OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Goig dag!


Självklart ska jag alltid blogga när jag har som minst tid, ska snart ha en körlektion. Hur som helst, det jag skulle säga var att jag idag ska in till Örebro :) Kommer bli jättemys, åker dit med Mackan, Johan och Sofi. Himla trevligt! Bilden är förövrigt från bikbok som verkligen skärpt till sig, kanske blir en titt där idag? Nej nu måste jag gå :) Ha de bra! puss.

Sitter och lyssnar på Ratm

 
En sån här kväll när jag sitter och är sjuk och missar träningen saknar man tiden på hultan. Då behövde jag inte sitta och plugga, utan bara njuta och lyssna på ratm när dom rockade sönder. Det va grymt! Sjuk&plugg är mindre grymt.

gah bloggningen går dåligt också. imorgon ska jag försöka få in ett inlägg om vår lyckade fest :) puss! Jag älskar dig Mackan (:

tjooo :)

Skulle bara säga att jag lever, trots att jag känner mig febrig, å att jag inte orkar blogga riktigt.. Festen blev jättelyckad tycker jag, jag hade underbart roligt! Ska berätta mer å kanske visa lite bilder när jag hittar orken. Ni är bra :) Puss!

Äntligen är det dags!


Vi styr 18/20 års fest ikäll, kommer bli galet (och sjukt roligt!), vid 6 är det välkomnsdrink&middag för våra närmaste, 30 pers. haha! Sen kommer det rulla in en hel del folk under kvällen :) wow! äntligen är dagen vi längtat efter här :)

Fast oj vad jobb det har krävts, vi har varit i full gång sedan 11 imorse, ca 6 stycken. Plus att vi fixat massa dagarna innan. Haha det kommer det helt klart vara värt :) Jag är färdigfixad och känner mig fkt riktigt fin, har en ny klänning som jag fick av min kära syster! Ha en kul kväll, för de ska jag! Puss :)

Lite stressad.

Hela dagen har gått i ett; Först skola, kl 12 en körlektion, hem å skriva klart svenska arbetet, skickade in det vid kvart över 4, precis när jossan kom. Då åkte vi direkt iväg och handlade nästan allt inför imorgon, nu en timma senare är vi hemma. Vi ska börja med maten sen fixa musik, ikväll när allt förhoppningsvis lugnat sig blir det mys framför idol!Jag längtar ihjäl mig till imorgon, taagggaa!

Min dag!


Jag har haft en grymt bra dag hitills :) Underbart att vakna upp med min bästa imorse, och bli väckt av att mamma som kom in och sjöng. mys! Då fick jag min nya, älskade, mobil (den på bilden!). wow, helt galet oväntat eftersom jag räkna NY som den enda dyra presenten. men åh så glad jag blev! Trådlös högtalare till den blev det också och pengar har kommit in på kontot. Tusen tack! Å tack alla underbara för alla grattis jag fått :)

Härnäst blir det tårta med pappa, mackan och mormor&Stickan (johanna&mamma kommer hem ikväll), men de blir mys :) Sen åker jag och M iväg och kollar när u-laget spelar match. Hoppas ni också haft en bra dag :) puss!

Att fylla 18 år.


Som ni märker på mig så ser jag min 18års dag som något stort, ja en milstolpe i livet helt enkelt. Det är för mig, och förmodligen många andra, en dag man ser fram emot. Det har jag minsann gjort i alla fall ;)

Självklart är det en minnesvärd dag, men hur som haver; De bästa är absolut inte att man får gå ut på krogen med alla andra, trots att det ska bli grymt roligt, utan det är att jag har frihet att kunna ta ett efterlängtat körkort. Jag har inget som hindrar mig. Ett teoriprov och en uppkörning är redan bokat, så viktigt är det för mig. Jag älskar att köra bil och jag kommer bli överlyckligt om jag klarar't :)

Dessutom kommer morgondagen bli supermysig på många sätt; Johanna kommer hem från Borås (vart borta i 1 månad), pappa från Oslo (borta 2 veckor) och Mackan kommer från gbg inatt och sover med mig :) Jag börjar 13.40 för att de andra har fysikprov, det kan vara den bästa presenten. nästan iaf! Fast mestadelen av presenterna får jag nog i helgen av släkt&vänner men om man väntar på nåt gott väntar man aldrig för länge :) Med det avslutar vi det här snart för långa inlägget. Imorgon är jag äntligen 18 år.

