OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Stay inside the lines



Jag tog lite bilder när jag var nere i stugan förut idag men det var ingen jag blev sådär jättenöjd med.. Hittade inte riktigt någon inspiration så jag får hoppas den är tillbaka imorgon eller nåt istället :) Snart ska jag återigen ner till stugan men innan det ska det bli en tripp till ica så att grillmat kan inhandlas! Det står nämligen grillning på schemat idag igen, hur härligt som helst :)

Michael Jackson


Här är en bild jag gjorde i 8:an.. Man kan säga vad man vill om alla anklagelser och kirurgiska ingrepp, men Michael Jackson är och förblir ett musikaliskt geni - den största av alla. Hans musik var magisk och berörde en hel värld. Jag var på P&L när nyheten kom, den spred sig fort och de resterande dagarna hörde man hans musik vart man än gick. Jag kan inte ens beskriva med ord hur mycket han betyder för mig eller hur duktig han var. Det är så sorgligt.. We want you back!

Top 5


Från vänster; Nelly, Gina Tricot, H&M, bh - Urban Outfitters, Topshop.

De här plaggen är absolut top 5 och jag känner verkligen för något nytt! En örebrotripp väntar på måndag så då hoppas jag att jag kan hitta något fint :)

Underbart väder


Min lilla kamera sluta fungera under P&L å jag orkar inte ta upp systemkameran för att ta en bild så jag bjuder på en från studenten :)

Den här dagen har gått åt till sol och bad och på kvällen väntar grillning & mys :)

Sugen på en riktig festkväll med goda drinkar!


Michaela Forni, i röd klänning, är nog den mest inspirationsrikaste bloggaren med all den glädjen hon skriver med och med den känslan hon har i skrivandet. Grymt bra! Dessutom har modellen Ida Rislöw till höger på bilden bland den finaste sommarklädseln jag sett. Enkelt och snyggt!

Hemma!


Hemgången blev redan igår för att min syster blev riktigt sjuk.. Det gjorde mig dock inget för hemlängtan fanns lite under hela veckan. Mest för att jag också var sjuk där nere men också för de kalla nätterna! Under festivalen gick vi förövrigt bananas och var helt galna vissa kvällar, det var så jävla roligt :) Thåström var guden själv och så grymt bra! Det var nog det bästa av allt. Att Michael Jackson dog var nog bland det sämsta.. fy så sorgligt! Han var den största som fanns. Hur som, nu blir det sol&bad för fulla muggar så mer om p&l senare, ciaaao :)

Helt stört att The Kooks ställde in för dom var de enda jag ville se egentligen..

Peace and Love!


Om 1 timma fyller bloggen 2 år! Tiden har gått galet fort och det är jättekul att kunna gå tillbaka och kolla vad som hänt under åren :)

Imorgon bär det av till Peace and Love för mig, Mackan och Frozz för att sistnämnda ska jobba där och vi följer med som sällskap :) Det ska bli så jävla rööj! Inge gooigt att se The Kooks igen för de?! jääägöö. Haha just nu är jag dock sjuk.. feber förut idag och nästintill nackspärr.. och då ska vi inte prata om hur ont jag har i halsen! Men det löser sig :) Halv 6 åker vi imorgonbitti så sängen känns som ett bra alternativ nu, ha en bra vecka så är jag tillbaka på söndag om en vecka! Puss.

Midsommarafton


Midsommarafton började med god mat nere i stugan och fortsatte med fest hemma hos oss! Överlag var kvällen asbra men ett onödigt bråk kunde vi dock ha skippat. Fast det är sånt som händer och nu är allt utrett så det lungt :) Tack alla för en trevlig kväll!

Växlande sol och moln.


Det vädret får väl duga, så länge det inte går över i regn! Fast.. humöret är väl kanske inte på topp men det blir nog bättre :) Det känns som om jag sväljer spikar och det är rätt jobbigt. Men! Jag måste städa å fixa här hemma för ikväll vankas det fest! Hoppas ni får en kanonbra midsommar :)

Kronärtskocka!


Efter min satc-maraton kändes allting en smula bättre, och fy fasen vilken bra serie! På tre avsnitt så tjöt, skratta och trivdes jag av all kärlek till max. Det var förresten inte det jag skulle prata om nu utan kronärtskockor :) Hur gott är inte det? Jag åt det en gång i Frankrike med den godaste dippen till och nu ska vi äta det här hemma! Hoppas det blir gott :)

Sol imorgon tack!

Jobb, regn och en jobbig klump i magen som spökar. Jag ska lägga mig och kolla SATC och hoppas att det går över :) Det blir kanske mer bloggning ikväll, ni får ha det bra så länge!

Fashion Flash


Det var ett tag sen, men hur snygg blev inte Karoline i sin Kate Moss-inspirerade långa page!? Grymt fint. Jag har tipsat om henne förut men gör det igen för hennes blogg är himla inspirationsrik!

Härliga dagar utan plugg!

De bra nyheterna var framförallt att jag klarade matte E och att jag klarade historian och svenskan galant! Så jag blev tillslut riktigt nöjd med betygen, trots vissa undantag. Fast jag har inte riktigt vant mig vid ledigheten än, jag går fortfarande runt och tänker att det kanske är något jag måste plugga. Haha stört! Härnäst smulpaj och SATC maraton :)

Snyggast i sommar; Cykelbyxan!


minoutfit.se. Jag tycker det är riktigt snyggt såhär, eller under en fin kort klänning. Idag är det passande väder, men.. Då ska jag jobba, 12-16. Detsamma imorn och på torsdag. Fast sen är det midsommar och då ska det festas!

