OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Äntligen!

Då var terminens sista tenta skriven, det får bära eller brista! Resten av dagen ska jag sola, shoppa och fira med öl. Det gäller att unna sig :)

I just can't get enough


kavaj H&M, linne och byxor Thailand, skor Bianco.

'Tiden går fort när man har roligt' är verkligen ett uttryck som stämmer - den här helgen försvann på 1 sekund! I fredags var det "Grillchill" på baren vi ekonomer har och det blev verkligen en klockren kväll med massa skratt! I lördags fick jag besök av Johan och tillsammans med 9 andra personer käkade vi buffé på en mongolisk restaurang. Ja ni hör ju, alldeles perfekt!

Helgen har dessutom inneburit en hel del pluggande, tenta imorgon(!), men det har faktiskt gått oväntat bra. Jag hoppas innerligt att jag lyckas! Än så länge är jag inte nervös men jag antar att det kommer imorgon..

Tack Karin & Blogg.se!



Möttes utav dessa fina ord på blogg.se idag! Ni läsare verkar dessutom ha gillat det så det är ju extra roligt :) Själv fick jag shoppingabstinens efter att ha kikat runt på alla kläder igår så efter tentan, på tisdag, ska jag nog unna mig någonting riktigt fint. Ett par gula converse står överst på listan!

Festival 2011

Som tidigare nämnts fick jag ledigt till Peace & Love och i förrgår tog jag tag i saken och bokade biljett!! I år skippar jag campingen och bor hos finaste Elin som kommer därifrån - SOM JAG LÄNGTAR. Det kommer bli förjäkla bra! 

Så här skulle jag vilja se ut:

 
topp & solglasögon Gina Tricot, shorts Modekungen, halsband & gummistövlar Topshop och nagellack med färgen Hot Coral från Isadora.


Svårare behöver det inte vara; Klänning från Modekungen och gula converse.



Allt från Gina Tricot förutom skorna som kommer från Topshop.

Hot Coral


Just nu lever jag det hårda livet som student där mitt liv stavas tentaplugg! Ibland skjuter man upp saker alldeles för länge och då får slita ännu mer i slutet, det är precis det jag har lyckats med denna gång. Efter 7 timmar på universitetet, lite matlagning och städning kände jag dock för att unna mig lite kvalitetstid. Ett låångt varmt bad och fix av naglarna gjorde susen! Härnäst ska jag slänga mig i sängen och bara dega framför tvn. Bra avslut på en effektiv dag!

Färgsprakande!


Här är skjortan jag nämnde att jag köpte för 20 kr. Min nya favorit!


Angående väskan nedan så hade ni som skrev GUL rätt! Jag hoppas verkligen inte att jag tröttnar på färgade plagg inom den närmsta tiden, för då får jag i princip köpa en helt ny garderob. Haha! Hur som, nu en återblick på den senaste veckan! Under torsdagen hjälpte jag mamma på hennes näringslivsdag - hon är verkligen grymt duktig! Där gjorde föreläsare som Erik Penser och Teo Härén dagen fulländad och på kvällen blev det 3-rätters!

Fredagen var lätt den roligaste dagen på veckan (med ett litet undantag) då vi var ett gäng som deltog i fotbollscupen Copa de KAU. Så mycket skratt, lycka och roligt spel trodde jag aldrig att det skulle bli! Under eftermiddagen njöt vi i solen och kvällen spenderas på en uppstyrd fotbollspub. Riktigt lyckad dag! Lördagen fortsatte i samma glada tecken med ett gäng härliga människor, en öl i handen och massa sol. Överlag otroligt trivsamt :)


Vilken färg tror ni?


En av dessa landade hos mig i veckan, vilken färg tror ni? pics Chapnlle.

Så, vad har hänt den senaste veckan? Vi var ett gäng på 20 pers som drack öl på uteservering, vi har capsat, jag har sett söderstadion koka när bajen vann, varit ute och dansat, skrattat, klarat en tenta(!!), haft en mysig helg i Karlskoga, gråtit på en vacker men sorglig begravning och fått ledigt till Peace & Love!

FRÄMST AV ALLT; I måndags var vi ett stort gäng som körde Marathon Monday, dvs att man fester hela dagen lång. Jag blev lite sen på grund av jobb men WOW vilken rolig dag det var! Legendariskt är ordet.

Rosa & Orange!


Frida Fahrman
i finaste färgkombon just nu; Rosa & orange!

Förr var rosa ingenting för mig men på senaste tiden har fler och fler plagg i den färgen letat sig in i min garderob och nu älskar jag det. Framför allt tillsammans med andra starka färger! För någon vecka sen köpte jag förresten en skjorta i just denna färg för 20 kr på loppis - KAP! Ska visa er någon dag :)


Girls night out


Wow. Vilken fantastisk helg!

Det blev tjejfest både i fredags & lördags och det var minst sagt lyckat! Kvällarna började med tjejsnack, lekar, drinkar och massa skratt och avslutades med häng/dans på Koriander. Precis som en riktig tjejkväll ska vara! I fredags planerade jag dessutom sommaren med underbara Elin & Therese. Köpenhamn, tyskland och Peace & love - Det kommer bli grymt!


Finns det en så finns det flera

Nya favoritbloggen - Fanny Lyckman

 En annan riktigt grym tjej är Veronica Maggio! Hos mig är det i princip bara hennes musik som spelas och jag längtar nåt så enormt tills jag får se henne live. Det kan inte bli annat än fantastiskt!

K Ä R L E K


Lyckan när man hittar de perfekta skorna är tusan obeskrivlig!

Igår kväll när jag kom tillbaka till min kära lägenhet var jag helt återställd, vad skulle jag göra utan min underbara mamma? Hon kan alltid prata mig tillrätta! Jag slutade analysera allt i minsta detalj (det är inte alltid hälsosamt att tänka för mycket!) och njöt istället framför tvn med tända ljus och godsaker.

Den här dagen har dessutom gjort att mitt humör skjutit i höjden ännu mer - Jag har nämligen spenderat cirka fyra timmar på stan med Elin & Therese! Där föll jag pladask för skorna ovan! P e r f e k t i o n. Vi lyckades spendera en del pengar alla tre men nöjda blev vi minsann!

När allt inte är som det ska.

När man känner sig tom trots att man är omringad av fina människor. När man känner sig halv fast man borde känna sig hel. När man känner sig vilsen gällande allt och motivationen ligger på noll. Idag har jag haft en sån dag.

Jag vet inte riktigt var alla dessa känslor kom ifrån men efter att ha tillbringat eftermiddagen hemhemma i Karlskoga är jag iaf på lite bättre humör!


Valborg 2011


Så här såg min fantastiska valborg ut i bilder!

Färgbomb!


Är totalt insnöad på allt som är färgglatt! V a c k e r t.

Valborg har för övrigt aldrig varit så bra som det var igår! Jag solade, grillade, njöt med fantastiska människor och hade galet roligt från morgonen till kvällen, vad mer kan man önska sig!? Jag är så lyyycklig.

RSS 2.0