OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Beneath Your Beautiful

H&M får mig att längta till våren med den fina kombon blått & grått!
 
Sen sist har jag hunnit med ett lyckat firande på alla hjärtans dag med tjejgänget, ett besök i kga, roligaste förfesten på länge, bowling & pubhäng med härliga karlekoniter, härliga hemmakvällar, galet rolig innebandyträning, ideellt arbete och till sist bio med tjejerna. En fantastisk vecka med andra ord! Jag kan varmt rekommendera filmen Små citroner gula som var en riktig feel-good-film!

I say a little prayer!

Eftersom mitt hår var oerhört slitet fick det bli en vända till bästa Olivia som fixade ett nytt och fräscht svall till mig! Det är en diskret ombre och jag är mer än nöjd över att vara brunett igen!
 
Annars fortsätter jag att hosta och saknar att träna. Jag har bestämt mig för att ha ett nyktert och hälsosamt februari. Det är precis vad min kropp behöver!

KarlEkon goes to Åre 2013!

Älskade, älskade KarlEkon!
 
Lördagen direkt efter nollningen var vi 67 ekonomer från Karlstad som åkte på den årliga resan till Åre! Det blev en vecka med superhärlig skidåkning, galnaste röjet och fantastiskt sällskap. Bäst av allt var helt klart afterskin! Glad musik, öl som flödar och taggade människor - bättre blir det inte!
 
Efter två hårda veckor mår jag minst sagt som jag förtjänar. Har hunnit med förkyldning, hosta, öronvärk och feber. Till råga på det blev jag inte vald som projektledare för KEY-dagen som jag hade hoppats! Men nu är jag på väg att bli friskare och försöker hålla humöret uppe mitt i allt plugg och engagemang. Det blir inte alltid som man tänkt sig helt enkelt, det blir bara lite annorlunda!

Nollningen VT-13

Som alltid - ny termin, ny nollning!
 
Denna nollning blev över all förväntan och det resulterade i en sjukt jäkla röjig vecka! Det var precis lika roligt som vanligt att träffa nya människor, hitta på nya upptåg och spåra ur. Att ta ansvar och alkolås på mobilen är två saker jag kommer förknippa med denna nollning! Tack till alla som förgyllde veckan!

RSS 2.0