OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Sådärja!

Nu har jag allt tid att skriva lite om mina senaste dagar :) Detta inlägg kommer nog bli lite flummigt, men läs om ni vill, annars struntar ni i de :P

Söndag: När johan kom hit på kvällen hade vi så jävla roligt, jag trodde att jag hade låst min dörr (han stängde in mig och då ville jag låsa ut honom så jag gjorde det, och sa "Hörs då") Allt detta på skämt så klart, men sen hör jag honom säga; va håller du på me? Då vände jag mig om och såg att stå där i dörröppningen. HAHA jag vart så rädd att jag flög upp i sängen, sen skratta jag som sjutton :) jag trodde ju verkligen att jag hade låst! Herregud :)
Efter det åkte vi och mötte Elin sen åkte vi till affärn och köpte en massa grönsaker & dipp, mums! Haha i pausen av Beck gick vi ut med vår hund, gumman, haha och då skratta vi också sjukt mycket!
Jag satte på låten som jag bloggade om häromdagen, Letters to cleo - I want you to want me, haha så fick jag och Johan värsta rycken så vi dansa loss, Haha sjukt kul! :D sen sluta vi och han sa; haha jag hoppas inte nån såg oss nu! :D.
Haha så började vi kolla oss omkring och sen såg vi en människa stå i fönstret av det enda huset som var i närheten! Haha hennes blick var den roligaste jag har sett på länge :D Hon såg så jäkla chockad ut! Där hade vi sprungit runt (hon hade antagligen inte sett att vi hade en hund med oss där) och sedan dansat värsta discodansen. Haha vi tre bröt i alla fall ihop av skratt. Ja, kul var det!

Måndag: Jobbade, sov och sen var jag ute och sprang med Johan. På kvällen åkte jag ner till stugan med syster, Stina & mamma. Sen kom Heden, Stena & några till. Vi grilla & spela kort, hade det riktigt kul :)

Idag: Jobbade, ååh det är några gamlingar där som är Så söta! :) När jag kom hem gick jag ner på stan med Johanna, hon hittade en väska :) Fast det gjorde jag med.. tror nog att jag går ner imorgon och köper den! Ska fundera på saken i alla fall. Det är ju så många väskor jag vill ha just nu, borde jag vänta tills jag åker till Sthlm? Hjälp!

Nu ska jag softa, rensa lite i garderoben kanske. Aja, mer inlägg kommer antagligen :) pusss


Kvällens

Oj, jag har inte tid att skriva nu egentligen, så får berätta om gårkvällen senare (haha vi hade så jävla kul igår:)

 Linne & Tights från H&M. Äntligen har jag mina tights! :)
Ska ner och grilla i stugan med lite folk nu :) pusshej

Yees

image72Denna kjol ska jag absolut kolla efter när jag åker till Stockholm, eller till och med redan i Nyköping (vet inte vilka affärer de har där) Superläcker! :) Finns på gina tricot för endast 199 kr.

Just nu mår jag jätte dåligt och ska lägga mig och vila en stund, sen ska jag&Johan vara lite hurtiga och gå ut å springa :) Ciaao

Förresten

Har jag nämnt att augusti är min absoluta favorit månad (bortsett från att skolan börjar)
- Innebandyn börjar den 7: e, som jag har längtat! ÄNTLIGEN :D
Sen att det är sommar, allsvenska och lov tillför ju också en hel del ;)

Gårdagen förresten, var nere i stugan med lite folk :) 12 pers var vi, grilla, drack, spela kort och hade det riktigt trevligt :) En massa skratt blev det såklart. Hur mysigt som helst!

Idag har jag städat, sen åkte jag och Johan ner och städa iordning lite i stugan, sen satt vi i solen och softa. Mycket skönt :) Ikväll blir det Beck & Scrubs, såklart förstås, med Johan & Elin. Skräll :)

Jaa imorgon kommer min kära syster hem :) Med sig har hon mina efterlängtade färgade tights.

