OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Ny vecka, nya möjligheter.


Tröttheten fortsatte även idag så ska försöka pigga upp mig med en powerwalk såhär efter jobbet. Efter det blir det återigen en lugn kväll med film och mys :)

Vill ni läsa den finaste texten jag läst på länge? Gå in här!

Sliten efter en fullproppad men oerhört rolig helg!


Som sagt; Grym kväll igår!

Efter jobbet skulle jag göra klart fotoboken och är inte färdig förens nu. Trött som attan är jag så resten utav kvällen blir det superlugnt.

Dancing In The Moonlight


Festkvällen igår kan ha varit den bästa på vääldigt länge. Sophie stod för en otroligt lyckad förfest och på statt blev det inte sämre. Där träffade jag min barndomskompis och vi skrattade åt underbara minnen hela kvällen, skitroligt!

Nu ska jag få i mig lite av årets första julskinka och lite glögg sen är jag redo för jobb från 10.30-16.30. Hoppas ni får en mysig första advent!

En lördag i vanlig ordning.


bilder via Knightcat. Ursnygga bilder och halsbandet på sista bilden vore nåt!

Samling inför match om en timma och jag känner mig lite halvt mörbultad. Får hoppas att jag kommer igång lite när jag börjar springa! Efter det ska jag göra klart fotoboken och sen taggas det inför kvällen. Jag känner att det kan bli en riktigt galen och rolig utekväll, precis som det ska vara :)

Min fredag

Jobb på bofors, powerwalk, idolmys (Hoppas på Tove och Erik i finalen!), jobb på statt. Om tre timmar dygnar jag. Fast det tänker jag absolut inte göra för imorgon förmiddag har jag match. Det är bara att köra på!

Klänning från Vila


Nu är den beställd och påväg hem till mig. Jag älskar den grova dragkedjan i ryggen och de långa ärmarna. Om den sitter bra blir är den absolut ett alternativ till nyårsafton! Hoppas.

känner ett starkt Köpsug

Direkt efter jobbet idag åkte jag och M till örebro och hem kom jag med.. absolut ingenting! Jag som verkligen ville hitta en nyårsklänning. Marcus fick i alla fall med sig en grymt snygg tröja så något blev ju bra trots allt :)

Däremot hittade jag en galet snygg klänning nu för bara 400 kr som jag ska visa er imorgon. Det blir högst troligt ett köp! Härnäst - sängen.

Gårdagens


För att piffa upp en enkel, nästan helsvart, outfit så använde jag mig utav ett halsband jag köpt second hand för 10 kronor.

Efter att jag hade fotat tyger åt Ny Design igår så mötte jag upp vännerna för middag på Harrys. Helt perfekt att lyxa till det lite sådär en onsdag, det är dock tråkigt att Kalle som vi firade åker bort och inte kommer hem försen i maj!

Den ultimata klänningen

För 2975 kr blir den din. Acne såklart. U N D E R B A R!


Ett tips!


Det här är vad jag håller på med just nu - och jäklar så roligt det är! Jag tänkte ha några sidor till bloggen för hur kul kommer inte det vara att kika igenom när jag blivit äldre? Så mitt tips till er att spara bilder i fotoböcker för jag tror ni kommer tycka att det är riktigt värt det senare i livet.

Fotobok

Jag håller på att kolla igenom alla mina miljontals bilder till fotoboken. Jag har precis valt ut de bilder jag tycker bäst om och hamnade på hela 180 stycken! Haha hur tusan ska jag kunna välja? Hur som, det är så himla många fina minnen så det känns verkligen kanonbra att samla dem i en bok :)



Ser fram emot en händelserik vecka!


Klingklanen + Tove + missmatchade mönster = Succé!

Den här måndagen är härligt nog inte alls lika ångestfylld som den brukar vare. Som tur är! Under veckan som kommer ska jag fixa iordning fotoboken från fuji, fota tyger åt Ny Design, träna, fota Nathalies bebis Louise, ta långa och sköna promenader i höstvädret och ha mysiga hemmakvällar. Fast jag kan inte undgå att längta till helgen då det också händer en hel del roligt! Jag trivs.

New moon

I helgen har det varit en hel del jobb och inte så många nöjen så därför går jag och M på bio ikväll. Himla mysigt!

En dag i Karlstad

Inatt kom jag hem kl halv 4 från jobbet och nu efter ca tre timmars sömn ska jag köra till Karlstad för en domarutbildning som håller på till kl 2. Men vem behöver sova? Fast jag har Sofi som sällskap så det ska allt bli bra :)


Detaljer


t-shirt H&M, halsband Lindex, skor Skopunkten och till det favoritkoftan.

