OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Snart bär det av!


Snart startar resan för mig, mackan, min syster & hennes pojkvän och mina föräldrar! Klockan tre inatt sätter vi oss i bilen mot Sthlm och där hoppar vi på flyget som tar oss till underbara Thailand! Vi har 3 härliga veckor framför oss :) 

Ni får givetvis hänga med på resan via bloggen!

Nollningen våren 2011!


Den första dagen delades nollorna in i olika lag och sen körde vi igång! Här var tanken att de skulle placera oss i åldersordning utan att få prata med oss, gissa var jag kom? Tredje äldst! Vilket självklart inte stämmer.. men jag blev glad :)


Redan efter första dagen visade våra svinnollor var skåpet skulle stå! SÅ JÄKLA GRYMMA! Vår grupp var för övrigt riktigt grym och jag har haft en fantastisk vecka!


Så här kan det gå om man berättar att man ska lämna Karlstad och börja jobba istället! Ett ägg i håret är väl helt normalt då?


På torsdagen stod Ärtor & Punsch på schemat vilket betyder krigsmålning för oss faddrar. Vi blev sjukt snygga! Det blev helt klart den tuffaste dagen för nollorna men det klarade de givetvis galant!


Det är inte alltid underbart att vara kommitté - För under denna lek matade våra nollor alla från kommittén med en blandning av kattmat, wasabi och något mer grymt äckligt. M U M S!


Kan Oskar, kan Oskar, kan Oskar dricka vin? ;) Mycket hets blev det men det är väl så det ska vara antar jag! Vi sjöng naturligtvis också så att rösten försvann. Jag älskar att spåra ut! Det var en svinig vecka på många sätt men jag är glad som fått träffa så roliga människor. SVIIINBRAAA!


Psst... BARA 1 DAG KVAR TILL THAILAND!!! Jag längtar så jag nästan spricker :)

I remember every word you said


Bjuder på en gammal outfit som jag inte postat ännu.

Vi kunde inte fått en bättre start på nollningen för vilket jäkla drag det är! Det är galet, men ändå tänker jag gå iväg till lektionen som börjar 9. Rätt bra gjort måste jag säga.. Era fina kommentarer ska jag svara på när jag kommer hem :)

30 kr från glitter!


pic från Sanna Tranlöv.

Denna ear cuff är ökänd i modevärlden och det förstår man när man ser till priset och hur snygg den är! Jag gillar enkelheten skarpt!

Det här kommer bli en SVINbra vecka!


pics från lördagens teambuilding!

Äntligen är det dags att köra igång nollningen vt-11! Jag ser fram emot att träffa nya människor och längtar efter att få tagga igång alla nollor. Grymt, grymt!

Roligt att bli uppmärksammad!



Återigen ligger ett av mina inlägg på blogg.se förstasidan! Himla roligt :)

Härliga saker att se fram emot!


Jag älskar att min tatuering passar perfekt till skorna!

Sådär! Nu är jag fri från hårdplugget ett tag och det känns himla skönt! Bara det att jag kan ta en lugn stund framför tv'n är guld värt just nu :) Teambuilidingen igår var för övrigt G R Y M! Fan vilket gäng, den här veckan kommer bli galet bra. Är dock en aning trött idag så ska vila en stund innan jag börjar packa inför en vecka i Karlstad och Thailandsresan (bara 1 vecka kvar!!!).

Min dröminredning!


pics My Lovely Things  - Det kallas perfektion!

En salig blandning av mörkt trä, metall, gamla saker och vitt. Helt i min stil! Nejni, nu sticker jag och gör min sista tenta för den här terminen och därefter är det tentafest och teambuildingen inför nollningen! Så jäkla roligt!


Ett av mina köp!


Det här kan ha varit det roligaste köpet för att jag 1. Sa att jag inte skulle köpa med ett par skor hem, och 2. Ifall det skulle bli ett par skor skulle det inte vara ett par pumps eftersom jag bara för någon dag sen sa att jag inte ens kunde gå i såna. Haha, självklart var det ett par pumps jag kom hem med och jag älskar dem! Klackhöjden är alldeles lagom och passformen är perfekt. L Y C K A!

Inom några dagar tänkte jag visa er hur jag tänkte matcha dem i vår/sommar - De kommer nämligen passa utmärkt till de andra plaggen jag köpte igår!

Inredning, accessoarer och kläder!

