OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Hungry Hearts

Sommarens favoritkombo: Gult, svart & vitt!
 
På begäran av mina nära & kära, de få som fortfarande tittar in här ibland, slänger jag ihop ett litet inlägg! Som alltid när jag är som allra stressigast och strax ska iväg. Tidsoptimist, javisst! Det är mycket med allt just nu men jag trivs himla bra med det! Tidning, grupparbeten, minitentor, träning, nollningsuppgifter och häng med mina härliga tar all min tid men det är precis så jag vill ha det :)

Jag har dessutom hunnit med en efterlängtad helg i Stockholm med min kära syster! Det blev mycket plugg men också grymt bra shopping, häng med vänner och bästa Bajenmatchen. Kennedy briljerade med högerfoten och matchen var vunnen! Som sagt, bråttom hade jag - innebandy nästa!

Nollning Ht-12 - Justice League
I och med terminsstart kom den årliga höstnollningen, och oj vilken nollning sedan! Denna gång var jag en av medlemmarna i kommittén och det gav mig en upplevelse som heter duga! Jag hade två fantastiska veckor med min kära Justice League som vi så fint var i kommittén och självklart med alla underbara nollor. Fan vilket gäng! Så många nya, härliga och underbara människor som bjuder på sig själva. Älskar't! Det har varit lekar hit och dit i vanlig ordning men också filmkvällar, bowling och andra trevligheter. Mycket öl överlag och ofantliga mängder dans. L y c k a.
 
Jag vill tacka alla nollor, faddrar och självklart resten av kommittén för två fantastiskt jäkla underbara veckor, ni förgyllde min tid - NI ROCKAR!

RSS 2.0