Humöret är på topp! :) pusss

Dagens låt

Letters to cleo - I want you to want me

Den är så sjuukt bra, I like!

"Kvällens"


Kjol - Monki
Ribbat Linne - H&M
Skor - Din sko
Skärp - systers :)

Riktigt lyckad kväll! :) mer om de imorgon (senare idag), gonatt :)

Dagens låt

Fergie - Big girls don´t cry.

Gårdagens

 Klänning från H&M, Jeans från H&M och Skor från skopunkten.
Haha om ni inte redan märkt det så är H&M min absoluta favorit affär! :)

Detta bar jag i alla fall när jag åkte ut till Mormor och hennes 60: års fest! Så himla söt är hon. Jag hade en mycket trevlig&rolig kväll :) Haha Robert&Malin, morbror och hans tjej, är några av dom roligaste jag känner :D Mycket skratt och god mat.. mmmh!
 Mormor.  Syster & Robert!  Malin & Kusin Emelie

Lägger nog in en "Dagens" senare :) Ha en bra dag, ciao!

Shoppat

 Äntligen är denna snygging i min garderob ;) Från H&M
 Tee med trycket " I'm the most important thing in my life" från Gina Tricot

 Linne från Gina Tricot (fatta snyggt till lacktights:)
Bild 4: Mitt allra senaste köp, den gula tunikan gick inte att ta kort på, det blev sjukt konstigt!
Bild 5: En annan tunika som jag köpte i örebro har Johanna med sig till Göteborg.

Nöjd :) oja! Älskar att shoppa? OJA! Puss


Måste ha!

image57 Yes, det är nog det snyggaste jag vet just nu, färgade ben i dessa färger! Kan inte bli annat än snyggt till en lång grå kofta.. mmh. Om syster inte hittar dom nu när hon är i Göteborg så beställer jag dom istället.  Vill ha nu :)

Pusss

Ingen vanlig dag

för idag är det Johan&mormors födelsedag :) Haha grattis till er! Mormor fyller 60 så idag ska vi ut till henne å äta en massa gott och fira! Imorgon firar jag Johan genom att grilla och kanske festa på kvällen, med Elin & några fler :) Myyys!

Måste fixa mig nu :) puss


Shoppa

Idag fick vi hem H&M höstkatalogen och man vart inte liite sugen på shopping för de :) Det fanns så mycket snyggt, men jag är helt säker på att jag ska beställa hem en tunika och rosa&lila tights, snyggt! Oja vill ha nu :)

Trots att lovet är slut om en månad så har jag fortfarande mycket kul att se fram emot, nyköping 3-4 augusti, örebro-Hammarby den 5:e och den 13: e är det två dagar i sthlm med shopping och fotboll (dif-Hammarby) LÄNGTAR!

ååh :) så kul. Nu ska jag fixa lite, fruktsallad bland annat :) mmmh. ciao

Dagarna

När johan kom hit i förrgår och skulle kolla scrubs så gjorde vi en dyng stor skål med fruktsallad, mums! Ikväll blir det favorit i repris :) haha

Igår så jobbade jag först, sen hem och sov och fixade lite sen började jag fixa mig inför kvällen. Fest stod på schemat! När jag var klar drog jag först en pizza med Johan, Johan & Amer. Haha så jävla roligt, länge sen jag skratta så mycket :) Bäst!
Därefter drog vi vidare till Johan och började dricka, satt ute i solen och hade det trevligt :) När klockan började närma sig halv 8 gick vi neråt mot bussen, som var mer än full! Vi var dom sista som fick plats, tur vi hade :)
Haha vi fick stå upp, fast jag hitta en perfekt plats på ett räcke eller vad man ska säga, hade utsikt över hela bussen. Trivdes ;P Haha! Ibland får man bjuda lite på sig själv, och det kan man säga att jag gjorde. Allsång i bussen förfan. HAAMMAARBYYY
In kom vi, och vi missade alla som hade sjungit, synd. Haha så vi gick runt, hade det jätte kul :) Sen blev jag utslängd från Burger King, va fan. Asch då, jag hade ju bara fötterna på stolen och stod på den ett tag :)
Haha jätte kul på bussen hem, och sen satte jag&Johan oss på viking ett tag. Klockan 2 kom jag i säng.

