OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Arvikafestivalen, kan ha varit de sjukaste!


Jag har ingen lust alls att skriva just nu, men efter den här resan känner jag mig lite halvt tvungen. Haha fy fan! Det började natten till torsdagen då jossan&johanna bryter ut i världens fight. Det ordnade sig morgonen därpå och några timmar försenade, efter gårkvällens fylla, hämtade vi upp en något sur larsa som hade fått väntat. stackarn! Tillslut kommer vi iväg och resan flöt på ganska bra ändå. Nästa problem var parkeringen.. fast det löste vi ganska snart när Stina knackade på hos ett hus (lite tattaraktigt) men trots allt galet nära till allting. Där fick vi lov att stå, tackförde!

Utan musik och bara vi 5, satte vi oss på en gräsplätt på gården och började dricka. Under loppet av ca. 2 timmar hände allt, verkligen allt. En fd kompis till husägaren (mackan) kom, han var hatad för att han snodde saker. När han gick upptäckte vi att bilnycklarna hade försvunnit. Mackan kutar bort till honom dyng arg, larsa såg en pistol i hans hus, jossan hitta nycklarna i slänten och hjärtat dunkade i 180. När de var ur världen ville vi ha chips, mackan satte sig full på moppen och körde iväg. Under tiden utforskade jag&jossan huset, där vi hitta massvis av saker som inte borde varit där, yxor lite överallt, motorsågar & en avdäckad tjej på soffan. Sen sprang vi ut därifrån och satte oss med dom andra, mackan kom tillbaka med chips och dessutom rullade det ut golfbollar ur fickorna. Kände ni han som snodde allt han såg eller? Haha galet.

Vid halv 6 var alla på topp, vi dansade och hade så jävla roligt. Därefter flyttade vi till bakgården. Mackan jagade jossan med vattenslangen och stina fick lust att öppna bildörren och spruta in vatten där, men jossan hann som tur var stänga dörren. Efter det har jag inte mycket minne alls, förutom en grej och allt verkade gå i spillror. Någon timma senare är alla lyckliga igen och dansar loss till håkan. åh det var underbart! En langos på det och jag mådde askalas, lite beroende? Sen började The Kooks spela och det var lycka. ren lycka! Naive & Seaside framkallade tårar, och är inte Luke så jävla läcker så att man fick lust att storma scenen eller? jo!

Efter allt detta förflytta vi oss mot statoil, har ingen aning om varför men där chilla vi gärnet. Helst plötsligt kommer 2 vi träffa på hultan förbi, tjaaa mackan! Snacka om chock, det var sjukt roligt. Sedan gick vi tillbaka till bilen, tur att den stod kvar iaf ;) Där somna vi och vakna upp rätt slitna dagen därpå. 09.30 tog vi en frukost på donk och somna därutanför efter, haha! Sen kom Eric&co förbi efter ett par timmar och då följde vi me och drog en pizza. Förresten, det bästa var att en vi kände hade snott 3dagarspass utan camping, som vi hade fått. Därför hade vi chansen att stanna kvar, men ingen hade riktigt orken. Så vi åkte hem ändå, där runt 4. Hemresan var lite halvt kaotisk den med, däcken var inte riktigt fastskruvade osv. shit. Sen var vi äntligen hemma, vi fyra tjejer& Heden. Vi köpte godis och kollade 8 mile (som kan ha varit en av de bästa filmerna jag sett!) Därefter väntade sängen. Så det blev inge festande igår, som tur var. Hoppas det blir idag istället :)

Kände ni hon som fick skrivkramp eller? Haha, ha de bra :) puss


Kommentarer
Postat av: eliiin

haha, härlig tripp du :D

2008-07-05 @ 13:22:48
URL: http://frisorelin.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Åh vilka finisar då!

Var rädda om er era galningar!!!

2008-07-07 @ 02:55:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0