OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Från den bästa dagen till den mest ovärda?



På bild, Governor Andy, hans gitarrist, Hello Saferide och Shotgun Crackers.

Jag vill bara visa mina favoriter såhär långt :) Känns bra med tanke på att jag aldrig fotat konserter förut! Nu till gårdagens tråkigheter; Min kamera blev fuktskadad och slutade fungera! Jag fick panik och ont i magen men försökte fixa någon som jag kunde få låna. När jag mirakulöst fick det så var det något fel på batteriet och hans mobil gick inte att ringa till.. så det var bara att acceptera att jag inte kunde utföra något jobb den dagen. Men det var lugnt med han jag fotar för så då kunde jag slappna av lite..

Efter några öl gick vi för att se Thåström! Han är den bästa i Sverige, KUNG! Jag stod och njöt i en och en halv timma och ville aldrig att det skulle ta slut.. När det väl gjorde det träffade jag och Mackan på Hoffmaestro i langoskön! Haha så jävla sköna :) Imorse inhandlades förövrigt en ny kamera så nu är jag på't igen!

Perfekt första dag!


Bild från cobrasnake. Grymt snygg skinnkjol!

Här
kan ni se några av de bilder jag tar på PIP och resten lägger jag upp här när veckan är slut :) Det var förövrigt en gaalet bra dag igår! Jag själv är jättenöjd med mina bilder och jag hade jätteroligt när jag plåtade. När jag var klar med jobbet blev det ett par kalla innan vi gick ut och träffade folket på området :) Kvällen avslutades med en langos, hur underbart?!

PIP

Sitter med färg i håret, fixar med kameragrejer och är lite smått nervös men oerhört taggad :) Snart kör det igång på riktigt!

H&M sale


Just nu pågår en himla bra rea på H&Ms hemsida där rätt nya och väldigt snygga produkter är nedsatta till bra priser! Utöver det här finns det till exempel en paljettkavaj som är på halva priset, inte illa va? Ibland är det riktigt tråkigt att behöva spara pengarna..

PUTTE i Parken!


Bilder från förra årets Putte i Parken.

Sådärja nu är det återigen dags för PIP som håller hus i min hemstad Karlskoga. Det här året har jag fått möjligheten att jobba som fotograf under festivalen och det känns grymt roligt! Jag tycker ni ska ta ert pick och pack och komma hit för ett par grymt roliga dagar :)


Mys med familjen


Nyss kommit hem från en tur till Örebro med syster. Ingen hittade någonting och det kändes lite knäppt! Fast det är ju bra att man sparar pengar ändå :) Som ni ser på bilden inviger vi kräftmånaden nu, några dagar för tidigt. Men va tusan, det är bland det godaste som finns!

Utsmyckning


fashiontoast, jak&jil, elin kling.

Halsband, armband, kedjor, ringar. Allt. Hur snyggt som helst!

Cinderella Man


Var det någon mer än jag som såg den här filmen på tv4 ikväll? Om ni inte gjorde det, titta på den! Helt fantastiskt bra film om ni frågar mig!

Godmorgon?

Ätit frukost och sovit är det enda jag gjort idag, förjäkla skönt! Det behövdes verkligen :) Jag och pojkvännen skippar personalfesten och myser ner oss i soffan med kebabrulle, godis och en film istället. Myssöndag!

Djuriskt och stilrent


H&M Home har en del fint som jag skulle vilja ha i mitt framtida hem!

Jobb jobb jobb



Från igår då vi åt underbart god mat nere i stugan! Det får blir dagens mat också :)

Det var galet mycket folk på statt igår och första gången jag jobbade i disken! Men jag tyckte allt att det gick bra :) Efter lite käk på statoil kunde vi lägga oss och sova vid 5. Imorse var jag grymt pigg efter bara 7 timmars sömn å då tänkte jag slå på datorn. Det var dock inte allt för lätt när det var strömavbrott i större delen av Karlskoga. Fast nu funkar det igen :) Nu blir det gårdagens goda rester och sen ska jag & M vila upp oss för ännu en natt i disken på statt!