Idag när jag vaknade mådde jag inte så bra, tog en tablett och gick till jobbet, usch. Tur att det var kul idag i alla fall :) Jag har märkt att jag och rullstolar inte går ihop, alltid är det nått som krånglar, haha usch! :P
När jag kom hem gick jag ner på stan och fikade med Natta&Amanda, trevligt :) Nu ikväll har jag varit ute i svartå hos mormor. Mys :)

Snart kan jag sitta vid min datorn och lägga in bilder och så vidare! Pusss


Shoppat

Japp, det är alltid kul att få lite nytt till garderoben, så idag var jag nere på stan med Elin och köpte en tunika, typ senapsgul; riktig snygg! Köpte även ett lila halsband :)

Gårkvällen blev riktigt bra och räddade upp mitt dåliga beslut häromkvällen ;P yes. Får se hur det hela slutar :)

Nu funkar inte internet hemma hos oss på kanske 3-4 dagar, lite störande? ja! Så det bli kanske inte så många inlägg, och inga bilder förren det funkar igen. Jag som äntligen fått kameran att funkera normalt! :/
Men vi har ett sånt där flyttbart modem eller va man ska säga.. aja, det gör i alla fall så att jag kan sitta här hemma och skriva, men det går väldigt segt, och av någon anledning funkar inte msn, ännu mer störande! Haha

Jaja, ikväll behöver jag de inte ändå för ska ut och springa snart och sen kolla scrubs med Johan :D

Ha en bra kväll! puss


Igår & Idag

Igår låg jag inne hela dagen och läste HP, kunde inte sluta läsa förren den va utläst, cirka 6 på kvällen :P När jag var klar somna jag! Urskönt :D
På kvällen åkte jag ner på min cykel utan bromsar (sjukt läskigt) till Elin, där vi kollade beck och åt alldeles för mycket popcorn, men är det gott så är det! :) Hade det riktigt kul, bäst är du!

När jag kom hem fick jag ett riktigt trevligt erbjudande, som jag tackade nej till. WHY? Har ingen aning :/ Äsch, inge mer om de här.

Idag har jag jobbat, bloggat, kollat film & hållt på i photoshop lite grann :) En riktigt slappardag (ja, även mitt jobb är slappt), sånt är skönt :D Nu håller jag på och bakar, sockerkaka, så sen ska jag tjocka mig lite med en film till:D

Imorgon kommer Johan hem från Grebbestad, woa! Allt för mig, ciao!


Väskor

image56Denna väska från Miu Miu är heelt otroligt snygg, vilket dom flesta kanske håller med mig om? Som ni sett i något/några tidigare inlägg så tycker jag om patchwork, sjukt nice :) Om man bara hade liite mera pengar.
 
Förut var det skor jag mest hade ögonen för, men nu även väskor! Vill ha, i mängder! Haha :)


Hjälp

Gah, det har inte blivit mycket "Dagens" på senaste tiden, kanske är det för att jag jobbar och inte har de finaste kläderna på mig direkt. Ska bättra mig :) Inte heller har det kommit några bilder från lördagens köp, men min kamera krånglar lite, men ska fixa det så de kommer :)

 Däremot tänkte jag faktiskt be er läsare om hjälp! Då jag vill göra bloggen så bra som möjligt, vad vill ni läsa? Ska det vara korta eller långa inlägg, många eller få? Tycker ni att jag ska skriva mer om kändisar & deras klädval? Mer bilder? osv..

Tänkte bara tillägga att detta är en blandning av en modeblogg samt vanlig blogg. Då jag kommer skriva om mina dagar & sånt jag tycker om (det är där mode/kläder kommer in:)

Ciaao så länge :)


ups...