För vår del blev det, tillslut, en riktigt skön seger. Det firade jag nyss med pizza! Härnäst ska jag slå mig ner i soffan för att se Robinson som äntligen startar igen. Älskar såna program.

Nyårstips från H&M

Nyår närmar sig med stormsteg och det vanliga klänningssökandet har börjat, i alla fall för mig! Min personliga favorit är den översta här för hur vacker är den inte?! Ska nog beställa hem den och se hur den passar :)

 




Kl två idag är herrarnas innebandymatch och därefter är min egna. Det blir som förr i tiden då man kunde spendera hela dagarna i hallen. Härlig känsla! Efter det har jag ingen aning om vad som händer men jag vet i alla fall att jag avrundar kvällen med jobb på statt. Hoppas ni får en kanonlördag!

My life would suck without you


Efter det traditionella fredagsmyset laddar jag nu om inför jobb på statt! Bättre uppdatering blir det imorn :)

Flätor, kedjor & markeringar

Det finns så himla många fina detaljer just nu. Själv önskar jag att jag hade långt hår så jag kunde få till en snygg lös fläta men det har jag ju tyvärr inte. Fast kedjor och markerade knän/axlar är ju inga fel det heller!


bilder: Michaela, okänd och Hanna.


Fullt upp!

Kom hem från jobbet för bara en liten stund sen och har precis slängt i mig mat. Nu ska jag fixa ett par saker innan jag åker iväg på träning och tillsist ska jag lägga mig ner och inte göra någonting. Skönt.

Nytt i garderoben


Igår klickade jag bland annat hem den här godingen från Nellys rea för 230 kr. Den kan bli perfekt både på vintern och sommaren!


Sätt guld på vardagen!


Snyggaste halsbandet från topshop.

Förövrigt så ska jag hoppa över träningen idag pga lårkaka och kolla framtida utbildningar istället. Åh det är så svårt! Va tusan vill jag bli? Klurigt.

Nathalies underbara


Foto: Jag, Modell: Finaste Louise

They say we're buried far Just like a distant star


tröja Rut m. fl, linne Cubus, halsband Ny Design, skor Aldo.

Åh vilken bra kväll jag hade igår! Förfesten var hur trevlig som helst och allas humör var på topp. Jag blev dock inte kvar så länge på statt eftersom jag skulle upp och spela match imorse men det var toppen så länge det varade :)

Snart ska jag äntligen iväg till Natta för att hälsa på henne och hennes bebis! Efter det väntar en information inför en domarkurs jag troligtvis ska gå och efter det är det bara chill som gäller. Himla bra slut på en otroligt bra helg!

Rock the beat



Bilder: Cobrasnake

Är riktigt taggad inför ikväll då hela gänget är samlat för att festa i och med att Kalle kommer åka bort en längre tid! Håret är färgat, kläderna är valda och nu är det dags att lägga sminket. Hoppas ni får en kanonlördag!

Jimmy Choo för h&M


Det mesta är visserligen utsålt men jäklar så fina vissa utav sakerna var!

Satan så snygg!


16 år och så jävla grym. Det ska bli extremt roligt att se hur hon kommer att utvecklas! Förresten, är det bara jag eller påminner hon inte väldigt mycket om Maja i The Sounds? Hur som helst; G R Y M!

Riktigt bra start på en förhoppningsvis grym helg!


glasögon Miss Sixty, favorit-kofta Beyond Retro, tunika Lindex, skor Skopunkten.

Nu har ännu en vecka gått, åh herre vad tiden går snabbt! Helgen inleds med fredagsmys som alltid och idol & godsaker är givet :) Tillsist avslutar jag & M kvällen/natten med jobb på statt. Det känns som en alldeles utmärkt fredag!

Sugen på något nytt


Nu är det dags för en förändring här på bloggen! Jag vet inte riktigt hur jag vill ha det men jag ska klura på det under helgen och hoppas att jag kommer fram till någonting bra. Förhoppningsvis bär det lite inspiration med sig :)

Men härnäst - Träning!

Kavaj, skinnbyxor och snygga skor.


Eftersom jag själv är så fruktansvärt dålig på att lägga in outfits så bjuder jag på en från Hanna Westman. Älskar kavajen! Jag ska försöka förbättra mig eftersom jag vet hur roligt det är att kolla tillbaka på vad man har haft på sig :)

black beauties


Allihopa från Din Sko. S N Y G G A!

