OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Smashing


Här snackar vi inspiration, riktiga 10-poängare!

Behöver nya tankar och idéer


Har tappat lite inspiration gällande bloggen just nu. Det har blivit ett måste mer än en rolig grej för min egen skull. Hoppas det känns bättre snart! 

Nu ska jag sola och senare ikväll väntar träningsmatch :)

Carolines mode


Jag vill ha sommar året runt när jag ser Caroline på den här bilden!

Det har blivit så ruskigt kallt under dagarna nu trots att solen är framme! Fast det är då man blir extra glad över att det är idol på tvn och att man har världens mysigaste pojkvän att titta tillsammans med :)

Step by step

Nu är jag hemma igen. Det blev en riktigt bra kväll igår med hur god mat som helst och underhållande människor! Fast under natten mådde jag inge vidare pga magont och det resulterade i en släng av magsjuka. Men va tusan, nu mår jag i alla fall lite bättre :) Jag är glad att jag åkte med tillslut!

Härnäst ska jag städa rummet och efter det åker jag hem till M, så bättre bloggning blir det inte förren imorgon. Hoppas ni får en skön söndag :)

Nytt från stilsamt.com


Här är det jag klickade hem från second hand affären, supernöjd!

Gårkvällen var hur bra som helst då jag gav bort min statt-tid och kunde ta en lugn och skön filmkväll :) Idag däremot åker jag och familjen upp till sthlm för att fira min morbror som fyller 40 år! Jag missar en del här hemma men det tar jag igen nästa lönehelg då jag själv fyller år. Då blire röj ;) Ha en bra lördag hörrni!

Walking in memphis


tröja Second Hand, lacktights Gina Tricot, converse.

Har precis kommit hem från en 2 timmar lång fika med Maria och det var hur roligt som helst att träffa henne igen! Mer om det senare för nu måste jag åka vidare :)

I belong to you


Bild: Michaela. Snygga skor från Zara och en mysig liten pall.

Hon är så otroligt fin. Har ni inte läst hennes blogg så bör ni göra det! Hur som helst. Nu ska jag ta det lite lugnt innan statt-mötet som är senare ikväll. Något annat som är ikväll är ju idol och det är helt galet bra! Längtar efter det.. och godis som jag bara försöker äta en gång i veckan numera. Det är svårt men det funkar. Fast jag är sugen hela tiden!

Street style


style.com. Grymt vassa skor!

Ikväll blir det, precis som nästan varje onsdag, en spelkväll tillsammans med Mackan & Johan! Det är ett otroligt trivsamt sätt att umgås på :)

Elin Klings nya assistent!


Bilder från hennes blogg som ni hittar här!

Columbine, som hon heter, blev den lyckligt lottade av alla de som sökte platsen. Roligt tycker jag eftersom hon verkar kunna vara en grym inspirationskälla!

Nu - ut med hunden sen åka till ica och till sist innebandyträning :)

Riktigt bra bio och New York-längtan


Mamma kom hem från New York idag och jag är nåt så grymt avunsjuk på att hon varit där! Fast som tur var så hade hon med lite fina underkläder med hem så det blev ju bra ändå :) Fast jag längtar verkligen tillbaka dit..

Bion igår var förövrigt galet bra! Förstår inte alls tidningen som bara gav den två plus för mer än så var den värd. Den borde ni verkligen se!

Otroligt lyckad kväll


Vilken kväll igår! Den var hur trevligt som helst och jag är glad över att jag struntade i statt så att jag kan må bra idag :) Galet bra kväll ändå!

Nu - Träningsmatch. Sen - Bio "Flickan som lekte med elden" Bra dag!

Spontanutgång!

Det brukar ju vara dom som blir bäst så hoppas det stämmer :) Blir antagligen inte så många drinkar eftersom det är match imorn men det ska bli kul att träffa folk! Nu ska jag fixa mig och bestämma kläder :)

You know that it all takes my breath away


Klockan är halv 2 och jag går fortfarande runt i enbart en skjorta. Älskar ledighet.

Nu ska jag däremot stassa om inför en fika med vänner. Fast innan det ska jag äta vår hemmagjorda sushi. Mums! Resten av helgen kommer innehålla bio med hjärtat, spel med vänner, träningsmatch med laget och pyttelite jobb. Det känns som om det kan bli två kanondagar!

