OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Jag älskar den här dagen!


Second hand shopping kan vara det bästa som finns! Den första tröjan hittade jag för 20 kr på loppisen och mockavästen med finste puderfärgade ryggen hittade jag på stans second hand affär för 40 kr. Som hittat! Det var en helt underbar förmiddag och jag vet inte hur många gånger jag sa till Mackan att jag älskade den här dagen :) Det var verkligen så mysigt och det perfekta vädret!

Ikväll blir det ändrade planer, ja endast angående klädseln (för utgång ska det absolut bli!). Tvekar lite på det jag nämnde igår så jag måste hitta något bättre, man måste ju va lite fin när nästan hela stan ska ut. Haha det kommer bli så kul hur som helst :) Fulla och goa ska vi bli!

Härligt värre!


Vilket vårväder det är idag! Strålande sol och inte ett moln på himmelen :)

Jobbet igår gick bra förutom att det var lite jobbigt ibland, kroppen var inte riktigt van att röra sig så mycket efter 3 dagar inne! Hur som, idag ska jag iväg på loppis och kanske till en second hand affär :) Himla mysigt. En snabbis på stan ska hinnas med också och efter det blir det bara pepp till ikväll! Det var min dag det och det kommer nog bloggas mer, så ciaao så länge :)

Imorgon inspireras jag av:



1. Billie och 2. Bild från Linn.

Så länge jag inte känner för något annat blir något i den här stilen på morgondagens fest :) Vad tycker ni, snyggt eller fult? Jag är även idag hemma från skolan.. har lite ångest för att jag missade dagens prov men eftersom jag varit så orklös har jag inte kunnat plugga så mycket som jag ville. Ska ta tag i de i helgen å plugga järnet! Idag vilar jag upp mig för jag blev inringd till jobb ikväll, på statt :) Hoppas det går bra trots; retsam hosta, blåsor i gomen och öronvärk. Fast pengar är ju alltid bra att ha så det får gå! Innan jobbet ska jag och min kära pojkvän äta lite gott och ha det allmänt mysigt :) härlig dag!

Tyck till!


Idag bjuder jag på en bild tagen utav mig. Tycker om den hur mycket som helst :)

Det har kommit en del nya läsare hit vilket jag tycker är riktigt roligt! Jag tänkte passa på att fråga om det är något speciellt ni läsare vill att jag ska blogga om; Mer bilder? Mer text? Mindre text? Mer inspiration? Ja ni fattar, så det är bara kommentera (både om ni har lite önskningar eller om ni tycker om den som den är!) Tyck till! Jag mår förresten dåligt fortfarande så tänkte inta sängen snart.. Måste bli kry till helgen! Gonatt hörrni :)

Wasson VS RVCA




Fall 09 Collection. Bilder från the Cobrasnake.

Ge mig vår!


Allt från Gina Tricot.
Visst skulle det sitta fint med lite värme med tanke på allt fint som kommer till våren :)? Denim är något jag kommer använda flitigt i form av västar, shorts och jackor. Randigt, converse, färg, trasigt, djurmönster etc är också favoriter hos mig till våren. Mest av allt just nu vill jag nog ha tightsen på bilden! Eller.. Jag vill verkligen ha allt på bilden.

Dagens tips.


1. Mulberry kuvertväska i ljusbrunt äkta skinn, från tradera.
2. Ett par skor från asos utlagda på blocket för 500 kr. St 37

Själv skulle jag hemst gärna vilja ha båda sakerna! Istället tror jag att jag siktar in mig på ett par stövlar som jag hittade, men får se :) Idag var jag bara på en lektion sen gick jag hem. Det är inte lätt inte när man ligger uppe hela nätterna och hostar och har så himla ont i halsen. Sängen väntar, ha en bra dag hörrni!

Så himla gott.


Jag har precis varit och köpt en sån här goding! Har ni eller ska ni äta nån :)?

Bästa nyheten på länge!

The Kooks har blivit bokade till Peace&Love, HELT GALET! Biljett ska bokas i helgen. underbart. Här kan ni läsa om hur bra jag hade det under Arvika när jag såg samma band. Iår blir det Borlänge 22-27 juni, längtar redan!

Andra som kommer är bla. Pete Doherty, Dia Psalma, Håkan Hellström och Lars Winnerbäck. Jag älskar festivaler. Förövrigt är min goding här och dessutom visas innebandymatchen Aik-Storvreta på tvn ikväll! Sämre är min hosta som kommit tillbaka.. Fast det kan ja bortse från nu när allt annat är så bra :)

A Moment Forever.