Skrev ingenting igår! Men nu väntar jobbet på mig, kanske blir det extra många inlägg efter de? :)
Ha en bra dag. Puss

lyckad dag

Denna dag har absolut varit lyckad! Imorse åkte jag som sagt iväg till örebro med familj, 2 kusiner och några till. Alla förutom jag, syster Johanna och pappa skulle iväg på någon teater. Men vi började med att äta sushi, mums! :) Så jäkla gott!
Sen gick Jag och syster på stan, hittade äntligen klänningen med dragkedja från H&M; inga fel! :D Lacktightsen fanns däremot inte i storlek XS, hade jag väntat mig något annat? nepp. Så testade S igen för att verkligen se att dom inte passade riktigt som jag ville, och de gjorde dom ju inte :/
Men fick med mig 2 tunikor, 1 tee med tryck och klänningen hem i alla fall, bilder kommer imorgon, eller nåt :) Ska dit på onsdag med och köpa lite annat jag missade nu! yees :)

Under kvällen hade Johanna lite förfest här, så har varit här och snackat lite med folket, inga fel! :) Nu ska jag fortsätta läsandet av 6: e Harry Potter boken som jag påbörjade i förgår kväll. Jag måste erkänna att jag älskar böckerna, och filmerna! Haha men det är ju trots allt för alla åldrar :)

Ha en bra kväll. pusss
Tänk om man hade varit 18, då hade jag också varit på Takida denna kväll, men icke :P

Örebro

Ja nu ska jag snart åka iväg dit  för att dra en runda på stan! Hoppas att Gina tricot har fått in mer latextights, för då ska dom äntligen bli mina. Men sån tur har jag väl inte :/
Den som lever får se ;P

Ska fixa mig nu, ha en bra dag :) puss

Kär

Ja, jag till och med älskar denna väska;  från Zara. Måste få tag på den, de jobbiga är att närmaste Zara butik ligger i sthlm och dit ska jag inte förens i mitten av augusti. Den kommer va helt slut :/
Någon som kan köpa den åt mig och skicka, jag betalar frakt och allting! :)

Allt för mig så länge, ciao!


Trevligt

Att solen kommer fram när jag ska jobba, men som tur är jobbar jag bara från 10-2, och så är jag ute ganska mycket av tiden. Så det ska allt gå bra :)

Ha en bra dag ute i solen! Puss

Jadu

Haha idag var det träning igen, och jag säger bara synd för er som inte är med på dom här träningarna när säsongen börjar! Idag var jag där själv, själv när vi är 35 personer i vårat innebandylag, och alla gick med på att ha försäsongsträning. Najs
(tänkte bara tillägga att jag inte menar varenda person i laget, för det är ju trots allt högst 8 personer mer än mig som vart där mer än 1 gång ;))

Men sånt är livet, själv tycker jag att det är superb att bli tränad :) Min mor följde med mig ut och sprang istället, en halvmil sprang vi båda två! + 70 situps & 20 upphopp. Det fick duga för denna gång.

Sen tog jag faktiskt fram mina innebandyklubbor idag, och oj så kul det är! Går inte att beskriva :) Längtar till säsongstarten!

puss


Ny design

Var inne på deras hemsida; www.nydesign.se och fann några snygga smycken, bland annat detta  Superfint tycker jag :) Det skulle ju inte sitta helt fel!

Haha min lön kommer försvinna lika fort som jag får den, inte bra. Men efter att ha jobbat måste man ju få skämma bort sig själv lite ;) puss

Läcker

image50Denna klänning är ursnygg! Någon som vet vart men kan få tag på denna eller liknande? Hade den faktiskt på datorn men kommer inte ihåg vart jag hittat den, haha! Puss

Dagens låt

justin timberlake - lovestoned

Fy fasiken va skön!