Finfint under!


riktigt fina underkläder från Monki för 100 kr, inte illa!

Sådärja, nu var ena jobbet avklarat :) Snart ska jag åka till stugan och äta grillat, det är alltid lika gott! Senare blir det som sagt jobb på statt men det är skönt att ha några timmar att vila upp sig på innan :) Medan jag väntar på min syster som har bilen så ska jag passa på att läsa favoritbloggarna!

Cheeky may





Åk till bröllopspalatset i Degerfors för att se skorna i verkligheten!

Jag lovade mer bilder från skovisningen och här har ni dom :) De blåa höga skorna ska jag sikta in mig på att testa nästa gång jag åker dit för fy tusan va snygga! Nu har jag egentligen inte tid att blogga för jag jobbar 12-16, men jag återkommer emellan jobben (statt från 22.30 till 03.30), Ha en bra dag :)

Snyggt och fräscht hos Mango!


För några dagar sen släpptes bilderna på Scarlett Johansson, 24, för Mangos höst- och vinterkampanj! Hon ersätte därmed Penelope Cruz som tidigare varit märkets ansikte utåt och det är något som jag tyckte var helt rätt!

Inte för att Penelope inte är vacker, för det är hon, men hur snygg är inte Scarlett i den där blonda pagen?! Smart drag och otroligt fina kläder, för djurmönstrat är inget jag kommer släppa på ett tag i alla fall :)

Tummen upp för en toppenkväll!






Vilken fantastisk kväll igår! Den innehöll det perfekta sällskapet, goda drycker, dans till stängning och en promenad hem med mitt hjärta som hade jobbat! Det var verkligen så jäkla roligt och spontankvällarna är absolut bland de bästa :)

Mina favoriter i butikerna just nu





Jag som fått någon dille på västar föll såklart för den gråa från Gina Tricot!

Men som sagt så skulle plånboken få vila, fast någon mascara blev det inte utan jag köpte klänningen på sista bilden istället! Förövrigt så har jag inte tröttnat på mocka och byxdressen på sista bilden var otroligt fin dock i fel storlek.. men det kanske var tur det ;) Det blev en underbar dag med mycket skratt!
Härnäst väntar en och annan öl och utgång :)

Words we could never find


Snart ska jag in till Karlstad med delar av Mackans familj :) En mascara står på köplistan men sen bör jag nog låta plånboken vila ett tag och bara umgås, men det är ju inga fel det heller :) Toppen!

Cheeky may Skokollektion


Jag vet iaf vad jag ska ha på mig nästa gång vi ska slå klackarna i taket ;) Jag är kär!

Anna Nordquist
heter tjejen som har designat den otroligt fina skokollektion som jag, mamma och en hel del andra var och kollade på förut! Bilder på resten av de läckra skorna, med samma stuk som dom ovan, kommer troligtvis imorgon :) Själv fastnade jag för dom på bilden direkt och vips så var jag ett par skor rikare!

when fate deals its mortal blow



ren-rox

En tripp till kopparberg är vad som väntar idag, ska dit med mina föräldrar för att träffa en gammal vän till mamma. Det ska bli trevligt att komma iväg efter lite om och men :) Hoppas vi är hemma i bra tid för då ska jag gå på en skovisning som är ikväll, men mer om det senare för nu ska vi snart åka! Ciaao :)

Myskväll!

Kortspel, brädspel, beck, godis och mys tillsammans med släkt å familjen. Riktigt trivsamt med en kväll som denna! Härnäst väntar sängen, gonatt :)

Let's paint the town

Igårkväll åkte nästan hela familjen, mackan och en del av släkten till en kina- restaurang för att äta, jättemysigt :) Efter det skulle jag&M kolla en film men jag somna direkt när jag la mig ner, helt slut efter en lång dag!

