OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Your Love Is My Drug


Vilken kväll det blev igår! Första delen var riktigt bra men tillslut blev det en, eller två, shots för mycket och turen på statt blev inte lång. Haha herregud, men det är sånt som händer! Ändå kom jag upp vid 9 imorse för att döma lite innebandy och sedan jobba. Nu har jag precis käkat godaste maten och ska slänga mig i sängen för att kolla gårdagens robinson! Myssöndag.

just call my name and I'll be there



Vår dag i örebro har varit helt fantastisk! Helt underbart väder och och vårat humör var på topp. Det började med grym shopping på myrornas - 2 väskor för 200 kr! Och bättre blev det. Marcus hittade ett par kanonsnygga jeans och en tröja på rea och jag hittade en tröja från MQ. Lite pizzabuffé satt alldels perfekt i våra magar och vi kunde åka hem mer än nöjda!

En tripp till örebro

Direkt efter jobbet igår åkte jag med mackans familj och spelade tennis i två timmar. Otroligt hurtigt och roligt! Därefter njöt vi av en grymt god middag på Red Brick. Det blev alltså en kanonbra start på helgen och roligheterna fortsätter idag med först örebro och sen utgång! Taggad som få.

Måste skynda mig nu så det blir bättre inlägg när jag kommer hem!


Ännu mer inspiration!


Militärjackan i all sin ära men den jackan jag tycker är finast till våren är trenchcoaten, den är aldrig fel! Förövrigt så älskar jag alla de här bilderna från topshop och högst av allt önskar jag att jag hade modellens hår!

hennes & mauritz



Jag skulle kunna gå och köpa hela den första outfiten för fy tusan så ballt det var! Militärjackan är definitivt något som kommer till våren och jag skulle precis som på bilden matcha den med ett par snygga tuffare skor. S n y g g t.

Favoriter - Skor




Cheeky May, Forever21, Din Sko och Skopunkten.

Jag tänkte börja med att visa favoriter ur min garderob och först ut är mina älskade skor! Jag skulle nog ta dom näst längst ner eller längst ner om jag bara fick välja ett par. Perfekta för fest men också till vardags!

Härnäst kan ni vänta er västar, kavajer, smycken, solglasögon. Ja det mesta.

Modekungen.se


Råsnygga tights/jeans och en randig oversize tröja skulle inte sitta helt fel!

Återigen en ny vecka


Acne pistols.

Den här måndagen har bestått av träning och jobb än så länge! Vi gick till jobbet imorse och därefter direkt mot gymmet. Där blev det dessutom lite välbehövlig tid i bastun. Så himla skönt! Nu är vi tillbaka igen och i skrivande stund lyssnar jag på när min allra käraste sjunger. Han är så otroligt duktig :) Vi inväntar just nu mat och sen är vi bänkade framför halv 8 hos mig och tillsist paradise!

En underbar start på en förhoppningsvis grymt bra vecka!


Snabba Cash och johan falk



tunika och tights Gina Tricot, halsband Ny Design, converse.

Vi startade den här filmkvällen med Snabba Cash som var helt okej. Visserligen hade jag förväntat mig mer men det var nog för att jag har lyssnat på ljudboken. Men i stort sett var det riktigt bra skådespelare och den är helt klart värd att se!

Precis när vi kom hem började tredje Johan Falk filmen och jag måste säga att jag börjar gilla dom mer och mer. Den första gillade jag inte alls men nu börjar det bli spännande :) Väntar på att reklamen ska sluta sen är vi fast igen!

Dör lite varje gång jag ser det.


bild: fashionflash via Elin.

199 kr från H&M. Kan vara det finaste jag sett - Måste ha!

Det här har varit den skönaste dagen på länge. Har bara käkat frukost sen har jag sovit resten av dagen! Men lite senare väntar Snabba Cash för mig, M och ett riktigt trevligt par från vårat jobb :) En helt okej söndag med andra ord!

I'VE GOT SOUL BUT I'M NOT A SOILDER


spetskavaj Topshop, linne Gina Tricot, halsband H&M herr, skor Din Sko.

Såhär har jag sett ut ikväll när jag var iväg och kikade en otroligt spännande innebandymatch! Just nu har jag lite beslutsångest om vad jag ska göra innan jobbet på statt ikväll; Antingen titta förbi lagfesten eller en lugn och skön kväll hemma framför robinson. Det lutar dock åt det sistnämna!

Helena & Marcus


Nu har vi äntligen fått hem de här urfina armbanden som vi beställde från Linda! Mockabandet gör att det passar lika bra på tjejer som på killar så vi beställde alltså ett varsitt och jag är så himla nöjd!

Glamourama


Petra Tungården, Michaela Forni och Anna Hibbs.

