OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Jag trivs!


Kärlek till dig i mitten :) Nu ska jag fixa mig för att åka iväg till skolan, därefter ner på stan och fixa med pappa och sen träffa min goding igen tror jag! Åh ikväll ska familjen hem till fam. Bruhn och äta :) Trevligt!

Morgondagen kommer bli så jäkla guld! Mer om det... ikväll? imorn? Det märks helt enkelt :) Ha de bra tills vidare, puss!

BikBok våren 09


Jeansmärket heter Never Denim och släpps i januari. Grymt sugen på trasiga jeans nu! Fast jag tror väntar med ett köp av liknande jeans tills efter NY (för nu är det inte långt kvar!). Där hoppas jag på att finna massa jeans, klänningar och framförallt skor. många många skor! Längtar som en tok :) Hur som, nu ska jag agera lite chaufför :) Ha de bra! Puss

Woooa


Halsbandet hittade jag på loppisen igår, en tia för det! Inte dåligt fynd de :) Iförd detta med hög svart kjol bestämde jag mig för att festa istället för att ha myskväll. Förfesten var riktigt rolig och statt var allt bra det med :) allt utom musiken! Hur som, tack för en kanon kväll alla!

Idag har jag mått som jag förtjänat ;) Vaknade 2 med världens bästa brevid mig, och sen har vi degat å nu kollar jag på oth. Bäst är det! Snart är min goding tillbaka så ska vi möta upp kalle&wictor för att köpa godis och sedan ha filmkväll :) Ha de bra! Puss


Äntligen lugnt..


Det senaste dygnet har varit rätt hårt, innehållande juridikprov (som jag tycker jag lyckades galant med!), massor av bilkörning ända in till halv fyra inatt och imorse gick jag upp kl 7 för att fixa inför loppisen som jag&laget skulle vara på. Där var vi till halv 3 och efter det har jag verkligen sovit tills nu. För tillfället kollar jag film med massa ost, kex, grönsaker, räkor och annat gott :) Men jag funderar på om det blir utgång eller inte.. får se hur det blir med det :) Hur som, inatt kommer min underbara pojkvän hit och sover, jag älskar dig! Å ni andra är brabrabra, ha en toppen lördagskväll :) puss!

snart så!

Imorgon är det ett megastort och viktigt prov, taagga. Jag lovar bra uppdatering från och med söndag :) Då tror jag allt att jag ska hinna med min kära blogg! Men tills vidare, ha de bra! och.. jag älskar mitt körkort. Puss :)

18/11-08

KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRKOOOOOOORT! :D
Idag fixade jag det rosa fina kortet :) Har redan hunnit en sväng till degerfors å lämnat av några å runt lite överallt :) Härnäst väntar körskolan där jag ska skriva på väggen, woohoo! Sen ska jag hämta Mackan och åka ut och överraska mormor :) myys! Jag som inte får träna pga inflammation i knät (som snart är över för har ätit tabletter, tjooho) ska iaf åka och kolla på träningen en stund nu när jag vill köra :)

Inte ens en månad sen jag fyllde ;) inte illa. Jag är helnöjd! Bara att höra av er om skjuts :) men nu ska jag gö annat, puss!

Riktigt lyckat :)


Först var vi ett gäng hemma hos David, som bjöd på middag :) Så jäkla gott var det, och bästa sällskapet! Runt 10 drog vi oss vidare till statt där det med tiden rullade in mer och mer folk :) Det bjöds på massor av dans och skratt. Många fulla&glada människor, precis som det ska vara! På 3: e bilden syns det jag på mig, blev så himlarns nöjd. Exakt som jag tänkt :) Klicka för större bilder! Och ett stort tack till alla som gjorde kvällen så lyckad :)

Idag har vi haft teambuilding, rooligt :) Har sovit lite också å ska nog göra de lite till.. Sen fixa mig för att möta upp alla tjejer igen :) Blir nog nykert ändå, och en tidig kväll. Så slutar nog dagen med myskväll med min älskling. Kanon :) Ha en bra lördag! puss

Redo för fest?


Ungefär som hon med leopardtightsen kommer jag se ut ikväll, bort med det vita bältet bara! Får se om jag får någon bild på det :) Kan bli riktigt nice. Nu måste jag fixa mig! Puss

Fan va great!

Dom senaste dagarna har jag myst massa med min underbara pojkvän :) Hade lägenheten för mig själv i några dagar, rätt skönt! Pluggat har jag också gjort, skräll nu förtiden. Igår var defenitivt den mest lyckade dagen, klarade mvg frågor på kemin åsådär ;) helnöjd med den. Nu börjar helgen, som kommer bli kanon!

