OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Bring it back


topp Bik Bok, kjol Gina Tricot, skor Mango

Så här såg jag ut igår när vi slog klackarna i taket på koriander! Kvällen var riktigt bra och för en gångs skull hade jag roligt på utestället, det var inte igår! Bra kväll helt enkelt vilket jag fick känna på ordentligt idag. Nu mår jag som tur är bättre så härnäst väntar fotbollsträning och sen går vi på´t igen!

DIP DYED HAIR


pics via Angelica och Melinda.

Jag vill göra en förändring gällande mitt hår! Att färga topparna eller hårbotten i en annan färg hade varit nice men det hade blivit mest effektfullt som blond därav har jag låtit bli.. Sen står det helt still i mitt huvud - förslag någon?

Min vardag genom iphonekameran


Här är några av mina härligaste stunder från den senaste tiden!

Under min lediga vecka kommer jag, förutom en hel del soltimmar, jobba med nästa nr av tidningen Goodwill! Först ut blir dock SM i ekonomi där mitt lag bestående av mig, Jonna och Gurra kommer att göra vårt allra bästa för att gå vidare till finalen i Kalmar! Jag tror att vi har goda chanser men man vet aldrig vad det kommer för frågor, spännande! Är dessutom g a l e t taggad inför helgen då tentafest och annat härligt väntar eftersom alla jag umgås med har gjort färdigt sina tentor då :)

En dag fylld av lycka!


bild 1 visar dagens köp, bild 2 en kommande matchning och bild 3 mitt favoritköp!

Oturligt nog fick jag hjärnsläpp på tentan så mitt hopp om VG försvann i tomma intet men resten av dagen räddade upp mitt dämpade humör! Det visade sig att pappa hade köpt säsongskort till Bajens matcher för honom, mig och syrran så i sommar är det vi som befinner oss på Söderstadion var och varannan dag - L Y C K A!

Vi tjejer som pluggat ihop firade dessutom vår ledighet med supergod lunch på Frost och shopping. Efter att jag gång på gång klämt på denna kjol kunde jag inte hålla mig. Nu är den äntligen min! Jag trodde inte jag skulle falla för vårens pasteller (färgstarkt är mer min grej) men nu har jag fått en dille på turkos.. vill ha allt!

Gina tricot 2012


Riktigt bra inspiration från Gina. Jag SKA ha klänningen längst upp!

Den här veckan har varit fantastisk! I torsdags hade jag en grymt bra festkväll med caps, fotbollspel och härliga människor. Fredagen spenderas på Elins balkong med en öl & pizza - Kvalitetstid när den är som bäst! Jag fick dessutom ett snabbesök av min fina familj som bjöd på en del skratt :) Gårdagen innehöll soltimmar, fotbollsträning och middag med tjejerna. Vi gjorde godaste räkröran till bakad potatis och avslutade med film & kladdkaka! Det känns lite för bra för att vara sant men även denna dag har varit superbra tack vare en lång sovmorgon och en hel del sol. Det ska även tilläggas att jag har tenta imorgon och känner mig oerhört lugn inför den trots mindre än en veckas pluggande. Fantastiskt var ordet.

Det går bra nu!

Trots Thailandsresa, tidningsarbete, kontaktmannakonferens och sjukdom lyckades jag prestera riktigt bra på tentan vi gjorde senast! Det är en otrolig lättnad nu när jag sett att allting gick ihop, jag är så jäkla nöjd!

Våga mixa bland färger och mönster!


5 inch and up, Angelica, Victoria.

Själv älskar jag både starka färger och mönster i alla dess slag! Mina närmaste kallar till exempel allt med ormskinnsmönster för "Helena-plagg" så man kan verkligen säga att det är jag. Både färger och mönster är ett enkelt knep att ta till för att liva upp en outfit, och en mix av alltihop blir extra coolt!

The Lion's Roar


Det blev till slut ett av paren från Zara - jag ÄLSKAR dom!

Det här är minst sagt en fullbokad vecka med flera möten, föreläsningar, grupparbeten, tentaplugg och tidningsarbete. Mitt i allt det tänker jag också ta mig tid till nöjen eftersom det väntar både viktiga matcher för Bajen i bandyn samt en efterlängtad overallsittning! Nu när jag äntligen är frisk ska jag dessutom försöka klämma in lite träningspass här och var, som jag har längtat!

