OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

You're just so sweet

image869
Denna dag ska spenderas inne i örebro, äntligen!, med Elin, efter det ska mitt hår färgas och ikväll vankas det fest! Jag tror det kommer bli en jättelyckad dag :)

great!

image868
biljetten är fixad & klar, himla fint tycker jag! Hög mysfaktor på den här dagen, som till och med var min sista i skolan bortsett från ett prov&avslutning. Nu peppar jag inför imorgon som kommer bli kanon, mer om det då :)! Puss

Nu säljer jag förresten inte bara kläder här på bloggen utan även en Where The Action Is biljett! För 800 kr, är ni intresserade så är det bara att ni hör av er :)

Härligt härligt

Jag klara att gå upp imorse (trots att det kändes mer som natt), jag är nästan lite halvstolt över mig själv! Därefter sov jag och sen var jag iväg och sola igen, måste ju inför balen :) Å nu ska jag iväg till skolan. Resten av dagen blir det familjemys, först grilla i stugan & sen kolla talang ikväll. härligt!

To me you are a work of art

image867
Idag har jag hunnit med; ett balmöte, sola solarium, lite lektioner, bestämma att de blir hult, ätit sushi ute i det otroligt sköna vädret med familj, tränat och pluggat. Jätteskön dag :)

Imorgon ska jag upp 06.00, helt frivilligt, för att gå ut&gå med mamma. Hon kunde inte senare så det får väl gå. fast jag är dock absolut ingen morgonmänniska, så de kan bli lite jobbigt. nejni. nu ska jag sova. gonatt :)

FÖR JAG SKA PÅ HULTFREDS FESTIVALEN!

Haha kommer ni ihåg de här inlägget, de här, de här och sedan slutade det med; de här? Det slutade trots allt inte där ändå, för jag har ångrat mig sedan jag tog det valet och nu är det bestämt(!) att jag åker till hultan, annars skulle jag ångra de i all evighet. Fast nu har jag en wtai biljett som ska säljas, men det ska fixas!image866
så nu taggar jag inför hult, åh hur jag kommer trivas!

I thought our days would last forever

Om någon skulle vilja betala ett lite lägre pris på nedanstående grejer skulle det kunna gå, säg bara till! Skriv här eller på mailen; bajen.helena@hotm. :)

Imorgon ska jag iväg till kolmården med klassen, det går av stapeln 06.15 och hem kommer vi inte förren 20.00. En lång dag väntar, och sängen känns ganska inbjudande. Det var förresten uurskönt att träna förut, härligt att kunna ta tillvara på varenda liten minut av solen. hoppas på liknande väder imorgon, gonatt :)

Vill du köpa eller byta?

image865
De här kan vara de bästa köpen jag gjort någonsin, men samtidigt de sämsta.. på så sätt att de är för små! Båda byxorna&skorna. faasen vilken ånger. jag måste ha en större storlek, finns det någon därute som varit lika klantig som jag som vill byta?, eller är det någon som är sugen på att köpa?

Skorna från vagabond är i storlek 36. De kostar 550 kr på hemsidan, jag kan tänka mig 450 kr + frakt.
Jeansen från monki är i storlek XS. De kanske är i storlek 24-25 i vanlig storlek. Om någon är intresserad ska jag leta upp vad de kostade när jag köpte dem.

Coz if you're not really here, Then the stars don't even matter.

image864
bild: vero Modas lookbook, en väldigt härlig bild. åh jag vill bara ta en massa kort hela hela tiden, jag skippar nog plugget i eftermiddag och ägnar mig åt det istället. Man får ju passa på när det är så fint väder :)

Maybe we will make it

image863
haha komiskt att jag skrev att jag ville ha värme igår, och så blir det strålande sol idag! Inte ett moln på himmelen, hur underbart är inte de!? toppen. Nu ska jag iväg och göra ett na. prov i franska, det allra sista. Det ska bli jävligt gött att få de ur världen. Efter skolan ska jag & resten av balkommittén iväg och testa balklänningar/kostymer, där hoppas jag kunna hitta någon jättefin som jag trivs med :) Resten av kvällen består av plugg&träning! Hoppas ni får en bra dag :)

there's no rhyme or reason

image860
Jag är jäkligt osugen på att plugga, även fast jag måste. Nu återstår "bara" 2 prov & 1 arbete, efter den här veckan kan jag äntligen pusta ut.
Är ni lika skoltrötta som jag där ute?

