OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

City lights lay out before us


ge mig. Allt från Urban Outfitters.

Igår gick jag och la mig halv 10, medan resten av folket var ute och festa. Jag orkade inte mer än så.. Med tanke på det borde jag vara pigg idag, vilket jag inte riktigt är.. Hur som :) Jag har iaf hunnit sitta i seket på A-lags matchen. Måste sluta blogga nu och få någonting gjort! Ha en bra kväll.

You're my protection

nejvetnivad. Jag är hur trött som helst. Idag hade jag ett prov som jag tror gick suveränt, eller jag hoppas innerligt att det gjorde det iaf! :) Resten av dagen tänker jag ägna till att skriva CV, kanske plugga lite, träffa min älskade och sen får vi se vad kvällen bjuder på. Kanske träffa lite folk eller mys. Får se :)

Imorgon ska jag kolla vår match.. jag önskar att jag kunde vara med å spela men måste vila :( På kvällen väntar jobb på statt och det ser jag faktiskt fram emot och söndag jobb på musuemet (mindre kul!). Hoppas er helg består av lite mer ledighet och roliga festnätter ;) Puss.

tjoho


Hostan höll mig vaken en del inatt också men kände ändå att jag var tvungen att gå ivägen till skolan för att inte missa mer. Haha det fick jag ångra nu senare på dagen, puh. Fruktansvärt ansträngande.

Aja. plugget är inte slut än, prov imorgon så ska bara vila en sek och sen ha pluggdag med M igen :) Otroligt givande faktiskt! Min allra bästa. Å ni besökare är också bra :) ånu väntar sängen, puss!

Shopping New York sista delen!


Haha idag plockade jag äntligen ur allt från resväskan å tog kort på det direkt så här är resten av shoppingen :) Bild 1 är en lång tröja från DKNY jeans, T-shirten till vänster på bild 2 är från Urban Outfitters, Jeansen är ett par True Religion som förresten är mycket blåare än vad jag fick dom på bilden, Underkläderna är från Victoria Secret och den sista tröjan är från Ralph Lauren.

Sådärja. Jag är sjukt nöjd med allting! Dagen fortsätter med en dusch för att jag ska känna mig fräschare&piggare, pluggdag med med min älskade Marcus och tillsist mys framför favoritprogrammet Top Model!

Tre svarta önskningar från Topshop.


När man är hemma från skolan blir det lätt att man sätter sig här och kollar runt på olika sidor. På bilden ser ni dom tre saker som jag vill ha mest just nu. Mockajackan vore grymt snygg till våren, kjolen är perfekt till fest å skorna vore perfekta jämt. Haha om jag ändå hade alla skor i världen.. :)

Without you by my side I feel like I can't eat or sleep

bild från asos.
Hur mycket vill man inte ha sommar när man ser den här bilden? Allt är perfekt, speciellt skorna. Jag längtar till värme, stranden, festivaler och allmänt härliga sommardagar! Gee mig.

Idag har jag gjort så mycket som.. ingenting. Varit hemma från skolan, jag har så fruktansvärt ont i halsen så jag blir galen! Hur som, pluggat och spelat kort med pappa har jag gjort ändå :) haha. Nej, ska lägga mig i sängen nu igen. Ha en bra dag! Puss.

I saw it coming

Efter en natt med alldeles för lite sömn pga hosta tvingade jag upp mig själv till skolan ändå. Där försökte jag vara me på idrotten men efter 10 min hosta jag typ upp lungorna så gav upp. Resten av dagen var en pina och väl hemma har jag sovit och tagit de lugnt. Kärlek till Mackan, å familj, som får mig att må lite bättre :) Hm. i veckan borde jag ta tag i lite jobbansökningar osv. Får se hur det går med det! En varm dusch kommer sitta fint och efter det en skön säng :) Puss.

must have played a lucky card


Igår bjöds det på förfest här hemma och jag hade verkligen jättekul :) Roligt folk, lite skönsång, dans och en hel del att dricka. Statt var inte lika kul men överlag så hade jag en riktig kanonkväll! Tack alla för de :)

Idag har både jag&min bästa mått riktigt bra faktiskt fast lite sega har vi allt varit :) Så fram till 7 softa vi och gjorde absolut ingenting med undantag för en promenad. Mys! Nu har han åkt och jag ska plugga men först ost&kex. mums. Hoppas ni haft en bra helg :) Puss.

What to Wear?


Bild av grymt duktiga Marcus Ohlsson.

Om någon minut ska jag åka iväg och spela match mot skattkärr och jag hoppas verkligen på lite flyt idag! Direkt när jag kommer hem ska det städas lite för det kanske styrs förfest här ikväll, urkul! Fast får se, hur som helst så är kläderna det största problemet. Får kolla lite inspirationsbilder när jag kommer hem och försöka slänga ihop någe snyggt. För nu måste jag åka till samlingen :) Puss.