Den 8:e februari är den premiär för den nya webb-tv-satsning Glamourama. Där kommer vi få följa dessa bloggare under deras vardag samt utekvällar! Anna hibbs hade jag helst inte sett alls i programmet men Michaela är desto bättre. Hennes blogg är helt underbar så det ska bli oerhört spännade att se hur hon är i tv! Tv3 Play är det som gäller om ni inte villa missa det!

Jag är osäker dock på vad jag kommer tycka.. Vad tror ni - Succé eller flopp?

200 kr från H&M



Älskar de vadderade axlarna och att man kan välja att ha dragkedjan antingen på fram- eller baksidan! Otroligt funktionell. Själv matchade jag den svarta framsidan med mitt tjocka silverhalsband från H&M herr, hur bra som helst.

Nu ska jag åka iväg till M och därefter ska vi åka iväg och köpa oss en varsin stoor godispåse. En myskväll är inplanerad.

En nyfunnen favoritblogg


Esmeralda levererar snygga outfits vecka efter vecka och jag gillar verkligen sättet hon exprimenterar med kläderna! Inspiration på hög nivå.

Återkommer senare ikväll!

Jobb - Spruta i Örebro - Match. Ha en bra dag så länge :)

Those would be the best memories


cubus, net-a-porter, google.se, dinsko, monki.

Såhär hade jag mer än gärna sett ut idag! Kavajen från Alice + Olivia är g r y m. I övrigt kändes det som en bekväm och snygg outfit.

Den här dagen har än så länge bjudit på jobb men under kvällen ska jag och M köpa hem sushi och titta på Flickan som lekte med elden. En perfekt onsdag.

Sådärja!


Den blommiga skjortan kommer användas tillsammans med t-shirtar, ett maffigt halsband, cykelshorts och ett par snygga skor. Jag längtar. De beigefärgade tightsen blir också perfekta till våren och lite mer fräna linnen är alltid bra att ha! Har en klänning kvar att visa, den är enkel men underbart fin.

På tal om vår..



.. Jag fullkomligt älskar de här bilderna från Forever21's vårkollektion. Skulle kunna kopiera outfiten till höger, på bilden längst ner, rent av. Snyggt!

Egentligen skulle jag ha visat er mina senaste inköp från sthlmsresan men kommer inte vara hemma något under dagen så det kommer imorgon! Istället bäddar jag ner mig med boken och tar en softarkväll hos M :)

Våren och sommarens mest optimala t-shirt


Bilder från Hanna.

Ränder är en av de trender som har varit och kommer fortsätta vara populär. Själv älskar jag det! Den här t-shirten från Zara har både axelsmycken och ränder. Hur perfekt är inte den matchningen!?

Spontanutgång




Vår myskväll igår slutade upp i en spontanutgång! Haha vi som sa hela veckan att det skulle bli en helg utan alkohol. Så fel vi hade. Men förfesten var riktigt trivsam och statt desto sämre. Så det blev i alla fall en tidig hemgång!

Det var helt klart värt hur som helst :) Härnäst väntar jobb!

En perfekt lördagskväll


Nu åker jag, pigg&glad, till Marcus för en myskväll. Kanske blir det lite innebandy också om jag får med mig någon dit. Annars blir det pojkvännen, robinson och boken för hela slanten! En lugn kväll för en gångs skull :)

Natalie Portman



Foto: fashionising. Natalie Portman är sanslöst vacker i UK Elle February Issue.

Klockan 10 somnade jag igår och vaknade upp inte mindre än 13 timmar senare. Välbehövligt! Har precis slängt i mig lite frukost och börjar känna mig piggare som tur är :) Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite grann. Hoppas ni får en superfin dag mina kära läsare!

Forever 21


Idag kom äntligen skorna jag beställde för ett bra tag sen och som tur var satt dom alldeles perfekt! Jag kan inte få nog av skor.

En dag i storstaden


Vilken dag det har varit! Efter lite grym körning av min kära syster anlände vi till den thailändska ambassaden och gick kort därefter ut med ett gratis visum. Inte illa! Tack vare någon kampanj på just thailandsresor kunde vi lägga mer pengar på shopping istället :) Det blev dock inget skoköp, varken dom på bilden eller dom från H&M pga fel storlekar, men det som köptes visar jag vid ett senare tillfälle!

Finaste Louise


Jag har varit och tagit kort på den här snuttan idag efter jobbet :) Hon är så vacker att jag smälter varje gång jag är där!