Tävling hos Hanna

image859
Här kan ni vara med och tävla, hon tar galet fina bilder så självklart hoppas jag att jag vinner :)

what they've been saying must be true.

image858
I fredags köpte jag alltså det här; ett linne från H&M och ett nagellack från Lindex. Ett par jeansshorts, gladiatorsandaler och de där linnet. ge mig sommar!

Imagine me and you, I do


image857
min syster har dom finaste skorna, är lite avundsjuk men hoppas kunna åka in till örebro i veckan, då ska jag köpa ett par nya fina skor jag med :) Nu ska jag däremot äta nudlar och sen åka iväg till skolan. sista hela veckan, kämpa!

woow

image855
bild: jimmy backius. Den kanske bästa nyheten på den är grymt härliga helgen var att jag endast var två poäng ifrån vg på kemiprovet, något som var sjukt oväntat. Det kändes toppen, och imorgon börjar vi 12.45. skolan är allt bra ibland.

jag tänkte bara..

.. tala om att jag lever, även fast det inte kändes så förut idag! Haha bakfyllan börjar sakta men säkert gå bort nu, på tiden tycker jag. Fast det var fanimig värt de, det var så grymt kul igår :) fast minnet är väl inte heller på topp om man säger. haha lyckat. Tack för en galen kväll! Idag har jag som sagt inte orkat göra mycket alls, och i den stilen kommer kvällen fortsättas. åh så skönt! Ciaao :)

härligt!

image854
Den här kjolen, som är min systers, är så grymt frän. älskarn. Desstuom passa den jättebra idag när det är strålande sol, äntligen bara ben :)

Will You Dance With Me

image853
Bild tagen igår :) Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg om denna hektiska dag. Först ska jag fräscha till mig och sedan åker vi och kusinerna (5&8 år) upp till golfbanan för att se min mor&morbror innan dom går ut på sin tävling, efter de tar vi en runda på stan å fikar osv :) Därefter ska jag fixa musik och annat till kvällen, tagga tagga! Kl 3 ska jag och några till ur laget hjälpa målvaktsJenny på hennes bröllop. Sen börjar jag göra mig iordning för kvällen. Jag är gryymt sugen på fest, om inte det har märkts? haha! Hoppas det blir bra :) puss

hejhej

image852
bild: jimmy backius. Den här dagen har varit jättesoft, har åkt runt lite överallt. Medan de vuxna var på banken roade jag&johanna oss med att gå i huddinge centrum, inte så stort men jag hittade i varje fall ett somrigt linne, ett nagellack och strumpbyxor, inga fel! :) Jag är helt slut nu trots att jag inte gjort ett dugg, fast lika bra att vila så kan jag tagga inför imorgon. då jävlar ska de inte vara nyktert ;) haha! Hoppas ni har en bra kväll, puss.

uppe med tuppen..

Om 5 minuter går bilen iväg, familjen ska upp till sthlm och hälsa på lite släkt :) och de vi inte träffar kommer hit ikväll och är kvar till imorgon. härligt! Ha en bra dag :) puss

sådärja!

image851
kofta JC, linne Gina Tricot, jeans Miss Sixty, skor systers från Skopunkten.
Såna här hårdagar får mig att inte alls vilja klippa håret kort om ca 2 veckor då jag har klipptid, dock tror jag att det blir så ändå, beslutsångest! jaja, kvällen blev iaf så grymt bra. jag, johan & pappa var nere i stugan och fixade, vi hade urbra väder så det var jätteskönt :) Gladast blev jag absolut av träningen, älskart. Efter den och fram tills nu har jag och johan lirat gh. uuh jag har förbättrat mig nå enomt, bara lite speltokig sådär ;) Sängen väntar, gonatt!


Your intention's nice, you're improving

image850
jag vill göra om min blogg, helt nytt. jag har några idéer, men inte tiden.. finns det någon därute som skulle kunna göra mig den tjänsten :)? bara å höra av sig i såna fall! Den här dagen har inte varit alls bra, usch. Nu ska jag fixa i stugan (bära ner stolar osv.) och senare ta porträtt bilder på min kära syster som kommer hem idag :) Så avslutar jag dagen med träning! Så jag hoppas att den slutar bättre än va den började!

