OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

rock away

image804
parkas Oasis, chinos & tee Gina Tricot, skor Wedins.
Jag kunde inte hålla mig utan var tvungen att inviga de nya kläderna redan ikväll. ååh jag älskart. Snart blir jag upphämtad av Johan&Robin. ciao!

What A Wonderful Day

image803
Jag kan inte vara nöjdare över den del av dagen som varit! Trippen till örebro med Elin var kanon :) du är så bra! Där fann jag två par chinos. wow! Jag har letat hur länge som helst, och äntligen hittade jag ett par som satt bra, kunde inte välja så det blev ett par blåa & ett par beiga. De kommer från Gina Tricot och är alltså inte de på bilden (som är från monki). En t-shirt med peacemärke fick också följa med hem. Nu blir det en snabb dusch, därefter ska jag fixa till mig och åka iväg och festa är det tänkt! ha en bra kväll :) Puss

stay with me

image800
sjal Soaked in luxury, tee Gina Tricot, väska Indiska. resten borde ni veta numera ;)
Då var ett möte avklarat, degerfors med David väntar härnäst. Puss

först.. sen.. efter de.. och sen..

image799
bild Lundlund. en av de finaste bilderna jag sett!
Denna dag är något hektisk; först möte med lärare&martin om balen, därefter bussen till dfs för biljettsäljning, sen till bergslag igen för att sälja och sen avslutar jag skoldagen med en mattelektion. Sedan åker jag&elin in till örebro, äntligen! Är sugen på något nytt, hoppas jag hittar något. När jag kommer hem sviras det om till fest och jag tillbringar troligtvis kvällen med massa walthersbarn. alltid kul att träffa johan! Fast vet inte än, det blir som de blir ;) En nykter kväll också kan jag tro, så festar ja gärnet på lördag istället. kan hända att de blir så, får se. måste fixa mig nu! Ha en bra dag :) puss

I keep you on my mind both day and night

image798
jeansjacka Second Hand, klänning (kjol) H&M, lacktights AA, sandaler Skopunkten.
Allt jag bär idag tillhör favoriterna, och ett plus är att jag blev nöjd med mitt hår! Såna där saker kan få mig på väldigt bra humör, och dessutom är vädret på topp; fortfarande! trivsamt. Den här dagen har som ni märker varit väldigt bra, förutom ett samtal hos rektorn angående min frånvaro? ja det kom lite som en chock, trots att jag vet att jag varit ledig en del. aja sånt som händer ;) Jag har hunnit med plugg, tvtittande och en lång trevlig promenad med mamma&johan och så har jag fixat biljett till Bajen-Göteborg som är på söndag. lycka! Storstädning av rummet kanske vore en bra idé nu? eller så gör jag en ålandsspecial. hm. aja på min bilddagbok kan ni annars hitta bilder från resan snart :) Allt för mig. puss

Helgrym helg

Vi har haft så galet roligt! Innebandy, fest & kul folk, inga fel helt enkelt. Vill tillbaka! Nu är jag fruktansvärt trött, men det var de värt :)

Nu i veckan blir det mycket plugg, lite blogg. tyvärr! Kanske skriver lite då och då :)  Puss!

Cup!

image797
Imorgon bär det av! Laget, plus herrlaget, åker iväg till åland fre-sön för att spela cup på åland. har längtat hur länge som helst och äntligen är det dags. Det kommer bli såå roligt, grymt taggad!

På måndag är inlämningsdagen för det sista och grymt viktiga samhällsarbetet. vilket innebär att idag är sista dagen jag hinner skriva någonting, och jag började i tisdags. gaah så klantigt! Fast jag kommer bli klar, som tur är. Idag ska jag även hinna med att packa och iväg och kolla träningen en sväng. en pizzabit ska få slinka ned med. fy fan vad sugen jag är på det just nu. Tur att man har någonting att skylla på som tjej ;) Om jag inte skriver mer får ni ha en bra helg :) puss

