OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

where the sun keeps shining



lägger in lite härliga inspirationsbilder från BikBok såhär på valborg!


Den här dagen har bland annat bjudit på promotionfrukost med väldigt många företagare och lunch med fina vänner. Jag hoppas vi håller uppe kontakten nu Elin, trots att vi inte jobbar tillsammans längre! Otroligt fin människa det där :) Hur som, härligheterna fortsätter och ikväll bjuds det på grillat samt fest!

H&M levererar några godbitar


Förtillfället tycker jag inte att H&M har så speciellt bra utbud men det som är bra är riktigt bra. Främst av allt vill jag ha den svarta långklänningen som tyvärr varken finns i staden där jag bor eller på hemsidan!

Idag är det ingen vanlig dag!

STORT grattis till min älskade på 20-årsdagen!

En present fick han av mig imorse när han jobbade och den andra, lite finare, ska han få ikväll. Jag är faktiskt himla nöjd över den och hoppas att han blir lika glad! Kvällen bjuder på släktmiddag och massa massa grattispussar :)

skin skin som den sol du är



skinnjacka H&M, tunika Thailand, jeans Lindex, skor DinSko.

Förra veckan hade jag en svacka och kände att livet inte riktigt var som det skulle, men numera njuter jag av varje minut! U n d e r b a r t. Idag hade jag och Marcus lite kvalitétstid på lunchen och åt buffé - Himla mysigt avbrott från jobbet! Därefter sov jag lite och sen fika vi med vänner! Efter lite ost & kex ska jag nu slänga mig ner i soffan och kolla film med vännerna som är här.

Nämnde jag att jag trivs!? Hur har ni det, är allt som det ska :)?

livet känns allt bra härligt!

Hann inte lägga upp det här outfiten igår så får ta det idag istället! Matchen slutade förresten med vinst igår, ett perfekt avslut på en perfekt dag.

Tack för era finfina kommentarer, dom värmer!


Vardagslyx!


Förut idag kände jag för att lyxa till det lite så jag gjorde en räksmörgås och njöt utav den på balkongen. Det var så himla härligt väder! Just nu kollar jag på Trollhättan - Bajen och det ser ljust ut. Pausvilan slutade precis så jag måste upp och titta vidare. KOM IGEN BAAJEN.

Min far fyller dessutom år idag så stort grattis till honom! :)

Tack Karin och blogg.se!


Den här trevliga synen på blogg.se imorse gjorde min dag. Tack!

Sno stilen - Hanna Westman


pic Hanna Westman, jacka Monki, blus samt strumpor H&M, skor Asos, byxor JC.

Det finns så många snygga bloggare där ute som man hämtar inspiration ifrån så jag tänkte börja med en ny kategori - Sno stilen! Vad sägs om det?

Först ut är alltså Hanna, som alltid klär sig lika snyggt.

magical emotions take control


Armband köpt i Thailand för 23 kr, älskar't.

Läser ikapp mina favoritbloggar och tar en lugn kväll men pojkvännen. Mys!

We like to party rock and we came to lose control


STORT tack till tjejerna i laget för en kanonbra helg! Tidigt på fredagen började festen och bussresan dit blev en riktig höjdare. Jag mådde dock inge bra på fredagskvällen så tog nya tag till lördagen istället - För då blev det allt annat än lugnt! Efter lite innebandy så satte vi igång och vilken natt, jag hade så himla roligt och ångrar inte en sekund att jag åkte med :)

Klockren helg

Jag har ont i hela kroppen och halsen känns sådär - Men det var det värt för vilken jäkla helg det har varit! Gryyym. Imorgon kör jag igång med bloggen som vanligt igen, ha en kanonkväll sålänge :) Puss!

Nu kööör vi!

Pics Fashion Squad


Ser fram emot en helg bestående av innebandy, en hel del fylla, förhoppningsvis sol och jäkligt mycket glada människor - Det kan inte bli bättre!


Jag vet vem jag är när jag är hos dig


Ska kila iväg och fika men först vill jag hälsa alla nya läsare varmt välkomna :)

Tar helgen!


Högst upp på min vill-ha-lista ligger det här halsbandet, och skorna kommer inte långt därefter! Makalöst fint. Den 20/5 kommer dessa saker ut i butik.