 Först idag när hela gänget ska fira David på Gustavsvik. Roligt :) Efter de bjuder han på middag och styr sedan brakfest på statt. Åh hur vi ska festa ;)

Imorgon är det teambuildingdag med laget och därefter lagfest. Rockigt! Mindre rockigt att jobba på söndag, men det är sånt man får ta ;) Vi ska åka om ca 30 min så bäst att börja packa åsådär :) Puss!

Karlstadtripp


Det här är ingen rättvis bild för mössan, som kan vara den goaste jag haft. Jag har i för sig inte haft så många mössor, jag tycker inte om det, men den här fastna jag för redan när jag såg den :) Lila är den förresten.. Jeansvästen blev det dessutom, goigt! Å leopardtightsen, haha kan bli hur fränt som helst. Det som inte syns är en vit klänning från gina (lik den typiska från AA). Dagen med Elin, som också hittade en del, var kanon :) bäst!

Efter det åkte jag till körskolan och pluggade teori, å direkt till ica efter det. Jag köpte på mig lite hallonsorbet, kan vara det godaste :) Ska få i mig lite sånt nu medan jag pluggar tänkte jag. Å ikväll kommer maacki hit å gör mig sovsällskap, tjooho! Toppendag :) puss!

Bästa helgen :)

Den här helgen har varit en av de bästa :) har haft det toppen verkligen! I fredags var jag&mackan inne i örebro, jag köpte ett par stentvättade jeans (äntligen!) och så träffade vi simon&co en sväng :) Därefter gick vi 2 och åt på Jensen's Böfhouse, hur gott som helst! Tack älskling :) Efter några timmars väntande blev det Saw 5, mycket bra. Buss hem och sen somna jag brevid den bästa :)

Igår sov vi ut ordentligt sen var det dags för mig att spela match i khamn. Det gick inte riktigt som vi ville men förlust blev det inte i varje fall! Roligt att spela ändå, och jävligt jobbigt att jag har såna problem med mitt knä.. troligvis inflammation. fy fasen :/ Väl hemma väntade fest! Var riktigt roligt på statt, träffade massa folk :) Påvägen hem inatt sjöng Mackan min favoritlåt för mig, The Kooks - Naive, det kan ha varit det mysigaste :) För er som inte vet så är han riktigt bra på både gitarr&sång.

Idag vill jag ge ett stort grattis till pappa, älskar dig! Dessutom är allsvenskan slut nu, det blev inte riktigt som man trodde (skit i tabellen, bajen bäst ändå!), fast kalmar förtjänade dock att vinna :) Imorgon är jag ledig så då ska jag&elin till karlstad, kommer bli great! Ska nog sova nu ändå :) Bättre uppdatering kommer..

En liten dos monki


I min paus från allt pluggande satte jag mig vid datorn och kikade in mina favoritbloggar :) Därefter kollade jag in favoritaffärerna, inte konstigt att jag blev shoppingsugen. Det finns så jävla mycket snyggt! Här ovan är allt från monki, jeansskjortan är verkligen något jag ska spana in på måndag när jag och min bästa vän Elin ska till karlstad :) kommer bli kanon! Jag hoppas defenitivt att jag får med mig något hem, är i behov av nåt nytt.

Nu inväntar jag min goding som kommer å sover med mig :) myys! Puss.

Ursäkta mig..

Den kommande bloggtorkan är på grund av skolarbete, fy fasen vad mycket det är just nu! Dessutom är det körlektioner, teoriplugg och träningar samt matcher. På fredag blir det örebromys med middag&bio om det blir som det är tänkt :) Det var allt för mig för nu, ha det bra! Puss :)

Galet bra!

Oj roligt att så många forsatte titta in här när jag hade mitt lilla uppehåll :) Jag hade varken tid eller lust att skriva, inte för att det kommer vara mer vettigt nu för de men.. Skönt att skriva av sig lite igen :)

Här nedan kommer lite bilder från min & Jossans 18 års fest, bättre sent än aldrig ;) Kan bli många så jag gör dom små, klicka för större bild!

Välkomnsdrink, middag och lekar blev det för våra 30 middagsgäster :) Väldigt mysigt, supergod mat och riktigt underhållande! På bild 5 syns nästan min klänning, supernöjd med den :) Tack älskade syster! Tack också till resten av folket som gav mig jättefina presenter :) Folket var fulla och glada, snygging till höger på bild 7 ;) älskar dig! Jag själv var nog full som en kastrull, men har nog aldrig trivts så mycket som jag gjorde! Med tiden rullade det in mer folk, och tillslut var vi en hel del! Kanon :)

Dagen efter var jag uppe, på ostadiga ben, och städade halv 10. En kvart innan jobbet började, 11.45, spydde jag. Sen mådde jag jättebra och hade släktmiddag när jag kom hem :) myys. Galet bra helg! tack tack tack för de allihopa :)

RSS 2.0