OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Elin Kling


Kan vara våren/sommarens finaste outfit.

Hon är g r y m. Önskar att jag hade en ljusrosa kavaj att matcha mina mönstrade byxor med. Fast det blir troligtvis en tripp till Örebro idag så kanske borde kika efter det? Men först jobb! Hoppas ni får en underbar dag mina fina läsare :)

Nytt i garderoben!


Mina nya fina skor från Scorett. Det skriker Helena om dom!

Gårkvällen var riktigt trevlig och rolig - Jag har helt klart dom bästa vännerna! Denna dag har bjudit på en himla mysig familjedag med en 4 timmars lång golfrunda. De andra spelade och jag solade. Helt okej :) Jag hoppas att ni där ute också har spenderat tid med era mammor, grattis till dom hur som helst! Kvällen fortsätter härligt med lite grillning. Underbart!

Celebrate good times


Dagens klädsel, kvällens får ni se imorgon!

Två fina tjejer kommer hem från Karlstad, Jossan gjorde sin sista tenta i veckan, solen skiner och jag är mer än nöjd med de senaste veckorna - Det känns helt enkelt som vi är värda en riktigt rolig utgång! Jag ska bara fräscha till mig så sticker jag iväg till brudarna för förfest. Underbar dag!

Nytt i garderoben!


pics Fashion Fever.

Jag hittade så otroligt mycket fint i Örebro och det här är ett utav köpen! De är riktigt grymma om ni frågar mig. Kärlek vid första ögonkastet.

Sista chansen för FRI FRAKT!


Finfina skor från Nelly. Favorit är dom i mitten som finns i flera olika färger!

Medan jag sticker iväg till Örebro för att eventuellt köpa en ny dator, skor och möjligtvis något annat ska ni få ett tips av mig! Har ni inte möljlighet att åka iväg och shoppa kan ni besöka Nelly där dom fram till måndag har fri frakt - Bra va!?

Intervju för Kuriren


Kommer ni ihåg intervjun jag pratade om här? Detta är resultatet!

Jag kan som sagt inte vara annat än stolt! Annars har jag sovit över 12 timmar inatt, tagit en ledig dag, suttit på balkongen och ätit vattenmelon iförd bikini och bara gjort ingenting - SÅ skönt och SÅ välbehövligt!

Inatt väntar dock jobb på harrys men det kan jag leva med. Jag älskar trots allt när det händer saker och eftersom jag vilat upp mig idag ska morgondagen bli en dag med full fart och massa roligheter! Mer om det då :)

SATC


Två bilder ur satc-reportaget Elin Kling gjorde för Expressen Extra.

Dessa bilder kändes perfekt att publicera nu i och med att jag såg filmen igår! Jag och några utav mina tjejerna, samt en hel drös andra tjejer, myste ner oss i biofåtöljerna. Jag  ä l s k a r  kläderna som Carrie bär i filmen och jag gillar att den var rolig. Den förtjänar inte alls det dåliga betyg den fick av alla kritiker!

Bloggar är underbara


Ulrika med vackert halsband samt pigtittare och Hanna med grym inspiration.

Det är tur att det finns så många härliga bloggar att inspireras av. Efter många hårda veckor med mycket arbete är det nämligen dags för vila för min del! Jag ska ta hela den här eftermiddagen till att bara slappna. Härligt va :)

Ikväll firar vi succén!


Har superbråttom så ikväll kör jag på en gammal goding!

Militärgrönt och stora halsband


allt på bilden kommer ifrån H&M och halsbandet är absolut en ny favorit.

Igår blev jag intervjuad hela två gånger. Inte illa! Den ena var ju som ni kanske vet nyheter24/modette.se och den andra får ni veta på fredag!

Blev lite chockad men oerhört glad när jag fick det andra samtalet. Åh, jag är så himla stolt över min fina blogg :) Hoppas inte att ni tycker att jag skryter! Förövrigt höll jag på med jobb och idag går mammas temadag av stapeln - det blir alltså jobb där från 7-16 och sen väntar trerätters på kvällen! Ska försöka hinna med ett inlägg däriemellan så ni är varmt välkomna tillbaka senare!

Anledningen till vinsten hos modette.se

Har redan börjat tänka ut vad jag ska köpa för presentkortet hos H&M!

 

På frågan om vilket mitt favoritmärke är svarade jag:

"Second hand är roligast där kan man fynda bäst och det resulterar ofta i roligare och mer personliga outfits samt kläder som andra inte har!  Annars gillar jag svenska märket Whyred."