I had my chance, Then I lost you

image796bild från spanska elle.
Igår kände jag mig hyfsat frisk, idag är det värre än va det va från början. usch! Inte nog med det, jag måste sitta inne och plugga istället för att vara ute i solen. haha fast det är egentligen inte så farligt, jag skriver ett arbete om fetma. rätt intressant ändå. mindre bra är väl att jag blir så galet sugen på nåt gott när jag skriver om de. haha! Det borde väl ha motsatt effekt egentligen? inte hos mig..
Om en halvtimma ska jag ner till (café) Paris och ha balmöte, och givetvis köpa med en god kycklingbaguette hem. Senare ikväll ska jag ut till svartå för att kolla Bajen - elfsborg hos mormor :) mys!


vår vår vår!

image795
Jag trivs i min jeansjacka och sandalerna, märks det ;) Det är grymt varmt ute idag, nästan för varmt för att ha jeans, men sen vill jag ju inte bli sjukare så jag byter inte till något svalare. Vädret är på vår sida nuförtiden, de tycker vi om! Nu ska jag möta upp David vid bussen, vi ska in till dfs för att sälja balbiljetter, skönt att missa lite lektioner, haha :) Ha en bra dag! Puss


en tisdagskväll

image794
Efter att ha varit iväg och kollat på träningen sitter jag här med en smoothie i handen, gjord av; mjölk, banan & frusna hallon. så enkelt att göra och så himla gott!

I better go my way..

image793
När jag var hemma och var sjuk igår blev jag galet rastlös och började kolla i mina garderober, och då hitta jag denna bortglömda klänning som jag köpte i Thailand i vintras. Alltid kul att fynda hemma! Idag var jag däremot tvungen att gå till skolan för att sälja balbiljetter, och det gick som på räls. skitkul :) Ska försöka få lite vettigt gjort nu. eller kanske bara sätta mig ute i solen. haha. ha en bra dag!


fönstret står öppet och och månen lyser..


lite goig röst för de!

mmmm

image788
nejni de här är helt sinnes. jag är så shoppingsugen så att jag skulle kunna ta ett tåg upp till sthlm nu på en gång. allra först skulle jag gå till beyond retro, världens fränaste second handaffär. ta mig dit!

Dagens önskeoutfit

image786
Istället för att sitta här hemma och hosta upp mina lungor hade jag hellre velat vara ute i solen med detta på kroppen. Dock hade jag kanske valt en jeansjacka till, men jag hitta inte någon fin på datorn, å skinnpajen känns ju vårig den med.

Skinnjacka: Riktigt fräsch.
Topp: Ett budget alternativ på Stella McCartneys klänning, från Topshop.
Armband: Bland favoriterna hos Cocoo.
Lacktights: American Apparel.
Skor: Grymt snygga sandaler från ellos!

Balbiljetter för bergsslagselever!

Om det råkar vara någon från bergslag som läser bloggen kan jag slänga in här att vi sitter på tisdag den 22/4 från 08.00-09.30 och säljer biljetter, kom å kööp :) Klicka på bilden för att få se affischen större, och större än så kan jag tyvärr inte få den :s Hoppas det syns lite bättre än förra gången i alla fall! tiderna på de andra skolorna finns på min bilddagbok, 22-24/4.

Pretty Woman

image784
Helt klart en av de bästa filmerna som gjorts, å hur bra är inte Julia Roberts i den här filmen? jo galet bra! Så charmig film, det går inte att inte tycka om den :) och jag är förresten grymt sugen på att skaffa lite peruker. Någon som är väldigt fin i de, förutom just Julia då, är Amanda. Hon har en grym blogg förresten! Fast hörreni. mår inte ett dugg bättre så sängen väntar snart. go natt!

wooow!

Hela dagen igår var asbra, wooow så jävla grymt! WAARBEERG tog hem det hela mot aik efter straffar, precis som vi ville. Längtar redan till nästa år!

Dock mådde jag inge bra pga jätteförsyld (bihåleinflammation?), och åkte nog på feber när jag åkte hem också. Det var tänkt fest på kvällen men jag orkade verkligen inte och gick och la mig. Nu sitter jag här med feber och allt möjligt. Trots det ska jag iväg och jobba vid 12, så ska sova nån timma innan de. Hör av mig senare. Puss. kalmar - Bajen idag förresten, kääämpa!