Visst vore det fantastiskt om man var miljonär? Fast som tur är finns det andra saker att glädja sig över! Som till exempel att solen är tillbaka, är det inte underbart!? Jag har redan hunnit jobba och härnäst ska jag ta tag i andra måsten. Ska dessutom hinna med en fika med Carro och packa inför helgens ålandsresa! Idag mår jag som fisken i vattnet.

En härlig dag på söder


old pic.

Vaknade upp till snö imorse och resten av dagen har det töat! Inge vidare helt enkelt, igår var det desto bättre :) Vi åkte upp till Sthlm som bjöd på strålande sol och njöt med massa andra bajare på medis. Fy tusan vad jag har saknat det här! Väl på söderstadion hejades Bajen fram till vinst - SÅ JÄKLA GÖTT!

Bloggtips - Colorelle

Fick jag endast välja en blogg att läsa så skulle jag tveklöst ta Ulrikas. Hon mixar färger och mönster på ett fantasifullt sätt och misslyckas aldrig! Ett plus är att hon är superduktig på att fixa håret, det livar upp alla bilder.

bilder från Ulrikas fina outfitsarkiv

Heta hattar



1. Zara 2. Ellos 3. Asos 4. Asos 5. H&M Herr 6. Asos.


Hatten är absolut en kandidat till vårens hetaste accessoar. Själv köpte jag mig en i Thailand som tyvärr blev oanvändbar efter allt resande, så jag måste ut på en hattjakt! Här ovan är några förslag till er som också letar :)

Äger ni någon hatt eller dissar ni denna trend?

Thailandsköp


De här shortsen är ett av alla klädesplagg som följde med hem från Thailand. Detaljerna med leopard gör att jag älskar dom.

so up high that I can't see the ground below


Vilken härlig kväll det blev igår! Den började med en grym tjejförfest med mycket prat&skratt och avslutades på stadshotellet. Det var så kul att träffa folk att jag helt glömde bort dansgolvet! Helt klart en guldkväll.

Idag skulle vi egentligen åkt in till Karlstad för att min man skulle söka till idol men eftersom de flesta banga och vi inte hitta nån förare så blev vi kvar hemma.. Lite tråkigt men det kommer fler chanser! Han är redan min idol i alla fall :)

Dop och fina vänner


Idag har jag varit på något så fint som dop :) Blev rörd till tårar flera gånger! Som jag tidigare nämnt skulle jag fotografera och jag hoppas verkligen att det blev några bra bilder, men det tvivlar jag inte på så vackra som dom var!

Eftersom jag jobbade natt igår fick jag ta igen det nu och såhär efter någon sovtimme är jag redo för att slå klackarna i taket med alla brudar! Sminket ska läggas, musiken ska spelas och det ska definitivt korkas upp. Skål!

Mönstrat


Ulrika, Columbine & Marcella.

Hur fränt är inte mönstrade byxor!? Columbine matchar det jäkligt snyggt på bilden men själv hade jag valt att gå som Ulrika, det känns lite mer vardag. Min garderob behöver dock inte ett par byxor men.. hittar jag ett par så är dom mina!

H&M producerar perfekta sommarskor


Dom är alldeles alldeles underbara.

Jag älskar det här vädret!


jacka + sjal H&M, klänning Thailand, converse.

Eftersom vädret är helt underbart passade jag och M på att ta lite kort igår. Hur härligt är det inte när man äntligen får sätta på sig skinnpajen utan att frysa!?

Favoriter - Solglasögon


Nu när våren är här tänkte jag visa mina favoriter inom solglasögon! Alla tre kommer från Thailand men ett par liknande är absolut inte svåra att hitta här hemma. För tidigare favoriter kolla här och här.

I övrigt flyter allting på riktigt bra just nu! Trots att jag inte har ett heltidsjobb så har jag saker att göra hela tiden och det trivs jag med :) Dessutom har jag jättehärliga saker att se fram emot, bland annat fotografering av dop, ålandsresa med laget, bajenmatch och pojkvän som fyller 20! April är en härlig månad.

Tävling!


För att deltaga i tävlingen måste du vara prenumerant på Modeflickan Magazine. Det är helt gratis. Tävlingsregler hittar du inne på ditt konto i vänstermarginalen under ”Tävling”. Klicka här för att prenumerera!