Shopping NY Del 2


Blondie t-shirten var perfekt eftersom jag gillar henne, den är dessutom perfekt till slitna jeans å converse! Den kommer från forever 21, den i mitten är från DKNY Jeans och dom grymt läckra shortsen är från Urban Outfitters.

Nu gäller det för mig att ta kort på resten. puh. Hur som, jag börjar skolan om några ynka minuter så jag måste sticka! Ha en bra dag mina kära :) Puss.

Hejåhå


Den mörkblå randiga tröjan är ytterligare ett av köpen från NY :) Den dåliga bloggningen är förresten tack vare skolan, och diverse andra saker, men titt som tätt får jag lite tid över och slänger in ett inlägg. Imorgon väntar ett ganska viktigt prov och det går nog bra. Fast helst av allt vill jag ha helg så jag kan spela matchen och sen gå ut och slå klackarna i taket! Fy tusan va härligt :)

Every Action In This World Will Bare A Consequence


alltid lika vackra Kate Moss.

Såhär efter skolan är det skönaste som finns att lägga sig ner att vila en stund. Så jag ska lägga mig på soffan och kolla förra onsdagens avsnitt av top model som jag spelat in :) Ikväll ska jag testa om jag kan träna med foten och det hoppas jag verkligen! Annars flyter allt på bra :) Massa kärlek till er läsare!

Lite halvseg måndag

Lördagen var jättetrevlig och sen kom min älskade hit och sov :) Sen mös vi hela söndagen med tacos å lite så, därefter blev det match för min del. Började lite kaosartat å gick lite bättre efter ett tag fast den slutade dock med förlust. Idag hade vi pump i skolan, inge vidare för min del som troligtvis sträckte ut ledbanden i foten (igen!) igår. Är galet trött men måste läsa lite sidor i religionsboken nu! Hoppas ni har någe roligare för er :) Puss.

Lördag Kväll


Såhär ser jag ut ikväll och trivs riktigt bra i det :) Jeansvästen är ett second hand köp från juni 07 och kommer bli hur nice som helst till våren! Ska fixa iordning mig lite mer nu. Hoppas ni får en grym kväll :) Puss.

Elle Galan 09


Frida Fahrman i blått var enligt mig allra finast :) Cecilia Blankens, ej på bild, var också en favorit. På elle.se kan ni hitta alla bilder :) himla roligt att kika igenom på alla fina, som säkert hade en drömkväll!

Igår var det en riktig myskväll som innehöll två nya oth avsnitt, ost&kex samt bakning av kärleksmums och chokladbollar. Ikväll ska jag umgås med ett par tjejer och det ska bli riktigt roligt :) Innan dess, plugg! Puss.

Shopping NY del 1


Här kommer en del av det jag köpte, kanske är det också topp 5! Som ni kanske vet älskar jag skor och att ta kort. Så det här stämmer mest in på mig :) Det blev ett macroobjektiv och ett superzoomobjektiv. gah! Jag kommer ha så jäkla roligt när jag får tillbaka kameran nästa vecka :)

Om ni kikar längre ner i bloggen så ser ni att jag lyckades ganska bra med att hitta dom skorna jag ville ha? Himla roligt! Jag hittade dessutom ett par asläckra lackstövlar.. men dom var litelite för små. Fast jag är supernöjd med det här iaf :)

Hur som, klädhögen ska jag ta kort på nån dag så ni får se det med :) Sen ska jag ta mig tid att berätta om resan. Idag ska jag istället mysa med pojkvännen framför nya oth avsnitten och kanske baka nåt gott :) Hoppas ni får en bra kväll!

Trevligt trevligt


Nejni, lite bloggning måste det allt bli när jag ändå piggnat till mig lite :) Conversen här ovan är ett av alla köpen från NY, jag älskar dom! Bilder på resan och resten av shoppingen kommer med tiden.

Skoldagen var soft och avslutades med filosofi. En ny kurs som jag nog kommer tycka urbra om! Annars idag blir det plugg, mys med min goding samt kolla u-lagets derby mot degerfors! Överlag en riktigt bra dag :) Puss.

Hemma!

Kom hem igår kväll, är ruskit trött mest hela tiden och har redan fullt upp med skolan. Vi hade det underbart bra där borta, och shoppade en hel del! Bloggningen tar jag troligtvis tag i till helgen :) Ha de fint! Puss

6 underbara månader & avresa till NY


Sådärja, snart har jag packat klart :) Fast fy tusan vad svårt det är! Hur som helst, det är ska bli så jävla grymt. Vi har redan en del fräna saker inplanerade men mer om de får ni reda på när jag kommer hem :)

Jag och Mackan har dessutom varit tillsammans ett halvår idag.  Jag är lyckligt lottad som har dig älskling :) Underbart. Ha det bra nu allihopa! Puss.

En riktigt efterlängtad film!

