OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

O vips så blir jag chefredaktör år 2012!


Precis som rubriken antyder blir jag chefredaktör för Goodwill, en tidning som vår ekonomförening driver, vid årskiftet! Som ni ser på bilden har jag redan en hel del jag vill genomföra och mitt mål är att få fler att läsa tidningen samt att göra den mer akttraktiv för studenterna! Vi får se om jag lyckas men jag är ändå riktigt, riktigt förväntansfull och taggad inför det kommande året :)

I wish - Julklappsönskelista


pics från google och Nelly.

1. En tid för ögonbrynsnoppring skulle sitta fint!
2. Lycka: en liten bok fylld av glädje av Nils Karlander
3. En elvisp så att jag slipper låna mina föräldrars :)
4. Dessa skor från Nowhere är utan tvekan de snyggaste jag sett på länge!
5. Jag köpte våffelsmet när jag flyttade in 14:e april men har inget våffeljärn..

Trivsamt värre!


Jag blev riktigt glad när jag kom hem efter ett hårt gympass och fann ett nytt nr av STYLEBY på golvet! Så nu tänker jag ta mig tid att ta in all inspiration och koppla av en stund för att senare möta upp tjejerna för tidigt adventsmys med glögg, pepparkaker & ädelost. Mh mh mh!

Lyckligare än lyckligast!

All tid jag la ner när jag pluggade till Höken lönade sig verkligen! Ett galet skönt och välförtjänt VG blev det som belöning. LYCKA är bara förnamnet!

I see your true colours shining through


jacka Cubus, tröja Bik Bok, skjorta & jeans Gina Tricot, väska Second hand.

Tröjan och de galet sköna jeansen är två av resultaten från gårdagens tur på stan medan väskan köptes för 30 kr under helgens loppisrunda. F y n d!

Du är stor som en ande

Med skor från Din Sko är jag redo för vintern som närmar sig med stormsteg!



Min helg med familjen blev precis lika bra som jag hade hoppats på med mycket prat, loppisturer, kortspel och mys framför tvn! En bra helg fortsatte med en lika bra måndag som i vanlig ordning bjöd på en lyckokick i form av innebandy. Vissa stunder kunde jag knappt spela för att jag skratta så mycket, då trivs man!

Förresten! Numera är jag både blod- och plasmagivare vilket är en tjänst som inte kräver mycket utav dig men samtidigt gör stor nytta så jag tycker att ni ska kontakta er närmaste blodcentral och skriva upp er ni också!

Sno Stilen - Victoria Törnegren


pic Victoria. Skor från H&M och Bianco.

Om ni precis som Victoria gillar pumps med spetsig tå har ni en perfekt, mer vintrig, variant här! På bilden bär hon de från Bianco men ett budgetalternativ finns hos H&M. Riktigt läckert!

Fredagsmys!



Det här är mina, Elins och Kristins mästerverk som vi delvis ägnat kvällen åt! Supergoda bullar, te och idol - kan det bli bättre fredagsmys!? Knappast :)

Imorgon åker jag till Karlskoga och där är HELA familjen samlad för första gången på jag vet inte hur länge. Jag längtar som en tok!

Inspiration från Zara


Just nu vill jag gå klädd så här varje dag i veckan. Perfektion!

Någon som vet vart man kan hitta liknande byxor!?

Yellow diamonds in the light


pics från Caroline och Bik Bok.

Jag gillar det stilrena med det här tröjan och tycker att den matchas snyggast med ett par svarta jeans och enkla silversmycken. Enkelt men snyggt!

Gudomligt gott!


Wow vilken succé vår middag blev igår! Utan att överdriva så var det här det godaste jag ätit på mycket, mycket länge! Jag tror det var vårt grymma samarbete i köket som var nyckelingrediensen. Mätta och belåtna fortsatte vi sen kvällen med mängder av shots och mycket skratt!

Don't Stop The Party!


Bästa vännerna, 3rätters & goda drycker. BRA KVÄLL!

Min nya kärlek!


Jag är säker på att jag och min nya goding kommer trivas utmärkt ihop! :)

De där små dipparna man har för småsaker är så otroligt onödiga men samtidigt väldigt välbehövliga. Nu har jag glömt gårdagens bekymmer och sitter med ett leende på läpparna, så mycket härligare! Dagen startar med en tur på stan och avslutas med trerätters och eventuell utgång med tjejerna. P e r f e k t!

I wanted words but all I heard was nothing


skjortan köpte jag för en billig peng på en second hand affär i Oslo!

Har fått en dålig start på min långhelg som jag längtat så efter. Jag hoppas verkligen att det sker en förbättring! En bra sak är i alla fall att min allra käraste ägodel landar hos mig idag.. mer om det får ni veta inom kort :)

Låt honom veta att inget är som förr


riktigt fina skor från Bik Bok.

Idag gick jag upp klockan 06.15 för att... gymma! Det hade minsann inte hänt för ca 2 månader sen men nu är jag på g. Det känns himla bra!

Lättare kan det inte bli!


Tänkte dela med mig av det enkla receptet till min favoritpaj!

Ingredienser:
Pajdegen
3 dl Mjöl
125 g Smör
2-3 msk vatten
- jag brukar göra dubbel sats vid en form som ovan!

Fyllningen
Ruccola
Soltorkade tomater
Fetaost
Oliver
- Här kan man välja och vraka mellan allt man tycker är gott!

Äggstamning
3 dl mjölk
3 ägg
+ salt och peppar

Gör så här:
Blanda ihop ingredienserna till pajdegen och tryck ut det i formen, hacka sedan med gaffel och låt den stå i kylskåpet ca 1 h. Stek ruccolan i olja och ha sen ner resten. När pajdegen har blivit klar lägger man i fyllningen och häller därefter över äggstamningen som man vispat ihop. Låt den stå i nedre delen av ugnen på 200 grader i ca 30-40 min. Enkelt och supergott!

You had me at hello!


Fem favoriter från Gina Tricot.

Då var vi framme vid min favorit tidpunkt på hela veckan - tiden då lyckan skjuts i höjden med hjälp av innebandy och härliga människor! Jag fick en stor dos innebandy även i helgen då jag spelade en cup med ett sjukt skönt ekonomgäng. Det blev mycket tacklingar, bra spel, skratt & dribblingar! Efter ett uppehåll på två år tycker jag äntligen att det är roligt att spela igen!

Ångestfri ledighet!

Ni vet den där ledigheten där man känner att man inte har en enda liten sak som måste göras? Precis där är jag nu! Vi tentade av höken igår och förhoppningsvis blir jag godkänd, men helt säker vågar jag inte vara. Det var helt klart den roligaste kursen hittills och överlag så känns allt hur bra som helst just nu :)


En ny favorit!


Jag fick den här jackan av min fantastiska syster & hennes pojkvän Daniel när jag fyllde år och jag Ä L S K A R den! Tänker proppa massa tröjor under den så att jag kan bära den långt in på vintern. Tack tack tack!

RSS 2.0