OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Tips om London!

Mitt första och absolut bästa tips angående London är Central park Hotel. Ett rum för 2 personer kostade endast 500 kr/natt (dvs 250 kr st) och det låg ca 5-10 minuters promenad från Oxford Street! Fräscht, bra personal och så låg det precis vid Hyde Park. Bättre kan det inte bli!
 
Bara ca 2 minuter därifrån ligger mitt andra tips som är hotellet London Elizabeth, där njöt vi av frukostbuffén varje morgon för ca 65 kronor. Helt klart värt varenda öre! Vi tog dessutom eftermiddagste och scones där och personalen var supertrevlig! Överlag tycker jag att människorna och servicen i London är mycket bättre än många av de länder jag rest till. De vill att man ska trivas! :)
 
Vår shoppingtid spendarades enbart på Oxford Street, mycket på grund av tidsbrist men även utbudet! Där finns allt. Min absoluta favoritaffär är Primark där man kan köpa hur mycket som helst för väldigt lite pengar! Men även River Island, New Look, Topshop och andra grymma affärer finns på plats på denna evighetsgata. Älskar't!

London 2012

Älskade, älskade London - Vill redan tillbaka!
 
För en vecka sedan befann jag mig i London tillsammans med Jonna och vi hade minst sagt en fantastisk resa! Från måndagen till sent på onsdagen strosade vi omkring på gatorna, drack te & åt scones, shoppade, kollade foboll och NJÖT! Vi njöt för fulla muggar trots att vi på måndagen gick fel hit och dit och slutade upp på en powerwalk på ca 4 timmar! Helt sinnes, men också ett riktigt roligt minne. Jag ä l s k a r London nåt så oerhört och kommer definitivt åka tillbaka inom kort! Vårt hotell var centralt och väldigt billigt så när jag kollat upp namnet ska jag tipsa er om det + mycket annat :)

Examensfirande


Kavaj H&M, topp & kjol Gina Tricot, väska Cubus, skor Mango.

Förra året hade jag exakt samma rubrik när Jossan firades för hennes examen och i år var det Sophie och Daniellas tur! Om ett år är det MIN tur, det är helt galet vad det går fort! Hur som helst så var det en superbra kväll i Karlstad igår med tårta, presentöppning och dans. Stort grattis igen :)

Snart bär det av!


Förhandsfavoriter inför London från River Island och New Look.

Den senaste veckan har innehållit både bra och dåliga saker men framför allt jobb! I sommar befinner jag mig på Sommarcaféet i Sandviken, Karlskoga, med en massa bakverktyg i händerna för vi bjuder endast på hembakat :) Det kommer bli riktigt mysigt när vädret bestämmer sig för att rycka upp sig!

Nu har nedräkningen inför London satt igång ordentligt och om endast 5 dagar är vi där! Vi kommer bo mitt i smeten och vi har planerar att spendera dagarna i klädaffärer, på Madame Tussauds, sittande på caféer och i parker om vädret tillåter. På kvällarna blir det garanterat öl på någon pub och tisdagen med Sverige - Frankrike kommer bli GRYM! L ä n g t a r.

Sista tentan gjord!


pics från We Heart It som beskriver dagens lycka!

3 grupparbeten och 2 tentor senare kan jag bocka av ännu en termin och således 2 hela år på universitet, TVÅ år!? Vart tog tiden vägen? Jag har haft ett fantastiskt år på många sätt men mer om det en annan gång för nu väntar tentamiddag + öl!

Inspiration på hög nivå


pics från Tuva, Madelene & Angelica.

Det här inspireras jag av för tillfället! Hade jag inte bokat en resa till London hade skorna längst ner redan varit på väg till mig. Fast orkar jag vänta till den 18 juni för att fira två gjorda tentor tro? Kanske, kanske inte...

Det vore himla trevligt att ha torsdag NU men tills dess hoppas jag att vädret har slagit om till sommarläge för då blir det uteservering för fulla muggar! Annars så lever jag fortfarande på fredagskvällen då det var brutalt jäkla roligt! Bästa kvällen i Karlstad på hela året tror jag. L y c k a.

En bild säger mer än tusen ord


finns som BajenHelena på både Instagram & Twitter!

Nu kan man ju tro att det enda jag gjort den senaste tiden är att äta men icke! Hammarbymatcher har blandats med härligt häng i solen. Ett lyckat tidningssläpp och en signerad tidning från Per Holknekt har också hunnits med = stolt chefredaktör! Häromdagen var det dags för årets Tema Jakt, en näringslivsdag arrangerad av mamma, där det bjöds på grymma föreläsningar & 3 rätters. Detta var också uppladdningen inför en av de två tentorna. Vad som kändes som 1000 grupparbeten lyckades vi också kämpa oss igenom, med bra resultat!

Det bästa av allt är helt klart den bokade & betalda resan till LONDON! Den 18:e juni bär det av dit med finaste Jonna, spontant till max och det ska bli så jädrans härligt! En tripp till Tyskland väntar också runt hörnet bland mycket andra roliga saker. Jag spricker snart av längtan efter ledighet!

RSS 2.0