åså bär det av igen

Bowling & tacos med laget var riktigt mysigt, sen åkte vi vidare till annika där ett par öl slank ner. inga fel! Fast nu tänkte jag gå och lägga mig nu, ska upp tidigt; sthlm imorn! Ovanligt att jag är där den här veckan? haha stammis. Jag&Elin ska kolla Innebandy Sm-finalerna (dam&herr), det ska bli jävligt roligt! Har längtat ett helt år och äntligen är det dags :) Jag skriver nog mer imorgonbitti, gonatt.  

bajen - helsingborg

image783
Om vi tyckte han var bra i måndagens match mot aik, då är han fan hjälte nu! Minst sagt. Första halvleken mot helsingborg igår var grym, det var länge sen jag såg så bra fotboll, man trodde nästan att allt var rent önsketänkande. Redan efter 3 minuter gör Paulinho mål och i 23: e minuten får Petter på ett kanonskott. Finfint spel av både Haris&Emil, riktigt roligt att se :) 2-1 efter första. Det blev också slutresultatet. I andra halvleken hade vi knappt någon chans, heif hur många som helst. Vår kung Poppen räddade henkes straff när det var 10 min kvar. VILKEN JÄVLA KÄNSLA! Den går inte ens att beskriva. Han var överallt; slängde sig dit, boxade där, och gjorde grymma räddnigar.
" vi e bajen frrån söder" ekades på hela söderstadion efter matchen. Rysningar genom hela kroppen, ren lycka. Helt enkelt, Tack Poppen!

Vår vår vår!

image781
jacka Second Hand, armband ?, klänning H&M, lacktights AA, skor Skopunkten
Vilken jäkla dag det var igår då förresten, var som jag nog glömde säga uppe i Sthlm och kolla Bajen - helsingborg, den lyckan alltså. Enorm! mer om det sen :)
Nu om den här dagen, jag måste bara säga att jag&maria rockar på fysiklabbarna. Helt sinnes, det finns inge jag hatar mer i världen än fysik (kanske vore gnaget isf), men ändå går det så bra! Lite kul faktiskt. 
Nu ska vi fira det underbara vädret med grillning, mums! Äntligen får jag mitt kött jag snackat om den senaste veckan ;) Ikväll är det avslutning med innebandyn; bowling & tacos. Mys! Efteråt styrs det kanske öl? Det skulle sitta fint. haha. Ha en bra dag nu :) puss 

How do you let it go?

image780
slängde ihop en ny header istället för att plugga, funderar på att byta, återigen. Det känns kul med omväxling, så vad tycker ni; den här eller den gamla? :)

Min kväll

image779
gympasset gick helbra, det kändes roligt att kunna lägga på lite extra! Här har vi resten av min kväll i bilder, jag ska plugga ännu mer, äta favoritmaten sushi (som jag blivit beroende av, haha!), kolla hockey och sen får jag inte missa top model! Riktigt soft kväll :) Nu ska jag ta mig en power-walk å hämta maten, puss!

When you left I lost a part of me

image778
tee Gina Tricot, armband ?, jeans Killah (systers), skor Bianco.
Lika bra att passa på att låna systers jeans när hon ändå är hemma, kul med lite variation från sina egna. Funderar förresten på att köpa ett par nya! Får se hur det blir med det. Nu - plugg&massa godis, jag funderar på att minska ner mängden igen. Det lyckades jag bra med för ett tag sen! Nu äter jag som jag aldrig sett de förut. Haha nästan i alla fall. Sen - gymma. Ha en bra dag. puss

The giving up is the hardest part

image777
Skönt att det finns budgetkedjor som har snygga grejer; skynda fynda! :)

It used to be magic


Toploader - Dancing in the moonlight
Helt klart goigaste låten just nu, jag spelar den om och om igen. älskar.

