OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

älskade sommar!


Bild: Lundlund. Jag är hemma, det känns väldigt bra! Igår träffade jag massa folk jag saknat, det var toppen! Ett par sommarresor blev också bestämda såsom; Arvikafestival på torsdag med underbara människor för att få se The Kooks, lycka!, Åhus med ett gäng sköna killar som jag ska dela tält och ha ett par sjukt roliga dagar med, 16-20 juli, och tillsist en gbg resa. Det allra bästa är att jag ska upp till sthlm för en shoppingdag och Bajen-Norrköping om en vecka. love it.

And to everyone I met in England; I miss you!

big fake smiles and stupid lies

Nu ar det antligen bara 2 skoldagar kvar, haha det ska bli sa skont med sommarlov igen. Fast kvallarna har ar underbara, vi har oftast himlans roligt. Denna kvall ska tillbringas pa en valkand bar for studenter (liksom de flesta andra kvallar). Imorgon ska vi med skolan och ata fish&chips, trevligt. A tillslut den sista dagen, efter skolans slut ar det fotboll som galler, eleverna ska spela fast jag ska dock bara kolla, fotboll ar inte min grej ;) och sen pa kvallen slar vi till med en stor fest. det later kanon tycker jag! Pa lordag ska jag dessvarre ta bussen 05.40, kan bli lite smatt jobbigt, men det far ga anda ;) Det ska bli ratt skont att komma hem anda, aven fast jag kommer langta tillbaka hit. Dags for mat nu, ha de bra :)

jag hatar att jag saknar dig.

lycka/saknad


Minns ni att jag har fick lana den har godingen av en kompis? Sa var det iaf, och efter ett tag fraga hon om vi ville kopa den, SJALVKLART. Sa nu ar den min alldeles egna, lycka!

Igar var vi pa den omtalade filmen SATC,
och hur jag alskade den!
Annars ar allt bra, fast har borjat fa en hel del hemlangtan.. idag langtar jag dock inte hem utan tillbaka till hultan.. saknar det sa enormt! Folket, stamningen, Pete, langos, trashstilen, kanslan under Ratm. Allt tillsammans kan ha varit det basta nagonsin! Nar kan man boka hultan 08? Haha om det kommer nagra bra band ska jag absolut dit :)

Hej igen

Jag kommer ha benmuskler som en elitidrottare nar jag kommer hem.. vi gar fan flera mil per dag. haha fast det ar bara bra, for om jag inte hade gjort de hade jag nog haft varldens storsta olmage ;) haha nejda. Jag har det iaf toppen fortarande (bara lite hemlangtan i lordags), annars sa festa vi lite mer under fredagen an de andra dagarna, jag hade sa jakla roligt. underbart folk. fast jag saknade midsommarmaten.. ska ata de pa lordag nar jag kommer hem istallet :) Nu borjar jag snart, puss!


Heej :)

Jag tankte bara skriva ett par rader om mina forsta dagar har i england sa ni vet hur jag har det :) Jag maste saga att resan startade valdigt daligt, jag missade flyget. HAHA fy fan va stabilt, naat. jag hade kollat pa tiden for hemresan. sa jag holl pa att inte komma ivag. usch va jag hade missat nagot helt underbart. istallet akte vi hem och fixade en ny biljett och jag anlande har sent pa kvallen. Min familj ar underbar och bor jattefint, skolan ar toppen och jag har redan traffat en massa skona manniskor :) Kvallarna kommer spenderas pa pubar framfor fotboll eller pa utflykter. Jag har det verkligen toppen! men sjalvklart saknar jag vissa dar hemma. men den 28 ar jag tillbaka och har ett langt sommarlov framfor mig sa jag trivs anda. Hoppas ni har det bra :) Puss

England


Igårkväll var jag på fest hos Simon, det var mest chill för min del, var ju rätt sliten! Men mysigt var det :) kommer sakna.. får hoppas att de här 2 veckorna går relativt fort så är jag snart hemma igen ;)

Snart är jag färdigpackad för sommarens andra resa, den bär av till Torguay i England för en språkresa. Det kommer bli en grym upplevelse, att bo hos en familj sådär osv :) Nu måste jag fixa mig, ha det superbra medan jag är borta! Puss

Det kunde inte blivit bättre!


