OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Gott nytt år!


klänning & skärp Zara och skor Skopunkten.

must have played a lucky card


Gott nytt år mina underbara läsare!
Ikväll säger jag hej då till ett år med underbara resor, balen, studenten och en himlans massa andra trevligheter och välkomnar ett nytt år som jag tror kommer bli minst lika bra. Ett fantastiskt 2009 kommer förhoppningsvis bli ett ännu mer fantastiskt 2010! Det nya året firar jag in med först trerätters med tjejerna och sen stor fest på en restaurang i stan.

Kika in runt halv 5 tiden så får ni troligtvis se hur jag kommer se ut ikväll!

det perfekta röda läppstiftet


Besöket på Kicks igår resulterade i läppstiftet "Red-y to wear", läppennan "Pomegranate" och en svart kajal. Allt från Clinique eftersom min superduktiga moster jobbar där. Hon visste exakt vad jag skulle ha och plockade fram det. Riktigt bekvämt och så blev det otroligt fina saker. Jag är nöjd!

Nyårsfin

Jag är så himla nöjd över hur jag ska se ut på nyår. Igår fulländade jag outfiten med det perfekta röda läppstiftet och lite andra prylar som ni ska få spana in senare idag. Känns toppen! I övrigt känner jag mig lite hängig och förkyld men längtar grymt mycket till imorgon :)

Cocoo.se


Cocoo har inte bara fina halsband, som jag nämnde här, utan dom har också himla fina ringar! Min favorit är den längst ner i högra hörnet.

Vi har våra kusiner på besök här i några dagar och vi har nyss kommit hem från Boda Borg! Det är ett riktigt roligt ställe för både stora och små. Härnäst ska vi ner på stan så att jag kan köpa det sista som behövs till nyårsoutfiten, bland annat ett rött läppstift! Det kommer bli så jäkla bra.

Jet set


Det här är den snygga klockan jag fick av min syster i julklapp. Så fort jag har varit iväg och förminskat bandet på den ska den komma till använding! Den kommer bli riktigt läcker till en i övrigt färglös outfit.

Bloggtips - Victoria Törnegren




Här har ni en tjej som klär sig otroligt stilrent och snyggt


På't igen!

Ja, jobbet alltså och denna gång blir det på museet. 12-16. Inga problem! Sen är jag ledig enda fram tills på lördag. Såå skönt.

Jak and Jil



Har precis gått upp ur sängen och ska ner på stan och göra lite ärenden. Efter det ska jag och M köpa lite godis och bara ligga å slappa hela dagen! Underbart skönt. Kvällen avslutar vi sedan med jobb på statt. Pengar pengar :)

luftslottet som sprängdes


Har precis varit på bio med mina föräldrar. Luftslottet som sprängdes. De där filmerna är helt makalösa, jag älskar dom! Härnäst är böckerna som jag precis börjat läsa. Ska lägga mig några timmar med boken nu innan jag sticker iväg och jobbar. Så ni som går ut ikväll, se till att festa lite åt mig med!

Den där Elin..

Hon är så jäkla klockren och sätter alltid ihop de snyggaste klädkombinationerna.

En alldeles perfekt julafton


Dagen började som alltid med en julklapp i strumpan, man blir aldrig för stor för traditioner! När klockan slog halv 3 käkade vi och satte oss därefter framför Kalle. I vår familj somnar alla alltid då men det är härligt att alla är samlade i alla fall :)

I paketen gömde sig en hel del presentkort, vilket jag tycker är en himla bra present, stieg larsson böckerna och en helt underbar klocka. Jag är mer än nöjd! Resten av kvällen spelade vi lite och tittade på Svensson Svensson. Mysigt!

God jul mina kära läsare!


Familjen, julgröt, promenad, julmat och Kalle Anka. Precis som det ska vara! :)

röda läppar


Bild lånad av Kling.

På nyår funderar jag på om röda läppar kunde vara något eftersom jag vill vara lite extra fin och aldrig har det annars. Har hittat det Elin tipsade om från Make up Store. Två finns att välja mellan; Aloha och Dare. Då Dare, till höger, har en orange ton i sig skulle jag nog föredra det helröda!

23 december 2009


kofta Lindex, linne Cubus, halsduk Gina Tricot, tights Bik Bok.

Eftersom ingen annan tänkte jobba där jag jobbar idag så kan jag lika gärna ta en ledig dag jag med, kändes helt okej ändå nu när lönen har landat på kontot! Istället ska jag gå iväg och sola, ta ett fotbad och städa rummet. Därefter blir det lite släktmiddag hos M och dagen avslutas med uppesittarkväll :)

Cocoo.se


Det är inte dåligt vad fina smycken dom har på cocoo just nu. Har precis som många andra kärat ner mig i halsband, helst stora silvriga! S n y g g t.

Ännu ett tillskott


Det här är den tredje och sista saken jag köpte till mig själv i örebro. 200 kr fick jag ge för den, har jag sagt att jag älskar bra rea? Jag längtar efter vår och sommar så att jag kan få använda den!