Allt från Forever 21. Ne de här sakerna skulle då inte sitta fel!

Transparent, leopard och höga klackar.


Jag orkar då inte ta nya bilder idag så jag får bjuda på dom här trots att dom inte visar riktigt hur snyggt det egentligen var! Hur som, jag hade min nya second hand väska å skorna från NY till :) Under kvällen målades även naglarna svarta. En smula inspirerad av Michaela som alltid är snygg i svart. Jag trivdes i det iaf och tycker att det blev riktigt snyggt i sin helhet.

Kvällen/natten var förövrigt hur bra som helst med en hel del dans å roligt folk! Idag ska jag försöka plugga lite, tur att jag aldrig skjuter upp nåt? Haha, jag får skylla mig själv helt enkelt. Fast vid halv 6 ska skridskorna på igen för idag är det dagen som jag övat inför. Hockey med jobbet och hur kul kommer inte det bli?! Dom andra ska nog dricka men jag vettifan om jag är riktigt sugen på de.. Nej. bättre frukost än godis väntar! Puss.

This is how we party.

Tidigare under dagen var det innebandy på schemat då herrlaget spelade match och vann! Ikväll vankas det däremot fest, jag slänger in en bild sen när jag har fixat iordning mig! Puss :)



Jag hinner tyvärr inte med en bild, får fixa de imorn eller nåt! Måste åka, ciaao :)

Caroline Winbergs middag på Rose.

Caroline Winberg, hur vacker är hon inte?

Petra och Freja var urfina i håret!

Sophie Rosensvärd till höger var hur snygg som helst i sin paljettjacka!

Det här var mina favoriter, alltid kul med lite inspiration! :) Bilder från finest.se.

Min dag började med att jag mötte upp Madde så åkte vi och handla lite och var iväg till posten. Mycket roligare att göra såna saker tillsammans med nån! Snart ska jag iväg till min kära och bara mysa lite innan det bär iväg på match. Den sista för säsongen. Det skulle sitta finfint med en vinst! Ha de bra hörrni :)

Putte i Parken 2009

Thåström


Johnossi



Millencolin


Hur fränt är det inte att de här banden kommer till PIP 2009, som är en nystartad festival i just Karlskoga? Mina favoriter (iaf de 2 första). Hur fränt som helst! Hoppas för allt i världen att Johnossi spelar Man Must Dance som jag länkat till tidigare i bloggen. Men de borde han väl göra :) 29 juli - 1 augusti ska ni alltså befinna er här i Karlskoga!

I wanna hear some music


Kläder från nelly och asos.

Vill ha helg och inspiration! Jag vill dock inte att lovet ska ta slut, det är underbart härligt. Fast nu börjar min träning om en kvart så borde byta om.. ciao!

En lugn och skön dag.

Det går jättesegt att komma in på bloggen, hur jobbigt som helst! Den här dagen gick hur som helst riktigt fort, sov mest hela tiden fram till 5 på kvällen. Helt sinnes fast sjukt skönt :) Därefter åkte vi och bowla med Mackans familj och jag slutade upp som 2:a, tjooho! Väldigt roligt var det iaf. Resten av kvällen blir också lugn. Det får bli mer bloggning imorn :) Puss.

Relax och shopping


Idag har jag haft världens kanondag med Elin :) Vi mös runt i badrockar på relaxen i Gustavsvik. Bubbelpool, bastu, solarium, lunch, värmerum och hela kittet! Verkligen behövligt och jättetrevligt :) Efter det åkte vi vidare mot stan där jag fann ett transparent linne på cubus och en väska på myrorna! Om en liten stund ska jag träna vilket jag är lite sådär sugen på, men det blir nog bättre när jag kommer dit.. Ha en bra kväll :) puss.

Go insane and out of your mind.


Nu bär det av mot lite trevligt folk! Ha en bra kväll hörrni :) Puss.

Djerfstugan


Nu är jag hemma igen efter ett par timmar ute med grillad korv, varm oboy och en hel del skratt! Det var bara solen som fattades men med en varm eld så gjorde det ingenting :) Härnäst tänker jag lägga mig i sängen å titta på Hell's Kitchen och kanske sova en stund. ååh så härligt!

Jag trivs!