Den här dagen var hela gänget ute i lunedet för att åka helikopter och det var riktigt fränt faktiskt! Här kommer lite mobilbilder från det och stugan :)




Min yngsta kusin Hampus avgudar Mackan, det är så himla gulligt :) Fast nu ska jag vara lite social och sen får vi se hur kvällen slutar! Puss

Västkusten!






Här är diverse bilder från en otroligt skön helg på västkusten :) Under fredagen njöt vi av soltimmar, strömstad och en kväll med vin och andra goda drycker! Lördagen bjöd istället på regn så då tog vi oss en tur till Grebbestad och mös därefter med räkor :) Precis som det ska vara på kusten! Det var riktigt skönt att komma iväg och bara ta det lugnt :)

Semester!

Om en timma ska jag hämta upp Madde och sen fortsätter resan ner mot västkusten. Hur härligt?! Det ska bli riktigt skönt att komma iväg lite och bara ha det bra :) Är dock tillbaka tidigt på söndag pga jobb.. Men det blir allt bra ändå!

Bion igår var helt klart sevärd, det hände dock lite för lite men samtidigt var den rolig! Hoppas sista filmen gör succé! Dags att packa klart nu.. Ha en bra helg :)

stand out in a crowd


Här är min nya goding som mina kära föräldrar köpte till mig, hemskt mycket tack! :) Nu har jag 30 dagar på att bestämma om den är något för mig eller inte annars får man lämna tillbaka trots att den är använd. Inga fel! Men fin är den i alla fall :) Härnäst den efterlängtade bion!

Lek, ärenden och bio!



min mobilkamera är inte den bästa men det fick duga :)

Vi ungdomar var helt slut efter 2 timmar på det där leklandet, haha fast vi hade allt kul ändå! Väl hemma har en kebabrulle avnjutits och härnäst ska lite ärenden fixas, jag ska bland annat troligtvis köpa en liten kamera! Ikväll ska jag och Mackan in till örebro för att äta någon god efterrätt på en restaurang och sedan kolla Harry Potter på bio :) Det ska bli riktigt mysigt!

Riktigt skön dag med trevligt avslut!


Efter lite slappande i stugan åkte jag hem för att fixa iordning mig inför ett besök på krogen Jack! Vi var ett gäng tjejer som åt gott och hade det trevligt :) Nu är Onsdagsklubben i full gång nere på statt men jag kände att en öl och en cider fick räcka för mig idag. Tidigt imorgon bitti ska nämligen familjen + pojkvänner och mina små kusiner iväg till ett Lek&Bus land, så jag ska nog lägga mig så jag är hyfsat pigg! Gonatt hörrni :)

You Do, You Don't


Jag bjuder på lite bilder jag tog igår medan Mackan hoppade studsmatta :) Sen är det dags för mig att återgå till städningen.. Att det aldrig blir klart?!

You give me fever Like I've never, ever known





Det tar sin lilla tid att fixa iordning sushin men det är det värt, för fy tusan vad gott det är! Underbart gott och nu är jag verkligen helt fullproppad :)

Fina bloggar och sushi


Bilden från Signe. Hennes blogg är riktigt fin och bilderna hur vackra som helst! Ringarna på bilden fick hon av sin mormor.. inte helt fel :) Jag tycker definitivt att ni ska kolla in hennes blogg om ni inte gjort det redan!

Det blev ingen njutning av solen för jag mådde inte alls bra på förmiddagen, men hem till M kom jag tillslut :) Så nu håller vi på och gör iordning sushi, myys!

I'm just a little bit caught in the middle

Ögoninflammation.
Nackont.
Dunderförkyld.
Oerhört Trött.

Jag kände att den här dagen började bra? Neej.

Får hoppas det går över snart så jag kan åka ner till stugan och njuta av solen!
Sushikväll hemma hos M också, det ska bli jättegott :)
Återkommer med ett lite roligare inlägg senare! Puss.