Nu däremot måste jag skynda mig att slå in en julklapp och fixa iordning mig för att sedan möta upp laget för lite käk. Härlig tisdag.

Julpyssel


Igår hade jag en av de mest avkopplande dagarna på hela året. Jag avverkade 3 avsnitt oth, ett robinsonavsnitt och wallander. Hann dessutom med att sova, klä granen och dricka glögg. S k ö n t!

En närmare titt


Två av mina köp i örebro var armbandet och tröjan på bilden. Armbandet är grymt snyggt och tröjan kostade 100 kr på rea. Inga fel!

domare, örebro, julbord, utekväll.


Efter att jag hade agerat domare en sväng åkte jag och M iväg till örebro för att hitta julklappar. Han lyckades bra men jag blev på lite dåligt humör av att inte hitta några själv. Fast jag gjorde det lite bättre genom att hitta urfina saker till mig själv, bilder kommer! Hur som, direkt när vi kom hem stassade jag om till det på bilden och vi åkte iväg med familjen till ett julbord.

Åh herre va gott det var. Vi åt tills vi var fullproppade, därefter mötte jag upp tjejerna för förfest och vilken förfest det blev! Statt var i princip i Sofias vardags- rum för tusan så det dansades. Riktigt roligt. Väl på statt var det väl inte riktigt lika kul men det är alltid trevligt att träffa folk! Så såg min underbara lördag ut.

Ett must see!

Nitar, axeldetaljer, paljetter och spets är några av saker som man ser i Zaras december-kollektion. Precis som allas kollektioner de senaste månaderna, men det som tilltalar mig den här gången är bilderna! Fy fan va vacker hon är och sminket är helt otroligt. Det får mig verkligen att vilja ha kläderna.


Tar helgen


kofta Lindex, halsduk & tunika Gina Tricot, skor Vagabond.

Efter ännu en veckas jobbande tar jag äntligen helgen. Den kommer innehålla godsaker som filmkväll, örebrotripp, födelsedagsfirande, julbord och en himla massa vila. Ska dessutom döma två innebandymatcher. En alldeles perfekt blandning om ni frågar mig. Hoppas ni också får en kanonhelg!

Vill ha!

lookbook.nu

Vet någon vart man kan köpa liknande strumpbyxor? Är riktigt sugen på ett par.

Julklappstips


Hos smalslips.se kan ni just nu beställa hem klockor i färgglada färger. Oavsett om ni vill ha en själv eller ge bort en i julklapp så får ni 30% rabatt om ni anger koden "blogg" i kassan. Inte helt fel va?

Gårdagen - Julbord


tunika H&M, lacktights Gina Tricot och skor Vagabond.

Igår på lunchen blev vi bjudna av jobbet på julbord, hur gott?! Alldeles underbart gott och jag rullade nästintill därifrån. Maten är nästan det bästa med julen!

För att det inte ska synas för mycket på kroppen så står träning näst på tur :)

Jak & Jil

Återigen är det Jak & Jil som står för inspirationen. För bara någon vecka sen hittade jag en paljett-bh på Lindex och nu efter att ha sett den nedersta bilden ångrar jag att det inte blev något köp! Himla fint.



 


Tiden går så snabbt!

Har redigerat bilder i timmar och ska iväg och träna nu. Jag tycker att det är så jäkla tråkigt att jag aldrig hinner lägga ner den tid jag egentligen vill på bloggen. Det är så mycket jag vill men så många måsten.

thailand 15 feb - 31 mars


Jag har en otroligt rolig nyhet som jag inte har delat med mig till er än! Jag, min syster och Madde åker till Thailand i hela sex veckor med start 15 februari. Jag längtar efter att få kurera min stackars rygg med massage var och varannan dag och härliga marknader. En singha i handen och underbara soltimmar.

Det bästa är att det där bara är få saker av allt det vi kommer uppleva när vi reser runt, det kommer bli bättre än bäst!

Monki collection


Jag var inne på monki precis för att kolla in vad dom hade och möttes av en delvis väldigt trevlig syn. Älskar väskan längst ner i vänstra hörnet. 180 kr, inte så farligt va? Den ska jag sikta in mig på! Den blåa tröjan var också himla fin. Ja, det fanns en hel del. Kika in här för att se resten!

Adventsmys

Jag älskar söndagar. Det kan vara den mysigaste dagen på hela veckan. Idag står lussekattsbak och glöggkväll med ett stort gäng på schemat. Härligt!

Nu kör vi!


jeansväst Second hand, klänning H&M, skor Aldo.

Dömde en match kl 9 imorse, stog i kiosken 10-12, åkte hem för att käka och sova, nu efter en skitförlust laddar jag om med bra musik inför kvällen. Taggad!

En fredagskväll i globen


När vi hade hittat våra platser och satt oss ned hörde mamma röster som hon tyckte var bekanta och det visade sig vara min kusin samt ingifta moster - Mitt framför oss! Utan att ha bestämt någonting i förväg hamnade vi alltså precis vid varandra. Hur stor är chansen när hela 14700 personer var på plats?

Det fortsatte sen med att alla de utslagna idolerna sjöng korta snuttar av tidigare låtar och det var riktigt roligt att höra och se alla dom också!

