OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Min fantastiska vecka!

Jag har haft världens tentaångest. Jag har längtat till slutet av veckan. Jag var nervös ända ut i fingerspetsarna när Hammarby spelade om en plats i svenska cupen finalen och fick glädetårar när de tillslut vann. Magiskt! Vi nollor har planerat en tackfest för våra faddrar. Jag har gått på systemet tre gånger. Jag har haft ännu mer tentaångest. Jag har deltagit på en alldeles galen tackfest som blev mer än lyckad trots att det är obligatoriskt att de ska svina allt de kan. Framförallt har jag skrattat, helt underbart. Under gårdagen hade jag dessutom min 20 års fest som även den blev mer än lyckad! Tänk vilka fina vänner jag har!

Och vet ni? Jag har saknat bloggandet som bara sjutton! Det vill säga, efter tentan som är nu på fredag är jag tillbaka. På riktigt! Fast jag ska försöka bjuda på lite bilder nu under veckan och så mycket inspiration som mitt tentaplugg tillåter :) Tack för era fina kommentarer, de värmer!


Rutigt, lepoard och ormskinn!


En riktig mönstermix, favoriten är helt klart jackan som är second hand!

Min familj, mackans familj och mina vänner gjorde min 20 års dag helt fantastisk och den kunde absolut inte blivit bättre! Presenterna innehöll bland annat en bärbar dator, presentkort, hammarbymatch, ett halsband av min vackra pojkvän och annat smått och gott. Hemskt mycket tack :) Firandet fortsätter nästa helg med en fest för mina närmaste vänner, det kommer bli så jäkla roligt!

En galet efterlängtad dag!


Nu är det äntligen min tur att fylla 20 år, som jag har väntat och längtat! Det började igår med ost & kex samt gott att dricka och fortsätter idag med en tur till Stockholm för Bajen-Öis! U N D E R B A R T och precis som jag vill ha det :)


Dags att ge järnet!

Just nu lever jag det hårda livet som student där mitt liv stavas tentaplugg!


Gårdagens shopping!Det blev minst sagt en spårad och galen kväll igår men jäklar vad roligt jag hade! Helt klart värt. Nu är det bara att tagga om inför kvällens galej då vi ska fira Maria som fyller 20! Blir dock lugnt för mig som ska jobba och plugga imorgon men det ska bli riktigt roligt att träffa alla jag inte sett på länge :)


Shopping och vänner - guld värt!


Jag kände för att unna mig något extra idag så efter jobbet gick jag och köpte ett plagg jag har varit sugen på länge och vad det blev får ni se imorgon!

Lite senare blir det lunch med vänner och sen sätter jag mig på bussen mot Karlstad för caps samt utgång! Tror det kan bli en riktigt bra kväll :)

Ny kavaj med axelvaddar från Beyond Retro

  

  •  Prio ett när jag har tid över är att se över inställningarna på kameran eller köpa en ny! Vi kommer verkligen inte överens nuförtiden och att kunna ta bra bilder är viktigt för mig!

  •  Prio två är att fixa en ny design till bloggen. Jag vet exakt hur jag vill ha det men vet inte hur det ska göras. På något sätt ska det hur som helst lösas för visst vore det roligare med något nytt?

Sno Stilen - Karin Bylund


pic Karin Bylund, poncho Glitter, byxor Gina Tricot samt skor från Scorett.

Det var länge sen sist så jag tycker det är dags för ännu en Sno Stilen och den här gången blev det Karin! Hon är alltid lika stilsäker. Här använder hon sig utav ett av höstens trendigaste plagg, Ponchon. Mer komplicerat än så här behöver det alltså inte vara för ibland är det enklaste också det snyggaste!

Mossgrönt och senapsgult!


Jag är med i en tävling hos Ellos där man ska ladda upp sin favorit höstoutfit och den med mest röster vinner en iPad! Själv valde jag den med min nya fina senapsgula kavaj. Vill ni rösta så får ni givetvis göra det HÄR!

Angelica BlickDenna snygging får stå för dagens inspiration, som så många gånger förr!

Det är inte första och absolut inte sista gången ni ser henne här - Tusan vilken grym tjej hon är den där Angelica. Jag önskar att jag hade hennes hår, klädstil, kreativitet och förmåga att köpa världens snyggaste second hand plagg!

Ett skepp kommer lastat med inspiration!


NASTY GAL är fortfarande min bästa inspirationskälla!

Jag gjorde ett litet sommarkollage med inspiration från Nasty Gal för någon månad sen, minns ni? Kika här annars! I och med att hösten är här kände jag för att göra ett höstigare inlägg och detta är resultatet. 2, 5 och 6 är mina egna favoriter fast dom andra är verkligen inte långt efter!

Vilken av dessa 6 outfits är er favorit?

RSS 2.0