I'm exactly where I want to be


Idag är det hela 2 år sen jag drack en dricka senast! Det känns ganska overkligt men numera är det ingenting jag är riktigt sugen på. Kolsyrat vatten är däremot bland det godaste som finns! Nu, åter till städningen.

En cykeltripp till lunedet


bild från Sophie!

Igår fråga Madde mig om jag ville följa med på en cykeltur till lunedet och det hängde jag med på! Det hela blev omkring 2 mil, rätt hurtigt av oss sådär efter en utekväll tycker jag :) Efter en fika där borta cyklade vi hem igen. Skönt att röra på sig lite med trevligt sällskap! Därefter blev det återigen filmkväll med vänner. Idag ska jag fixa iordning lite i mitt rum, mamma & pappa har varit snälla och gjort om det :) Nu är det mycket bättre än förut!

Väldigt lyckat!


Herregud vilken bra kväll jag hade igår! Efter lite ölspel och andra trevligheter rörde vi oss mot statt för att dricka goda drinkar och dansa, helt perfekt :)

A Dance tribute to Michael Jackson


Det här är så oerhört grymt, jag sitter med tårar i ögonen!

Dance, Dance



bilder från shecity.

Ikväll ska vi göra precis som på bilderna och festa loss ordentligt! Hela vårt gäng ska ut så det kommer bli toppen :) Jag måste bara komma på vad jag ska ha på mig.. jag körde helsvart i onsdags så lite färg kanske inte skulle skada? Sen åkte jag dessutom på ögoninflammation i torsdags och det sitter kvar än.. men jag får hoppas att det blir lite bättre till kvällen!

Chicken à la King


Efter en fika med vännerna på stan och en lång tupplur håller vi nu på att fixa iordning lite god mat :) Mitt hjärta har förresten varit jätteduktig i veckan och haft maten klar när jag kommit från jobbet. bäst! Snart kommer lite folk hit igen och dåväntar en filmkväll :) Ha det bra! Puss.

4 favoriter från Alexander Wang


mrsh.se och lagarconne.com

With a smile on your mouth



Efter grillningen igår hamnade vi, 12 tonåringar, framför Eva&Adam! Haha hur otippat är inte det? Det var en trevlig kväll i alla fall :)



Den här dagen började med ett tandläkarbesök och efter det åkte jag hem till min goding igen, vi är nämligen själva här från i tisdags tills på söndag :) Det är jättemysigt att ha ett helt hus för oss själva! Fast vi har lyckats fått det ganska stökigt.. men nu efter lite städning ser det bättre ut igen :)

Inge sommarväder här inte..

Vi trotsar regnvädret och kör en grillkväll med lite alkohol till, gott! :)

Onsdagsklubben


jag har tyvärr inga bilder från igår då min lilla kamera är trasig! googlad bild.

Gårkvällen slutade upp i fest och jag hade en riktigt bra kväll! Jag blev riktigt nöjd med kläderna också och det var kanske mest på grund av att de nya skorna gjorde allt. Så snygga. Dans på onsdagsklubben avslutade natten :)

Godbit


bild från Erika Sahlström.

Hur snygg är inte den här skinnvästen från H&M!?

Myys!


Efter middagen igår åkte vi hem för att ha en myskväll framför filmen twilight som jag så gärna ville se :) Champagne, jordgubbar, tända ljus, en kanonbra film och världens bästa pojkvän gjorde kvällen perfekt! Du är så underbar, jag älskar dig!

Imorse kom mitt hjärta med frukost på sängen till mig, mysig! Men snart väntar istället jobb 12-16... Hoppas ni får en bra dag :)

Jag älskar dig!


Nu ska vi iväg och äta, myyys :)

En speciell dag för oss!



Idag har jag och Marcus varit tillsammans i 1 år :) Jag älskar varje sekund med dig och jag är lika kär nu som då, om inte mer! Först ska jag jobba 12-16 sen blir det massa mys och ikväll ska vi ut och äta på en kinarestaurang :) Massa kärlek till min bästa! <3

Reashopping!