Kvällen slutade tidigt men det var supertrevligt så länge det varade :) Skrattade rätt mycket, men det är ju kul :) Haha eftersom jag är för liten för statt (livet är hårt ibland) så gick jag hem när dom gick dit. Kanske lika bra eftersom jag jobbar imorgon (eller rättare sagt idag) Så sängen blir det nu, ciao!

Vinst

Alltid lika gött med vinst, och dessa tre poäng var väldigt vikitga! Hammarby-Kalmar spelade idag och denna stjärna gjorde de enda målet:  Petter Andersson :)
Oj vilket tryck det var under matchen, synd att jag inte var där. Ikväll blir det fest istället! Haha ingen film här inte :p
Puss

Hett

image48 Vet ej vem tjejen på bilden är, men det hon har på sig är det snyggaste jag sett på länge! Hatten är en stor trend just nu, och när jag ser den här bilden blir jag riktigt sugen på att åka iväg och shoppa en likande. Men är lite osäker på hur jag ska göra. Time will tell :) ciao så länge.


Dagen

åh igår när jag kollade kläder och dylikt vart jag så jäklarns sugen på den blå väskan från topshop som jag bloggade om, kanske klickar jag hem den? Det skulle inte sitta helt fel :)

Idag har jag jobbat, eller.. det finns inte så värst mycket att göra där borta, man sitter mest & läser tidningar. Pengar får jag ju ändå, inga fel :D

Efter jobbet gick jag ut med mina kusiner till en lekpark, efter det har jag bara tagit de lugnt. Ikväll tänker jag städa & slå på en film :) myys. puss

Dagens låt

Mutya Buena - Real girl (http://carolinelundh.blogg.se/ där hittade jag den och blev helt kär!)

Nej nu väntar sängen på mig, gonatt :)

Önskeoutfit

Imorgon hade jag gärna strosat runt i denna asos & topshop outfiten! Det hade absolut inte suttit helt fel..
image46

skor - asos
väska - topshop
jeansshorts - topshop
Tunika - topshop
armband - asos

Vill ha allt

I inlägget "Blåsning" så nämde jag att jag + familj hade varit i glasriket och att jag ville ha allt jag såg där :) Något jag ville ha extra mycket var skorna som är på bilden i mitten! Haha fy vad fräna, fast efter som jag hellre lägger mina pengar på kläder så blev det inge köp!


Ikväll har jag varit ute och sprungit med laget! Känslan när man har tränat klart är en av dom bästa som finns, haha :) Nu tänker jag kolla lite kläder, är sugen på att köpa lite till :) Sedan kolla Ace ventura & Scrubs med Johan. Trevlans! Slänger kanske in lite fler inlägg :) ciaao så länge.


Lovely!

Helgen i Göteborg var verkligen hur bra som helst, vi; shoppa, var på liseberg, åt gott och softade. Och självklart så skrattade vi, väldigt mycket! Haha :) Vädret var på topp det me, förutom under lördagen då det kom lite skurer ibland, men sånt får man stå ut med, och vi satt ju ändå och myste inne på ett café. Kan det bli bättre? Tack Elin, Johan & Ludde för en underbar tripp!

Förresten, idag är det andra dagen på mitt andra sommarjobb! Feriearbetare på nickkällan (ålderdomshem) är jag, haha och jag trodde som min mamma, att jag skulle tycka att det var helvetet på jorden. Men! Det tycket jag inte alls :D Jag är väldigt nöjd, än så länge så att säga. Jobbar bara fyra timmar och får inte göra några äckliga saker alls. Fy så skönt :)

