OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Finsittningen VT-11

Jag tänkte att några ord här skulle vara passande så att ni ser att jag överlevde resan hem! Den gick för övrigt oerhört smärtfritt och det känns ändå skönt att vara tillbaka :) Det var full fart direkt när vi kom hem med färgning av mitt hår, för på tisdagen var det dags för den årliga finsittningen!


Det blev en otroligt lyckad kväll med förförfest med tjejerna och förfest med ett gäng härliga människor innan vi tillslut gick vidare mot finsittningen som innebär trerätters, priser och dans! Våra grymma svinnollor kammade hem en hel del priser och främst Årets Nollegrupp samt John som Årets Nolla! B Ä S T. Runt 1 bar det vidare mot efterfest och slutligen åkte jag till Elin där det blev lite tjejsnack innan jag slocknade med både kläder och smink på. Helt klart en bra kväll!


Den sista delen av var harliga resa!






Den forsta bilden ar fran on Koh Ngai, himla fin utsikt dar! :) De tva andra bilderna ar fran Phi Phi dar jag och Mackan blev kvar sjalva den sista kvallen da Johanna och Daniel reste vidare mot Railey! Vi tog en soft kvall med supergod mat och lite shopping :) Dagen efter, alltsa i fredags, akte vi vidare mot Phuket dar vi motte upp mamma och pappa. De hade dessutom traffat lite vanner som de larde kanna forra gangen de var i Thailand sa vi har haft ett par dagar har med dom ocksa! Det har blivit mycket skratt, tacos, massa soltimmar och vi har dessutom blivit nagra converse rikare! Otroligt bra dagar med andra ord :)

Idag var det som sagt var sista dag har sa vi har njutit av varje sekund! Om nagon timma gar taxin mot det forsta flyget och sent pa mandag ar vi hemma i Karlskoga igen. Jag tackar Thailand for denna gang men ar saker pa att jag snart ar tillbaka! Ser inte riktigt fram emot all sno dar hemma...

Kort uppdatering fran Phuket!

I och med att vi ar inne pa vara allra sista dagar har i Thailand sa jag har prioriterat bort datorn for ett tag! Imorgon lovar jag dock bilder och mer text om vara senaste och alldeles underbara dagar :) Imorgon ar ocksa dagen vi aker hem.. det kanns oerhort konstigt men samtidigt ar jag sa otroligt nojd over vara tre veckor har i detta fantastiska paradis. U n d e r b a r t.


Thailands basta restaurang!


Om ni ar pa Phi Phi och ser en skylt med texten La Mamita pa sa tycker jag absolut att ni ska ga dit! Det finns thaimat men det ar inte den som sticker ut - utan det gor kottratterna, pastan och framforallt pizzorna! Mh mh mh!

Fran Koh Ngai till Phi Phi


Vara dagar pa Koh Ngai var alldeles underbara! De inneholl bland annat en galen festkvall for oss ungdomar och manga promenader pa stranden. Miljon var sa himla fridfull! Tyvarr har jag inga fler bilder fran den on pa min lilla kamera sa jag far visa er sen nar jag har minneskortet fran den stora :) Igar tog vi baten till ett mer livat stalle.. namligen Phi Phi!


Nar vi anlant till Phi Phi njot vi av nagon timma pa stranden innan det var dags for mat! Sjalvklart valde vi favoritrestaurangen La Mamita som har bland den godaste maten jag atit. Galet mycket musslor for bara 40 kr, det ar ju helt sinnes! Men gott var det :) Darefer blev det ca 2.5 h shopping innan vi slog oss ned pa rummet for kortspel. Nagot annat orkade vi tyvarr inte eftersom det varkte som aldrig forr i benen! Lite senare nar vi skulle sova, i vart mogelrum(!), kande jag att nagot pa ryggen och jag slog ned det direkt! DET VAR EN KACKERLACKA! Som hade suttit i mitt har, jag skrek och hyperventilerade en stund innan jag lugnade mig. Haha fy fan vad ackligt! Hur som, den natten sov vi pa golvet inne hos Johanna och Daniel som bodde pa ett annat hotell :) Numera bor vi ocksa dar da de som tur var hade lediga rum igen! 


Idag reste mamma och pappa, som inte kande att denna o var nagot for dem, ivag till Phuket for en lite lugnare tillvaro! Vi andra passade pa att ga upp for View Pointen.. herremingud vad svetten rann! Det var anda latt vart for det var riktigt fint dar uppe. Nu ska vi ta en KALL dusch innan det blir mat, shopping och en och annan ol! Vi trivs :)

Sista dagen pa Koh Lipe


Ser ni mina gula shorts!? De ar latt det basta av alla mina kop har nere i Thailand, mer jag kan det inte bli! Hatten ar ocksa bland det basta kopet :) Hur som helst sa var det har var sista dag pa Koh Lipe och jag maste saga att det var den basta ocksa! Kvallen spenderades pa en bar dar vi drack Chang medan en Bob Marley konsert visades pa storbildstv. Kan det bli harligare!? Knappast :)

Imorgon gar baten vidare mot Koh Ngai och dar vagar jag inte lita pa att det finns datorer, sa nasta gang vi hors kan vara den 15: de da vi landar pa Phi Phi! Tills dess far ni ha det sa bra :) Jag onskar att jag kunde ta alla jag kande ifran snostormen dar hemma.. Saknar er!

Jag trivs!


Man kan minst sagt saga att jag trivs har nere! Vadergudarna borde fa en eloge eller nagot, det har namligen inte kommit en droppe regn pa hela var vistelse har och jag alskar att man kan ga i nagot sa tunt som en sarong om kvallarna :)

Bildregn fran Koh Lipe


Gardagen innebar en hel dags resande med start kl 9. En och en halv timma i en speedboat dar vi var inproppade som sma sillar och sedan 2 timmars vantande pa nasta bat.. Lite halvsegt men det funkade! Den sista baten gick i alla fall fort trots att det var ca 3 timmar :) Sen var vi framme pa Koh Lipe!