 

Min motivering till varför just jag skulle bli Veckans Blogg löd så här:

"Jag snappar fort upp nya trender och delar med mig utav dessa till mina läsare som verkar uppskatta detta enormt!

Dessutom försöker jag blogga om ett mer 'tillgängligt' mode eftersom det är mycket studenter som läser bloggar nuförtiden och de vill hellre se snygga men billiga kläder istället för sådana som ingen har råd med!

Jag vill helt enkelt ge det mina läsare vill ha SAMTIDIGT som jag delar med mig utav min personlighet där jag berättar hur jag skulle bära saker och ting och varför jag vill ha vissa saker samt berättar om mig själv och min vardag."

 

Citerat av Anaïs: Helena hoppar lekande lätt mellan snygga modeoutfits, inspirationsbilder och shoppingtips. Detta gör henne till Veckans Blogg.


Wow!


WOOOOOA! Jag ville bara skrika ut så ni förstår hur glad jag är just nu! Kommer ni ihåg tävlingen jag skrev om här? JAG VANN!

Det finns ett inlägg om det här på modette.se hemsidan och senare i veckan kommer det komma upp ett repotage om mig! TACK fina ni!

a woman's right to shoes


Jag har kärat ner mig i den här typen av skor. Tuffa, stilrena och riktigt snygga!

Vad tycker ni, fult eller snyggt?

Lust att göra mig en tjänst?

Gå in här hos Emelie och rösta på mig så att jag kammar hem vinsten :)

Kolla bara hennes ögon!


pics Bazaar Spanien.

Hur snyggt!? Makalöst. Otroligt vackra ögon och snyggaste gröna färgen.

Er önskan är min lag


En närmare titt på min underbara Second Hand väska!

Vad roligt att se att ni tyckte om långklänningen förresten :) Inatt blev det alltså jobb och innan det sov vi hela 5 timmar! Utvilade blev vi i alla fall och jobbet gick lätt. Idag ska vi vila ut oss ordentligt innan vi jobbar lite igen.. Lite bullbak kanske ska hinnas med också :) Vad har ni för er denna söndag?

Älskade Långklänning


jacka samt klänning H&M, halsband Ny Design, väska Second Hand.

Det var supermysigt att strosa runt i långklänningen bland alla fina loppisfynd! Tyvärr fick vi inte med oss någonting hem men jag kan lova att jag ska börja köpa när vi vet hur det blir med flytt och sådär :) Det finns så otroligt mycket fint!

Efter det jobbade vi som sagt och nu är det en tupplur som gäller. Både jag och M jobbar på statt ikväll så trötta vill vi inte vara..

Harembyxa


Byxor från Halens, 399 kr.

Ni var fler än jag trodde som gillade harembyxan och här har ni en mer dressad variant! Skitsnygga att matcha precis som på bilden eller så byter man ut och har ett par converse istället. Jag gillar't! Gillar ni?

Kommer ni in senare har ni en långklännings-outfit att vänta, för nu sticker vi iväg på loppis och lite jobb. Hoppas ni får en fin dag!

Tack Karin och blogg.se!


Jag kan inte göra annat att än att återigen tacka Karin för den fina platsen på blogg.se förstasidan! Känns otroligt roligt att se att det man gör uppskattas :)

Pssst.. gå in här för att lägga en röst på mig! Det skulle ge en väldigt bra start på helgen för min del, som förövrigt ska inledas med pojkvännen, ost & kex samt en förhoppningsvis grym film!  Hoppas ni får en fin fredag :)

Sno Stilen - Agnes


pic Agnes. hatt, byxor samt sjal H&M, t-shirt & skärp Gina Tricot och sandaler Bianco.

Jag vet inte om Agnes någonsin har misslyckats med sina klädkombinationer? Hon lyckas med allt. Hon är tamifasen grym och jag älskar hennes kreativitet!

Har ni förslag på någon som jag ska göra ett sånt här inlägg om? Tipsa direkt!

En tillbakablick


Här är några av mina senaste outfits - Vilken gillar du bäst?

Eftersom jag slarvar så med outfitsbilder (det ska absolut bli bättring!) så lägger jag in 4 stycken som ni kan lägga er röst på så länge. Själv har jag så himla svårt att välja vilken jag gillar bäst! 1:an blir det nog om jag måste välja..

