OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Bättre sent än aldrig!


Här har ni några bilder på min älskade lägenhet! Det har hänt så otroligt mycket den senaste tiden och trots att jag är inne i en tentaperiod trivs jag verkligen! Jag har bland annat varit på en föreläsning med Kristian Luuk och för er som inte lyssnat på honom - GÖR DET. Han är otroligt duktig och underhållande!

Annars hade jag världens bästa påskhelg med räkor & annat gott i torsdags, sol & grill i fredags, påskmys med familjen samt fest med vännerna i lördags och avslutningsvis styrde jag förfest i min lägenhet med tjejerna från Karlskoga. Oturligt nog glömde jag min biljett till September men inte ens det kunde förstöra min kväll! Istället hamnade jag på efterfest med några jag aldrig träffat - Skevt men riktigt roligt! En fantastisk helg helt enkelt :)


Måndagens Sthlmstripp!


I måndags var det dags för hemmapremiär för Bajen och jag skulle självklart dit! Äntligen skulle jag få uppleva stämningen på Söderstadion igen, det är något som jag tycker att alla borde uppleva någon gång! Väl framme i Sthlm åkte vi direkt till Medis och njöt med flera tusen andra bajenfans. Solen stekte, jag unnade mig en räksallad och ölen smakade guld. Vädret gjorde mycket denna dag! Tåget till läktaren var enormt, helt galet.

Bättre förutsättningar för en fotbollsmatch fanns helt enkelt inte! Men det blev inte riktigt som tänkt.. det var dåliga passningar, inget kantspel och framförallt inga skott på mål. Sången på läktaren höll dock i sig! Det såg länge ut att bli en förlust - men i den 88:e minuten fick Maic Sema tillslut in bollen och oavgjort kändes helt okej i den stunden! Känslan när Sema får en chans igen och sätter den i 93:e minuten är fan obeskrivlig. U n d e r b a r t. Inför 12 801 åskådare blev Sema kvällens stora hjälte och vi kunde åka hem lyckliga som få!

WANTED!


Finaste klänningen jag sett på länge, från Nelly.

Bilderna på lägenheten och från måndagens Sthlmtripp får vänta lite till för jag var bara tvungen att visa den här klänningen! Perfektion. Jag har dock blivit en riktig slösa på sistonde.. inte bra! Förutom klänningen är jag sugen på skorna alla har från lindex och ett par gula pumps. Borde prioritera, men vad!?


Till the world ends

WOOOOOOOOOOA! Jag vill bara skrika ut all lycka jag känner just nu! Tiden har sprungit iväg den senaste tiden och nu sitter jag här - i min alldeles egna superfina lägenhet. Det känns fantastiskt bra! Idag ska vi göra ett ryck på Ikea igen och efter det ska jag ta några bilder som jag kan visa er :)


dansa fastän hjärtat bristerpics från
Madelene samt Lowe.

Det blir mycket inredningsbilder nuförtiden men jag kan inte hjälpa det, jag längtar nåt så enormt till flytten och det finns så mycket fint att inspireras av! Ett exempel är bilderna ovan - hur kreativt är det inte!?

They bring me to you


Bjuder på två bilder som jag har tagit på vackra Louise!

Så! Fredagens bravader gjorde mig totalt orklös under lördagen och den mesta tiden spenderades i Karlstad för att undvika missöden på bussresan hem. Det var länge sen jag mådde så dåligt, fast det var det värt för roligt hade jag! Ost & kex, film och godis räddade helt klart lördagskvällen :)

Idag har jag bokat biljett till Bajens hemmapremiär, fått reda på att jag klarade mikrotentan och firat med sushi! Trots den otroligt lyckade starten på dagen blev det en deppig eftermiddag, ibland tänker man alldeles för mycket. Som tur var kunde jag rycka upp mig med en pw och nu är allt som det ska igen!

Skatteåterbäring ♥


Här är jumpsuiten jag nämnde häromdagen, den kommer från H&M.

Jag fick precis reda på att lite oväntade pengar rullar in där runt midsommar tack vare skatteåterbäringen och det gjorde att mitt redan glada humör genast blev ännu bättre! Kläderna är fixade, sminket är lagt och ölen har legat på kylning hela dagen - Nu beger jag mig till Karlstad för tentafest!

Tack Karin & Blogg.se!


Denna fredag startade med att jag såg mig själv på blogg.se - Stort tack!

Den kunde helt enkelt inte ha börjat bättre och förhoppningsvis fortsätter resten av dagen i samma anda. Det står nämligen tentafest för alla ekonomer på schemat och det kan ju inte bli annat än bra!? Är taggad som få!

RSS 2.0