No ending.

image849
Det här helt sinnes vad sugen jag är på att shoppa. ett par skor, en kjol (helst som denna på bilden från asos), ringar, väskor, klänningar. ja jag vill ha de mesta. Jag hoppas jag hinner med en tripp till örebro eller karlstad nästa vecka, annars får jag helt enkelt ta mig tiden! ge mig miljoner & ändlös shopping.

I still ain't over you

image848
tröja Ralph Lauren, linne Vero Moda, halsband Ny Design, kjol AA, skor Skopunkten.
Dagen började med sovmorgon sen biljettförsäljning, därefter en väldigt soft dubbeltimma i engelska :) Efter lunch idag hade vi studiebesök på ett företag. jag hade kuriren (karlskoga tidning), vilket jag verklingen inte ångrar att jag valde! Det känns som om det är något jag skulle kunna jobba med. intressant är det i varje fall. Höjdpunkten på förmiddagen var ändå att jag fick reda på att kemin blev godkänd, fy fan va härligt! Dagen fortsätter med plugg och sen åker jag kanske ner till stugan, som ligger här i kga vid sjön. Där ska jag fixa lite inför helgens fest, hoppas på fint väder så att det kan bli av! Självklart tar jag med mig kameran för att fota :) en promenad skulle sitta fint också, annars lär jag ska åka på en grym träningsvärk imorgon efter gårdagens pass! ha de bra, puss.


I like

image847
jäklar va vältränade vi ska vara när säsongen börjar igen ;)
Balmötet fick mig att skina igen, det går så himla bra för oss, bara två veckor kvar nu sen smäller det! jag längtar ihjäl mig :) Direkt efter väntade träning, och det var huur roligt som helst, fast samtidigt jobbigt. ja fy fan. ont gjorde det också. men det är smällar man får ta! jag trivs ändå :) Här på kvällen har jag tagit mig i kragen och lärt mig lite mer inför provet på torsdag samt spelat guitar hero, två nyinköpa gitarrer. de är skoj! åter till böckerna, puss!

den här dagen tar kol på mig!

jag klarar nog kemiprovet, med lite flyt i alla fall. det skulle kännas så skönt! Efter det fick vi tillbaka matteproven, matte c, det fattades 2 g poäng till ett vg. jag hade tillräckligt med vg poäng och till och med en sol (mvg poäng!). Trots att jag är sjukt glad för ett g så känns det lite retligt. puh. nu är det över i alla fall. Dagen avslutades med nationella muntliga i franska. blir så galet nervös inför sånt! Skönt att de också är klart nu ändå :) Om en timma är det balmöte, kan hålla på ett tag, och efter det träning. Kul att träffa laget igen! Tiden jag får över kommer gå till plugg, kanske kanske lite fotning också :) jag känner mig helt slut och orkar inte med en sekund till av denna dag. hoppas på en bättre morgondag! Puss


No one will notice, they're looking elsewhere

image846
kort taget & redigerat av mig. En av bilderna jag tog igår, så jäkla roligt att hålla på och lära sig! Det är dessutom mycket roligare att lägga ut sina egna bilder än å ta andras :) Om 15 min väntar ett kemiprov, önska mig lycka till! det lär behövas..

jag gillart

image844
här är solglasögonen jag köpte i göteborg, äntligen har jag ett par wayfarers!


Remember the days

image840
tack tack tack Frida för att du låter mig ha denna underbaring i hela två veckor! Jag kan inte vara gladare för tillfället, och jag har ingen aning om hur jag ska kunna låta den vara för att istället plugga? Det kommer bli en omöjlig uppgift :) Nu ska jag läsa lite instruktioner så jag förstår hur den funkar & hur jag ska göra för att få bra bilder. Förhoppningsvis knäpper jag några fina som jag kan visa :)

Budgetalternativ; Gladiatorsandaler

image839
Kan någon undangått att gladiatorsandaler är grymt hett iår? nej jag trodde väl de. Ikväll har jag kollat runt lite på nätet och kommit fram till att dessa är mina favoriter (av alla de hundratals som finns!) Det är lite komiskt att alla blev i svart, då jag helst är ute efter ett par bruna, vilket jag hoppas finna inom kort! Hur som helst, de längst ner till höger, från asos, är mina absoluta favoriter. Resten är faktiskt från din sko. De längst ner till vänster en kopia av Acnes Niara, inga fel att de finns i budgetalternativ :) Det blir nog ett skoinköp under den närmaste tiden!