Shoppingturen resulterade i oerhört fina saker och jag är så jäkla nöjd! Jag måste dock springa iväg och jobba en stund så ni får se bilder senare :)


Inköpslista!


Här är lite av sakerna som står på min vill-ha-lista som jag nämnt hela veckan!

'Cause baby you're a firework


Nya favoritsmycket är helt klart korset från ND's Look UF!

Iförd detta åker jag och jobbar en sväng för att sedan plugga och tillsist blir det den efterlängtade turen till Örebro! En hel eftermiddag tillsammans med min fina syster för lite shopping passar mig alldeles utmärkt :) I inläggen nedan ser ni saker jag är ute efter och jag hoppas det finns något liknande i butikerna!

Vidd + jordnära färger = Perfekt kombo!


Asos visar flera sätt att matcha den vida byxor, ovan är två av alternativen!

Okej, det här är det tredje inlägget på kort tid angående de vida byxorna men jag måste säga att jag är otroligt förtjust i dem! Den här matchningen är helt klart min favorit då den är enkelt men ändå speciellt och utmärkande. Fint!


Guldkorn hos Vila!


Mönstrat och kamelfärgat hos Vila - helt i min smak!

Jag vet inte om jag någonsin kommer släppa mönstrade plagg? Det är ju så jag som det kan bli! Högst upp på min vill-ha-lista kommer definitivt den här klänningen och shortsen från Bikbok. Så jäkla s n y g g a!

I can change your mind turn it all around


jacka Second hand, byxor H&M, örhänge ND's Look UF, skor Din Sko.

Från att knappt inte ha tränat alls på 1 helt år till att träna fyra gånger på en vecka, inte illa va!? Jag är sjukt nöjd över mina prestationer och mer träning blir det. Äntligen ska jag tillbaka till min gamla form! Annars så pluggar jag för fulla muggar och hostar halsen av mig.. ja att träna när man är halvsjuk är nog inte så smart ändå! Fast nu när jag kommit igång riktigt bra kan jag inte sluta :)


Pumps, pumps och åter pumps!


pic via Jak & Jil.

Så fort snön har smält bort och plusgraderna har stigit är det dags för de skyhöga pumpsen att träda fram! Vi kan alltså vänta oss en vår/sommar med mängder av dessa skor, i alla sorters färger och former. Jag önskar innerligt att jag kunde stå stabilt i såna här skor men jag tror att det är tveksamt.. tyvärr! Jag föll nämligen pladask för de gula! Är pumps något för er?


Snygga shorts, snygg styling!


pic Angelica. Finns de här shortsen i butik i veckan så blir det definitivt ett köp!

Kärlek till Weekday!


Vill i princip ha allt som finns på Weekday's hemsida!

För övrigt är jag sugen på allt vad shopping innebär just nu.. Vill ha allt! Jag hoppas att jag hittar mycket fint i Thailand, men orkar man vänta i två veckor tro? Det kan hända att det blir en tur till Örebro i veckan ;)

En fråga till er!


Ser ni menyn som den är på den här bilden? Jag har nämligen problem med att det är olika på olika datorer! Så det vore himla snällt om ni säger hur det ser ut för er och vad ni tycker om hela idén :)

Vill ni att man ska kunna gå in på kategorierna på det här viset?

Bowling och öl!





Igår var vi ett stort glatt gäng som satte oss på bussen till Kristinehamn för lite bowling och öl! Bättre avslut på dagen kunde jag nog inte fått, för oj vad vi skrattade! Bowlingen gick bra, bussresan hem var i en klass för sig och sällskapet alldeles perfekt. Humöret var på topp hos alla!

Sno Stilen - Colorelle


pic Ulrika, väst La Garconne, skor J. Campbell, smycken Weekday, byxor Topshop.

Vida byxor, de berömda Lita skorna och snygga armband från Weekday - Det kan bara bli bra! Med hjälp av en lång väst över får Ulrika dessutom en superfin siluett. Vitt och svart tillsammans funkar alltid och det är inte helt fel att samla på sig vita plagg redan nu, om man gillar det, för det kommer stort till våren!

Ny header!

Från den här:


Till den här:

Jag är otroligt nöjd! Stilrent, enkelt och snyggt. Vad tycker ni?

Vidd och starka färger!


Carolina, Fashion Squad, sätter lekande lätt ihop trendiga outfits.