ALEXANDER WANG S/S 2010


En vecka sent inlägg och ni har säkert sett det tusen gånger innan. Hur som helst; Den underbara flätan, cut outs, knästrumpor, brunt, leopard, transparent och skinn är några av de saker som stod i centrum för visningen. Själv önskade jag att jag hade långt tjock hår så att jag kunde få till en sån där eftertraktad fläta, men det har jag ju tyvärr inte. En grymt fin kollektion var det iallafall!

My Time


Bild: Lundlund

Fredagsmys med tacos & inspelat idol sen blir det nattjobb på statt! Imorgon är jag så ledig som jag kan bli och det ska bli hur skönt som helst :) Det blir mer och bättre bloggning då helt enkelt. Hoppas ni får en toppenfredag!

Smashing!


två grymt snygga bilder från asos. Riktiga 10-poängare båda två!

Just nu har jag upp över öronen med saker att göra, mestadels jobb. De få timmar jag inte jobbar klämmer jag in nöjen så som träning och vänner, men jag kommer ju inte alltid ha jobb så lika bra att köra på medan det finns! Trots att det blir lite mycket ibland så är det skönt när pengarna rullar in på kontot :)

I walk the streets of love


Åh herregud. Jag kom av en slump in på bland den bästa Second-hand sidan jag någonsin sett. Det är få saker men det som finns är otroligt fint! Här ovan har jag valt ut favoriterna och jag klickade dessutom hem ett par solglasögon för endast 89 kr. Här kan ni gå in och kika själva!

Det allra bästa med sidan är att det är oerhört låga priser för så fina saker!

black beauties


underbart fina skor från asos.

Höstfest


Tv 4 höstfest Elin Kling & Cecilia Blankens.

Hur fina? Jag älskar Wang väskan och Jimmy Choo skorna som Elin bär samt Cecilias mockaväst. Sistnämnda är förresten galet bra i Äntligen morgon i Mix megapol, det borde ni lyssna på :) De kan sina saker båda två!

Fullt upp!


Fotograf: Camilla Åkrans

jobb jobb jobb. Först på bofors och nu med viktiga bilder åt två olika företag. Måste skynda på lite om jag vill få tid över till annat än jobb denna dag.

Jag hoppas att jag får tid över senare så att bloggen slipper lida!

Niklas Hocker


Jag inleder den nya veckan med att lyssna på det här. Fy fan vad han är bra!

För två år sedan - och iår!


Ja det är faktiskt hela 2 år sen som jag la in den här bilden. Idag är trenderna, med undantaget patchwork, precis lika starka som då. Trots att det är samma saker så är det fortfarande lika snyggt! Fast sen är det tur att nya saker som djurmönstrat och så vidare har tillkommit :)

I R O


bilder från www.iro.fr, hittade via knightcat.

Jäklar vilka inspirerande bilder jag hittade idag och de här är bara få av alla som fanns på hemsidan. Jag skulle näst intill kunna döda för de där skinnbrallorna. Höjden av snygghet. Hela kollektionen är grym!

Det har inte gått att lägga in bilder på hela dagen men för min del har det inte gjort så värst mycket då jag mest har legat i ett duntäcke med feber.. Ska sova nu i hopp om att det gått över till imorgon då det väntas jobb. Gonatt!

You give me feelings that I adore

Det funkar tråkigt nog inte att lägga in bilder så får ta det senare istället!

Nu - Fotojobb i strålande solsken, inga fel!

Dream away

Idol, mys, jobb, vila, nöjen, vänner, utgång? Det är helg och det känns jäkligt bra!

Snygg i höst


Fräna Natalie har alltid snygga kläder på sig men den gröna koftan hon har är något alldeles speciellt. Kanske för att den känns så fint höstig. Hela hon är ju förresten superfin och hennes blogg är alltid rolig att läsa!

Har precis kommit hem från jobbet och snart ska jag, M och syster vara hurtiga genom att ta en springtur och efter det ska jag med Madde och kolla herrarnas innebandymatch :) Fartfylld dag, det gillas.

These boots are made for walking


Boots med spännen. 10 poäng! 1200 kr hos Vagabond.

Älskade Augusti


Har precis ätit de kräftor som tråkigt nog kan ha varit de sista för iår. Fast det jag hoppas inte! Jag kan inte komma på någonting som är godare.