Why is the truth so hard

image776
tröja Zara, linne Monki, jeans Evisu, skor thailand. (systers jeans&tröja)
Resan till Sthlm igår var riktigt rolig! - Vart ska vi?, - Nej ärligt talat, blire nån fotboll eller ;), - Fint som snus!, .- köött! Haha det är bara några av de saker som det skrattades åt. När vi kom fram satte vi oss på en kulle i strålande sol, helt underbart. tills solen gick i moln och det blev svinkallt, trots det gick vi glada till matchen. Efter en dålig första halvlek spelade vi bättre i andra och fick äntligen in 1 mål! Klacken kändes mer peppade än någonsin och där i regnet stod vi och sjöng av bara fan. höjden av lycka. Tills aik får straff i 93:e minuten. FY FAN. så jävla irriterande. grym match av poppen i mål i alla fall :)

DEEEERBYY

image775
Det finns nog ingen mäktigare stämning än den på ett derby. Om ett par timmar sitter vi i bilen påväg till Sthlm för att kolla Bajen-aik, äntligen! underbar känsla.

Igårkväll åkte jag&syster bort till forsman, david & ekis. Kom hem därifrån 2 inatt, det var länge sen jag skratta så mycket! Det var sjukt roligt.
På tal om skratt och så, imorgon kommer Elin hem från England. ääntligen :)

Vilke jävla härj :D

image774
Här är de outfits jag fick på bild. Favoritskorna!
Kryssningen var verkligen toppen, så jävla roligt! Tack alla tjejer för de :) Började resan kl 11.00 på fredagen, förbjudet med alkohol på bussen. Haha kändes som många lyssnade på de, noot! galet roligt, sen blev det fest hela natten och lite svårt att ta sig upp på lördagen. Åt jättegod buffé och sen var det buss hem igen. Mycket skratt och trevligt sällskap hela tiden, kunde inte blivit bättre!

Igår när jag kom hem mös jag med syster&jossan framför Eva&Adam, alla somna. haha! Grymt trött. vaknade med smink & kläder på när en viss mårten ringde och väckte mig inatt, tack för den ;) sen somna jag om igen, och vakna ungefär lika trött imorse. puh. Har njutit lite ute i solen nu, så blir det nog E&A resten av dagen. Fått någon dille på de? haha. Hoppas ni också har haft en bra helg :) puss

tagga tagga!

synd med 2-0 förlust mot gais idag, illa! men bara att tagga om till derbyt på måndag, I'll be there, kommer bli grymt! Kanske hinner med ett inlägg imorgon, annars får ni ha en bra fre&lör, så hörs vi antingen lör kväll eller söndag :) Puss.

Biljetter till balen

image771
Jag måste såklart göra lite reklam, och här är den färdiga balaffischen;
så grymt nöjd! Om det finns någon som går ut iår som läser min blogg
kan jag tipsa er om att imorgon (fredag) börjar vi sälja biljetter till balen;
Bergslag 08.00-09.15, Bregårn 10.00-11.30

så glöm nu inte att köpa en biljett! :)


You got me begging you for mercy

image768
parkas Oasis, sjal H&M, kofta JC, linne Gina Tricot, jeans Cheap Monday, skor Wedins.
Oj den här dagen bara försvann! Har varit på topphumör mest hela tiden, och ännu bättre blev det när ekonomiprovet var lätt och jag kunde cykla hem i soligt väder. Då kan man inte göra annat än le! Det är rätt roligt att en sol kan göra en på så bra humör. Nu ska jag börja plugga för morgondagens svenska prov. Det är det enda jag har i skolan sen åker jag på kryssning! jaja, om jag ska hinna med träningen bör jag plugga nu, puss.


Too Little Too Late

gud så komiskt. jag kom försent imorse! Vet ni varför? jo för att jag trodde att det var tisdag eftersom jag aldrig var i skolan igår, så jag satt på en bänk vid skåpen och väntade. Sen kommer Maria och frågar varför jag satt där. haha! sjukt. sen flöt dagen på bra. Idag blir det gym & sen kolla hockey. Hoppas såklart på hv, vid vinst blir jag 10 kr rikare, uhu ;) Resten av varje ledig stund ska det pluggas, ekonomiprov imorn, svenskaprov fredag. jag är så grymt skoltrött!

