några exempel på band som kommer. vi kommer ha så galet roligt! Vet inte hur uppdateringen kommer bli, den är ju lite halvkass som det är redan nu. men ni får ha de så bra :) puss

I'm exactly where I want to be

vilket jäkla väder det blev igår; storm, åska och regn som slog ner i backen! Fast efter det blev det bättre som tur var, det gjorde att jag, syster & pappa kunde kolla örebro - bajen på tv'n. Petter är inge grym för de?! Han gjorde så att det blev 1-1 tillslut, bättre än förlust! När matchen var slut åkte jag hem till david med mackan, simon & östen. Det grillades och efter det såg vi; Never back down. Galet bra film. fast någonstans där i mitten somnade jag, skräll? Jag kan nog vara världens tröttaste. fast nu är det mest för att jag är sjuk. fortfarande. jag blir så trött! Sen åkte vi hem till mackan. mys :) Tråkigt att åka därifrån imorse för att jobba! fast nu kan jag inte jobba längre för ska ner till stugan och träffa lite släkt som kommer idag, också mys :) ne. de blir ingen träning för mig idag heller, mamma vägrar. jag vill ha min ork tillbaka & jag vill kunna andas ordentligt. nu. hoppas ni mår bra iaf :) puss


mys!


Lördagskvällen bjöd på mat & trevligt folk hos stina. fast där blev jag inte långvarig utan jag tog mig hem till karlskoga och hade det mysigt hemma hos sara med lite folk istället :) Det var himla trevligt!

Igår var jag i stugan en sväng sen följde jag med mackan&co till stranden. Efter det drog vi en pizza och åkte och softa i stugan. Jag började må dåligare än vanligt igen och febern gjorde mig sällskap. inte trevligt! Jag somnade på simons soffa när jag&mackan väntade på att han skulle duscha osv. Sen rörde vi oss hemåt. Jag och mackan mötte upp kalle&wictor medan resten va på bio. Vi tog en sväng till donk där vi träffa massa roligt folk :) Sen gick jag, mackan & simon hit. och jag somna på soffan. igen. förresten; Grattis Johan :), äntligen 18!

Idag har jag jobbat,. och nu börja det åska. hörs då ;)

you gotta keep on moving

jag känner mig fruktansvärt bloggberoende just nu. och jag har ingenting alls att blogga om!? trist. Jag vill ha snygga bilder att lägga in och så mycket mer. Jag måste fixa lite inspiration! Nog om det. Igår var jag på bio som sagt, batman blev det. Den var så grymt mycket bättre än vad jag hade tänkt mig! Efter det gick jag&mackan hem och sov, och direkt imorse åkte jag ner till stugan. Där har jag varit hela dagen och myst med mina föräldrar. badat&grillat. mums! Å nu skriver jag bara massa strunt trots att jag borde stressa sönder just nu. om fem minuter ska jag vara klar för att åka iväg, och jag är lååångt ifrån klar. Ikväll styrs det brakfest hos&för den snart 20 år fyllda Stina; tävlingar, mat, badtunna och himla massa fylla. Blir nog toppen :) Hoppas ni får en kanonkväll! Puss

beautiful love


blommor blir så himla fina på bild, och denna bild blev jag sådär extra nöjd med! Jag borde inte blogga egentligen, för jag har verkligen inget intressant på hjärtat. men nu kände jag att jag behövde det för att förklara varför min header ser knäpp ut. det är just för att min blogg är helt jäkla omöjlig idag. den bara krånglar hela tiden! Så jag lämnar det såhär och hoppas det går bättre imorgon eller nån annan dag. oranget blev det också, kändes mer somrigt :) härligt.

annars har jag legat ute i solen och badat i poolen nere i stugan hela dagen. febern börjar försvinna men jag är fortfarande helt orklös. Fast kvällen bjuder ändå på bio med några, mys!

I've been leaving it up to fate

Igårkväll kom mackan hit och gjorde mig sällskap framför en film. Mysigt att vakna upp med världens goaste brevid sig, inga fel :) Han åkte för en stund sen och jag samlar fortfarande kraft för att orka mig ut i solen. de går inge vidare. jag vill inte vara febrig, jag vill träna! Hur som helst så ska jag ner till stugan nu, ciaao.


You make it easier when life gets hard


Javisst fick jag mig ett par härliga bilder :) så himla roligt, vill bara utveckla mig och bli bättre nu på en gång! Timmarna i svartå hos mormor var otroligt mysiga, vi grillade och prata massor. hög mysfaktor! Övningskörningen gick kanon också, galet roligt. Väl hemma mådde jag inte på topp, sov en sväng på soffan sen kom mackan&co hit och lira lite gh, medan mamma gjorde underbara langos till mig! Hon är bra hon, och dom blev verkligen hultangoda. fyfasen va gott. De andra har gått och jag ska slappa sen hoppas jag att min(?) goding kommer hit och myser med mig :) humöret är på topp trots att kroppen inte är kry, det är skönt! Hoppas ni också har de bra, puss.