Bilder från topshop. Såhär vill jag se ut i vår! Grymt snyggt.

Nu på morgonkvisten var jag och M iväg och åkte skridskor, igen! Vi är så bra :) Om en liten stund ska jag iväg med några tjejer och grilla ute vid djerfstugan. urmysigt! Ny dag ny full fart. Efter det ska jag faktiskt vila lite innan jag ska iväg och träffa lite annat folk sen ikväll :) Så jäkla härligt med lov!

En mysig söndag.


Hela gårdagen gick i full fart så jag var helt slut på natten när jobbet var klart! Matchen vann vi förresten, räätt så gött :) Idag har jag, M, pappa och mamma varit borta och åkt skridskor. I hela 2 timmar. Helt klart behövligt och så jäkla roligt! Snart är jag redo för hockeyn med statt ;)

Nu är jag mer än slut så kvällen kommer spenderas framför tvn med en godisskål eller liknande. Urskönt :) Det blir förhoppningsvis mera bloggning imorgon! Ha de bra så länge :)

En mångsidig alla hjärtans dag :)

Från en helt vanlig halvtråkig bild..


Till ett riktigt fränt landskap.

En bild, två utseenden! Det är så jäkla roligt att fixa lite smått i PS och få en bild så mycket bättre, så enkelt. Bilden tog jag häromdagen när jag var ute och fota :)

Om ett litet tag ska jag&M ut och trivas med mina små kusiner samt morbror+tjej och pappa :) Som tur är är det perfekt väder! Efter det ska jag spela match och sen blir det lite mys med min kära innan jag ska till jobbet på statt. Hoppas ni går ut och festar allihopa så min kväll blir lite roligare! ;) Dags att sticka nu, ha en toppendag! Puss.

så skönt så skönt


Jeansväst second hand, tröja veromoda, tights, skor vagabond.


Sådärja. Äntligen lov! Ikväll är det tänkt spel&filmkväll med lite folk :) ska bli himla roligt! Dessutom kommer lite släkt ikväll och stannar till på söndag så det blir mys, lite skridskoåkning åså. Fast nu bör jag få något i magen så vi hörs :)

Dagens vill-ha.



För 798 kr får ni den här snygga väskan från H&M.

En aktiv och trivsam dag.


Dagen började i stråhallen där jag och Maria roade oss med minigolf och lite badminton. Vi var väl inte så värst pigga men de va allt lite roligt ändå :) Efter det hämta jag upp M så hängde vi me mamma när hon skulle åka skidor.

Bilderna ovan är med min lilla kamera, och vilken jäkla skillnad på kvalité! Den stora älskade är såå mycket bättre :) Hur som, de va riktigt trivsamt men varm oboy åsådär. myys. Fast man var lite trött efteråt så jag somnade en sväng på soffan innan jag skulle träna. Å snart väntar sängen! Imorn är sista skoldagen innan lovet, huur skönt?!

Jäkla maskiner..

Min dator har inte funkat på hela dagen tills nu när pappa kom hem och fixa den :) skönt. Haha vilket i-landsproblem! Hur som, härnäst väntar träning så återkommer troligtvis ikväll med bilder osv :) Puss.

En kväll framför tvn.


Bild: Marcus Ohlsson.

Imorse hade jag sovmorgon till 12, hur skönt som helst verkligen! Dessutom har jag precis ätit kinamat. Det är farligt med en sån restaurang precis nedanför! Kvällen fortsätter med Hell's Kitchen repris och veckans top model avsnitt och mys med min allra bästa :) Himla härlig dag!

Du är mitt ljus i mörkret.


Här är en bild jag tog igår kväll när jag och M var ute och gick :) Allt som ska vara klart innan lovet är fixat och det känns underbart, precis som om lovet börjar redan nu! Därför har jag massor av tid till att gå ut och fota idag när det är ljust ute och sen väntar träning ikväll :) Puss!

Måndag 9 feb

Idag bjöds det på skridskor på idrottslektionen och det var riktigt roligt :) Vill dit snart igen, himla mysigt. Förövrigt så kommer nog den här skolveckan bli den skönaste på hela året och det känns så bra! Resten av dagen ska jag nog ta de lugnt och kanske gå ut och ta några förhoppningsvis fina kort :) dessvärre måste jag skriva klart det sista arbetet till imorn också men de ska jag fixa :) Ha de bra!

You knock me off of my feet.