Don't tell me you're sorry, Cause you're not.

image838
tröja MQ, topp H&M, chinos Gina Tricot, skor Skopunkten.
I helgen köpte min familj ett par nya tygskor till mig, vita&fräscha, de tyckte inte alls som om mina gamla som snart faller ihop. Haha, jag blev nöjd i varje fall :) Denna dag har varit riktigt trevlig! Innebandyturnering där jag minuterna innan start bytte lag till frisörernas lag (Elin&co, helskönt gäng), galet roligt att spela! Jag får väl skylla mig själv angående knät, för jag kan ju inte påstå att det är bättre nu.. jag får helt enkelt fortsätta att gå på alvedon ett tag till. Skönt att försäsongsträningen börjar imorgon också? jaja. de blir nog bra. Nu ska jag pyssla med annat, ha en bra dag :) puss!

Helgen

image837
Helgens tripp blev verkligen en välbehövt vila-sig-i-form resa! Efter en hård veckas pluggande, och en liknande framför sig passade det perfekt att glida runt i Göteborg med noll stress :) Det kunde dock varit lite varmare, fast det dög ändå! En timma på stan var allt som hanns med, det hann jag inte mycket på så det blev bara ett par solglasögon, fast det var det enda som krävdes för att göra mig nöjd! Visar de nog senare. Tack för den helgen!

Nu tillbaka till "verkligheten", ska hinna plugga lite ikväll hade jag tänkt. skönt att det snart är lov. Imorgon är det ändå en rolig dag i skolan, är ledig halva och resten frilufsdag; innebandy för min del! Det enda problemet (dock ett stort sådant) är att jag aldrig haft någon liknande smärta i knät, och då har jag ändå haft problem med båda knäna i cirka 6 år. Det här har hållt i sig en vecka, och det gör alltså trippelt så ont som vanligt. fyfan. jag är glad för er skull som inte behöver genomlida detta. haha. nog om klag! Ha en bra kväll :)

If You Wanna Have Some Fun

image836
bild: lundlund. grymt härlig bild! om cirka 40 min bär det av, å hur vi ska ha njuta! jag hoppas solen tittar fram hela helgen, det skulle verkligen göra resan fulländad. Innan jag åker måste det packas, vilket alltid är lika svårt. det råkar bli för mycket med varje gång. fast det är skönt att ha lite att välja mellan :) äta måste jag göra också. så borde gå ifrån datorn. Ni får ha en jättebra helg :) Puss

älska älska älska Göteborg!

image835
en bild jag tog i Göteborg förra året. Jag har inte nämnt de förresten, jag ska spendera min helg där! Det ska bli otroligt skönt, ja jag kan knappt vänta. vill bara ha imorgon så vi kan sätta oss i bilen och åka iväg :) vi är jag, johan, hans mamma & hennes sambo. strålande sol, bara ben & lite shopping skulle inte sitta fel! På lördagen är det även Göteborgsvarvet, för killarna. jag&min mor drog oss ur, hon av arbetsskäl och jag palla bara inte pressen. jag får skylla på att jag varit sjuk under en längre tid. haha. Hur som helst så längtar jag!

Still Feels Good

image834
bild: jimmy backius. Han tar så sjukt fina bilder, tänk om man kunde vara så bra.
Imorse hade jag som sagt na. prov i engelska, det gick nog bra tror jag. Därefter flöt dagen bara på, fick dock en grym huvudvärk av min visdomstand som håller på växa ut, som förresten inte gått över än. aja. Jag kände mig ändå bättre när jag avslutade dagen med mvg i företagsekonomi; SÅ SKÖNT! Det ska firas med sushi, haha ovanligt där. undra hur många gånger jag äter de på en månad? gott är det iaf :) sen plugg & powerwalk precis som igår. det var min dag de, puss!