Inget vettigt


bild: jag, tagen 06. Jobbet igår gick bra, trots att jag inte mådde bra alls. Dessutom trodde jag att det skulle gå över till kvällen, men icke! Det blev att avstå från träningen trots skuldkänslorna. Istället softa jag&ett par till nere vid stugan och senare på kvällen myste jag med syster framför eva&adam. Runt 11 slockna jag, och idag vakna jag upp med en ännu värre försyldning än igår plus att jag känner av lite feber. fyfasen va tråkigt! Snart ska jag i alla fall ut och övningsköra min&systers nya fina bil, äntligen! Ut till Svartå ska vi och jag tar med mig kameran i hopp om att få några nya fina bilder :) Puss. 

Mattafix - Living Darfur


fin låt. och hörreni, jag är sjukt otaggad på att jobba idag! Johanna är sjuk så jag får ta hennes plats, just den dagen då det är soligt.. fast värt för pengarna! jag är trötttrötttrött, känner mig halvrisig jag med. längtar till träningen ikväll, den kommer nog få mig på topphumör. som alltid! :) måste fixa mig, ciao!

Put a rainbow in the sky


typ goigt me kort hår elle? jag trivs :) Örebrotrippen blev väldigt lyckad med tanke på att jag hittade en väska, och det var som om det stod helena med stora bokstäver över den. Den är perfekt! Sen satte vi oss och åt, kött (efterlängtat som hell!), Där fick vi oss ett par skratt åt den dåliga personalen, ingen service där inte! Fast gott var det som tur va, efter det satte vi oss i bilen och åkte hem. trivsam dag, dock gick den väldigt fort och så regnar det sönder. Nu blire annat, hat bra! puss.

inga fel!


dessa fyra väskor, speciellt de längst ner, är exempel på min drömväska. Långt axelband. så jävla snyggt! Jag har fan letat överallt och hittar ingen jag tycker om. Det som irriterar mig mest är att jag ser massa folk på stan med såna väskor jag vill ha, vart hittar ni dom!? Har ni några förslag kom gärna med dom :) Idag ska jag göra ännu ett försök då jag ska in till örebro med syster, stina & jossan. En dusch skulle sitta fint just nu, så ni får ha de så bra! puss

Förresten, Åhus var galet, sjukt roligt :) mer om det senare. ciao!

snart snart snart!

Nu är håret färgat och litelite avklippt, de känns hur bra som helst. Därför slipper jag de blonda&orangefärgade håret ett tag till ;) Härnäst måste jag ner till stugan och hämta lite saker, sen på stan och köpa lite nödvändiga prylar & sist packa klart. Kl 16.15 sätter vi oss i bilen mot degerfors och tåget! Sen kommer vi ha fyra mysiga&grymt roliga dagar där nere i Åhus, och hemma är vi på söndag. hoppas tiden går sakta :) Ha de bra här hemma. Puss! 

The kooks


Luke är inte liite gooig för de! åh jag är helt kär i alla låtar, den här är förresten "Ooh La". så jäkla skön. Några andra ni måste lyssna på är; "Naive", "Seaside", "She moves in her own way" & "You don't love me". Eller.. om ni ändå håller på så lyssna på alla! gaah det är helt sinnes va dom är bra.

things change


bild: jag. Gårdagen var verkligen guld! Åkte som sagt iväg till örebro med mackan&simon, vi hittade ett tält och jag skratta typ så jag dog. "va göru elleh!?" så gooa :) ni är bra! Sen hem, dom+max drog en pizza sen tvinga jag dom att typ halvspringa hem för att jag skulle hinna se resten av matchen. åherre vilken jävla match! Var dom nå bra eller!? Magiskt. Charlie har börjat leverera, det är galet gött! Carlos spelar sin första allsvenska match och gör ett mål, och spelade grymt bra :) Dessutom fick David göra ett mål, ingen dålig tabbe malmömålvakten gjorde vid de målet för de. sen sluta matchen 4-2. Efter de lirade vi gh ett tag och sen följde vi simon hem å sen gick jag också hem och sov. 

Idag kanske jag hinner färga håret annars tar jag det imorn. För packa måste verkligen hinnas med & jobb från 2-6, sen träning kl 7. De blir nog asbra, haha har nog aldrig känt mig såhär otränad. Hoppas ni får en toppendag :) puss.