Den här veckan har varit bland den bästa i hela mitt liv. åh vad jag vill tillbaka, tillbaka till; alla underbara människor, vårt dfs camp som var det skönaste stället på hela hultan, rage against som gav mig glädjetårar och känslor jag aldrig känt, babyshambles med Pete i spetsen som är för skön, och ja till allt! Självklart fanns det jobbiga saker såsom kalla nätter och varma mornar, bajamajor, men sånt blir till småsaker när man jämfört med allt bra. Jag är så glad att jag åkte :)


Hult'08


Det är grejer de! Om 30 min sitter vi faktiskt i en bil, vi fann en dock med alldeles för slitna däck (men det är en bil!). snart är vi alltså påväg mot HULTAN! härligt vill jag lova. Finns på mobilen framöver :)

På lördag kommer pappa&mamma och hämtar mig där nere, för att köra hem mig så jag hinner packa det sista och fira simon, och huuur vi ska fira ;) och dagen därpå bär det av mot england! Åh vilka veckor jag har framför mig :)

ett skämt eller?

Ja tror fan att vår hultresa är dömd att misslyckas! haha vilke jävla skämt, nu ringde forsman (han med vår lånbil) och säger att den gått sönder. hurra för det här. så nu raggar vi bil igen(!), vill ni låna ut en? lite komiskt faktiskt!

Härligt härligt!


Dagen har jag spenderat inne i karlstad med syster, jossan och stina; en del av hultangänget. Imorgon bär det av, så vi behövde lite shopping! Och det vill jag lova att det blev. haha :) Överst till vänster är en klänning från gina tricot som jag tänkte ha med till england. Dessutom hittade jag en jättefin kjol jag inte fick me på bilden, sen resten till hult; ett linne, frän sjal, tights, och äntligen hittade jag ett par långa jeansshorts! Mer packning blir det ikväll. hjälp vad svårt.

Haha förresten! Något som är lite komiskt är att vi från början hade 2 bilar ner, imorse hade vi helt plötsligt ingen. haha det var såhär; den första krocka jossan med (och som tur var gick det mirakulöst bra med henne medan bilen blev kvaddad), och den andra började alla lampor (stop, serv, handbroms, osv) lysa på idag när vi åkte in till kd! Lite panik vi fick? haha det löste sig och nu har vi fått låna en annan bil. PUH! Nejni. packning osv nu. Hör av mig sen igen :)

How deep is your love?


Stråhatt & örhängen: googlades fram
Linne: Enkelt linne från Vanessa Bruno 
Shorts: Shorts i en grymt snygg färg från 3.1 Phillip Lim
Skor: Läckra skor från Chloé

Igår åt jag&elin jordgubbstårta på hennes balkong, förflyttade oss senare ner till sjön för sol&bad och åkte sedan åt olika håll. Jag åkte hem och sov, därefter mötte jag upp Simon, Kalle, Hoffner & Wictor för att kolla fotboll och käka på donk. Efter det kom Elin&Erik hit och lira lite gh och höll mig sällskap. ni är bra!

Idag väntar ännu en dag på stranden, måste passa på nu när jag är hemma och det är strålande sol :) Hoppas ni också har såhär underbart väder! puss

Kanonkul


Under torsdagskvällen var vi först hemma hos Simon, där blev det en hel del dans & sjungande och en himla massa trevligt folk :) Vi kom in i rätt stämning och det var hur bra som helst! Senare på kvällen rörde vi oss ner mot sjön. Där träffade jag abbe, min barndomskompis som jag inte pratar me så mycket längre! Jag var i ett väldigt onyktert tillstånd, men vi pratade massa minnen och jag blev så glad att jag fick tårar. underbar känsla. Därefter satte sig en del folk vid en brasa och jag hade de hur mysigt som helst :) Tack alla för en kanonkväll!

Idag mår jag inte så bra, trots att jag sov 14 timmar inatt, jag har gått och blivit galet försyld. huvudet dunkar, bihålorna gör ont, täppt i näsan och taggtråd i halsen? gud så härligt. nejni om 3 dagar måste jag vara frisk, då blire hultan! Därefter england direkt (i två veckor), därför måste det packas, inhandlas grejer och städas. puh. hörs senare, puss!


The time of my life


Idag ska tänker jag tillbringa hela dagen på stranden, förutom när vi åker och äter en sjukt god pizza. Ett par glajjer åker givetvis på för att dölja de trötta ögonen som gårdagen förde med sig, för jag hade så galet roligt, det blev så jävla lyckat :) Nu väntar elin&co på mig så måste sticka, ha en bra dag! Puss

vi har bara 1 år kvar, 1 år kvar...