Nog om detta! Ikväll ska vi ut och äta med Mackans familj, lite vardagslyx sådär för att fira hans syster som kommit vidare i en sångtävling :) Annars ser jag fram emot att det snart är helg efter denna hektiska jobbvecka!

Snö of Sweden


Nytt armband för 299 kr som verkligen känns jag.

Senast jag var på stan fick det här armbandet följa med hem i och med att jag hade ett presentkort på smycka! Jag valde och vrakade medan M hittade det här direkt. Efter lite tvekande och en hel del testande av alla andra armband skulle jag hänga tillbaka det här och gå hem och fundera! Det slutade med att jag inte ville göra det vilket resulterade i ett köp :) Det kändes helt rätt!

Nå ut till Modettes över 80 000 läsare under en hel vecka!

 

Modette har en otroligt trevlig tävling nu och såklart vill jag delta och berätta för er om just detta! Som ni förstår på bilden handlar det om att bli veckans blogg och priset är ett reportage och ett presentkort som i alla fall jag skulle gilla. Sådant uppskattas! Så klicka er in här och utmana mig i tävlingen!


Så här vill jag ha det


pics från Ulrika, Julia, withchocolateonit & Emma.

Ännu mera inredning! Ni ska veta vad sugen jag är på att flytta hemifrån för att få inreda helt tillsammans med M och bara bo själva. Längtar :)

Fyndar i garderoben


En närmare titt:

Jacka samt skärp köpta Second hand 2007!

Den här jackan har hängt i garderoben och samlat damm alldeles för länge nu och sen kan man ju undra varför!? Jag fullkomligt älskar den.

Jobb jobb jobb är vad som har stått på schemat idag men nu ska jag ta mig lite kvalitetstid med pojkvännen och slå på Halv 8 hos mig. Tjooho!

En dos inspiration!

Elin Kling, Sthlm Streetstyle, Hanna, Asos & Columbine.

Hörrni! Jag har glömt att berätta att jag fått jobb på Bofors igen :) Så nu jobbar jag där ca 07.00-16.00 och sen hos mamma till kl 18.00 - Rätt kämpigt nu men inga fel när pengarna börjar rulla in!

Medan jag jobbar får ni kika igenom dom här bilderna där jag bland annat älskar färgerna, matchningarna och skorna! Så jäkla snyggt.

Älskade pigtittare!


Finns det någonting jag verkligen vill ha just nu så är det en pigtittare! Har typ abstinens och letar som en tok. Haha! Häromdagen upptäckte jag att Marcus farmor har den allra vackraste jag sett.. Det är någonting så charmig med dom :)

Dessa fina är Ulrikas, hennes vän Sophies och från blocket!

Bästa fredagsoutfiten



Är det någon mer än jag som längtar till sommarens alla härliga fester?

Jag är med här och tävlar med denna outfit! Den hade absolut inte suttit fel en sommarkväll. Nejni - Nu åker jag iväg och jobbar! Ha en bra dag :)

Sno stilen - Militärgrönt


Shorts från Gina Tricot samt Monki!

Ni var otroligt många som gillade det här samt min outfit här så jag tänkte att jag kunde mixa ihop det till en Sno Stilen! Hattar, leopardtunikor och skinnjackor finns ju lite varstans men de gröna shortsen var riktigt eftertraktade och lite mer svåra att hitta så jag tänkte ge er lite tips :) Hoppas ni gillade det!

Sen vill jag säga ett STORT tack till er som kommer fram till mig och skriver på bloggen för att säga att ni gillar min blogg! Superhärligt!

Nytt i garderoben!


bikini och halsband från H&M, bild till höger lånad av Elin.

Här är två av mina köp igår! Halsbandet har jag kikat på hur länge som helst och bikinin är så otroligt enkel och fin. Hoppas inte det dröjer innan man kan ta på sig den men halsbandet lär ni i alla fall få se på inom kort!

Jobb igår natt och jobb idag, men när jag kommer hem ska jag lägga in ett troligtvis mycket omtyckt inlägg! Hoppas ni får en kanonbra dag så länge :)

Olika nyanser av blått


kavaj Topshop, halsband + shortsdress Thailand, skor Skopunkten.

VÄRME.
Har ni känt vad varmt det är ute!? Är sommaren äntligen här tro? Jag hoppas innerligt att det vackra vädret håller i sig för det är underbart. Jag och mitt hjärta passade på att äta mjukglass i solen och självklart fyndades det lite i affärerna! Är supernöjd och givetvis kommer det bilder inom kort :)

Detaljer!


