OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Instagram

I lördags kom dessa fyra härliga människor som jag lärt känna i Karlstad till vår stuga för lite festligheter! Vi ingår alla i kommittén som styr nollningen så vi såg till att planera inför hösten. Det blev helt klart en av de skevaste, roligaste, galnaste och mest underhållande kvällen i hela mitt liv! Jag kan inte sluta skratta/dö av ångest över bravaderna som utspelade sig. Superlyckat!

Älskade mönster, jag kommer aldrig få nog!
 
En annan sak jag inte kan få nog av är skaldjur! Har infört räkfrossa på onsdagar och det är så satans gott, imorgon är inget undantag :)
 

Underhåller mig på jobbet genom att teckna kläder jag skulle vilja sy!
 
Igår besökte vi återigen Söderstadion efter vad jag kan tycka ett alldeles för långt uppehåll! Det bjöds på en galen match med 2 utvisade för Bajens del, 4 mål och massa kaos. Minst sagt underhållande.
 
Avslutar med bilder från stunder då jag mått som bäst. Härliga sommar!

Sway like the ocean

ÄNTLIGEN har jag tagit tag i mitt hår! Det på bilden är dock inte det senaste då jag färgade topparna ytterliggare igår. Grymt duktiga Oliva pysslade med mitt hår i totalt 5,5 timmar, helt sinnes! Jag är oerhört nöjd!
 
Den senaste tiden har jag kommit igång med träningen, bakat som en tok på caféet jag jobbar på och haft makalöst roliga utgångar med mina fina. "Du är sorglös" fick jag som kommentar av en vän för någon vecka sen och det är precis så jag känner mig! Det går bra nu!

Putte i Parken - Timbuktu

Här är några av mina egna bilder jag tog på PIP i år!
 
Behöver jag nämna att jag är världens lyckligaste!? Det hela började med att jag bara sådär fick ett pressband av pressansvariga på PIP som är en bekant till mig. Bara det gjorde mig superglad! Att jag sedan fick en intervju med både Alina Devecerski OCH Timbuktu gjorde att jag flög omkring på rosa moln. W O W! Allt detta för min tidning Goodwill men också för min egen del. Jag har flera 100 bilder att redigera på flera olika band, jag har sett Lars Winnerbäck backstage, kramat Timbuktu och fått lyssna på Thåström som jag avgudar. Det har helt enkelt varit bland den bästa veckan någonsin! L y c k a.

Min Outfit

Om ni gillar min klädsel jag visat er från London får ni mer än gärna gå in på minoutfit och lägga en röst på mig! Trots att jag rådiggar outfiten på första plats skulle jag inte ha något emot om jag själv hamnade där :)

RSS 2.0