OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

grymt vacker


Photographer: Victor Demarchelier. Ser ni vem det är?

Jag gjorde det då inte första gången jag såg bilderna! För er som inte heller gjorde det så är det Ashley Greene från Twilight som pryder omslaget för Asos julinummer. Herregud så vacker hon är!

Dag 1 på PIP var förövrigt lika bra som jag hade hoppats på och jag vill så gärna att denna dag ska bli minst lika bra trots det dåliga vädret som spökar, fast det borde inte vara några problem med vårt gäng! Så jäkla bra.

Det snurrar i min skalle


och tankarna snurrar kring mönstrat från H&M och fina skor!

Hallå igen! Nu känner jag att jag vill tillbaka till mitt älskade bloggande för oj vad jag tappat inspiration sen jag slutade. Inte helt okej! Hur som, just nu är jag sugen på mönstrat, fina skor och gula naglar. Ni ska få se någon dag!

Dessutom hoppas jag att ni ska kunna få se lite outfits, från både mig och andra, från veckans festival PIP som går av stapeln imorgon! En festival på hemmaplan är helt i min smak. Hur det blir med uppdaten är en annan fråga eftersom jag ska jobba också men jag ska göra mitt bästa :)

Snart är jag tillbaka som vanligt

Ni är helt fantastiska och jag hoppas att ni är medvetna om det!

You knock me off of my feet


kompenserar min dåliga bloggnade med en outfit från gårkvällen.

Igår blev den första onsdagsklubben för min del och jäklar vad roligt det var! Den började med tjejmys hos Malin och slutade med att vi dansade tills stängning på statt. Mitt på dansgolvet kände jag bara hur lycklig jag var, att jag var precis där jag ville vara. Fina vänner och bästa pojkvännen. Ren L y c k a!

Grym rea och grym helg


Modekungen har en riktigt bra rea just nu!

Innan jag sticker ut och njuter av solen ville jag bara skriva att min helg har varit så jäkla grym! I fredags bjöd vi ner Elin & Björn till stugan där vi grillade, spela spel och sänkte några glas. Så himla trevligt! Lördagsmorgonen var dock inte lika frän utan mer outhärdlig, haha men ibland ska det ju vara så också. När jag tillslut kom över bakfyllan kunde jag njuta av dagen.

Efter att ha sovit en sväng på eftermiddagen började jag äntligen känna mig taggad inför utekvällen som väntande! Väl på plats blev det spel och tjejsnack innan vi åkte iväg till statt och dansgolvet. Överlag en riktigt rolig kväll och slutet på pizzieran bjöd på en hel del skratt! U n d e r b a r helg helt enkelt.

Skärpning gäller!


Idag bjuds det på en gammal outfit i brist på nya.

Nej nu!! Jag börjar känna att mitt bloggande har kommit ur fas vilket troligtvis beror på mina jobb och att jag varit bortrest men detta är jag hemskt ledsen över. Det kommer inte upp några nya outfits från min del, jag levererar inga inspirationskollage och ingen sno-stilen heller. Jag är oehört glad över att ni hänger kvar ändå, för visst får man ha såna här perioder ibland?

Ni får GÄRNA komma med förslag på vad ni gillar att läsa bäst!

Fortfarande galen i mönstrat


Absolut de finaste tightsen jag sett finns på H&M!

Mönstret kunde inte ha varit finare men det är formen jag är tveksam till.. Är det någon som vet ifall de är som Elins här eller tightare? Skulle de vara mer som harembyxor hade jag utan tvekan slagit till!

På tal om det finaste jag sett så ligger min pojkvän högst upp på den listan! Gårdagen var rakt igenom underbar och vi njöt av hans hemmagjorda thaimat, fina presenter, bio och varandras sällskap. Jag älskar dig! 

Ännu ett år har gått..


.. och jag älskar fortfarande varenda sekund jag har med dig :)

Det har alltså gått 2 år sedan vi blev tillsammans och visst har vi upplevt mycket och framförallt många utmaningar! Det underbaraste som finns är att se hur bra vi klarar oss igenom allt. Vi är olika men samtidigt så lika vilket jag tycker är en perfekt kombination mellan två parter!

Jag vet ännu inte vad den här dagen kommer att bjuda på, förutom jobb 8-16, fast jag har mina aningar :) Jag är nöjd så länge jag får spendera dagen med världens finaste pojkvän. Massa kärlek till min bästa! <3

VINNARE MÅNADENS OUTFIT


Både Elin Klings favorit och månadens outfit - grym månad!

Jag hade gärna skrivit upp varenda en av er som röstade men de som lämnade länk var; Cassandra, Sadia, Ida, Jasmin, Matilda, Johanna, Michan, Michaela, JohannaInes! Det betyder så mycket att se uppskattning och jag är glad för varenda röst så stort tack till alla er andra också!

Kärlek kärlek kärlekPeace & Love 2010 var g r y m t!

The Kooks var lätt veckans höjdpunkt och sällskapet kommer inte långt därefter! Tusan vilka härliga människor vi hade i vårat camp! Goooigt. Ärligt talat så hittar jag inte ord för att beskriva de här dagarna som varit, så jävla underbara! Fredagen är lätt värd ett extra + i kanten.

HÖÖÖÖÖRDE JAG SKÅÅL!?


RSS 2.0