Hel outfitbild kommer lite senare..

Skynda fynda!


Hos L8 Nyberg hittar ni ett fint och billigt utbud av både smink och accessoarer!


I torsdags hade vi som sagt personalfest och i början visste vi inte vad vi skulle göra, tills dom sa att det var gokart. FY FAN VAD ROLIGT DET VAR! Jag körde som en tok och blev nöjd med min tid :) Det tog verkligen på krafterna.. så för mig blev det en tidig kväll. Fast, under natten hände en oerhört tråkig grej som jag inte tänker gå in på. Därav den dåliga uppdateringen igår!

Nu är jag dock tillbaka igen och kommer ni in senare har ni en outfit att vänta!

Ge mig lite thailand!


ge oss mindre regn och mer sol tack!


kombon av rött och beiget


S n y g g t.

Kate Bosworth och Chloé Sevigny lyckades verkligen matcha varandra fint på den här bilden. Jag ska leta fram alla beigefärgade plagg i garderoben och matcha dom med rött! Tusan vad läckert det är.

Är det här en trend ni kommer haka på eller strunta i?

Svaren på frågorna!

Bra blogg! hur många besökare har du?
- Tack så hemskt mycket, det värmer verkligen när ni underbara läsare säger det! Fast läsarantalet får ni vara nyfikna på ett tag till för det delar jag inte med mig utav. MEN jag kan säga att jag är väldigt nöjd :)

Vad händer idag då? :)
- Idag har jag tagit en riktig välbehövlig sovmorgon och snart ska jag ägna mig åt att svara på era fina kommentarer och sen drar jag iväg på personalfest!

Jag undrar vad är ditt bästa modeminne och värsta?
-
Oj vilken svår fråga! Några värsta modeminnen har jag väl aldrig haft och det bästa är när ni gillar min stil!

 

När var du best dressed och när var du worst dressed!
- Jag tycker själv att jag lyckades riktigt bra igår och måste säga att det är bland det finaste jag haft på mig! Worst dressed såg jag många utav när jag kikade tillbaka i outfitsarkivet därför att jag klädde mig så enkelt förut.

 

Hur gammal är du?
- Jag är 19 just nu men fyller 20 den 23 oktober! Efterlängtat datum vill jag lova..

 

Vad gör du en regning dag för att få det till en trevlig dag?
-
En regning dag kan jag & M mysa ner oss i soffan framför en film eller så sitter jag framför datorn och läser grymma bloggar! Det finns inget bättre sätt att hitta inspiration!


Dina intressen?
-
Mina intressen är sport, bloggen, slå klackarna i taket och umgås med vänner samt pojkvännen! Jag älskar att strosa runt på stan, helst i Örebro, och en fika då och då sitter inte helt fel.

 

Jag undrar vad ditt favoritplagg är?
- Eftersom jag redan svarat på mitt favoritplagg i garderoben längre ner så tänkte jag att den här frågan kunde avse favoriten av det jag ännu inte köpt! Det här halsbandet från H&M står högt upp på att-köpa-listan.

Hur länge har du bloggat? :)
- I juni blir det hela 3 år! Helt galet va? Det är först nu det sista året som jag har fått den bloggen jag verkligen vill ha. Är för tillfället supernöjd!

Du vaknar på morgonen och har ingenting att ha på dig. Du tittar in i din garderob som är totalt oinspirerande, vad gör du då?
-
Då sätter jag mig framför datorn och går in på Ulrikas, Hannas och Agnes blogg! Det hjälper 9 av 10 gånger. Jag går dessutom in i mitt eget arkiv och kollar!

Vart bor du? :)
-
I en hyfsat liten stad utanför Örebro!

Favoritplagg i garderoben?
-
Det här var absolut den svåraste frågan! På senaste tiden har jag köpt så himla mycket jag är nöjd med, bland annat långklänningen och hatten. Sen har jag ju min älskade jeansväst och favoritskorna.. Men överlag måste jag säga att det är den här spetskavajen från Topshop!


wide open spaces far away


Jag blev en aning inspirerad av fina Ulrika igår och ville testa nåt liknande själv och såhär blev det - Leopard och militärgrönt är en jäkla hit om ni frågar mig! Shortsen är från en utav mammas temadagar och jag blev ordentligt glad när jag kom på att dom fanns i garderoben någonstans!

