OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Gott nytt år mina fina läsare!


Igår invigde jag min nya långkjol och jag älskar den!

De senaste tre dagarna har jag tillbringat i universitetets nästintill tomma bibliotek tillsammans med Jonna och Amanda! Det känns jäkligt bra att vara lite disciplinerad :) Därför kan jag ta den här dagen ledigt och bara njuta tillsammans med min underbara familj och fina vänner!

Jag firar in det nya året med 5-rätters och champagne. Mh mh mh! Klädseln är inte fixad men det får lösa sig under dagen :) Den sista dagen på 2010 kommer bli helt fantastisk, precis som hela året i helhet! Kika in om ett par dagar så har ni en mer utförlig resumé från året som gått! GOTT NYTT ÅR så länge :)

Ear cuffs till försäljning!


jäklar så snygga alla dessa ear cuffs är!

Minns ni Anni som jag skrev om här? I det inlägget berättade jag hur som helst att hon var en 15-årig tjej, då fjorton, från Estland som gör grymma smycken. Här är ett exempel på detta! Handgjorda ear cuffs som är är utomordenligt fina.

H&M visar upp nya godingar i webshopen


Mycket mönstrat, bruna toner och leopard - Precis i min smak!

Mitt klädår 2010

Här har ni ett lååångt inlägg med mina favoritoutfits från året! Det är riktigt roligt att titta igenom och se vad man har haft på sig, jag borde bli bättre på att lägga in fler! Hur som, i somras var jag i topp men jag gillar mina höstiga outfits också och våren i bikini var inte heller helt fel..

JANUARI:


FEBRUARI:


MARS:


APRIL:


MAJ:



JUNI:



JULI:


AUGUSTI:


SEPTEMBER:


OKTOBER:


NOVEMBER:



DECEMBER:



Har ni någon favorit?


Juldagens bravader!


Några av oss tjejer som var hemma hos Camilla i lördags!

Juldagen var lätt en av de mest skeva och roligaste kvällarna någonsin. Det började lugnt och stillsamt men det dröjde inte länge förens vi var på topp allihopa med dans på stolar och högljudd sång! Jag som inte hade tänkt gå ut hamnade såklart på ett uteställe där jag dansade, shottade och skrattade nästan till stängning. Jag kom dessutom hem med en extra mobil vilket dagen därpå visade sig vara Eriks. Haha, fråga mig inte varför! Hjälp så knäppt. Prat om Gud blev det också, så ja.. Ni förstår kanske att det var en rätt skev kväll!

Ny inspirationskälla


Jag önskar att hade en liknande hatt som Zina!

Bjuder på lite inspiration från en ny blogg jag hittade för ett tag sedan. Jag kikade igenom hennes outfits och det är mestadels ren perfektion. Hon är vacker som få och samtidigt som hennes klädstil är stilren samt enkel så har den något utöver det vanliga, något extra helt enkelt!

Julafton 2010!


Vi på bilderna plus min morbror Ricky hade en otroligt mysig dag igår med julgröt på morgonen, julklapp i strumpan, världens godaste mat, Kalle Anka, massa skratt, julmust, finaste julklapparna, spelet kinect samt ost & kex. Tillsist avslutade vi kvällen med Tomten är far till alla barnen, precis som de förgående åren :) Bättre kan det helt enkelt inte bli!

En julklapp till mig själv!


Igår unnade jag mig själv en julklapp som belöning för tentareslutatet!

Jag var sugen på den redan i somras men min sparsamma sida hindrade mig från ett köp! Detta ångrade jag bittert när jag såg hur fin den var på Lin under Paradise finalen, så igår klickade jag hem den från tradera. Himla smidigt det där! Om cirka en månad strosar jag alltså runt i denna vackra skapelse på stränderna i Thailand. Mh mh mh!

Lyckligare människa får ni leta efter!


pics via Tattoologist.

WOW! Minns ni omtentan jag berättade om i förgående inlägg? Idag kom resultatet! Ibland tjänar man på att göra omtenta för jag gick från underkänd till VG! W O W! Hårt arbete lönar sig helt enkelt.