Västen och klänning från Gina Tricot och skor från Din Sko, allt för 550 kr!

Det var ingen dålig dag det här :) Äntligen fick jag skorna som jag velat ha sen jag såg dom första gången och på rea dessutom! Mackan hittade också lite saker så det var kanonbra :) Snart ska vi äta grillat sen får vi se vad som händer!

Örebro!

Nu blir det en tripp till örebro, är tillbaka senare :) Ha det bra så länge!

Myssöndag!


Det har varit en otroligt skön dag hitills och så ska det fortsätta! Fast vi har varit lite aktiva och gjort en smulpaj med äpplen i i alla fall :) gott!

trying to recall



Mina bilder på väggen i mitt rum.

Det var stressigt som satan igår på jobbet, eller så var det bara jag som var trött.. Det var hur som helst skönt att komma hem till sängen när det var klart! Idag får det bli en vilodag :) Kommer tillbaka senare, ciaao!

Save Tonight


bild från knight cat.

Medan jag låg och rensade rabatten på jobbet idag råkade jag lägga ena handen rakt på en brännässla. Lagomt skönt! Annars gick jobbet jättebra och nu ska jag ta en dusch för att sedan åka iväg till M och grilla innan vi styr vidare mot vännerna som festar. Jag slutar dock inte kvällen dansandes på stattgolvet utan i garderoben. Här ska jobbas igen! Allvenskan är dessutom äntligen igång och det ser ut som Bajen går mot en seger idag :) Härligt värre!

Sommardrömmar


från missselfridge och topshop.

Den lila klänningen är bland den finaste jag sett och den hudfärgade ser bara så somrig ut :) Jag är inte alls shoppingsugen...

Whatever you like


Dorothyperkins, Missselfridge, Forever21. Enkelt är snyggt!

Jag är lite sugen på utgång nu igen.. fast imorn blir det jobb, så det får vänta! Jobbar både 12-16 och 22-03 men det är alltid roligt att få lön så vad ska man göra :) Med tanke på åskan var datorn inte det bästa alternativet förut idag, det är därför inlägget inte kommer förren nu! Härnäst väntar duschen och efter det en filmkväll med vänner :)

Under den här dagen fick jag förövrigt en otroligt bra nyhet, det blir med största sannolikhet mer om den nästa vecka när jag vet mer! :)

pengar pengar pengar

Idag blir det jobb från 12-16, så mer bloggning ikväll :) Hoppas ni får en bra dag!

lost in the moment



Det här har varit en av de bästa dagarna :) Först var jag själv i stugan och njöt av att göra precis ingenting och därefter kom mitt hjärta när han slutat jobbet så mös vi lite med jordgubbar åsådär. Underbart!

Onsdagsklubben


halsband Ny Design, tunika Gina Tricot (på rea för 64 kr!), cykelbyxor, skor Aldo.

Innan vi åkte iväg till statt igår var vi fyra tjejer som satt och drack å snacka lite, det var riktigt mysigt :) Vädret var ju kanon så det var inga fel helt enkelt! Det är tur att jag inte är så himla sliten idag för ett besök hos tandläkaren är inbokat. Tur de, för jag har precis upptäckt något som kan vara ett hål.. det gör jäkligt ont i alla fall. Efter det blir det stugan & direkt i poolen, det är så grymt varmt!

Party people


Ikväll ska jag göra precis som Elin Kling gör på bilden, slå klackarna i taket med ett par brudar! Rätt oväntad festkväll men jag är huur taggad som helst :) Sommarväder och goda drinkar. Perfekt!

Glastonbury 2009 Street Style


Bilder från style.com. Modellerna Lily Donaldson och Eliza Cummings vet hur man klär sig snyggt och samtidigt enkelt på festival!

RSS 2.0