Du är underbar, massa kärlek till dig :)

Min helg

Fredagskvällen blev lyckad med en massa bra sällskap och Style på statt. Igår på dagen blev det innebandy för hela slanten för mig, M & pappa (och resten som satt på den fullsatta läktaren!). Herrarna spelade och matchen bjöd på en hel del, dock förlust också. På kvällen var det tänkt utgång, men tröttheten slog emot för mycket så jag&M tog en myskväll. Tack för 7 underbara månader älskling :) Haha idag har vi inte gjort mycket alls så nu bör jag sätta igång med plugget, ett sista arbete att göra innan det är slut inför lovet! häärligt. Lite senare blir det en mysig promenad nu när all snö har kommit. Jag har insett att det faktiskt är ganska fint ändå :) Ha en bra dag, puss!

Nu kör vi nu kör vi!


Tack!

Ett stoort tack till Sabina som fixade till en ny header till mig då jag i inspirationsbrist inte orkade :) Till den superfina headern känner jag dock att resten inte klaffar riktigt. Ska klura lite på de där och så får ni gärna ge förslag om ni har några :) Snart blir det nöjes för en efterlängtad påse godis! Puss.

Laddar upp med inspiration.


Bilder från Cobrasnake och Michaela

såå härligt!


Äntligen är det fredag och det innebär kort skoldag, oth&godis med min älskling och tillsist ska vi slå klackarna i taket på statt! Som vanligt har jag problem med kläderna så ska försöka lista ut någe bra under dagens gång. Jag är i alla fall sjukt taggad och på ett otroligt bra humör :) Hoppas de håller i sig hela dagen och att ni får en kanonfredag!

James Morrison - Broken Strings


Hur fin är inte den här låten? Texten är sorlig men deras röster är så så fina.

Bara en dag kvar till fredag!


Min eftermiddag börjar med sushi idag, fy fasen så gott! Det var hur länge sen som helst. Om några timmar ska jag äntligen få träna igen också och det ska bli superkul. Ska bara få lite vettiga saker gjorda först :) Puss.

It started off with a kiss, Never expectin' this.

Om en stund ska jag iväg och fika med Elin :) supermysigt! Sen ska jag skriva en jätteintressant diskuterande uppsats om modernism.. hm. Klar ska den vara på fredag iaf så de ordnar sig nog :) Dessutom skrev jag det sista provet innan lovet idag, hur skönt!? Kanon. Ha en bra dag hörrni :) Puss.

willing to give and sacrifice.


Invigde de svarta conversen idag, så himla fina. Om en stund kommer Maria hit så ska vi plugga järnet! Senare ikväll ska jag på innebandymöte och dessvärre inte träna :( Tänkte friskna till ordentligt först så väntar nog till på torsdag. Hur som haver, jag är så jäkla sugen på helg, vill festa loss ordentligen och vill till karlstad lr Örebro. Får se vad det blir :) Bara några dagar kvar..

I love myself.

Emma utmande mig med en nyttig grej då man ska skriva 3 saker man tycker extra bra om på på sig själv.

1. Mina händer/naglar. Naglarna växer väldigt fort och blir fina vilket får mina händer att se finare ut :)

2. Benen. Dem är ändå lite långa och blir ännu bättre med högklackat!

3. Håret, (inte alla dagar men oftast). Jag trivs skitbra i det korta och färgen.


Det är viktigt att berömma sig själv därför utmanar jag Elin, Sophie och Sandra.

Reglerna:
1. Placera ovanstående banner på din blogg.
2. Lista tre saker på din kropp som du är särskilt nöjd med.
3. Länka till den du blev utmanad av.
4. Skicka till 3 personer som du tycker borde vara extra nöjda med sig själva.

Just idag är jag stark.


Nytt prov på onsdag och en viktig inlämningsuppgift till fredag. Ja ni fattar vad jag kommer syssla med dom närmaste dagarna ;) Fast om min hosta kan gå över så ska jag börja träna imorn också! Äntligen. Härnäst ska jag ut på promenad med min kära mor! Puss.

he's a charmer


Gråa bilder kan vara det finaste som finns!

På bara några timmar har jag nu tjänat en del pengar, finfint! Igår kväll/natt var det riktigt roligt och jag älskar verkligen mitt jobb. Idag var det lite segare men pengar som pengar! Ikväll blir det mys med min käraste, kanske film med några? Fast först ska vi averka nån timmes plugg. puss.

RSS 2.0