Förövrigt så lyser jag som en sol för vissa nyheter jag fått dom senaste veckorna. Mer om det sen för nu ska jag göra mig iordning. Puss!

MysMåndag


Jag fick ett ryck förut och blev baksugen, det va så länge sen! Därför gjorde jag&M en smulpaj med hallon i och det är såå jäkla gott och enkelt :) Så nu ska vi lägga oss och äta det framför harry potter, myys!

Kroppen börjar gå mot det normala!


Snyggt från minoutfit.se!

Imorse kämpade jag mig upp sängen för att komma iväg till tandläkaren och väl där hade dom tappat bort min bettskena som jag skulle hämta! Spårlöst försvunnen.. så jag gick upp i onödan. Fast hur som helst, nu när jag ändå har blivit pigg ska jag se till å få lite ärenden gjorda samt lite städning här hemma :) Det var skönt med en inte alltför sen filmkväll med vänner igår, det gjorde det liite lättare att komma upp imorse! Dags att kila nu, puss :)

Bästa tiden!


Är det fler än jag som känner för att dra tillbaka tiden en smula å göra om Ayia, balen & studenten?! Jag kan tänka mig det och ååh vad det skulle va härligt!

Igårkväll kom Johan & Sofi hit till M så kollade vi ondskan, lätt en av de bästa filmerna(!), och spelade spel :) Himla mysigt! Jag trivs med tanken att jag inte har någonting alls att plugga. Gooigt!

Skönt med lite frihet att göra vad man vill!

Jag var så gryymt trött igår när jag jobbade, helt galet! Fast pengar är alltid bra så jag kämpa mig igenom de där timmarna :) Idag blir det lite släktkalas hos min kära för att hans syster fyller på måndag, trevligt :) Kvällen kommer antingen sluta med vila eller fest för min del. Det visar sig! Hoppas ni får en bra dag :)

Dagens Craving

show_cravings_ad(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)
Genom ett klick på bilden kan ni få tre tidningar för 50 kr, inte illa!

Trött som få!


Hela gårdagen gick åt till vila och detsamma gäller en liten del av den här dagen. Ikväll var det egentligen tänkt fest, men min jobbiga försylning sitter i och gör att jag inte orkar hålla i gång.. Trots det kommer jag ändå befinna mig på statt, jobbandes! Hoppas det blir en relativt lugn kväll så jag orkar :p

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN - FY FAN VA VI ÄR BRAA!


Gårdagen går inte ens att beskriva i ord. Det var helt klart den bästa dagen i mitt liv, med undantag att jag kommer sakna Maria :/ Hela dagen gick väldigt fort men roligt var det, minst sagt! Tack alla underbara för sällskapet, presenterna, den goda maten och den roliga dagen/natten! Underbaart härligt :)

Efter år av längtan!


Äntligen är dagen vi väntat på här och tre slitsamma år på natur är över! Åh hur jag kommer njuta, åh hur jag kommer fira; FÖR JAG TAR STUDENTEN! :D

Balen 2009 Mingelbilder


Det hela började som sagt med champagne med ett par vänner innan vi satte oss i våra fina bilar och rullade iväg mot kupolen :) Jag har huur många fina bilder som helst men här va ett par stycken som ni fick kika på! Tack igen alla :)

Middagen idag var jättemysig, trots att jag är sjuk. Sådär sjuk man absolut inte vill va imorgon när man tar studenten. Men, jag ska lägga mig och sova nu igen och hoppas att det blir bättre :) Eller att jag åtminstonde får rösten tillbaka..
NUU KÖÖÖR VII!

Balen 2009 Mackan & Helena


Såhär såg jag och världens snyggaste ut när vi skulle till balen igår, som förövrigt var himla trivsam :) Maten var jättegod och det blev en del dans! Tills örona, halsen och fötterna började värka och det blev dags att gå hem.
Tack alla för en underbar kväll!

Bilder från balen bjuder jag på senare för nu väntar studentmiddag på skolan :)

Balen


Jag är precis hemkommen från frisören där jag fått mitt hår fixat :) Det vart den typen jag visade i bloggen för någon vecka sen, lockigt. Traditionellt men så jäkla fint! Blir asbra till klänningen. Härnäst ska naglarna bli fina och sen väntar sminket :) Dagen fortsätter med fotografering och sen ska vi möta upp ett par andra innan vi slutligen åker iväg till balen. Det kommer bli underbart :)

Ayia Napa 2009


Här är bara 7 av 400 bilder, så det kanske kommer mer någon annan dag också!

Den här dagen kommer gå åt till städande och mys med min älskade för att fira våra 11 månader tillsammans :) Sen laddar vi som sjutton till morgondagen då balen väntar och tills på onsdag då det efterlängade studenten är här!

Livet är allt bra underbart!

En av de bästa veckorna i mitt liv!

Imorse kom vi hem efter en grym vecka i Ayia Napa. Det blev en hel del mys, solande, festande och dansande; precis som det ska va!

Förövrigt så hade bästa pappi gjort iordning sushi när jag&M vaknade lite senare på morgonen, hur underbart?! Nu ska jag fixa mig sen ska vi ut och fira Frozz som fyllt 18 :) Det blir dock en väldigt tidig kväll för jag är så grymt jävla trött.. fast det var det värt! Bilder från resan kommer imorgon :)

RSS 2.0