Jag tänkte slå två flugor i en smäll och skriva om både vidd och starka färger, som båda två är starkt kommande trender! Om ni är sugna på att haka på trenden redan nu kan ni, precis som Ulrika har gjort, satsa på vida byxor i mörkare färger då de riktigt starka färgerna inte nått alla butiker ännu! Själv känner jag mig lite osäker angående om jag passar i kläder med vidd eller inte men extra färgstarka kläder skulle jag absolut kunna tänka mig att bära :)

Är detta några trender ni kommer att haka på?


Innehållet i goodiebagen!


Detta finns i goodiebagen:

* Rengöringsmjölk med 50% Aloe Vera värd 160 kr
* Läppcerat med 40% Aloe Vera värd 70 kr
* 4 Miniparfymer med Desperate housewifes
* Prover - Foundation från L'oreal, Christina Aguileras parfym
* Berlocker till ett värde av 130 kr
* Ring från H&M, värde 50 kr
* Hemlig present
Totalt värde på 600 kr!

Smyckena var oerhört svåra att fånga på bild men ringarna har texterna: Du gör mig lycklig, Lev din dröm och Lev för att älska, älska för att leva. De är superfina och ska inom kort förvandlas till armband! Kommer bli hur bra som helst! Det var alltså hos Veronica jag vann denna, hemskt mycket tack :)

up and away


Rött och beige är en svårslagen kombo!

Dags att ge sig in på slutspurten inför den här tentan - för imorgon smäller det! Fast mest av allt kliar det i fingrarna för att jag vill blogga hela, hela tiden. Äntligen är det som det brukade vara! Jag har vill visa er det fina innehållet i en goodiebag jag vann, det finns två nyfunna favoritbloggar jag vill skriva om och mycket mer! Som ni förstår så återkommer jag senare idag :)

På tal om skor..


Här är matsumoto skorna från Nelly som jag beställde för ett tag sedan!

Kika in imorgon så får ni se hur jag valde att matcha dessa underbara skor! De är dock lite för ostabila att använda i detta väder, tyvärr(!), så ett par stabilare skor får åka på under min tur på stan. Där ska jag för övrigt lämna in klänningen och mina klockor som ska förminskas, längtar efter att kunna använda dem!

Skor som livar upp!


En enkel outfit med otroligt fina accessoarer!

Jacka & hatt: Monki
Skinnbyxor: H&M
Kors halsband/örhänge: ND's Look UF
Skor: Topshop
T-shirt: Elin Kling!

Det är bara två dagar kvar till tentan och jag har inte känt någon ångest än, undrar om det bådar gott eller ont? Jag hoppas på det första! Det blir råplugg idag för att försäkra mig om att det blir så :) Annars tänkte jag bara säga att innebandyn igår var superrolig! Wow, varför slutade jag egentligen? Träningsvärken jag har inte ska vi inte prata om men det var det lätt värt!

Collection of Style


Det som många under en lång tid har väntat på kommer att hända! COS kommer alltså öppna en butik i Sverige, närmare bestämt på Biblioteksgatan i Stockholm. Uppdaterade klassiker, garderobens nyckelplagg och tidlös design med ett uttryck som räcker längre än till nästa säsong är COS ledord! 

Sommaren 2011 är det dags för Sverigelanseringen av Collection of Style.

Inspiration


pics från fashiondistraction, Angelica Blick och okänd.

Ikväll mina vänner dammar jag av innebandyklubban för ett träningspass, det var inte direkt igår om man säger så! Det ska minst sagt bli spännande att se hur det går efter hela 1 års uppehåll.. men jag ser fram emot det i alla fall :)

Light Outside



Jag har helt glömt bort att visa min nya superfina långklänning!

Den är en aning för lång just nu men när den har blivit uppsydd kommer den att vara perfekt! En hatt, lite smycken och ett par sandaler så är outfiten inför Thailand fulländad! Jag älskar den.


Elin Kling för H&M


Jag får krupp på att datorerna på universitetet går så jäkla segt men jag måste ändå ta mig tid att berätta det här för er som missat! Elin Kling ska nämligen designa en kollektion för H&M - Hur fränt är inte det!? Det ska bli spännande att se resultatet som kommer innebära 9 plagg och 2 accessoarer med moderna och bohemsika influenser!


God mat och mycket skratt!


Efter 2,5 år var det dags för våra familjer, Marcus & min, att träffa varandra över en middag, bättre sent än aldrig så att säga :) Det var en oerhört trivsam och lyckad tillställning med 3-rätters och en hel del skratt!

Det var andra gången den här veckan det bjöds på 3-rätters och i förrgår fick vi dessutom hemmagjord sushi - Helt okej vecka om man säger så!