Nu till det jag skulle berätta om innan mitt härliga reslutat dök upp -Tatueringar! Thailand närmar sig med stormsteg och jag funderar på att göra min andra tatto där. Det enda problemet är att jag inte riktigt är säker på vad jag vill göra.. Kanske motivet på bild nr 1 fast på ett annat ställe men att ha en text som på sista bilden var också riktigt fint. Jag vill att det ska finnas en tanke bakom den jag gör och det ska känns helt rätt! Återstår att se vad det blir :)

Nytt i garderoben!


Nytt linne från Monki och nya byxor från Bik Bok - är supernöjd!

Jag kunde inte bärga mig så några de nya plaggen från i fredags åkte på redan idag! Lite andra saker såsom en efterlängtad långkjol fick också hänga med hem och hela shoppingturen var förövrigt himla mysig :)

Den senaste perioden har jag pluggat stenhårt till en omtenta som jag förhoppningsvis klarade den här gången och vi har dessutom fått våra två grupparbeten klara! Trots det blir det inget jullov för min del då två tentor väntar i slutet januari.. Men mitt i allt plugg har jag faktiskt hunnit unna mig massage idag och kvällen fortsätter lika trivsamt hemma hos Elin & Björn!

Nu kan vi äta oss mätta på julbak!


Oj vad det har bakats idag! Lussekatter, tryffel med olika smaker, vaniljbullar, bailyeskyssar, Leilas rocky road och snöiga kakor. Allt detta rörde vi ihop på några timmar och resultatet är över all förväntan! Gud så gott!

Jag känner att det finns mycket att skriva ner här igen så oftare uppdatering kommer! Denna dag avslutar vi med tacos och robinsonfinal - Mysigt värre :)

Shoppingtur i Örebro med familjen!


Skulle kunna köpa allt och kopiera rakt av - så jäkla snyggt!


Äntligen är de mina!


Jag ångrade bittert att jag aldrig beställde de här skorna från Nelly när jag hade chansen! Självklart tog de slut i min storlek och varje dag därefter har jag hoppats att de på något mirakulöst sätt ska komma in igen - igår hände det! Där fanns de i min storlek 37 så bara någon minut senare drogs det pengar från mitt konto och jag blev ett par skor rikare! L y c k a. Studentrabatt och fri frakt bidrog till att priset vart en aning sänkt som en liten bonus.

Wishlist med presentkort högst upp!


Presentkort från Ikea och Chilli skulle vara mest uppskattade i och med att det kommer ske en flytt inom det närmaste året! Dust it kan vara världens bästa hårprodukt, i alla fall för mig som har det plattaste håret man kan hitta. Så det skulle sitta fint :) De superfina örhängena kommer från ND's Look UF som ni kan hitta mer om här! Väskan kommer från indiska och är inte ute i affärn förrens i vår men ändå, så jäkla snygg! Presentkort kanske ;)?

Mysigaste helgen!


Oj vad tiden springer iväg! Den här helgen försvann, precis som alla andra, i ett nafs men den har varit himla trevlig också! I fredags skulle jag och min syster göra sushi tillsammans med våra pojkvänner fast det hela slutade upp med köpmat från Katrinedalskrogen. Haha, varför krångla till det! Det blev hur som helst en supermysig kväll med idol, spel och massa skratt!

Igår fyllde mamma år (stort grattis igen!) och det firade vi med julbord på Svartå Herrgård! Hela dagen var riktigt trivsam och avslutningen med god mat samt biljard blev perfekt. Kunde nästan ha rullat därifrån.. för så jäkla gott är det med julmat! Idag har jag jobbat och efter ett one tree hill avsnitt ska jag dyka ner i skolböckerna och där blir jag nog kvar några timmar!

Den senaste tiden

  • Den 18 nov firade jag och mitt körkort två år tillsammans, tiden går fort!
  • Helt sjukt att Linnea åkte ur idol i fredags. Fast jag tror att det betyder att hon definitivt är ämnad för större saker!
  • Vi har firat första advent med glögg, pepparkakor och lussekatter! Första julskinkan är dessutom snart uppäten: Mh mh mh!
  • Det är redan första december!? Det innebär att det bara är två månader kvar till Thailand och jag kan lova att jag längtar till värmen i den här kylan!
  • Jag har skrattat otroligt mycket den senaste tiden. L y c k a.
  • Igår njöt jag och Marcus familj av en himla fin och härlig julshow - Mysigt!



RSS 2.0