Inte många timmar kvar nu!


Jag hittade tillslut något fint att ha på mig imorse så jag vart på lite bättre humör, men trött var jag för det. haha! Snart ska jag ner och beställa nya linser & dirket efter körlektion, men innan dess ska det pluggas. Runt 5 kommer jossan så ska vi fixa lite grejer inför lördag :) Kommer nog skriva lite ikväll tror jag, får se vad som hinns med. Annars hörs vi garanterat imorgon ;) woohoo. Puss. En bild på hårfärgen kan ni förresten få se :)


vill helst av allt sova.


Idag skulle jag bara vilja ligga kvar i sängen och invänta imorn.

Eller bara ha en helt ny garderob så att jag har någe fint att ta på mig i varje fall.

Vill ha imorgon, så jag kan träffa min snygging, han är i gbg å mönstrar.
Du är bäst!

Vill ha helg; träffa släkten som kommer & grym fest.

Mycket vill man ha, men ändå så trivs jag superbra med det jag har :) Det enda som är negativt är faktiskt min trötthet just nu, hoppas på massa energi idag igen ändå. Mina närmaste är bäst, och ni andra är också bra :) puss!

I always shine when you're around.


Derbyt igår slutade med en vinst för mitt älskade Bajen, med 3-0. Liite gooigt ;) Efter skolan idag, som fortsatte med gårdagens energi (skitbra!), åkte jag till frisören :) Där färgades håret, utväxten försvann och en kopparaktig färg lades i som slingor. Riktigt nöjd! Bilderna är tagna imorse och färgen är alltså inte som den ska. Hur som, jag älskar att vara hos frisörn, sitta och bara njuta när hon fixar med mitt hår :) Plugg&träning bestod resten av dagen av, som de flesta dagar. Men jag trivs för de! Ska läsa sen sova, gonatt på er :) Puss.

We used to be just like twins.


I brist på andra bilder får det bli ännu en av alla de från fotograferingen med Lisa. jag gillart! Hur som haver, en jättebra dag i skolan där det allt flöt på utan svårigheter trots att det var en lång dag från 8-16. Hemma har jag inte hunnit med annat än att läsa en bok som ska vara utläst snarast möjligt till ett arbete och att äta. Ikväll händer det mer spännande grejer, då ett derby(!) mellan Bajen-dif ska spelas. Matchen ska jag se tms med min kära pojkvän och en påse chips. mys! Hoppas på vinst, skulle var roligt :), och väl behövligt. Det var allt från mig idag :) Puss!

Head over heels for you.

Dagen tillbringades i molkom för en match som förlorades med 3-0. Det gick lite sisådär och nu efter har jag en sprängande huvudvärk. Hur som, det var roligt att spela ändå :) Väl hemma pluggade jag och sen kom M, jag är lyckligt lottad som har en så underbar pojkvän som dig :) Oth kollades sen skulle han repa, och jag ska snart ut och gå med mamma :) åså saknar jag pappa&johanna, som kommer hem på torsdag. Speciell dag på många sätt ;) Ha de bra hörrni! Puss

Ni är bra!