Koh Lipe ar bland den mysigaste on jag varit pa har i Thailand! Vattnet ar gront, sanden ar som potatismjol och det ar en enda gata med sma mysiga affarer pa. Det kanns personligt och harligt. Bara bra med andra ord! Idag har vi tillbringat hela dagen pa stranden och vi borjar antligen fa lite farg! :)

Four island trip



Igar akte vi som sagt pa en tripp till de fyra oarna Koh Kradan, Koh Ngai, Koh Mook och en annan jag inte kommer pa namnet pa just nu. Det blev en heldag i stekande sol med snorkling, god mat och mycket skratt! Vi besokte bland annat The Emerald Cave, som ar en fantastisk lagoon mitt i on Koh Mook! For att komma dit fick vi simma genom en minst sagt mork grotta, det var namligen kolsvart. Wow vilken upplevelse! Dagen far helt klart en 10: a av oss :)

Imorgon packar vi ihop vara saker och aker vidare mot Koh Lipe dar vi ska stanna i 4 natter innan vi tar 3 natter pa Koh Ngai! Jag ar osaker pa om det finns tillgang till internet dar, men hall utkik sa gor jag mitt basta :)

Lyckad dag!


Medan vi andra shoppade loss fick Mackan sallskap av varldens sotaste Thaiunge!

Som tur var piggnade Mackan till relativt fort igar och idag ar han helt frisk :) Puh, skont att det inte var nagot allvarligt! Idag har alla varit ivag pa en Four Island Trip som varit otroligt lyckad, men mer om den imorgon for jag ar helt slut! Klockan ar 19.30 har sa vi tanker mysa ner oss utanfor rummet med en varsin Singha och en kortlek. Jag alskar semester!

Bildbomb!


Sen vi kom hit till Koh Lanta har det varit stralande sol, med undantag for nagra moln, precis HELA tiden. Mh mh mh, vi klagar inte!


Har sitter vi och njuter av drinkar pa Freedom Bar precis brevid hotellet! Jag ser fram emot att bli en aning brunare sa att jag slipper se ut som ett lik :)


Harligt va!? Det blir en och annan ananasshake om dagarna, helt klart bland det basta som finns nar solen steker pa.


For nagon dag sen kopte jag dessa solhattar for en billig peng. U n d e r b a r a!


Jag och Mackan njuter vid poolen! Stackars Mackan brande upp sig pa axlarna och fick ta skydd av trojan och idag ligger han inne pa rummet med smartor, troligtvis urinvagsinfektion! Vi andra akte till ett apotek direkt och tabletten han fick verkar ha hjalpt till, sa han ar pa battringsvagen igen :)


Nagon som ar sugen pa lite insekter? Fy fasen.. larver, kackelackor, trollslander och annat ackligt. Vore spannande att smaka men jag tror jag star over ;)


Koh Lanta ar en supermysig o med restauranger & hotell langs stranden och manniskorna som jobbar har omkring har helt fantastiska. De gor allt de kan for att fa oss att trivas :) Det ar dessutom ett perfekt stalle for nedvarvning efter manga veckors tentaplugg! Igar fick jag forresten reda pa organisationstentan och JAG FICK VG - Obeskrivlig lycka!!


Den har matratten var en upplevelse i sig. J a k l a r vad stark! Bade Mackan och pappa som ater allt som ar starkt fick nastan tarar av hettan. En aning svagare och det ar min favoritratt!


Har ar vi pa vag till byn i en tuktuk for shopping och god mat :) Pa tal om mat, snart ska vi ivag och ata pa ett Hammarbystalle som ligger har pa on - perfekt for var familj som ar galna i Bajen! Som ni ser sa trivs vi for fulla muggar men jag hoppas att alla jag kanner har det bra i Sverige ocksa! :)

Thailand 2011


Det gar inte att saga annat an att vi trivs, det kanns sa himla overkligt att vara har! Shoppingen i Bangkok medforde forresten grymma plagg till min garderob! Ska visa er mitt favoritkop nagon dag :) Efter det tog vi en 11-timmars tagresa, som var i en klass for sig, ner till varmare stallen och var med om bade det ena och det andra efter den. Holl bland annat pa att hamna i diket nar var bilforare somnade.. Som tur var kom vi fram levande :)

Hur som helst sa ar vi pa Koh Lanta just nu och trivs som fiskarna i vattnet! En singha har, ett dopp i havet dar och soligt vader - finns inget som kan vara daligt med det! BAST AV ALLT just nu ar anda att jag klarade ekonomistyrningstentan!? Det trodde jag aldrig! Livet kan inte bli mycket battre for tillfallet :)

Sol, bad, shopping & god mat väntar!


Snart byts byxorna och kavajen ut mot bikini - JAG LÄNGTAR!

Det var egentligen tankt att det har inlaggat skulle ha blivit postat igar medan jag satt pa planet men det verkade tydligen inte funka? Fast da kan jag istallet beratta att vi ar FRAMME i Bangkok och resan gick superbra! Det kunde inte ha flytit pa battre sa vi ar nojda :) Johanna & Daniel anlander dock inte forrens ikvall, darfor passar vi andra pa att ta en shoppingtur innan vi moter upp dom och aker till Koh Lanta! Nasta gang, imorgon, bjuder jag pa bilder fran paradiset!

Nu ar klockan 03.00 pa natten hos er och 09.00 pa morgonen hos oss :)

RSS 2.0