Idag har många av mina vänner tagit studenten, fan va härligt :) Jag har agerat fotograf och flängt runt lite överallt, de va varmt med roligt! Snart ska familjen hem till Amanda för att fira henne lite extra, och ikväll mina vänner så är det bara fest som gäller! bira bira bira, bärs bärs bärs! fy fan va taggat :) ha de bra!

It is beyond your control


Idag har jag haft en helmysig dag med mamma, trots att jag varit trött som sjutton eftersom all balnervositet släppte! Hos frisören blev håret kort, för att var mig, och jag trivs så jävla bra :) kanon! Därefter luncha jag med mamma på Paris, kollade en konstutsällning, därefter en glass på huldas och sedan hem. Jag sov en sväng, efter det åkte vi&marita iväg på en musikkonstert. Den varade i 2 hela timmar, fast det var galet skönt att bara sitta och tänka på allt. Nu senare körde jag&syster runt folk, haha riktigt roligt. Vi fick oss verkligen ett gott skratt! Sängen väntar på mig nu, och imorgon väntar studentfirande&fest, så jävla pepp! Mer om det då :) gonatt. 


Let's start this again for real


Jag ska absolut berätta om vår sjukt lyckade gårkväll, det var underbart fint! Fast tar det senare, jag ska åka och klippa mig snart :) dock tror jag inte att jag vågar klippa av så pass mycket av mitt hår, vi får se! Slutat skolan har jag gjort i alla fall, iförd min nya fina klänning :)

Härligt!


Jag lägger in ännu en balspecial, givetvis visar jag bilder från kvällen också sen när det är klart med de :) Såhär blev håret, grymt fränt tycker jag! Å nu är det ca. 1 timma kvar innan vi ska vara därborta och kolla så att allt står rätt till, och ca. 5 timmar tills alla kommer. hjälp vad nervös jag är! Vi ska göra det här kanonbra, de ska verkligen få en kväll att minnas :)

åh hur vi har längtat :)


Haha fin bild jag slängde ihop, och bilden på klänningen tog jag igår lite fort. men jag tycker om den, jag känner mig som en bakelse, det är fint :) Är precis hemkommen från mitt sista prov i 2:an, känns skönt! Om 10 min ska jag va nere och få mitt hår fixat, sedan väntar en massa andra sysslor i anknutning till balen. sen smäller det. vädret är på topp och allt kommer bli så bra!

I wish I could say no regrets

Arbetet är inskickat, vilken jäkla lättnad vill jag lova! Har försökt prentat in lite om alla världens djurarter, växtarter osv. inför provet imorgon också men det går mindre bra. lätt värt att skippa provet. får se hur det blir med det. Lite halvjobbigt när det blir så dålig bloggning förresten, men när tiden finns ska det ordnas! Ni är fina som fortsätter besöka :) Det var allt jag hade på hjärtat, ciao så länge!

What a wonderful world


Jag blev rätt nöjd med den här bilden, jag tycker den speglar det gaalet underbara vädret vi har! En fin dag som denna hade jag som tur är inga lektioner, istället gick jag upp vid 8 imorse för en promenad och efter de har jag solat solarium, och påbörjat mitt pluggande. Det kan bli en hektiskt dag, måste skriva klart ett arbete och skicka in de, plugga till morgondagens prov, fixa ett nytt pass, träna, sälja wtaibiljetten (gött att ha de klart!), fixa naglar & ögonbryn. Plus en massa annat inför balen imorgon. åh tiden har gått så fort, jag längtar nåt så grymt :) Nejni, ha de bra! Puss


skiner som solen!

Ärligt talat, min lördag kunde inte ha blivit bättre! Från början till det allra sista så var det toppen :) Det började med örebro där jag hitta min underbara klänning (vilken får ni se på onsdag; skolavslutning), som jag velat ha sen jag såg den första gången. Jag köpte även ett fint linne, en kofta och underkläder. galet nöjd! Direkt efter färgade jag håret hos Elin, du är så grymt bra! Det blev urfint :)

Därefter tagga jag om till fest, å hur vi festade! Det blev ett sent kvällsdopp efter ett par kalla och det var hur skönt som helst, före sprang jag däremot igenom ett helt hav av brännässlor, barfota! Det var mindre skönt vill jag lova. Hur som helst så blev det en väldigt mysig kväll, jag trivdes! :)

Imorse åkte jag iväg och jobba, sen vet jag faktiskt inte vad jag gjort.. sovit i 3 timmar iaf. å nu borde jag plugga. Skriver nog roligare imorgon! Puss


RSS 2.0