Bästa inspirationen just nu!

Den står helt klart Agnes för. Tusan vilken duktig tjej!


bilder från Agnes fina outfitsarkiv

where the sun keeps shining


skjorta Gina T, halsband och linne H&M, nya byxor JC, skor Dinsko.


Imorse var jag iväg och jobbade samt köpte biljetter till Bajens hemmapremiär.    Fy tusan vad härligt det ska bli att titta på fotboll igen! Hoppas det fina vädret håller i sig bara, det vore ju kanon :)

När jag hade slutat, där runt 12, åkte jag och min vän Carro till Örebro för lite shopping. Det blev en riktig toppendag med mycket skratt, väldigt bra inköp och god glass i solen. Vi njöt helt enkelt!

If it makes you happy


Jag hade med mig kameran ut igår men det här är den enda bilden som togs, det är inte alls likt mig! Hur som. Det var en jättetrevlig kväll från början till slut :)

see through



Två av mina köp i Thailand var dessa transparenta tunikor. Älskar dom!

Ikväll ska klackarna slås i taket på stadshotellet men först släktmiddag hos M och lite förfest! Jag känner på mig att det kan bli en riktigt bra kväll.

Minoutfit.se


Madelene Billman och Frida Johnson är två av dom som delar med sig av supersnygga outfits på minoutfit.se. Har ni problem med att välja kläder en morgon och vill ha lite inspiration tycker jag absolut att ni ska kika in där!

Här kan ni titta in på min sida om ni känner för det :)

where the sun keeps shining


trenchcoat H&M, tröja Ralph Lauren, väska Second Hand, converse.


Jag har haft en riktigt trevligt dag än så länge! Först jobbade jag på mammas kontor och efter lunch med vänner så jobbade jag på ett av mina andra jobb. Känns härligt att ha saker att göra! Än så länge vet jag inte vad kvällen bjuder på men det visar sig :) Hoppas ni får en kanonbra start på helgen!

Modeflickan.se



Igår upptäckte jag Modeflickan - En modetidning på internet! Hur smidigt som helst och tidningen hade framförallt ett grymt bra innehåll. En ny tidning för varje månad. Helt klart läsvärd :)

HÄR kan du gå med och bli prenumerant på Modeflickans tidning. Helt Gratis!

Underbara vår!


H&M, Monki, Gina Tricot, Bik Bok, Net-a-porter, Mango, Lindex.

Skinn- och jeansjackan är självklara vårjackor men utöver det finns bland annat kavajen, trenchcoaten, parkasen, militärjackan och sportjackan! Själv faller jag för parkasen och militärjackan men är mer tveksam till sportmodet just för att jag inte tror att det är något jag skulle passa i. Jag säger dock inte nej till det, allt kan bli snyggt om man matchar det rätt!

Har du någon favoritjacka och vilken färg satsar du på?

Emma Elwin


Det är tur att det finns så otroligt många duktiga som man kan inspireras av när man själv inte är på topp. Emma lyckas alltid med det hon gör - G R Y M!

Sommarinspiration


Bikbok levererar grymma klänningar och härlig sommarkänsla!


Nystart på bloggen!


Sådär, nu har jag vilat upp mig ordentligt sen jag kom hem! Det börjar bli dags att ta tag i lite saker nu, bland annat bloggen som legat på is i några dagar, men även jobb och diverse andra grejer. Oturligt nog är jobbet på Bofors nästintill slut så där har jag ingenting kvar.. Himla tråkigt! Två helgjobb återstår trots allt men jag måste ändå söka lite nytt och jag ska dessutom börja fundera på skolor..

Jag har saker att tänka på så att säga men det är ändå skönt att vara hemma :) Idag har jag bland annat hälsat på jobbet och klippt mig. Det slutade med att jag kom ut korthårig och det trivs jag riktigt bra med, fast ovant är det!

Tack för en underbar resa!


6 härliga veckor och verkligen är ett minne för livet!

 

Fast det har varit rätt skönt att komma hem och alldeles underbart att äntligen få träffa alla! Välkomnandet var huur bra som helst :) Ikväll är det all in igen eftersom vi ska fira Maddes 20-års dag med alla här hemma! Kan bli en grym kväll! Bättre bloggning kommer :) Ha en bra kväll så länge!


RSS 2.0