Saturday night



shortsdress & skinnkjol H&M samt favoritskorna från skopunkten.

Grym kväll!


Kvällen började med grymt god mat på Jack och fortsattes senare på en 20-års fest. Där styrdes det ölspel och efter ett tag var vi igång! Jag hade så jäkla roligt hela kvällen och väl på statt dansade vi till stängning :)

Idag däremot var allt inte lika bra. Herregud så bakis. Efter ett tag kunde jag tillslut somna om och vaknade upp nu.. Ikväll blir det alltså en riktig chillkväll!

Igår var det Nikolinas dag - Ikväll ska det firas!


Ikväll ska vi fira Nikolina som fyllde år igår med middag på Jack. Efter det väntar såklart utgång och vi är taggade till tusen!

The king of pop


väst Second Hand, tights Gina Tricot, skor Vagabond.

Såhär ser jag ut idag och jag älskar västen jag hittade på en loppis! Nu blir det frukost & idol och senare innebandy :)

Igår hade vi den mysigaste fredagen. Jag tycker att bion var alldeles underbar! Förstår inte alls dom som säger att den bara var ihopslängd utan handling. Tänk alla dom som hade biljett till showen och aldrig fick se? Då var det här i alla fall nåt. På mig rullade iaf tårarna titt som tätt.. Världens bästa artist och mest godhjärtade människa dog alldeles för tidigt!

Underbara fredag!


Var iväg och hämtade mina balfoton förut, så himla nöjd! Saxin är grymma.

Ikväll ska jag och Marcus gå ut och äta på Jack och sen se This Is it på bio, ett sent födelsedagsfirande men också det bästa :) Myys!

Sofi Fahrman - Elsas mode



När vi ändå är inne på Fahrman så måste jag nämna Sofi's bok som jag definitivt önskar mig i julklapp! Ser fram emot att läsa den :)

Det jag syftade på i förra inlägget var att jag och Marcus bokade hotell i Sthlm förut! Dit åker vi den 7:e januari för att det är vår julklapp till varandra samt för att fira vår 1,5 års dag :) Hur mysigt?! Sen känns det extra bra att göra någonting sånt i och med att jag reser bort en månad kort därefter. Så två dagar i Sthlm tillsammans blir perfekt, längtar redan :)

Jag trivs!

Sticker iväg å tränar nu och njuter av att det snart är helg. Många roliga saker är inplanerade och ännu en fixade jag nyss, mer om det sen! :)

När snön kommer i Sverige drömmer jag mig bort..



Bilder från en utav mina favoritbloggar; Frida Fahrman på kanal5.se

Vad gör jag i kalla Sverige när man kan mysa runt i New York's härliga höst? Jag skulle absolut inte tacka nej till att vara snygga Frida Fahrman just nu. En nyköpt klänning från Forever 21 har hon också, urläcker!

Gårdagen



Igår gjorde jag och Marcus mat tillsammans samtidigt som vi backade brownies med daim. Till det tände vi ljus och kollade på inspelade idol. Det var verkligen supermysigt och jag längtar tills vi har en egen lägenhet för bara han och mig!

Idag däremot ska jag städa lite och sen iväg å träna! Kan bli bra det med :)

Helgens shopping!



Beyond Retro, H&M och skopunkten.

Utöver det här fick jag med mig en urfin klänning från monki som tyvärr blev kvar på tåget hem. Jag skulle ringa nästa vecka igen och höra om dom hittat den, vilket jag verkligen hoppas på! Annars är jag nöjd med shoppingen :) Den blåa färgen på shortsdressen är helt underbar och skor kan man inte få nog av!

En helg i Sthlm



Herregud vilken bra helg det har varit! I fredags gick vi upp tidigt å direkt när vi anlände till Sthlm blev det shopping och därefter god mat. Väl på hotellet tog vi några öl innan vi gick vidare till Rise Against :) Spelningen var absolut det bästa på länge. Vilken jäkla stämning!

Igår njöt vi av den godaste hotellfrukosten innan det blev ännu mer shopping. Mitt hjärta hittade skorna ovan på H&M för endast 200 kr. Galet snygga! Själv hittade jag också ett par saker som ni troligtvis ska få se imorn :) Ett utav köpen ser ni på sista bilden för den bar jag direkt igår när vi kom hem. Utgång blev det och det blev verkligen lyckat! Helgen avslutas med oth-mys hemma hos M :)

Tack för världens bästa helg!


Mer bilder kommer när jag slutat jobbet vid 4 :)

RSS 2.0