Harry Potter- Igår var jag med Johan&Elin på Harry Potter o fenixordern, älskar alla filmerna! Haha det var så jäkla kul, vi fick ett skrattanfall mitt i filmen då det var som allvarligast! Haha vi vet inte ens vad vi skratta åt, men kul var det! :)

nu ska jag ut och gå med Johan&Elin, skriver mer sen :) ciao

Shopping

Shopping ligger verkligen långt upp på listan av saker jag tycker är kul! Så självklart fick jag med mig lite hem från göteborg :)
Bild 1: Tunika från H&M
Bild 2: Äntligen har jag hittat perfekta jeansshorts, klart en favorit! Från Zara
Bild 3: En (kjol) som jag tänker ha som linne från H&M
Bild 4: Tröj/klänning från H&M
Bild 5: Väska från indiska; I like! Där hittade jag även ett par gråa tights
Bild 6: Första armbandet från Kicks och det andra från Mango

Jag är helt klart supernöjd över mina köp, men tyvärr fanns inte latexleggingsen kvar i min storlek, väldigt trist! Hittade även en perfekt lång kofta, men denna fanns inte heller i min storlek! Ibland har man otur. Får leta vidare :)


Vill tillbaka :)

Vi har haft det så jävla kul, och jag skulle kunna göra om de 1 000 000 gånger :) Allt vart verkligen lyckat! Bilder och mer text kommer sen. Nu ska jag göra iordning mig, första dagen på mitt andra sommarjobb, men de ska allt gå bra :) PUSS

Äntligen


Är så himla sugen på att shoppa, och efter cirka två-tre veckor med köpstopp (som jag faktiskt lyckats ganska bra med) är det ääntligen dags att spendera pengar. Det som står överst på listan är väl egentligen lacktights, kanske dom från ginatricot.. hoppas det finns några kvar! Kanske lite sent ute med detta, men jag gillar verkligen den trenden :) grymt snyggt! En annan snygg trend som kommer att komma är ju långa stora koftor, en sån måste jag verkligen hitta, riktigt mysigt att gå omkring i en sån senare :), sedan är väl väskor och skor alltid något man behöver, hoppas jag hittar något fint :) Ni får ha det bra så länge, är hemma på söndag igen. Pusss!

Mys

Ja dom senaste dagarna har varit otroligt mysiga :) Haha har haft en massa roliga stunder med massa skratt. De enda tråkiga på hela resan var väl matchen, då vi förlora (som vi oftast gör mot kalmar), riktigt synd när vi åkt så långt för att kolla. Bajen Bäst ändå! :) I tisdags var jag och hälsa på Sara, vi gick i samma klass i sjuan sen flytta hon till kalmar, det var riktigt roligt :D Igår var vi över på öland, köpte fisk & räkor och åkte ner till havet och satte oss där och åt lunch, myys! Idag har vi åkt och hälsa på några vi känner, sen vart runt lite överallt. Vi åkte tio imorse och var hemma halv åtta! Haha det är bra gjort ;p
Det gjorde att jag missade träningen (vilket var trist!) men istället kom Elin hit och färgade mitt hår, tack :) Johan&Ludde var också här under tiden och scrubs var en självklarhet! Nu ska jag packa lite och imorgon bär det av till Göteborg. Oj vad vi har längtat, och äntligen är det dags :)
Lämnar datorn hemma, och när jag väl är hemma så tänker jag sätta igång med bloggandet på riktigt :) pusss


Blåsning

Haha ja, idag har vi ägnat några timmar i glasriket, där vi har blåst lite glas :) Faktiskt ganska kul, vi var på Kosta Boda. Alla vaser och fat är så jäkla fräna, så grymt snyggt. Ville ha allting jag såg där på en utställning! Haha :)
Bilresan på fyra timmar gick riktigt fort; sov, kollade film & skrattade en massa. Sen kom vi fram dit och kollade lite, sen åkte vi vidare. Ända fram till kalmar åkte vi inte utan stannade här i Nybro. Åt jättegod mat och gick litegrann ute och kollade, mysigt :) Nu ligger jag på hotellet och är hur trött som helst, klockan är ju bara nio.. Nej nu ska jag hitta på annat :) pusss

Hemma, för en stund.