Nu ska jag bara lägga mig ner och läsa sen dröjer det nog inte länge förrens jag slocknar. Imorgon bitti åker jag, Johanna och Madde till sthlm för att fixa visum! Hem kommer jag någon gång under kvällen :)

Nytt i garderoben


Här är det jag köpte i Sthlm förutom jeansen och några riktigt fina underkläder. Den underbara spetskavajen kommer från Topshop och är absolut det bästa köpet. Älskar den! Allt det här var förövrigt på rea förutom halsbandet från H&M's herravdelning. Jag är otroligt N Ö J D med allt!

Sommarskor


H&M har bland dom finaste skor just nu till det billiga priset på 200 kr!


För min del blir det oerhört lugnt idag. Jag hoppar över kvällens träning på grund utav smärtorna i ryggen och hyr filmen män som hatar kvinnor istället! Fy tusan vilken bra bok det var förresten och nu är jag inne på den andra. Galet bra.

HELT DÖD


Halvtrista dagar som denna står Emma för inspirationen.

Jag trodde absolut inte att jag skulle komma hem vid den här tiden. Min rygg håller på att gå av. Sängen och paradise väntar nu på direkten!

Jobb jobb jobb

Är hemma från jobbet nu men ska direkt iväg och jobba extra med laget! Jag återkommer senare ikväll :)

Stockholm Streetstyle

Älskar den blåa färgen på bild 1 och hur fantastisk är inte jackan på bild 2!?


Bästa festkvällen på länge.



Vilken underbar kväll igår! Riktigt härlig förfest, shots i mängder, en hel del skratt och mycket dans. Tack alla för en oerhört lyckad kväll :)

Idag däremot är det söndag och det innebär vilodag. Ska kika på lite inspelade program och kanske ta med mig kameran ut på en promenad. Härligt!

Redo för kvällens bravader!


Har hängt med Johan och Marcus hela kvällen och nu är vi redo för 20-års fest på statt! Kan bli en lång och jäkligt rolig kväll. Underbart.

do anything & everything to express my love with you






Här är några bilder från vår underbara Stockholmsresa! Första dagen gick vi omkring på stan och jag köpte bland annat de grymt fina jeansen från lindex, bild 3. Självklart köpte jag inte bara jeansen utan det blev lite annan shopping både dag 1 och 2 men det får ni se vid ett senare tillfälle. Runt 5 gick vi tillbaka till hotellet och tog lite gott att dricka för att sedan fixa iordning oss för att gå ut och äta. Vi hade en otroligt mysig kväll med både förrätt, varmrätt och efterrätt.

Dag två strosade vi mest omkring och satt på ett fik ett bra tag. Jag tog tillfället i akt att läsa Michaelas spalt i nöjesbladet. Hon är grym! Vid kl 7 satte vi oss på tåget hem igen och jag är otroligt nöjd över vår resa. Ett och ett halvt år har vi haft tillsammans och jag älskar varje sekund med honom!

The way you make me feel

Underbaraste sällskapet, godaste maten och shopping över förväntan. Jag är hemma efter 2 supermysiga dagar i Sthlm med världens bästa kille :) Imorgon är jag tillbaka med bilder och bättre uppdatering!

mot stockholm!

Äntligen åker vi, är tillbaka imorgon kväll! Sköt om er i kylan :)

Monkigirl


Monki har enligt mig det bästa utbudet just nu så där blir det definitivt ett besök!

Röd dag

Det innebär att jag är helt ledig idag. Tack och bock! Hittills har jag kollat inspelade PH från igår och bara myst med min kära :) Jag funderar på om jag ska ut och fota en sväng.. Det var verkligen länge sen! Hur som, ikväll blir det packning för imorgon åker jag och M till Sthlm. U n d e r b a r t.


Senare visar jag vad jag helst vill ha med mig från storstaden!

En natt på statt


Idag har jag inte gjort mycket mer än jobbat och läst, och mer utav båda sakerna blir det! Ska göra mig iordning inför jobb på statt och när jag väl kommer hem inatt ska jag ligga och läsa tills jag inte kan hålla ögonen öppna längre. Män som hatar kvinnor är det förresten, grymt bra bok!

Style Hurricane


14-åriga Anni från Estland har en helt fantastisk blogg. Hon lägger ut urfina bilder och gör grymma smycken samt andra projekt med hjälp av fjädrar, dragkedjor och nitar. Dessa finns dessutom till salu! Här hittar ni hennes blogg.

Mitt 2009 i bilder


JANUARI. År 2009 började med att jag och min älskade åkte till Borås och hade några mysiga dagar där och bara några dagar efter det befann jag mig i planet till New York! Med andra ord hade jag en grym start på det nya året.


FEBRUARI. En otroligt bra fotomånad för min del då jag trivdes som fisken i vattet med dom nya objektiven från NY! Dessutom hade jag en otroligt trivsam dag på Gustavsviks Relax med Elin samt en heldag vid djerfstugan med tjejerna. The Kooks blev bokad till P&L och jag bokade biljetter direkt!