Tävling med fint pris!


Tänkte bara avbryta mitt pluggande för att berätta om denna tävling! Elin har i ett samarbete med Rebecca, som tillverkar egna smycken och säljer dom på detailsbyrebfre, en tävling där de lottar ut det här snygga örhänget! Med ett så fint pris är jag självklart med och tävlar :) Delta här!

Simple


Det enkla halsbandet som Maria på bilden bär finns att köpa här!

Den röda dagen igår kom verkligen lägligt! I och med den var biblioteket stängt och jag kunde vara hemma utan dåligt samvete. Så i onsdags var jag hemma hos Marcus familj som bjöd på 3-rätters och gott att dricka :) Helmysigt på en vardag! Igår ville jag ändå ta tag i pluggandet så jag försökte, men har gått och blivit sjuk så det gick inte riktigt som jag hade tänkt mig. Istället blev det ett varmt och skönt bad samt bio på kvällen med mamma och Johanna. Det har helt enkelt varit två toppendagar!

Inspiration!



H&M levererar kläder och bilder helt i min smak.

9 timmar stenhårt plugg igår och minst lika mycket ska det bli idag! Som ni förstår är det tentaplugg som gäller, den 14:e och 22:a smäller det. Så nu beger jag mig till Karlstad igen tillsammans med mina vapendragare Jonna och Amanda, utan dem hade det absolut inte varit lika lockande!

Ett sista bildregn från nyårsfirandet!


Det blev en perfekt sista kväll på 2010. Nu är det nytt år med nya möjligheter!

Kvällen började stillsamt med fantastisk mat och senare spårade den ut med mina tjejer, precis som det brukar göra. Helt galet bra! Vissa saknas på bilderna men tusen tack till alla er som var med och gjorde min kväll fantastisk! Jag önskar att jag hade fått med Mackan & co på bild som kom senare, ni skulle sett deras dansande - jag dog av skratt!

Min tatuering!


Det var en läsare som efterfrågade en bild på min tatuering i detta inlägg och givetvis ska du få det! Hammarby IF var sedan länge ett självklart val för mig så jag passade på att få det inristat med bamboo under min Thailandsresa. I början var jag så nervös att jag gapskrattade, fast efter ett tag gick det dock över i smärta och tillslut kändes det knappt alls! Hur som, jag är supernöjd!

Mitt 2010 i bilder


JANUARI.
År 2010 började med att jag och Mackan åkte till Sthlm där vi njöt utav god mat och varandras sällskap! I övrigt var det en månad fylld av shopping, fest och oerhört mycket jobb. Filmkvällar och fotojobb hann jag också med! Jag, Johanna och Madde fixade dessutom visum inför vår Thailandsresa :)



FEBRUARI.
Jag räknade ner till Thailand och bävade samtidigt inför den sista arbetsdagen på Bofors. Jag trivdes som fisken i vattnet där med Mackan, Elin & Björn! Fantastiska människor! Efter många timmars resande landade vi tillslut i Thailand och kunde njuta av en kall cider på stranden! Vi solade, åt gott, festade med vänner härifrån och shoppade. Guld värt!


MARS. Hela mars spenderas i Thailand och jag njöt av varenda sekund. Visserligen saknade jag familj och vänner så det gjorde ont i hjärtat ibland men jag visste att jag skulle få se dem när jag kom hem! Vi blev lurade, festade med nyfunna vänner och reste runt. Det finns inget ställe som Thailand, magiskt! Något alldeles speciellt med den här månaden var att jag tatuerade mig! Nu kommer Hammarby IF för alltid vara inristad på min fot :)


APRIL. Efter 6 veckors resande hade jag samlat på mig många minnen för livet! Jag funderade på skolor och mitt liv i övrigt. Håret klipptes kort igen och vi åkte till Sthlm för Bajens hemmapremiär! Den årliga ålandsresan med laget blev lika lyckad som vanligt och vårkläderna gick att använda igen! Det var helt enkelt en underbar månad med bland annat dop och mycket tid med vänner :) Ett av mina inlägg hamnade dessutom på blogg.se!