Ikväll blir det lite ananas och annat gott framför Björn Gustavssons "Ett Livsverk" hemma hos M :) Imorgonkväll bär det istället av mot sthlm för en natt på hotell, eftersom flyget till NY går tidigt på torsdagsmorgonen! Det blir nästan 100 % säkert ett inlägg imorgon också, ha de bra tills dess! :)

Emsedge



Den där emma är allt bra hon, här hittar ni henne! Assistent till Elin Kling är hon också, inge dåligt härligt jobb för de. Hur som helst! En pälsjacka eller mössa skulle sitta fint och det är dessutom dags att jag börjar fixa&trixa med kläderna jag har här hemma :) nån gång...

Inatt var jag och min underbaraste barnvakt till Theo som jag nämde igår. Så goo! Lite bökigt var det allt att försöka sova men det tog vi igen imorse när vi åkte hem :) Nu vet jag inte riktigt vad jag ska pyssla med; kanske packa lite, eller faktiskt styla om kläderna? En powerwalk skulle jag behöva också eftersom det visst inte var nån träning idag. jäkla röd dag! Aja, ha de bra :) Puss.
min systemkamera är förresten inne på lagning, fy fasen så tråkigt! ge mig.

2008 i bilder

Januari

Vi + syster hade en galen helg i Borås, sjukt roligt!

Februari

Februari forsatte med en hel del röjfester, bla den här då jag tog mig in lite olagligt på Wickan och hade den bland den roligaste kvällen/natten någonsin!

Mars

Jag&dessa sköna killar åkte på en ölandstripp, så jävla roligt :)


Allsvenskan började och vi åkte självklart på premiären :) Resten av månanden blev det i princip.. fest!

April

Jag&Elin åkte på Innebandy SM-finalen i globen och hade det underbart bra!


Laget åkte dessutom på cup till åland, ååh hur galet blev det inte där?!

Maj

Jag fixade mig en kamera och hade urkul med den :) Det var också den här månaden jag började träffa den kille som skulle bli det bästa på hela året!

Juni

Junimånad började med Balen som jag&4 till hade ordnat för alla 89:or. Det blev så otroligt lyckad, grymt stolt :)


Jag och ett stort gäng åkte till Hultsfred och levde livet, helt jävla underbart. RATM var höjdpunkten, langos också.


Direkt efter hultan åkte jag till England i 2 veckor. Där träffade jag massa nya trevliga människor och hade det allmänt bra :)

Juli

I juli åkte ett gäng ner till arvikafestivalen och hade de galnaste dagarna på hela året. Jag har nog aldrig haft så roligt!


Jag och dom bästa åkte även ner till Åhus och hade en galen vecka där i tält, underbart mysigt och galet :)

Augusti

Bland dom bästa jag känner!


Festivalerna fortsatte och en styrdes här hemma; Pip. Bästa dagarna!

September

Jag&familjen var och kollade på Joe Labero, som var helt sinnessjukt bra!

Oktober

Jag fyller 18, såå sjukt efterlängtat! Stor fest styrdes och jag var överlycklig hela kvällen. Då jag framför allt fick tillbaka en vän jag förlorat under året.

November

Den 18 november fick jag mitt körkort, och huur jag älskar det!

December

Det blev julafton och nyårsafton osv. Otroligt mysiga och roliga dagar!

Tack alla för det helt klart bästa året någonsin. Jag har upplevt så många nya saker och träffat dom allra bästa människorna :) Under 08 festade jag järnet och blev dessutom otroligt kär, Jag&Mackan har varit tillsammans ett halvår nu och jag är så himla glad att jag har dig :) Nu hoppas jag bara att 09 blir ännu mera galet och ännu bättre, om det är ens är möjligt!

Det här året kunde inte börjat bättre!

Våra dagar i borås var den bästa tänkbara starten på år 09, hur mysigt som helst :) Vi lagade tacos och annat gott, shoppade, tog promenader och myste framför filmer. Tack för dem dagarna, jag älskar dig!
Igår kom vi hem och åkte direkt till Kalle&co för film, och ikväll ska vi vara barnvakt åt världens goaste ettåring :) Fast först väntar nog lite plugg..

År 09 fortsätter sen på bästa tänkbara sätt. Nu återstår bara några få dagar tills vi sitter på planet till NY, helt sinnes! :) Högst upp på listan står i alla fall skor, och som ni ser är converse och svarta riktiga partyskor eftertraktat hos mig :) Detsamma gäller höga svarta stövlar och ja, alla typer av skor. Börjar bli något nervös, men hur som; måste ta tag i sakerna som måste göras innan jag sticker! Ha en bra dag :) Puss.

Äntligen är det dags för avfärd!


Nu åker jag och min älskade ner till Borås och bor i min systers lägenhet. Ett par dagar med massa mys, helt underbart!

Nyår var toppen, med en liten nedgång där i mitten ;) Fast mer uppdatering om det när vi kommer hem. Vilket blir ungefär på söndag :) Ha det bra! Puss.

RSS 2.0