Igår kom jag hem efter 4 otroligt sköna dagar i Grebbestad. Första gången jag var där, men absolut inte sista :) Älskade den avslappnade miljön, och såklart skaldjuren! Har ätit gott och tagit de lugnt, och haft en massa kul såklart :)
Igår kväll och hela idag har jag legat i sängen och kollat en massa filmer, skönt! Ännu mer film blir det ikväll men då tillsammans med Elin&Johan. Alltid kul med sällskap också :)
Imorgon bitti runt 6 åker jag iväg igen, är borta 3-4 dagar i kalmar med familj (minus syster). Där ska jag njuta av ännu mer skaldjur men även fotboll! Kalmar-Hammarby ska jag och min far kolla på, lycka!
Får se om jag får tag på internet annars skriver jag mer när jag kommer hem :) Pusss

Grebbestad

åh, helt underbart här :) Verkligen soft! Trivs som fisken i vattnet ;p Har precis ätit grillat och ska snart gå ut en sväng, trevligt! Imorgon blir det skaldjursbuffé, hur gott som helst! Men nu är det fint väder ute så ha de bra hörrni ;p
Pusss

Stressigt!

haha ja, hela dagen har varit riktigt stressig. Har gjort någonting precis hela tiden och är fortfarande inte klar med min packning? Det får jag ta imorgon bitti, kanske hinner blogga lite då också :) Nu ska jag fixa ny och fräsch musik till mobilen och sen sova!
Ha en bra vecka, puss!

Varför inte :)


På första bilden är mitt skofynd, ska snart testa dom till lite olika kläder och se om de blir någon hit. Om inte så är 30 kr inte så mycket så då gör de inget :)
På den andra bilden är gårdagens outfit; Shorts från Zara, Linne från Gina Tricot, och skor från skopunkten. Till detta hade jag inte armbandet på bilden utan ett annat som är mammas gamla.
Idag har jag massor av saker jag måste göra bland annat fixa lite tvätt, köpa saker till morgondagens resa till grebbestad, packa, sen ut och springa!
Från imorgon tills på lördag är jag och min VÄN Johan, (dagligen får vi höra saker som; är ni tms, är det säkert att det inte är något på g, är det din tjej? - därför ville jag bara påpeka att det är min vän och vi är inte tms) i Grebbestad och softar. Min mor lurade i oss att det var carneval då, men hon hade kollat fel, det är när vi är i göteborg :/ Vi fick ändå för oss att åka ner, varför inte liksom? Det ska bli superkul!
Det kommer nog mer inlägg under dagen, om jag hinner :) Pusss

Helgen!

Har tvyärr inte orkat skriva någonting här. I fredags var jag i stugan med Elin&Johan, grillade och prata en massa, haha väldigt mycket faktiskt :) Ända till klockan blev 20 över fyra på morgonen, då började vi cykla hemåt! Haha kom i säng fem, men kvällen/natten/morgonen var väldigt trevlig! Hade det superbra :)
På lördagen gick jag upp runt 10, för på schemat stod det shopping! Haha jag och Elin åkte och kollade in stans second hand butik, den var större än vad vi trodde! Hittade ett par fräna skor, för 30 kr, fynd! :) Hade bilder på dom, men de har försvunnit? Så får ta ett nytt och lägga in nån annan gång.
På kvällen blev det fest, haha jag var väldigt trött, men hade kul så länge det varade! Dagen därpå var inte lika trevlig, haha, så kan de gå ;) Sov till kvart över fem den dagen, och sen på kvälle kom Johan och vi kollade film, skrattade och sen kollade vi scrubs och skratta ännu mer, sjukt bra program!
Idag åkte jag och dom två redan nämnda till Örebro :) Jag lyckades hålla mig ifrån att köpa något, trots att det var riktigt svårt! Hade verkligen grymt roligt, haha de kan inte bli annat med dom två. :)
När vi kom hem gick vi runt här i stan och hade det trevligt :) Sen kollade jag och Johan scrubs igen! Great.
Nu är jag hur trött som helst, skriver imorn :) puss


RSS 2.0