Den här dagen har jag hunnit med jobb, en snabb sväng på stan och en lång fika med Maria! Nu tänker jag mysa ner mig i soffan brevid M innan vi åker iväg och grillar med ett gäng vänner :) Känns härligt!

Hjälp mig att välja!



Nästa köp kan mycket möjligt bli ett par skor men jag har beslutsångest!

x Jag vill framförallt ha ett par skor i beige.

x Det ska vara ett par snygga skor som jag kan ha till vardags!

x Är det sista paret för varma att ha på sig i sommar?


Frågestunden avslutas imorgon så du har fortfarande chansen att ställa en eller flera frågor! Dessutom kan ni kika in lite senare så kommer en dagens :)

Cocoo.se

Cocoo.se - Grymma accessoarer!

Jag måste säga ett stort tack till fina Frida (Little Peaché), det värmer verkligen!

Frågestund


Förhoppningsvis kul för er trogna läsare och ett sätt att lära känna mig för er nya.

kör bara, fråga på med allt vad ni vill under dagen så svarar jag så gott jag kan!

Magiska Under


Bikbok har denna kampanj på sina urfina underkläder just nu. Skynda fynda!

Jag satt precis och störttjöt själv i soffan när otroligt unga och duktiga Jill gick vidare i Talang! Jag älskar glädje och glädjetårar kan vara den finaste.

Möt Våren i Militärgrönt!


pic samt baddräkt ?, kläder från Topshop, Gina Tricot och Modekungen.

Märket Balmain skapar köpsug världen över med sin militärinspirerade vårkollektion och här delar jag med mig utav några olika klädesplagg som finns i butik just nu! Kommer ni ihåg att jag nämnde att jag köpte en skjorta från H&M i fredags? Den var nämligen militärgrön och jag älskar den!

Är det här en trend ni kommer haka på eller strunta i?

Hattfnatt



Från H&M för ca 80 kr!

Jag ångrade att jag inte tog med min hatt hem från Thailand men kom fram till att jag skulle strunta i att köpa en här hemma.. så gick det med det! H&M har gjort den här perfekta hatten och jag kunde inte hålla fingrarna ifrån den :)

Älskade älskade klänning!

Jag blev överlycklig när jag såg den här klänningen hänga i Örebro i torsdags i och med att den är så otroligt populär. Den köptes på direkten och så snart den är uppsydd ska den användas!

Mitt tips till er som inte har den i staden där ni bor är hemsidan! Den finns äntligen inne igen! Dessutom kom jag precis på att jag har en till sak utöver det här att tipsa om! Kika in imorgon för att se vad :)


Tack Karin och blogg.se!


Den här synen möttes jag av nu när jag kom hem från jobbet - huur roligt som helst! Ett stort tack till Karin och alla nya läsare är hjärtligt välkomna!

Nytt i garderoben!


Ett av köpen blev alltså de populära byxorna från H&M, för ynka 99 kr!

Jag har så mycket jag vill blogga om just nu att jag inte ens får med det jag ska göra - som till exempel att visa vad jag köpte igår. En hatt, en långklänning och en militärgrön skjorta fick också föja med hem. Allt detta plus byxorna från H&M för endast 380 kr! Bilder + ett tips kommer definitivt imorgon!

H&M Fall 2010


pic Fashion Fever

Som alla andra bloggare nämner är det ett antal månader för tidigt med höstkläder - MEN - tusan vad H&M har lyckats! 1 & 2:an är verkligen favoriter.

Det är så bra att jag till och med börjar längta lite till hösten..

Loppis och marknad


gårdagens. Halsbandet är en studentpresent av min kära syster.

I torsdags grillade vi som sagt med Elin & Björn och det var bland den roligaste kvällen på länge! Vi åt otroligt god mat, drack gott och spelade spel. Tjejerna utklassade killarna rätt rejält båda omgångarna, inga fel. haha! Tack för en grym kväll helt enkelt, mer såna blir det absolut.

Den här dagen ser inte heller ut att bli så dum - Ska iväg på loppis och marknad och ikväll firar vi Carro som fyllt 20 år! Tror dock att det blir en lugn kväll eftersom jag jobbar imorn men det återstår att se ;)

Vill ha Maj Månad


halsband topshop & indiska, bikini samt klänning H&M, skjorta Gina Tricot.

