OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

A Drop In The Ocean


pics tagna för ca 2 veckor sedan då det bjöds på fest hos fina Simon!

Den senaste tiden har jag bland annat haft två galet roliga kvällar på Båten i Karlstad med vänner från kga, en trälig förkyldning, jobb varje dag, en stor saknad efter vännerna i Karlstad och härliga kvällar i stugan. Ups and downs.

Fruktansvärt!

Ibland finner man bara inga ord, hur kan det finnas så mycket ondska i en människa!? Jag vet inte vad jag hade gjort om min syster eller Elin hade blivit skadade. Alla tankar går till de drabbade i Norge!


Inspiration!


pics från Angelica, Linda och Victoria. Det går alltid att hitta inspiration hos dessa 3!

Som ni såg i mitt senaste inlägg njöt jag utav god mat & vin med föräldrarna i fredags och efter det mötte jag upp några av tjejerna för film. Mysigaste dagen! Lördagen bjöd på utgång och det var ingen dålig sådan! Jag hade roligt från början till slut så det kunde inte ha blivit bättre :) Kvällen fick mig att inse att nästa tatuering borde vara en svala, haha så himla internt men roligt var det! Måste dessutom ge ett STORT tack till Mackan som fick med mig ut på en springtur igår: så otroligt välbehövligt. Nu måste jag dock lindra min hals med te och tvtittande!

Frutti Di Mare


Igår slängde jag och pappa ihop en pastarätt med havets läckerheter!

1. Sätt på pastavatten. Fräs samtidigt finhackad chili och vitlök i en stekpanna.

2. Häll i en burk skalade körsbärstomater (med spadet) samt 2 dl vitt vin.

3. När det är ca 5 min kvar på pastan ska valfria skaldjur ner i stekpannna.

4. Rör i redning för att göra såsen tjockare och vips det är klart!

5. Fixa iordning pastan, häll upp ett glas vitt vin och njut av det goda!

Festivaloutfit


kläder BikBok samt väska Lindex. Perfekt för festival om ni frågar mig!

De senaste dagarna har jag tränat, jobbat och roat mig. Det sistnämda i form utav Harry Potter med Nikolina igår och idag har jag catchat upp med vänner i Karlstad på uteservering! Så otroligt trivsamt!

PIP 2011!


Här är en liten bildbomb från årets Putte i Parken!

Det blev inte många artister för min del men de jag såg levererade till tusen - Ett stort tack till Far East Movement, Veronica Maggio & Nationalteatern för det! Annars då? DET ROCKADE! Regnet höll sig delvis borta, staden var fylld av festivalsugna människor, vi dansade ensamma på en nattklubb (och beställde mängder av shots), vi hade härliga förfester och åt apgoda langos. Tack alla inblandade för dessa dagar, ni är bäst! 

Chuck Taylor


Det var dessa underbara skor jag vann på tradera häromveckan!

Festivalen är för övrigt grymt nice! Första natten blir nästan oslagbar men Far East Movement lyckades ganska bra igår ändå. SÅ JÄVLA BRA! Är sjukt pepp på den här kvällen också då bästa Veronica Maggio spelar, det kan helt enkelt inte bli bättre just nu! Lyyyycka.

Vackra klänningar


pics från Petra Tungården och My Blomquist.

Jag är inte bara avundsjuk på Petras vackra klänning från Carin Wester utan också det fantastiska träbordet, kistan och inredningen i helhet. För att inte tala om hennes hår?! Vackert :) Klänningen som My bär skulle vara perfekt under de kommande dagarna då ännu en festival väntar! Denna gång är det min hemstad som bjuder på festivalen PIP och jag älskar att det redan har börjat krylla av folk! 

Så mycket kärlek!


WOW! Jag har haft några galet fantastiska dagar i Borlänge med väldigt många fina människor omkring mig! Hela torsdagen med Veronica Maggio och grymt festande i spetsen får ett STORT plus i kanten! Eller vad tusan, alla dagar borde få ett plus i kanten. Ziggy Marley, langos, mingel, Miss Li, dans på borden och en himla massa öl - det kan inte bli bättre!

RSS 2.0