There's nothing you can do that can't be done

image766
sjal H&M, linne Gina Tricot, shorts Zara, skor Wedins.
För en gångs skull har jag rätt mycket tid nu på morgonen innan jag ska åka, det känns rätt skönt. men, va fan har hänt med vädret? snö?! usch. Hoppas jag & ni får en bra dag ändå, nu måste jag komma iväg så att jag inte kommer försent :)

beslutsångest

image765
Jag fattar inte hur jag alltid, alltid, lyckas. Jag får beslutsångest över det mesta tycker jag. Nu handlar det om helgen, jag har länge sett fram emot den just för att jag är hemma själv fre-lör och det kändes otroligt skönt. Pappa åker skidor och mamma&syster är på kryssning med ett gäng tjejer. Idag lyckades mamma nästan övertala mig att följa med dem. gah nu vet jag inte hur jag ska göra.
Vad skulle ni gjort?


Fotosession

image762 adrianne curry
Idag var jag ledig ifrån skolan för att vara modell åt frisör 2:orna, grymt roligt! Elin & två till från hennes klass styla mig och sen åkte vi till bregårn där estetelever tog kort. Temat var Tuttifrutti, och jag var galet brun i ansiktet och hade massa olika färger som ögonskugga. Håret var härligt tuperat och kläderna i sprakande färger. Jag hoppas verkligen att kortena blev bra, åtminstonde några av dem ;)

Förresten, Bajen vann igår, 5-3, (härligt att Haris fick sätta ett mål, kung han!), warberg vann, aik vann (innebandyn) & hv förlora. Warberg till final, roligt! Det enda som inte blev rätt var alltså hv matchen, men det ordnar sig nog :)

popcorn nån? haha

image761
lördag: Var svimfärdig & yr hela dagen vilket resulterade i att jag sov periodvis fram till ca 19.00. Därefter dusch å sedan iväg på förfest med syster, jossan & julia. Kände mig inte riktigt hemma där så jag åkte till Jonas där samma gäng som i fredags var samlat. Vi ölade och prata en massa, himla trevligt! Helt klart en lyckad lördagskväll!

söndag: Övningskörde, det är så sjukt rolig, älskart. På kvällen blev det samma gäng som resten av helgen, hos Erik, där vi återigen spelade en massa spel. På slutet körde jag en sista match tennis (wii sports) mot Jonas. å inne i matchen som jag var slängde jag iväg armen med värsta kraften när jag sköt och iväg flög popcorn skålen. HAHA det såg så jävla sjukt ut. Skratta nästan så jag tjöt, sen var det bara att börja plocka ;) å herre. Roligt var det ändå :)

Vilken jävla helg, väldigt oväntad, men jag trivdes verkligen. Skönt att få ha tankarna på någonting annat..

Idag: Vid 17.00 är det balmöte. Ikväll blir det en riktig sport kväll; Bajen - Sundsvall, Hv - Linköping, Pixbo - Warberg & Aik - Täby. Laget till vänster ska absolut vinna i alla tre matcherna. Då blir min kväll fulländad!

you got that something

Gårkvällen blev riktigt lyckad! Tillsammans med Elin & några till spelade jag massa olika spel, bland annat; biljard, wii sports & guitar hero. Det var roligt! En riktigt trevlig kväll alltså, tack för den.

Än så länge har jag bara sovit och slappat idag, inte gjort ett dugg vettigt. Å nu sitter jag och väntar på att min syster ska komma hem från stan med världens goaste kycklingbaguette. mums! Ikväll vet jag inte heller vad det blir, och åter igen; det märks. Jag är grymt sugen på att gå ut och slå klackarna i taket, men så är jag ju inte 18 än. Men, jag återkommer senare. Puss!

Sky's The Limit

image760
tee och skärp Lindex, strumpbyxor H&M, skor Wedins.
Otroligt soft dag i skolan, det kändes som om vi inte gjorde någonting i princip. gud så skönt! Nu ikväll vet jag inte vad jag hittar på, det märks helt enkelt. Kanske blir det lite mer bloggning sen, ni får ha en bra fredagskväll annars :)


Helt jävla galet


Det här har varken någonting med kläder, skor, hår eller mitt liv att göra men ni måste bara kolla in de här! En 6årig pojke som dansar breakdance. Å hur han dansar! Helt sinnes, hur lyckas han? Något duktig :)