Dagens

image832
kofta JC, linne Monki, kjol Topshop, skor Bianco.
Dags att skriva na. prov i engelska, måste rusa! puss

dagens

image831
skjortklänning (uppvikt) H&M, shorts Zara, strumpbyxor H&M, skor Bianco.
Idag väntar ett balmöte här hemma så jag ska åka iväg och köpa något gott att bjuda på, jag har inte hunnit göra något själv i allt mitt pluggande, som förresten resten av dagen kommer att bestå av. Ha en bra dag, puss!

you're not the one I used to know

image830
När pluggning innebär en bok & en kopp te kan det vara rätt skönt ändå, dock lite överdrivet att jag har kvar 200 sidor att läsa tills imorgon. haha att man alltid ska skjuta upp saker in i det sista. Tur att det delvis går att lösas på andra sätt! :) därför tänker jag ta en paus och rensa ut en av mina garderober, jag är i stort behov av inspiration och nya kläder, och att fynda i hemmet är alltid trevligt :)

Brista eller bära

image829
denna dag står plugg, plugg och åter plugg på schemat, likt resten av de kommande dagarna. fy fan vad har jag gett mig in på? haha! hoppas det lönar sig.. om någon av er kan mycket om EU så kan ni ju dela med er ;) eller så satsar ni på att ha en bra dag utan plugg, det skulle jag gjort om jag hade kunnat..

dagens

image828
väst Second Hand, tee Gina Tricot, shorts Zara, armband Kicks, skor Skopunkten.
Lite hippie över det hela, men jag gillart! bråttom bråttom, hörs sen. puss

årets vändning!

image827
2-0 mot djurgårn förra onsdagen kändes galet bra. Obesegrade tills de mötte oss, oj då! Äntligen slut på tjatet om måltorkan och skönt att Davies fick näta! om jag ändå varit där.. Vi vann matchen både på planen och läktaren, hur skönt som helst. Derbyn ger alltid en sådär extra go stämning :)

Dagens match mot gefle slutade tillslut 2-1 till oss; efter deras 1-0 mål på straff efter 40 min, där vår back José Monteiro blev utvisad, 1-1 av återigen Charlie Davies med cirka 12 min kvar av matchen och sköna 2-1 av inhopparen Claudio Dadomo i 92: a minuten. Behöver jag säga att jag är grymt glad?

lycka, och mindre lyckat..

image826
sjal H&M, tröja & ring Gina Tricot, jeans Cheap Monday, skor Skopunkten.
Denna förmiddag kan jag inte vara annat än nöjd med! Ett mvg i idrott gjorde att jag kunde gå med ett leende mest hela tiden, jag hade dessutom den roligaste idrottslektionen sen jag började på bergslag också. låg ner på marken av skratt ett flertal gånger, underbart! Dock blev jag tröttare och tröttare med tiden, eftersom vi slutade fyra, men också med tanke på att jag blev mer och mer stressad över allt jag behöver plugga till. 3 arbeten och 7 prov innan vi slutar, nu måste jag börja med pluggandet med andra ord! Återkommer kanske. Puss :)

On Top of the World

image825
En bild från stugan som jag tog förra året, som jag faktiskt är riktigt nöjd med :) Jag förstår förresten inte va snabbt humöret kan vända, för några dagar sen kändes det som om jag var nere på bottnen, nu trivs jag hur bra som helst! Det känns skönt i alla fall :)

Igår kväll var jag hos Carro med cirka 10 tjejer till och grilla för att sedan förfesta. vi hade en jätterolig kväll, tack för den :) När några åkte vidare på statt tog jag mig hem till hoffner där johan&co var. där blev det en massa chill, trevligt!

Idag har jag haft en sjukt skön dag. vädret är på topp, kan inte bli bättre! var nere i stugan hela dagen med familjen, minus johanna som inte kommer hem förren början på juni. saknar! Hur som helst så var det underbart där nere. Därefter övningskörde jag till svartå, där vi hälsa på hos mormor :) mys, sen körde jag hem igen. Nu har jag precis kollat sista avsnittet av oth. jag älskar det. det finns inget program som får mig att känna så många olika känslor. jag fick t.ex tårar vid tre olika tillfällen. åh vill se mer! nog om det :) nu ska jag kolla top model sen ut på en promme med lite folk. ha en bra kväll! Puss


Walking On Sunshine

image824
hur underbart är inte de här? att kunna ligga i bikini i mitten av maj, med en värme som om jag vore i Thailand. Det är så underbart som det kan bli :) åså sushi på det. mums! Dessutom gillar jag min bikini nåt så grymt, köpt i Thailand. Den här helgen verkar bli huur bra som helst, jag trivs!

