OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Dagens :)


Började dagen med jobb, sedan stan med Elin :) ååh jag vill ha så mycket, men måste spara lite inför sommarens roligheter! Hittade en klänning idag som jag vart kär i, tur att den inte fanns i min storlek, men om den finns i örebro ska jag köpa den på måndag då vi ska dit :) hoppas! Ikväll ska jag umgås med mina närmaste vänner, Elin& Johan, dricka lite och grilla. Mys! pusss


Dagens!

Igår kväll bytte jag ut jeansjackan och dom vita skorna till skinnjacka och mina favorit skor från skopunkten och sedan åkte jag och kollade fotboll tillsammans med Johan&Ludde! Det var riktigt roligt :) KB spelade mot några och vann. Sedan gick vi vidare till stan där "KarlskogaFesten" var, inte direkt det roligaste vi varit med om så vi gick hem vid halv 11.
 Just ja.. bättre bilder var det ja..
Tee - Zara
Jeans - H&M
armband - Bianco footwear
Skor - Fred Perry
+ jeansjacka
Idag har jag ägnat flera timmar åt jobb, men tog med mig Elin ner på stan idag på lunchen :) Hittade en klänning. När jag kom hem ångrade jag mig lite, kanske var det ett onödigt köp? med tanke på att jag försöker spara mina pengar.. Haha jaja, nu ska jag snart ta på mig träningskläderna och sticka iväg och springa lite med laget, mys :)
/ Helena

Dagens!

l
Jeansjacka - second hand
Klänning - Gina tricot
Skor - wedins
Armband (syns inte) - mammas

Haha tur att det ser ut som två olika jeansjackor :S Det är det inte i alla fall! Kameran är lite konstig, pappa ska få hjälpa mig med den! Stan blev det förut, och som vanligt lyckades jag inte komma hem tomhänt (även fast det hade varit det bästa för min ekonomi just nu) Bild på köpet kommer senare! Ciao :)

Hata Göteborg

Med rubriken menar jag inte staden, för jag älskar Göteborg och längtar dit sjukt mycket (13-15 juli) Utan den handlar om fotboll, då Hammarby möter göteborg idag. Haha så ta den inte seriöst :) Kläder & Mode är min passion, men det är också Hammarby! Så hoppas på tre poäng idag, ååh jag önskar jag var där..
Istället sitter jag och håller på med jobb, haha kanske inte förtillfället med ska snart fortsätta. Senare idag blir det stan med Elin & Syster.
image18
Då skulle jag helst vilja se såhär cool ut, men jag skulle nog inte kunna bära upp det så snyggt som Ashley gör! Haha :) Back to work! ciao

Hurtigt!


Idag gick jag tyvärr inte ner på stan, de kom lite förhinder, så det får bli imorgon istället :) Så, idag var jag ute och sprang med laget istället, vi ska va i bra form när säsongen börjar, yees! Det är skönt att ha ett gäng att träna med, för när man ska gå ut och springa själv blir det aldrig av! Haha :) Men nu ska jag ta det lugnt framför tvn, puss!

Dagens


Tubtop - H&M
Jeansshorts - second hand
Skor - skopunkten

Återigen sitter jag på jobbet, skönt att jobba hemma då man kan ha lite flextider. Haha annars hade jag aldrig orkat de här, och annars hade jag kommit försent till jobbet imorse, för då försov jag mig.. Men idag går det inte så bra för mig, läser hellre bloggar och nya VR som kom idag :) Ska försöka göra ett ryck nu, och försöka jobba hårt!
Idag ska jag ta en tripp ner till stora staden, ska kolla in rean, haha för det är ju så mycket att kolla också (jag önskar att jag bodde i sthlm) ååh. Fast måste ändå spara pengar till nästa vecka då det blir örebro :) Då ska jag hitta lite jag kan ha med mig till göteborg! Haha där jag och Elin kommer gå till varenda second hand butik som finns, det kommer bli SÅ kul (som sagt) Ge gärna tips på någon bra butik som finns i göteborg!
Back to work! puss / ursäkta mitt stökiga rum på bild 1, ska börja ta lite bättre bilder (a)

Dagens!


Dagens!
Gammal lång jeans jacka jag klippte av idag:)
Shorts - Zara
Skor - skopunkten
Vitt ribbat linne - H&M
Gammal ring
Rosa depend naglack - lindex

Idag efter jobbet också jag ner och solade i stugan, hade det hur mysigt som helst! Ibland är det skönt att vara lite själv :) Efter några timmar ringde johan, så gick hem till honom, ludvig mådde inge bra så det var bara jag och johan som gick ut. Köpte godis och tog en låång promenad! Skönt, planerade göteborgresan lite till, och det kommer bli SÅ bra! längtar :) yes, gick i cirka 1 och en halv timma, skönt. pusss


Jobb!

Igår tog jag en promenad med världens bästa Elin, gick cirka en timma, hur mysigt som helst! Efter det gick jag hem och åt, sedan gick jag ner till stugan, tar cirka 20 min att gå dit kanske. Dit gick jag med Johan&Ludvig :)
Där nere satt vi å softa, åt kakor och hade lite deeptalk! haha sånt behövs också ibland! :) Vi planerade också årets sommar, och som det verkar nu kommer de bli sjukt underbart! Jag längtar! :)
När klockan var runt 10 började vi gå hem ...
 Där jag pysslade lite i photoshop, haha men när klockan var 12 orkade jag inte mer och gick och lade mig istället :)

För idag forstätter jobbet, haha. Det är jobbigt att jobba hemma vid datorn, utan att få gå in på msn/blogg/bilddagboken och så vidare, och som ni märker så lyckas jag inte så bra! Får bättre mig ;)

Det kommer nog något/några fler inlägg senare, pusss.


Bästa på länge!

Midsommar firandet i år blev en riktig höjdare, på topp hela kvällen! Haha :) Jätte mysigt att grilla med syster och hennes kompisar och hur kul som helst att festa med roliga människor och gott att dricka!
Bästa systern!
Kvällen eller ska jag säga natten slutade 4 igår, tack alla för en superkul dag/kväll/natt!
Idag vaknade jag 3, uupps, och efter de har jag övningskört (haha inte bästa tillfället för de kanske men men :)), sen blev det film, coyote ugly och en himla massa kakor! Mums :)
Riktigt skön dag, och hoppas det blir sol imorgon så att man kan få lite mer färg!
Pusss


Glad Midsommar!

På förmiddagen åt jag supergod mat med familjen och ikväll blir det party, iförd detta;
 Till det tar jag jeansjackan :)
Puss


Tänk om..

Kling lyckas alltid med sina outfits, denna tunika gillar jag väldigt mycket! Hon passar i allt, tänk om man vore sån.

Hur lyckas hon? sjukt snyggt :)


Second Hand

För första gången i mitt liv har jag varit och handlat på second hand, och jag är så himla fascinerad. Jag trodde aldrig att det skulle vara så bra som det faktiskt var :)
Jag lyckades äntligen hitta min efterlängtade perfekta jeansjacka, en jeansväst, en tjock tröja, en par jeans jag ska klippa av till shorts och en lång vit skjorta, för såå himla lite pengar! Fynd.
En annan sak jag är väldigt nöjd med är mina vita tygskor som jag hittade igår, äntligen! :)


I like!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0