MARS. Ännu en tripp till Borås gjordes; Håkan, öl och ett gäng glada vänner gjorde dom dagarna trivsamma! Jag upptäckte Hanna & John och därefter var jag fast. Lite senare in i månaden anlände studentmössorna och den stora dagen började närma sig med stormsteg :)


APRIL. Vårkläderna kom fram i takt med att temperaturen steg och vi kunde åka på den allsvenska premiären utan jackor! Dom två årliga resorna, SM-Finalen med Elin samt Ålandsresan med laget, gjordes och jag hade så jäkla roligt. Sol, vår, öl, innebandy och åland. Underbart!


MAJ. Plugg plugg plugg, precis som förgående månader. Men nu var slutet nära! Ännu en gång satte jag mig i flygplanet och denna gång var destinationen AYIA NAPA! Det är absolut en av de bästa veckorna jag upplevt.


JUNI. En underbar bal och en ännu bättre studentdag väntade på oss när vi kom hem från resan och det var det bästa jag någonsin varit med om! Studenten var den roligaste, bästa, underbaraste och mest glädjefyllda dagen i mitt liv. I slutet av månaden åkte vi till Peace & Love och vi hade ännu en grym vecka, nackdelen var bara att mitt efterlängtade The Kooks ställde in!


JULI. Skolan var slut och allt var frid och fröjd. Denna månad bjöd också på massa härligheter så som; Ett par dagar på västkusten med Madde, firande av min & M's 1års-dag, onsdagsklubben och grillkvällar. Det roligaste var att festivalen PIP började och jag var anställd som fotograf! Ett minne för livet.


AUGUSTI. Jag och Elin gick på bloggfest i Sthlm och njöt av hotellfrukost och shopping. Andra trevligheter denna månad var pinkpartyt i Svartå och kräftskivorna. Jag har de finaste vännerna. Bäst av allt; ingen skola börjades! Istället stod det jobb på schemat och det är jag himla glad över :)


SEPTEMBER. Under fredagarna var Idol ett måste och vilken inspiration det gav! Mamma kom hem från NY med fina underkläder till mig och utöver det så jobbade jag, träffade vännerna eller myste med pojkvännen i höstmörkret.


OKTOBER. En otroligt trivsam månad! I det kyliga vädret fotade jag Nathalie som födde finaste Louise den 13 oktober. Dessutom fotade jag lokalbandet Pears n' Pineapples! Min födelsedag firades, jag var i Sthlm och såg Rise Against med Marcus familj och det styrdes personalfest på statt. Annars älskade jag att strosa runt i second hand affärer och fyndade som tusan! En perfekt månad.


NOVEMBER. Den här månaden jobbade jag hur mycket som helst. Däremellan hann jag med att fota Louise, göra en fotobok och festa. Balfotona anlände och jag är otroligt nöjd över dom och jag önskar att jag kunde få uppleva allt det där igen.. Njut av varje sekund ni som har det kvar!


DECEMBER. Återigen blev det en tripp till Sthlm men den här gången för att se Idol-finalen live! Det bjöds på en jäkla show och enligt mig korades rätt vinnare. Bäst av allt denna månad; Jag, Johanna och Madde bokade resa till thailand! Julafton kom och tillsist nyårsafton. Båda dagarna var otroligt lyckade och jag är förövrigt så jäkla nöjd med hela det här året!

Black is not boring.



Jag är lite av en tidsoptimist. Trots att jag hade fullt upp hela dagen så hann jag i alla fall göra klart bildkollagen men texten är inte skriven. Just nu vill jag bara lägga mig framför Departed som går på tvn så bildsumén skjuts upp tills imorgon!

Fullt upp!

Jag ursäktar mitt dåliga bloggande men igår jobbade jag på statt och nu ska jag vidare och jobba på museet. Direkt efter det ska jag till Natta för att fota lite :)

Ikväll ska jag däremot försöka göra en bildsumé från mitt 2009!

Sommarkänslor

bild hittad hos Michaela.

Mitt i all snö och vinter plockar jag & M fram lite sommarkänslor genom att göra langos. Jag längtar till sommaren och alla festivaler!

Nyårsafton 09


God mat, finaste vännerna, dans, fyrverkerier och bästa pojkvännen. Perfekt!

2010!

Vilken otroligt lyckad kväll! Den var perfekt från början till slut, så tack alla som var med och gjorde det obeskrivligt bra. En perfekt start på år 2010!

Idag har jag slängt i mig en pizza och resten av dagen blir det filmmys :)

RSS 2.0