I want you to let me in

image823
oj rätt suddig bild. fixar till det senare, för tänkte bara skriva ett snabbt inlägg om gårdagen sen lägga mig på balkongen en sväng. urfint väder, igen! Igår då, vilken jävla kväll :) hade inte kunnat bli mer lyckat. Från början var det vi på bilden + johan som tar kort. vi chilla och drack lite, sen trillade det in folk under hela kvällen och som högst var vi runt 35 stycken, som bara satt runt elden och hade de trevligt! Inga fel, toppenkväll. huvudvärken idag är dock inte att leka med. Men nu är det dags att få lite färg, puss!


Lock Me Up

image821
lång top Gina Tricot, (shorts under), + jeansjacka & favvosandalerna.
Jag har hittat ett sätt som gör att mitt hår får volym, krustång! haha det tog ett par år att komma på det ;) Ska åka nu, ha en bra kväll hörreni :)

fy fan va gött!

image820 bild: jimmy backius
Det går inte att beskriva med ord hur trött jag är i huvudet just nu, eller framförallt hur glad jag är! Jag är nästan 100 % säker på att jag klarade mig, och med lite tur skulle jag kunna nå vg, fast blir som sagt nöjd med ett g. Efter provet på fyra timmar hade vi fysiklabb. sjukt. fast sjukast var att det bara var jag&maria som fick de rätta svaret, de andra var långt ifrån. Vi är alltid bra på labbarna, helt galet :) Jag känner att jag behöver vila lite nu, sen bär det av till affären för att köpa nåt gott att grilla! Humöret är återigen på topp!

Slutprov

image819
Nu är det snart dags för det omtalade slutprovet i matte c. fy fan. jag är så nervös så jag vet inte vad. jag är inge mattesnille direkt, så jag blir uurglad om jag lyckas med ett g, och överlycklig om jag fick vg. jag vill!
Hur som helst så ska jag öla ikväll; jag måste ju fira om jag tror det gått bra, och trösta om det gick dåligt! Haha, grill&öl ikväll alltså, med de igår+fler. Helt perfekt fredag! Ska bara få matteprovet överströkat. ciao!

He's the one

image816
(parkas Oasis), linne Gina Tricot, jeans Miss Sixty, skor Scorett.
Idag mår jag faktiskt mycket bättre, kanske levde på gårdagens match, ska nog skriva ett par rader om den imorgon :) Idag hade jag&maria en mycket givande fysiklektion. naat! Kanske borde vi börja designa kläder istället ;) haha. nejni. Efter skolan pluggade jag & gjorde kladdkaka med johan. Ja jag unnade mig det eftersom jag pluggat så bra i veckan. Nu är jag precis hemkommen från en promenad med ett par sköna killar, länge sen jag skrattade så mycket. ni är bra! Sängen nu, matte C prov imorgon. helst vill jag inte vakna. vill hoppa till kvällen direkt. synd att inte de går! Gonatt, puss.

I mitt nyttigare liv

image815
bild från google. Snart ska jag iväg till affären för att inhandla lite av det på bilden, till kvällens match. För en vecka sen hade jag definitivt köpt en chipspåse & dipp till det, inte nu längre :) jag har bestämt mig för att försöka leva nyttigare, vilket jag trivs jättebra med! Sen får jag se hur länge det håller, men det var ovanligt enkelt att bestämma sig den här gången. haha jo jag har försökt ett par ggr :) Dags att skynda sig så att jag inte missar början! ciao.


Thank you for all that you've done for me

image812
klänning Lindex, armband Bianco, skor Skopunkten.
Kläderna speglar dagens väder, strålande sol! Trots sol är humöret inte alls på topp, långt ifrån faktiskt. Det mesta känns jobbigt.. fast man ska väl ha såna perioder också, tyvärr. jag hoppas de kan bli bättre ikväll när dif-Bajen spelar, alltid roligt att titta när Bajen spelar, även fast det blir hemma i soffan denna gång. skriver kanske mer sen :) puss.

You are not what I thought you were.

image811
jeansjacka Second hand, t-shirt Jack&Jones, chinos Gina Tricot, skor Wedins.
jag tycker att mina chinos är så jäkla snygga, grymt nöjd över dem! I skolan gjorde jag muntliga na. provet i engelska. nervöst men det gick allt. Här hemma har jag även idag pluggat lite med Maria. Och om en timma är det dags för innebandymöte, ska bli spännande å höra lite om hur det blir nästa säsong.
Ni får ha en bra kväll :) puss

My heart is doing backflips inspite of me.

människor alltså. jag blir så trött! nog om det, denna dag har jag tillbringat med Maria framför matteböckerna, vi fick inte mycket gjort men kul var det :) matte c slutprov på fredag. hjälp. hoppas jag klarar det.