MAJ. Helt klart min bästa bloggmånad! Två utav mina inlägg hamnade på blogg.se, jag blev intervjuad av kuriren och blev utvald till veckans blogg på Modette (nyheter24). Wow! Mest av allt ville jag flytta hemifrån och var därför galen i allt som hade med inredning att göra! En annan mysig sak var min och Mackans dag på Loka Brunn :)


JUNI.
Även Juni fortsatte i bloggens tecken då ett inlägg hamnade på blogg.se, men det absolut bästa var att Elin Kling valde en utav mina outfits till sin favorit på Minoutfit.se där jag dessutom blev månadens outfit! Det var en himla skön känsla att få credd för bloggandet och jag var riktigt nöjd med det jag gjorde. Juni var även månaden då Simon tog studenten och jag åkte till Peace & Love!


JULI.
Hjälp vilken vecka vi upplevde på P&L! HÖÖÖÖÖRDE JAG SKÅÅL!? Haha! Fantastiska människor och minnen för livet. The kooks var verkligen höjdpunkten! Jag och Marcus firade två underbara år med hemmagjord thaimat och bio, precis som vi vill ha det! Månaden fortsatte med grillkvällar och onsdagsklubben. Jag var lycklig ut i fingerspetsarna!


AUGUSTI.
Det låter kanske lite väl bra men även den här månaden var fantastisk! Trots regn tog vi oss igenom PIP som bjöd på några riktigt bra artister och galna fester. En resa till Thailand bokades(!), kräftskivor anordnades och en mässa besöktes. Det mest pirrigaste var definitivt skolstarten!


SEPTEMBER.
Ännu ett av mina inlägg hamnade på blogg.se! Det bästa av allt var dock - NOLLNINGEN! Aldrig i hela mitt liv har jag upplevt något liknande. Två veckor av konstant festande och helt galet roliga människor! Bland det bästa i mitt liv utan tvekan. Jag blev årets nolla och levde livet i Karlstad! Inriktningen mot ekonomi kunde inte vara mer rätt för min del, jag älskar't. Slutet av månaden innebar dock mindre bloggande men istället njöt jag av finsittning och andra festligheter!

OKTOBER.
Det här blev en väldigt turbulent månad där jag tappade bort mig själv litegrann. Visst levde jag livet i Karlstad och hade den absolut roligaste perioden på länge, men samtidigt slutade jag i princip att blogga och kom inte överrens på kameran. Tentaplugg stod högst upp på listan! Fast jag hann med att fylla 20 år och hade en fantastisk fest med mina otroligt fina vänner! Min 20-års dag kunde inte ha blivit bättre! Tårar fälldes när Bajen spelade i svenska cupen finalen och vi spårade ut totalt på tackfesten för våra faddrar - Lyckat!


NOVEMBER. Helt klart den bästa festmånaden på hela året! Det styrdes hejdundrande fester och Karlstad levererade på bästa sätt. Jag & syster med pojkvänner hade dessutom en mysig kväll med 3-rätters och Harry Potter :) Och gissa vad - jag hamnade ännu en gång på blogg.se! Alltid lika roligt :) Mina känslor spelade mig ett spratt och allt var inte som det skulle den här månaden. Grymma skolresultat blandades med ett lite sämre fast jag trivdes ändå som fisken i vattnet! November stavades i övrigt studenttorsdag!


DECEMBER.
Julstämningen infann sig i takt med att glöggen, julshower och julbord kom fram. Vi bakade julgodis och jag pluggade inför en omtenta som jag fick VG på! L Y C K A! Vi hade en supermysig julafton och juldagen bjöd på en otrolig skev och galen utgång :) Jag, Jonna och Amanda tillbringade mycket tid i skolans bibliotek och skrattade så att vi kiknande många gånger. Det nya året firades in med 5-rätters, champagne och de bästa människorna som finns!

Nyårsklädseln!


örhänge Gina Tricot, klänning Thailand och skor Forever21.

Jag firade in det nya året i silver & svart - en kombination som alltid funkar! Mer om kvällen, som var helt underbar, kommer senare för härnäst väntar jobb!

5-rätters á la Kocken Larsa med vänner

1. Hummersoppa med vitlöks och timjansbakade krutonger.


2. Gratinerad hummer med chilimarinerad salsa.


3. Oxfilé, Rotsellerikaka med parmaskinka, rödvinssås & sauterade rotfrukter.


4. Champagnegraniteé.


5. Crème brûlée med färska hallon

Kocken Larsa och Jossan som styrde ihop allt! Geni!

WOW. Jag kan inte ens beskriva med ord hur gott det här var! Favoriten var nog hummersoppan i alla fall, gudomligt god. Bättre mat kunde jag inte önskat mig!

RSS 2.0