Hello sunshine, Come into my life

image758
kofta & klänning Gina tricot, lacktights AA, skor Wedins, armband Pilgrim.
Idag är det, som ni ser på bilderna, rätt bra väder ute. Tur att det finns någonting som piggar upp en lite. Nästa grej att göra idag får alltså bli att sätta sig på balkongen med lite naturgodis & musik, det tycker jag låter helbra. Ikväll hoppar jag över träningen, för att kolla Pixbo - Warberg med Elin. Supertrevligt! Peppa lite inför Sm-finalen som vi ska på den 19 april. Det kommer bli så grymt kul, längtar! jaja, ha en bra dag i det fina vädret :) Puss

Playin' In Her Hair

image757
"Till våren är det långt som gäller igen efter pagen som regerat ett tag." Citerat av Käthe, bör jag följa det tipset och ha kvar mitt långa hår, eller göra som jag känner för och bara klippa av det till en snygg page? Å herre. Kläder, skor & väskor är roligt, håret blir jag bara tokig på. Beslutsångest i allra högsta grad. hjälp. Om ni känner för det så ge gärna lite tips. Gå och lägga sig tidigt, va blev de me de? Haha vi hörs imorgon, puss.

Vilken dag!

I början var det lite depp, jag var sådär trött på allt som man kan vara några dagar i månaden ni vet? Ja ni tjejer vet nog vad jag menar ;) Det blev mycket bättre när jag kom hem från skolan, jag orkade till och med plugga lite matte. Det händer mycket sällan, närmare bestämt aldrig, förutom idag då. Efter det sov jag i två timmar och därefter tog jag mig ut på en springtur. En skön dusch senare satt jag i soffan och kollade So you think you can dance & Top model. Nu känner jag mig väldigt utvilad, äntligen! Ska nog sova tidigt, så det blir sängen snart, gonatt.


Inside the secret garden

image756
Här kan man snacka vårkänslor, bilderna kommer från H&M, och jag tycker att dom är otroligt vackra! jag vill bara ha vår nu nu nu.

yees

image752
Tröja från pappas garderob, Grå tröja - Gina, Lacktights - AA, Skor - Vagabond
Nej hörreni, vad sägs om ett nytt lov? jag är så jävla trött. Ändå måste jag åka iväg nu och kämpa mig igenom ännu en skoldag. haha, livet är hårt ;) puss

Vårfavoriter hos forever 21

image750
Hos forever 21 kan man allt hitta ett par riktiga godingar. Klänningen längst till höger är en favorit, och blommor har överhuvudtaget blivit galet stort och man ser det verkligen överallt! Fast sen är det ju väldigt fint :) Idag när det var så jäkla underbart väder, som alltid gör en lika glad, tänkte jag att det passade bra med lite vårkläder. Nu får det fasen inte komma någon mer snö!

Go with the flow

image748
Jag älskar hörlurarna, jag älskar tröjan och jag älskar t-shirten! Lite annorlundare stil än vad jag brukar ha kanske, men jag gillart. Eftersom blogg.se inte varit tillgängligt tänkte jag ta de som hänt de senaste dagarna lite kort nu;

Festen i lördags
blev riktigt lyckad, sedan har jag dock inte mycket minne av tiden nere på stan, förutom att jag träffade väldigt mycket trevligt folk! Lyckat även där alltså, i det stora hela. Lite bilturer hann vi med också, innan vi runt fyra landade hos Salle; han, jag, "solveig", mårten & kenny. Där kedjerökte vi i sängen och skratta en hel del. Jag hade galet roligt, ända till klockan halv sju då vi somna, för att sedan vakna runt 8 utav att Salle skulle till sälen. Haha great! Med världens bakfylla satte vi oss i en taxi och åkte hem. Efter nån timmas sömn åkte jag och jobba. På kvällen blev det hockey & wallander, gött hv!

Igår var ändå den bästa dagen, åkte iväg till ljungskile för att kolla premiären! Bajen Bäst :) 1-0 till oss, hur gött är inte det? Bilturen var en galen sådan, gustav är galen om inte annat! Haha fy fan vilke härj, fast det var bara roligt.

Å idag var jag tillbaka i skolan, tyvärr. Har inte saknat det ett dugg! Nu ska jag sova, är så jävla grymt trött. Träning sen. Skriver kanske ikväll igen, puss.

RSS 2.0