OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Vinnare av en epilator!


Den här artikeln pryder just nu framsidan på Devote.se! Genom att posta en bild på när ens ben var som snyggast hade man chansen att vinna en epilator från Braun. Jag tog chansen, och vann! Det trodde jag aldrig men en trevlig överraskning var det!

Juldagen 2012

Juldagen firades i vanlig ordning med mina tjejer i Karlskoga och den blev precis lika spårad, rolig, skev och fantastisk som varje år! I samma veva firade vi Camilla som styrde upp fint med snittar och små uppdrag. Skratten duggade tätt kan man säga och vidare på kupolen fortsatte det roliga! Årets juldag var inget undantag, det är helt klart bland den bästa festkvällen på hela året. Bakfyllan igår var utöver det vanliga men det var helt klart värt det.
 
Annars då? Ångesten jag nämnde i det senaste inlägget är som bortblåst och de senaste dagarna har varit toppen med undantag för min helvetesförkylning. Julen spenderades med familjen och innehöll god mat, sällskapsspel och mycket mys. Det var länge sen hela familjen var samlad och de var himla efterlängtade allihopa! De sista dagarna år 2012 spenderas i Sthlm med familjen och avslutningsvis styr vi tjejer nyårsfest, det kan inte bli annat än lyckat!

Känslokrockar


Igår styrde vi i tjejgänget en julfest med julklappsbyte, himla mysigt! Att mitt humör allt som oftast är en enda berg- och dalbana kan dock röra till mina känslor ibland! När allt känns bra är jag sprudlande men är det tvärtom är jag så låg det går att bli. Igår var en sådan dag, idag också. Jag brukar ha svårt att twittra saker när jag inte är glad men igår var ett undantag:
 
"Känslokrockar, en smula ångest och trött på människor. Inte mycket till pepp övers idag inte!"
 
Det var exakt så jag kände och mitt mest använda ord var nog panik. Paniken stod mig upp över öronen! Det blev nog lite många känslor på samma gång och helt fel vecka. Överanalyserandet var ett faktum. Världens bästa Elin lyckades som tur var rädda upp mitt dåliga humör både igår och idag, tack vännen! Ibland behöver man dåliga stunder och det är okej att känna sig ledsen. Som tur är känner jag mig själv och vet att jag snart är på toppen av berg- och dalbanan igen!

Sprudlande glad!


Ännu en bild från vårt tidiga nyårsfirande!
 
En bidragande faktor till mitt obefintliga bloggande har helt klart varit min brist på ledig tid denna termin! Mitt fulla schema har varit självvalt och jag ångrar det inte en sekund! Som tidigare nämnt var jag med i nollningskommittén och utöver det har jag fortsatt mitt jobb som chefredaktör för Goodwill, skrivit C-uppsats, klarat min C-kurs i marketing strategies och suttit i projektgruppen för KEY-dagen.

Det har minst sagt varit ett par intensiva veckor.. Tidigare var jag fast besluten om att söka chefredaktörsposten ännu ett år men eftersom mitt engagemang har "stigit mig över huvudet" har jag upptäckt nya spännande saker jag vill göra istället! Därför sökte jag bland annat ordförande för marknadsföringsposten i KarlEkons styrelse inför år 2013 och jag blev invald! Lycka. Jag älskar att engagera mig för att det utvecklar mig själv som person nåt så enormt och för att man får chansen att träffa otroligt inspirerande människor! Jag kommer berätta mer om år 2012 och vad jag vill göra år 2013 successivt här i bloggen med tiden :)

"Lilla nyårsafton"

I år pratade tjejgänget i Karlstad tidigt om att styra ett ihop ett eget nyårsfirande i och med att vi inte träffas på den riktiga dagen. Sagt och gjort - den 6 december styrdes det snittar, finkläder, dekoration, tomtebloss och skumpa! Kristins hår brann, brandalarmet reagerade på tomteblossen och skrattattacker flödade. Therese & Elin hade dessutom arrangerat en musiktävling som var riktigt rolig, trots att jag var oförklarligt värdelös! Istället för utgång nöjde jag mig med denna fantastiska förfest och avslutade kvällen på topp. Tack tjejer, ni är bäst!

Ett tappert försök

Nu när jag sitter och klistrar ihop min årliga resumé av det gångna året förstår jag hur mycket mitt bloggande egentligen har betytt! Tack vare utförliga inlägg från varje månad har jag de tidigare åren kunnat minnas tillbaka och kommit ihåg fler stunder och känslor än vad jag kan det här året.
 
Det senaste halvåret har jag knappt uppdaterat alls och trots att instagram och twitter hjälper mig att minnas det mesta så är det mycket som faller bort. Därför tänker jag försöka ta tag i det här igen, för min egen vinning!

RSS 2.0