Hörreni, det går förresten lite trögt med kommentarer nuförtiden ;) ikväll blir det tidigt, jag är grymt trött hela tiden. illa. gonatt på er! Puss

Shopping vs sol&bad

image810
bild: jimmy backius
Häromdagen fick jag höra att mamma&syster planerar en New York resa runt november. varför har inte jag fått denna info tidigare!? min drömresa. Fast det är tänkt att jag&johan ska till Thailand då, fast nu fick jag beslutsångest. Däremot har jag varit i Thailand tre gånger, så tror jag följer med till NY om det blir någe av de! Det visar sig.

0-0 i gårdagens match. Dock otroligt underbar stämning. I sthlm erbjöds det strålande sol, vilket gjorde att vi kunde gå runt i t-shirt, hur härligt är inte det? kanon. Nu på morgonen hade jag ekonomi och fick alla rätt på ett test på första försöket. galet nöjd! Om 20 min är det dags för friidrott, det är inte min starka sida vill jag lova. haha fy. men det går nog ändå. Hörs senare, puss!

Bajen - göteborg

nu bär det av till sthlm, ha en bra dag :) puss


I will be there

image809
Det var allt ett tag sen jag hade en lugn helg, å inte flängde runt någonstans. Även denna ska jag vara iväg, först imorgon när jag ska köra hela vägen ner till borås då hela familjen ska hjälpa syster att flyta till en annan lägenhet och bara mysa där nere :) Längtar grymt mycket efter att få köra, bland det roligaste som finns! Dock mindre roligt att gå upp redan klockan 6.. Därför tog jag en lugn kväll med johan framför tv'n ikväll, trevligt :)

På söndag åker jag till sthlm, för att kolla Bajen-göteborg, det ska bli underbart! Nu ska jag sova, hörs imorn kväll eller söndag :) ha de bra! puss

Sommartider hej hej sommartider

image808
En härlig sommaroutfit. Om vädret hade varit finare och om jag hade haft de här kläderna hade dagen varit fulländad.

jeansjacka: googlade fram den. jag är förresten jättesugen på en; tajt, kort, ljus jeansjacka, nån som vet var jag kan hitta?
väska: en härlig liten clutch från asos.
skor: grymma gladiatorsandaler från monki.
klänning: och så klänningen från monki som de flesta tjejerna vill ha. monki nästa helt enkelt!

nu ska jag ut och övningsköra volvon för första gången, rätt stor skillnad från vår clio, som jag älskar att köra! Hoppas jag inte krockar eller så ;) Ha de bra. Puss

fint under

image807
Först och främst skulle jag vilja ha bodyn från ellos som är till vänster på bilden. hur fin är den inte? Setet till höger är också hur fint som helst. endast bodyn är från ellos, resten topshop.

trött trött trött.

image806
Det blev visst dåligt med bloggning igår, inte så konstigt med tanke på att det inte hände mycket intressant alls. Trött som jag var sov jag bort hela dagen. typ. Fast en pizza med Johan, Simon & co blev det :) Trevligt! Därefter till nöjes för att inhandla godis och sedan hem och kolla Bajen-sävehof i handbollsfinalen, som vi vann! FY FAN VA GÖTT, 3:e sm-guldet i rad, så härligt. Väldigt soft dag.

Idag gick jag upp lite tidagare, har hunnit med att kolla ett jätteintressant program om näringslära. Dags att bli nyttigare igen, sluta äta godis varje dag till exempel. Sedan ska jag städa mitt bombnedslag till rum och även ta ett fotbad. jag känner mig så fruktansvärt trött hela tiden. usch. asch då, det kanske kommer bättre bloggning senare, puss.

Valborg

image805
Igår var det som sagt valborg och jag tillbringade kvällen hos wicki som fyllde 18, där det bland annat spelades gitarr med allsång på det. Vi hade det riktigt trevligt :) Mysigare blev det när vi runt 12 gick ut och satte oss runt en ganska liten men mysig brasa. Gitarren var med då med och höjde stämningen lite extra. Det blev oväntat mysigt, men inga fel de inte :) Runt halv 3 åkte jag med R&J och lämna av folk och halv 4 kom jag, grymt trött, i säng. Tack för den kvällen :)!

RSS 2.0