Ikväll - efterlängtad innebandyträning!

Elin & Emma


Det ska bli grymt att se hur de här två kommer styla deltagarna i idol. Eftersom de är oerhört duktiga på det dom gör så tror jag att de som sjunger för en gångs skull kommer vara snyggt klädda! Spännande och rolig nyhet :)

Wonderful Tonight

Jag & M styr pizzabakning här hemma, urmysigt att göra det tillsammans!

Get your feet back on the ground


Den här tröjan köpte jag till Marcus för 200 kr på Åhléns i lördag. Jag visste inte att dom hade så billiga och snygga kläder där så jag blev rätt chockad när vi gick till herravdelningen! Randiga tröjor och mörka jeans är det finaste som finns på killar, speciellt på den finaste av dom alla :)

söndagsmys!


Jag är så himla nöjd med klännigen jag köpte igår! Färgen på bilden är dock lite missvisande då den egentligen är mycket mer lila i verkligheten.

En bild på riktiga färgen ser ni här nedan. 200 kr på Bikbok. Fynd.

Nu - söndagsmys med monopol hemma hos Marcus.

Gonna lose it in the music






En supertrevlig middag och taggning hos Sofia satt alldeles utmärkt! Fast jag var allt lite seg i och med att jag började dricka kl 3 så när M ville gå hem tidigt från statt så följde jag med honom. Det fick räcka där men det gjorde ingenting :) Kvällen hade vart så bra innan så varför inte sluta när man var på topp!

Taggat!

Nu ska jag iväg på 50-års kalas hos Marcus släkt, strax efter de styr Sophie födelsedagsmiddag och sen avslutar vi återigen på statt där Björn Rosenström spelar ikväll. Kan det bli mycket bättre?!

Hinner inte alls blogga nu egentligen så det blir fler inlägg imorn istället!

Hösten hos budgetkedjorna


Elin Kling visar vad man ska leta efter nu till hösten och det passar utmärkt då jag ska in till Karlstad med min syster om bara någon timma! Där finns i och för sig varken Topshop eller Zara men det är alltid bra med inspiration. Skinnbyxorna står förövrigt längst upp på vill-ha listan och jag måste hitta ett par!

Nu ska jag göra mig iordning innan det bär av :)

Kycklingrätt


Recept för en form:

1. Skär upptinad kyckling i fyrkanter och stek detta, sätt samtidigt på en kastrull pastavatten och häll i snäckor när det kokar.

2. Skär vitlöksklyftor (önskat antal) i små bitar och riv ost.

3. Fyll botten på en form med kycklingen och ha ett lager med pasta över.

4. Stek babyspenat (1 paket) tillsammans med vitlöken och ha det över pastan.

5. Fördela osten över och avsluta med matlagningsgrädde över (önskad mängd)

6. Ha i ugnen på ca 225° tills osten har smält och sen är det klart!

A Breeze


Äntligen helg! Har längtat hela veckan efter den här dagen då jag ska göra absolut ingenting. Gud så skönt. Imorn blir det istället en heldag med härliga nöjen och på söndag laddar jag upp mig med vila igen. Perfekt helg!

Nu ska jag gå och laga en supergod och enkel maträtt som fina Elin har tipsat mig om, slänger nog in receptet sen så ni också får ta del utav den :)

http://hannamw.bubbleroom.se/


Hanna är en av de bloggar jag läser mest pga hennes grymma stil. Skorna från Monki och jeansen med skinndetaljer från Gina Tricot är två av många snygga saker hon har skaffat till hösten. Besök henne för inspiration!


Dagens goda gärning


Har precis kommit hem från jobbet och ska göra iordning lite scones eftersom pappa gärna vill ha det nu när han kommer hem från Norge :) Gott!

Time won't let me go


Harembyxorna är perfekta att ha när man vill ha något slappt men ändå lite finare. Jag är ju så jäkla trött på mornarna, det är helt galet! Fast idag har jag dessutom varit trött hela dagen.. så ikväll blir det film med vänner :)

Lördagssnygg


kläder från net-a-porter.com

Det hade inte suttit fel att vara såhär snygg på lördagens fest.. Finaste t-shirten, kjolen är grym och helt underbara Louboutin skor. Ge mig.

Fina mönster och ännu finare skor!


Jak & Jil Blog

RSS 2.0