Till min lycka var alltså Nicklas på plats och han sjöng dessutom en MJ-låt.

Sen till finalisterna. Dom var helt G A L E T bra. Calle körde på som bara fasen under sin förstalåt och den andra älskade jag när han sjöng. Men, min favorit var som sagt Erik och han var som vanligt grym!

Agnes var även hon på plats och sjöng. Men bland det bästa av allt var när varenda människa i globen körde vågen. Den känslan går inte ens att beskriva med ord. Det såg helt otroligt ut.

Tillslut skulle vinnaren koras och det blev som jag hade hoppats på i och med att jag tyckte Erik framförde vinnarlåten bäst. Jag kan inte säga annat än att jag är grymt nöjd över att jag fick åka dit. Vilken jäkla show!

Globen nästa!


Jobbet är klart, sprutan är tagen och jag har just dressat om till det på bilden. Snart är vi redo att åka iväg mot sthlm och jag ser verkligen fram emot kvällen! Jag hoppas Erik tar hem segern nu när Tove inte är kvar längre :)

Vem vill ni ska vinna idolfinalen?

Nu är det inte långt kvar!


Om bara några timmar är vi på plats i Globen för att se Erik och Calle under finalen; Det här kommer bli G R Y M T!

Men först jobb ett par timmar och sprutan för svininfluensan ska hinnas med.

Michaela Forni

Här här här kan ni köpa Michaelas nyutkomna bok om kärlek!

två drömmar

Två snygga och billiga skor från Forever 21.


Emsedge


När jag ser den här bilden vill jag inte alls ha höst och vinter längre.

Hos mig just nu


Kopplar av efter jobbet med en tidning och mackor med julskinka på. Älskar sån här göra-ingenting-tid. Ibland behöver man ha det så. Fast det varar oftast inte allt för länge hos mig! Senare måste jag slänga ihop något vettigare i matväg och dra iväg på träning. Egentligen borde jag klämma in redigering av bilder också men.. får se vad som hinns med. Ha en bra kväll hörrni!

Sonia Rykiel Pour H&M


Jag som aldrig varit någon underklädsfantast tänkte att det där med Sonia Rykiel var nog ingenting för mig, tills jag såg kollektionen. Vissa delar är inte alls något att hänga i julgranen medan andra delar är helt magiska. Tänk bodyn till några jeans med hög midja. Det kanske får bli ett köp ändå?

Vad tycker ni om hennes kollektion?

Andra advent


klänning Nelly, väska Lindex, skor Aldo.

Fantastisk kväll igår. Helt ärligt så finns det ingenting att klaga på. Jag trivdes!

Jag sov dock bort hela den här dagen men jag kände verkligen att jag behövde det. Otroligt skönt. Jag tar tillvara på resten utav dagen genom att dricka glögg, äta julskinka och titta på inspelade robinsonavsnitt. Kan inte bli bättre!

Smycken från Tjallamalla



Bilder: Columbine. Jag dör lite varje gång jag ser det där halsbandet. Urfint.

Matchen gick kanonbra och vi kommer bara bli bättre och bättre! Nu är jag så trött att jag nästan somnar sittandes så ska sova lite så är jag fit for fight inför kvällen sen. Då ska födelsedagsbarnen Olivia & Kristin firas och det kan inte bli annat än bra! Ser verkligen fram emot kvällen.

Det var henne jag ville se i idolfinalen








Vilken jäkla framtid hon har. Hoppas hon får en fantastisk karriär för det är hon värd! Hon var min favorit enda från början så det hade varit extra roligt att se henne live i globen men det kanske kommer senare i livet ;)


Nejnu! Idag är jag riktigt nervös, för kl 11 dömer jag min första innebandymatch. Hjäälp. Måste plugga på lite extra nu så är jag tillbaka senare!

Grattis mamma!


Nu ikväll har vi firat min mamma som fyller år med fina presenter och hemlagad thaimat! Otroligt mysigt med familjetid. Härnäst blir det självfallet idol och sen far jag iväg till statt för jobb, precis som de flesta andra fredagar nuförtiden! Men jag tjänar pengar och det trivs jag bra med :)

Get your feet back on the ground

Har jobbat sen 06.15, kollat innebandyklubbor med syster, köpt en krabba tills ikväll, måste ner på stan och köpa diverse grejer, har möte med jobbet och avslutar med träning! Puh. Snart är det helg!

H&M studio



Jag kom av en slump in på någonting som heter Fashion Studio när jag skulle kika efter kläder på H&M, och där blev jag fast ett tag! Man skötte stylingen själv och jag föll direkt för den här fina klänningen. Å skorna sen, de skulle definitivt sitta alldeles utmärkt på mina fötter..

Klänningen från Vila


Direkt efter jobbet åkte jag och hämtade mitt efterlängtade paket för att sedan komma hem och upptäcka att det inte alls var som jag ville. Oturligt nog! Eller ja, den var otroligt fin men den passar tyvärr inte som nyårsklänning.

Det får nog bli en retur på den och jakten på den perfekta klänningen fortsätter!

RSS 2.0