Det här inlägget gjorde jag imorse innan jag åkte iväg till örebro med Madde och hennes pojkvän David och glaaad som jag är fynda jag som fasen där inne! Bilder från det och mer om gårkvällen kommer lite senare eller imorgon :)

Något av det här fick följa med hem - vilken tror ni?

Underbar dag på Loka Brunn



Är det något ställe jag skulle vilja rekommendera så är det Loka Brunn! Det var verkligen supermysigt att åka dit med sin kära för att bara vara. Maten var dessutom över förväntan och helt i min och pojkvännnens smak. Ja, det fanns nog inget vi var missnöjda med!

wide open spaces far away


pics wehearit.

Härliga bilder va? Dom beskriver på pricken hur jag känner mig just nu - Sprudlande, kärleksfull och lycklig. Är inte det underbart!? Bilder från min och Marcus fantastiska dag på Loka Brunn kommer senare för nu ska vi iväg på nästa äventyr! Hoppas ni har minst en lika bra dag för det är ni värda :)

Detta kommer bli en svårslagen dag!


old pic.

Snart åker jag och min älskling till ett spa där vi ska njuta bubbelbad, lunchbuffé, bastubad och framförallt varandra! Det var min 20års present till honom eftersom jag tycker att det är väldigt mysigt att göra nåt tillsammans :)

När vi kommer hem blir det en sväng på stan för att kolla en bikini till mig.. upptäckte nämligen att jag inte ägde någon bra till sommaren, samt inhandla goda drycker till kvällen. Vi ska nämligen grilla med Elin & Björn! Perfekt dag!

Turkost, silver & flätat



ring & armband Thailand, smalt armband Gina Tricot.

Se och inspireras!


Morotsformade byxor, beiget, fina skor, spets, mönster & nudefärgat. Malin och Elin har båda två lyckats med en perfekt sommaroutfit som jag gärna skulle kopiera rakt av. Besök deras bloggar för mer inspiration!

Modekungen.se



Som ni ser lite längre ner i den vänstra spalten finns en länk till Modekungen.se, klickar ni in er där kommer ni till dessa godbitar! De där skorna till vänster och kavajen skulle jag kunna göra vad som helst för. Så snyggt.

the way you held me up when I was down


Den finfina t-shirten med små blommer på var en studentpresent som jag fick av några vänner till familjen. Snällt va? Den kommer bli perfekt nu i sommar till ett par höga jeansshorts och en kavaj. Mmh!

Har avklarat ett ärende samt ett möte och ska alldeles strax fortsätta med städningen av rummet! Eller.. det kanske blir en sväng ner till stan :)

20-års fest för Marcus!

Jag som hade tänkt ta hundratals bilder under lördagskvällen tog knappt några, tråkigt värre! Istället fick jag låna dessa utav Simon som var lite mer aktiv på den fronten. Det blev en riktigt bra kväll med middag, fina vänner och gott att dricka. Marcus blev himla nöjd som tur var!

Dyk in lite senare för en outfit och annat smått och gott :)

Elin Kling


pics från Elin samt klippet.

Hennes smink, håruppsättning och kläder är fruktansvärt fina och det underbara halsbandet som kommer ifrån Afroart satt som pricken över i:et!

Etno


pic via Emsedge

JÄKLAR vad Elin Kling var fin i Förkväll precis när hon visade upp etno-trenden, såg ni? Ska visa er direkt när det kommer in bilder!

Bloggtips - Karin Bylund


Dagens bloggtips består utav en tjej som delar med sig av inspiration på hög nivå. Hennes bilder är, som ni ser, helt  f a n t a s t i s k a! Har ni förresten sett hur fint hon bär upp turbanen som börjar komma tillbaka igen? Inte? Klicka här!

a womans right to shoes


wedges från dolce vita, topshop och have2have.

Min skosamling fattas ett par riktigt snygga wedges som dessa! De längst ner i beige är jag riktigt sugen på.. Man kan aldrig bli för mätt på skor.

Dancing In The Moonlight


old pic.

Nu kööör vi! Är otroligt taggad.

Don't Let Me Fall


kavaj Topshop, halsband Thailand, linne H&M, byxor JC.

Oj så klockan går fort idag! Har hunnit med en loppis och lite solning än så länge men har mycket kvar att göra inför kvällens bravader. Det styrs nämligen middag och fest för min kära pojkvän! Måste duscha, välja kläder och fixa mig innan jag kan åka iväg och hjälpa honom. Hoppas ni får en kanonbra lördag :)

RSS 2.0