It's a match made in heaven


Jag och min älskade Elin från Göteborgsresan, som kan ha varit bland den bästa resan någonsin! Gå in på hennes blogg nununu, massa bra hårtips :) Igår var jag ute och gick med henne, myys! Vi var ute hur länge som helst, och så träffa vi mackan&co på vägen, trevlans :)

Idag ska jag jobba mina fyra timmar, hoppas på sällskap :) Efter det blir det en sväng till örebro för att hitta ett tält som vi kan ha nu i veckan när vi beger oss till Åhus. Efter det ska jag slå mig ner i soffan för att kolla malmö - Bajen, en vinst skulle sitta fint! å nu ska jag ut med hunden. Ha de bra :) puss

You knock me off of my feet


Idag är det exakt 1 år sen jag drack en dricka senast, det känns ganska fränt :) Jag trodde verkligen stenhårt att det inte skulle gå att sluta dricka, beroende som jag var. Det hela började med en vadslagning sen tänkte jag att det var lika bra att fortsätta vara utan! Loka Citron & öl, mer än så behövs inte ;)

Hörreni till och med bloggen har fyllt 1 år, och självklart kommer jag fortsätta skriva. Just för att det är så roligt att kunna gå tillbaka i bloggen och minnas allt man gjort.

Så nu om mina senaste dagar, som har varit helt underbara! Jag hade sjukt kul när vi var i östens stuga, vi spelade kort och hade det allmänt mysigt :) åh igårkväll festa vi till hemma hos Marcus, gooigt! Super roligt, det märks idag.. jag är inte på topp vill jag lova. Det blev sängen dirr förut när jag kom hem för att sova meer, ja ända tills nu. Haha, nej men det var det helt klart värt :)

Härligt


bild: jimmy backius. oj, verkligen bloggtorka här. hela bloggen känns oinspirerad, måste göra om lite! Fast det har jag dessvärre inte orken till och därför blir det ingen bloggning alls. Istället gör jag andra roliga saker hela tiden; festar järnet, är ute och går och spelar gh me mackan&co för det mesta och har det allmänt trevligt :), övningskör, grillar och annat mys! Ikväll ska jag ut till östens stuga med de två redan nämnda plus lite mer folk, så sover vi kvar där. jäägöö :)

Lycka!


Lite fränt att jag la in en bild på Petter igår inför matchen, för det visade sig att han blev matchens lirare med sina två mål. Han är så galet bra, och jag kommer bli så ledsen när han lämnar bajen för en storklubb.. fast han skulle förtjäna att komma ut i proffslivet! aja, igår var i alla fall en himla rolig dag, vi skratta en hel del :) Annars mådde jag inge bra faktiskt, inge kul att va sjuk. Därför var shoppinghumöret inte på topp, men jag hitta ändå en fin gul tisha och ett skärp på monki. Sen åt vi galet god mat och rörde oss bort till matchen.

Där fick jag tårar efter att; vi hyllat Sören Cratz, som numera tränar norrköping, och är den enda som tagit oss till sm-guld! Tårarna rullade dessutom när dom tackade för Sebastian Egurens tid i bajen, och hela klacken spricker ut i; det finns bara en; Sebastian Eguren! ååh.

Matchen i sig var grym till en början, 3-0 efter första halvlek. I andra vet jag inte vad som hände? Allt föll och det stod 4-3 när det återstod 5 min, dom minuterna kan ha varit dom värsta på länge. fyhelvete va nervös man var! Knäna skaka fan, men underbart när matchen blåstes av och tre poäng gick till oss. Glada satte vi oss i bilen och åkte hem, haha och skratta gjorde vi sjukt mycket. speciellt på donkan i södertälje. Han i kassan fick mig att brista ut i gapskratt, bara för att han var så rolig. När jag kom hem åkte jag till simon och kollade film med han, david & mackan :) somnade gjorde jag halv 4..

Men. fan va mycket jag skriver. jag orkar inte ens. Nu, precis nu börjar vår träning. jag är inte där :( Har varit hemma och legat på soffan hela dagen. också kul. naat! Fast nu ska jag träffa lite folk och chilla i min stuga :) mys. Ha de bra!

Trivsamt


Snart bär det av mot sthlm med pappa, syster, pecka & larsa. Där ska vi ägna ett par timmar på stan och sedan förflytta oss bort mot söderstadion för att, äntligen, kolla Bajen - Norrköping! Så jävla gött att uppehållet är slut så att man kan njuta framför en match igen, jag trivs!

great

Igår var det huur chill som helst, det kom hit lite folk och vi drack&spela lite gh. mysigt värre :)

Idag är jag assliten, det som om jag sväljer spikar & nacken är absolut inte som den ska. Så idag har jag legat på soffan exakt hela dagen, har kollat Wimbledonfinalen, Federer mot Nadal. Den är inte slut än och jag hoppas verkligen Nadal tar de här, sjukt grym! Nu väntar jag på sushi, sen ska jag softa järnet ännu mera. Puss!