Vårigt väder, våriga kläder!


Nya converse, färgglada läppar, solglasögon och neon. Älskade vår!

Efter vår tenta förra veckan började det snöa och nu när det är dags för tentaperiod nummer 2 kikar så klart solen fram igen. Typiskt när man måste sitta inne i bibliotektet hela dagen! Hur som, det är fantastiskt med vårväder i alla fall! Jag hoppas att det håller i sig till helgen för då blir det grillchill för fulla muggar :)

High on life


Min alldeles fantastiska helg började med att det bar av mot Norge för familjemys! Vi njöt av varandras sällskap, god mat och promenader. Det kunde inte ha blivit bättre! Det var dock en kort vistelse för redan igår åkte vi hem men då förgyllde vänner & massa skratt kvällen istället. Sen har vi den här söndagen som har varit den mest rogivande dagen på länge: Sovmorgon, alpint, pw i solen, Bajen på tvn och allmänt chill - Perfekt avslut på en perfekt helg!

Lycka i dess renaste form

Måste bara fortsätta inlägget nedan och säga att det blev en FANTASTISK dag då Hammarby tog sig till semifinal i bandyn. Lycka. Det var allt, nu tänker jag ta mitt pick och pack och åka till Norge en sväng! Är tillbaka redan imorgon men det ska bli oerhört mysigt att spendera lite kvalitetstid med heela familjen :)


Black Beauties


klänning från Gina Tricot och skor från Mango.

På min och Fridas rundtur på stan igår fick jag bland annat med mig detta hem! Jag har länge letat efter en enkel, svart finklänning och den här för 300 kr kändes helt rätt. Detsamma gäller skorna, var i stort behov av ett par sådana. Sen ville jag bara för nöjes skull köpa ett par som stack ut mer så därför beställde jag ett av paren jag skrev om nedan - vilka får ni se när jag får hem dem! LYCKA.

För övrigt har jag varit sjuk i 1,5 veckas tid nu och det blir bara sämre, när ska detta gå över!? Jag längtar efter att få gymma, spela innebandy, springa ute och allt sånt. LÄNGTAR. Annars har det en väldigt lyckad dag hittills, Bajen vann en träningsmatch mot dfs efter en målfest och nu leder vi den avgörande kvartsfinalen i bandyn. Hoppas på vinst, det skulle bli ett grymt avslut på Bajens 115-årsdag!

Livet.

Det kändes som om det gick bra på tentan imorse, jag unnade mig shopping (bland annat skor!!), lunchen på Frost fick 5/5 och sällskapet likaså, solen lyste, jag har också hunnit med styrelsemöte samt fika med ett härligt gäng och nu fick jag precis reda på att min borttappade väska med körkort & kort har hittat fram igen. Jag älskar bra människor. Idag är en bra dag!

Skor, skor och ännu mera skor!


skor från Nelly och Zara.

Har minst sagt fått en dille på skor! Jag gillar dock inte att beställa från internet eftersom jag helst vill testa först men hittar jag inga på stan imorgon så får jag nog slå till ändå! Det där med att bestämma vilka är inte helt lätt det heller, speciellt inte när jag har 8 favoriter! 

Förutom alla tankar på skor är det tentaplugg för fulla muggar eftersom tentan är imorgon! För att bara ha hunnit plugga under en veckas tid känns det förvånansvärt bra!? Vore grymt skönt om jag klarade den. Utöver plugg innehöll helgen fredagsmys, fest och en stor skopa klantighet/dumhet från min sida! Den här gången tänker jag verkligen ta lärdom av mina misstag. Men nog om det, nu ska jag kika över så att jag kan det stora hela inför imorgon :)

Goodwill 2012


Jag var fylld av nervositet igår när vi åkte för att hämta tidningen på tryckeriet men när jag väl fick se den släpptes det! För att vara den första tidningen jag någonsin layoutat OCH första gången någonsin jag skrivit en riktig artikel är jag superdupermeganöjd. Jag har redan dragit igång arbetet kring det andra numret och jag längtar efter att få börja sätta ihop den, vill förbättra och utveckla den ännu mer!

RSS 2.0