OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Baloo på Bali - Nollning Ht 11!


pics från lördagens teambuilding!

Eftersom vissa hade problem med att läsa texten på våra tröjor och uttalade det Balii döpte vi om oss själva till Baloo på Bali, hur festligt låter inte det!? Lördagen var awesome och även fast vi var fruktansvärt dåliga på lekarna var vi ändå taggade som få - Nollningen kunde inte ha kickats igång bättre!

I can't help myself from looking for you


Igår hade vi syjunta och idag plockade vi svamp, rätt komiskt ändå! Det var värdelöst att rensa svampen men jag konstaterade snabbt att det helt klart var värt det efter att ha ätit upp min toast med smörstekta trattkantareller. Mh mh mh! För att det inte ska bli allt för stor pensionärsvarning kickar vi igång nollningen med pre-teambuilding idag! SKÅL!

Snyggt i all sin enkelhet!


Gina Tricots reklam får mig verkligen att vilja köp allt, då har man lyckats!

Just nu befinner jag mig i ett lyckorus för att hela veckan har varit så otroligt bra! I onsdags hade jag en väldigt trevlig kväll med Jonna & Amanda och igår blev det en fantastiskt lyckad kväll med gänget som hängde i våras. Vi sydde på våra nollningsoveraller och drack öl! Det var länge sen jag skratta så mycket :)

FÖRSÄLJNING - Bloppis Bloppis Bloppis

Jag tänkte sälja lite saker som tyvärr inte kommer till användning och jag börjar hos er läsare innan jag lägger ut dem på tradera!

Om ni är intresserade av någon/några utav grejerna kan ni maila mig på [email protected] eller lämna en kommentar!


Mockajacka från H&M
Storlek: 34
Använd 1 gång. Säljes för 200 kr + frakt.
      SÅLD!


Indianinspirerad topp från Bikbok.
Storlek: S
Använd 1 gång. Säljes för 70 kr + frakt.
   SÅLD!


Låga svarta Converse köpta i New York
Storlek: UK 3,5   EUR 36  (Perfekt för mig som har st. 37)
Använda högst 5 gånger. Säljes för 300 kr + frakt.


Låga vita Converse köpta i Thailand
Storlek: UK 3,5   EUR 36  (Perfekt för mig som har st. 37)
Aldrig använda. Säljes för 150 kr + frakt.
    SÅLDA!

Set fire to the rain


Outfit från lördagens otroligt lyckade kräftskiva hos Lisa!

Tack för era kommentarer, de värmer! Det känns härligt att vara tillbaka i Karlstad och välkomnadet kunde inte ha blivit bättre: Käftskiva på Elins balkong med prat in på småtimmarna! Jag är dock precis lika klantig som innan jag åkte med tanke på att jag redan hunnit tappat en tallrik i marken, sträckt ljumsken, gått in i en dörr och cyklat in i ett vägräcke.. Klantig var ordet men jag trivs ändå!

Tack Karin och blogg.se!



Det är alltid lika roligt att mötas utav sitt eget inlägg på blogg.se! :)

Idag står det flytt på schemat. Jag är så pirrig, förväntansfull & glad att jag snart spricker men jag tror att det kommer bli grymt! Ikväll blir det kräftor och öl med efterlängade vänner, vad mer kan man önska sig? L y c k l i g.

Gulddetaljerna på kragen


pics från Zara, via Annawii, samt Madelene.

De på sista bilden kommer från Asos och skruvas bara på längst ner på kragkanten, smidigt va? En väldigt enkel och fin detalj. Guld + vinrött är dessutom en otroligt snygg färgkombination om ni frågar mig!

No light without darkness


tee & byxor Monki, armcuffs Gina Tricot, skor Din Sko.

I måndags klippte jag av mitt långa hyfsat ljusa hår och färgade det mörkt, det var ovant i början men nu börjar det kännas riktigt bra! I övrigt så har jag en otroligt trivsam mamma-dotter-helg som började med kräftor och annat gott igår och fortsätter med bio idag. Efter det möter jag upp vänner för ev. utgång - En perfekt sista helg innan jag far tillbaka till Karlstad på tisdag!

Fina höstnyheter hos Gina Tricot!


Poncho, senapsgult, skinn & vinrött - Det här får mig att längta till hösten!

Jag har dock precis gett mig själv köpstopp eftersom garderoben svämmar över av kläder samtidigt som jag vill spara pengarna till nästa Thailandsresa. Det sistnämnda gör det lite enklare! På tal om höst så har det spöregnat ute hela dagen.. inte direkt det perfekta semestervädret men istället passar jag på att vila upp mig ordentligt. Rätt skönt ändå!

Mitt senaste köp inredningsmässigt!


Ser fram emot att fylla den med snyggt designade modetidningar i fina färger!

Finansliv ser ju så där lagomt klatchigt ut.. men ärligt talat vill jag bli mer insatt i just detta och allt vad som har med ekonomi att göra! Jag måste dessutom jobba mer på min allmänbildning, mina närmaste håller säkert med mig ;)

En onsdag i Karlstad!


Bilden togs för drygt 1 månad sen men det känns som igår! Tiden har verkligen sprungit fram och nu är det inte alls långt kvar tills jag flyttar tillbaka till Karlstad. Det pirrar i hela kroppen när jag tänker på det! Nollning, efterlängtade människor och nya spännande kurser. iiih. Det kommer bli bra!

"Vild-Brallan"


Under onsdagens festligheter i Karlstad bar jag detta och kallades Vild-Brallan!

När jag kikade tillbaka i bloggen häromdagen hittade jag detta, man ska aldrig säga aldrig som sagt! Trots att röda skinnbyxor hade sin storhetstid förra året tycker jag att de funkar alldeles utmärkt i år med. Själv gillar jag kombon rött + beige precis lika mycket nu som då! De finns på Gina Tricot för er som är sugna :)

Förresten, jag hade riktigt trevligt igår och nu har jag semester. U n d e r b a r t!!

Count the headlights on the highway


pics Hanna, Nelly och Madelene. D ö l ä c k e r t!

Hjälp vad veckorna går fort! Jag har ju inte ens hunnit berätta vad jag pysslade med förra helgen förrens det kom en ny!? Hur som, den förra är knappt värd att nämnas men jag skulle kunna sammanfatta den med ordet ångest och att jag har världens bästa familj & vänner!

Veckan som gått blev desto bättre! Kvällsdopp, festligheter i karlstad, lyckorus, bra filmer och annat smått och gott har förgyllt mina dagar. Imorgon väntar kräftskiva med tjejerna och på söndag gör jag min sista arbetsdag för sommaren! Det ska bli SÅ härligt med två veckors semester, can't wait!


Sir Väs


Här är ett av mina senaste köp, tyvärr krånglade det med frakten men nu ca. 2 veckor senare är den äntligen i min ägo! Det skriker "Helena" om den. Jag föll för att den var längre bak än framtill och såklart mönstret. Jag älskar mönstrat!

Nytt i garderoben!


Jag måste tipsa er om dessa skinnbyxor - De finns i svart, grått, rött, grönt och brunt och kostar bara 199 kr! Ormskinn är dessutom en trend som kommer starkt i höst och var bland annat ett återkommande mönster i Pradas höstkollektion 2011. Utöver dessa plagg fick jag med mig en vinröd jumpsuit från BikBok, ett par svarta byxor, mascara och en lång vit väst! Lyckad shoppingtur må jag säga!

Galaxy Print


kläder med populärt tryck från den allt mer populära hemsidan Romwe!

RSS 2.0