Arvikafestivalen, kan ha varit de sjukaste!


Jag har ingen lust alls att skriva just nu, men efter den här resan känner jag mig lite halvt tvungen. Haha fy fan! Det började natten till torsdagen då jossan&johanna bryter ut i världens fight. Det ordnade sig morgonen därpå och några timmar försenade, efter gårkvällens fylla, hämtade vi upp en något sur larsa som hade fått väntat. stackarn! Tillslut kommer vi iväg och resan flöt på ganska bra ändå. Nästa problem var parkeringen.. fast det löste vi ganska snart när Stina knackade på hos ett hus (lite tattaraktigt) men trots allt galet nära till allting. Där fick vi lov att stå, tackförde!

Utan musik och bara vi 5, satte vi oss på en gräsplätt på gården och började dricka. Under loppet av ca. 2 timmar hände allt, verkligen allt. En fd kompis till husägaren (mackan) kom, han var hatad för att han snodde saker. När han gick upptäckte vi att bilnycklarna hade försvunnit. Mackan kutar bort till honom dyng arg, larsa såg en pistol i hans hus, jossan hitta nycklarna i slänten och hjärtat dunkade i 180. När de var ur världen ville vi ha chips, mackan satte sig full på moppen och körde iväg. Under tiden utforskade jag&jossan huset, där vi hitta massvis av saker som inte borde varit där, yxor lite överallt, motorsågar & en avdäckad tjej på soffan. Sen sprang vi ut därifrån och satte oss med dom andra, mackan kom tillbaka med chips och dessutom rullade det ut golfbollar ur fickorna. Kände ni han som snodde allt han såg eller? Haha galet.

Vid halv 6 var alla på topp, vi dansade och hade så jävla roligt. Därefter flyttade vi till bakgården. Mackan jagade jossan med vattenslangen och stina fick lust att öppna bildörren och spruta in vatten där, men jossan hann som tur var stänga dörren. Efter det har jag inte mycket minne alls, förutom en grej och allt verkade gå i spillror. Någon timma senare är alla lyckliga igen och dansar loss till håkan. åh det var underbart! En langos på det och jag mådde askalas, lite beroende? Sen började The Kooks spela och det var lycka. ren lycka! Naive & Seaside framkallade tårar, och är inte Luke så jävla läcker så att man fick lust att storma scenen eller? jo!

Efter allt detta förflytta vi oss mot statoil, har ingen aning om varför men där chilla vi gärnet. Helst plötsligt kommer 2 vi träffa på hultan förbi, tjaaa mackan! Snacka om chock, det var sjukt roligt. Sedan gick vi tillbaka till bilen, tur att den stod kvar iaf ;) Där somna vi och vakna upp rätt slitna dagen därpå. 09.30 tog vi en frukost på donk och somna därutanför efter, haha! Sen kom Eric&co förbi efter ett par timmar och då följde vi me och drog en pizza. Förresten, det bästa var att en vi kände hade snott 3dagarspass utan camping, som vi hade fått. Därför hade vi chansen att stanna kvar, men ingen hade riktigt orken. Så vi åkte hem ändå, där runt 4. Hemresan var lite halvt kaotisk den med, däcken var inte riktigt fastskruvade osv. shit. Sen var vi äntligen hemma, vi fyra tjejer& Heden. Vi köpte godis och kollade 8 mile (som kan ha varit en av de bästa filmerna jag sett!) Därefter väntade sängen. Så det blev inge festande igår, som tur var. Hoppas det blir idag istället :)

Kände ni hon som fick skrivkramp eller? Haha, ha de bra :) puss


vi gillart!

ikväll blev det en spontan festkväll, och det var så jävla roligt! Mackan1&2 samt Linus var de som förgyllde kvällen mest, guld. imorgon fortsätter festandet i arvika, samt fredag här hemma & även tisdag. Lite taggad eller? Mycket! jääägööö. fyllekäk sen sängen. Ha de bra :) puss


fan va naaajs!


Kände ni hon som skulle få se the kooks imorgon? Jääägöö! Kommer sova kvar där till fredagen så vet inte när vi hörs igen. Förresten bloggen ligger lite lågt nuförtiden, mina dagar innehåller jobb, träning & filmer och väldigt lite dator. Varför sitta inne när det är strålande sol liksom :)? Därför kommer det inte bli så mycket bloggning framöver heller skulle jag tro. Hoppas ni också kommer vara ute och njuta rejällt av det fina vädret, ha de bra! Puss

RSS 2.0