Igårkväll såg jag ut såhär när jag åkte iväg hem till Kalle. Där väntade god mat och härligt folk! Vi var bara vi närmaste, men det var hur trevligt som helst att sitta och dricka lite å bara umgås. Det blev en ganska tidig kväll ändå eftersom M skulle upp tidigt imorse. Tack för en superbra kväll :)

När han hade åkt sov jag ut och sen har jag haft en heldag med mamma. bäst! Vi var barnvakt till Theo, han är 8 månader och ursöt! Nu ska vi njuta med ost&kex, myyys :) Sen kommer mig goding hit efter festandet igen, mums. Det här är förresten sista helgen då jag måste vara hemma när resten går på statt. tjoho!

Student'09


Lite längre ner skrev jag att jag hade en rolig grej att berätta :) å det är att studentresan är bokad, det blir (som jag ville) till Ayia Napa med mina allra bästa :) Det vill säga; Mackan, Simon osv! Jag har världens bästa pojkvän som fixa att jag kunde åka med deras klass, tacktacktack :) Jag älskar dig!

Lowkey


Ett smakprov från gårdagen :) Bilderna blev lite flimmriga men jag tycker ändå inte att de gör någonting, jag älskar ljuset och skuggorna! Blev jättenöjd med de flesta bilderna :) Nu är det dags för att fixa sig för fest! Puss

Den vackraste stunden i livet var den när du kom.


Vagabond sviker då aldrig, alltid lika snygga skor! Synd bara att ekonomin inte är på topp, och dessutom har jag massa roligheter framför mig som kommer kosta en del. Därför får shopping tyvärr läggas åt sidan. om jag kan hålla mig! ;)

Bloggade lite extra idag, för imorgon finns det nog inte mycket tid till det. Kanske slänger in en outfit bild, får se. Hur som, imorgon blir en rolig dag! Direkt när skolan är slut ska vi få ut Kalle som fyller 18 på lite äventyr, det ska bli riktigt kul(!), fast bäst av allt är nog kvällen :) Middag hemma hos honom med bästa folket och gott att dricka! mums.

the one who loves you the most.


bild från google. Är för en stund sen hemkommen från fotosessionen, fy fasen va de va roligt! Lisa var jätteduktig, och vi jobbade med low/high key bilder. Liknade kattbilden. När jag fått bilderna lägger jag troligtvis upp någon :)

Nu snart kommer M, men ska hinna plugga lite innan. Jag ska skriva en diskuterande uppsats angående abort, är det någon av er där ute som har någon stark åsikt om detta ämne? Är det rätt eller fel med abort? enligt mig är det rätt. Men vill höra vad ni läsare tycker :)

What a wonderful day.

Sådärja. nu är det bara 1 vecka kvar ;) Haha hur som helst, idag skulle jag egentligen bara haft 2 lektioner senare i eftermiddag, men dom har jag tagit ledigt ifrån pga att jag ska bli fotad av en Lisa, en tjej som går media. Hon ska ta bilder till ett arbete och jag tyckte det lät roligt! :) Dit ska jag vid 12, och nu innan har solat. Det behövdes verkligen! I eftermiddag kommer jossan så ska vi planera det sista inför festen och sen väntar träning&plugg! Nu måste jag fixa mig så jag hinner, ha de bra :) Puss

wooooa!


Jag har förresten en rolig grej att berätta, jag kan dock inte skriva de här ännu! Måste klargöra lite saker bara :) Bra känns det i alla fall! Ingen megahändelse utan bara en otrolig lättnad.

Eller saknar du nån du en gång trodde du kände.


Efter en hel dag i linköping med massa föreläsningar, otroligt mycket skratt & tävlingar så är jag helt slut. Imorse var det lätt att gå upp, men tröttheten kom mer och mer under dagen! puh. Ikväll blir det filmmys med min goding :) Puss!

Fullt upp!


jag är verkligen galet trött nu men jag har haft en relativt bra dag så tänkte bara skriva ett par rader om den! Till att börja med var det ett matteprov, de gick som väntat, därefter en lektion sen fick jag sluta! Kanon :) Efter det åkte jag och klippte mig, skönt att ha frisyren tillbaka! Nästa vecka väntar färgning sen blire bra :) Efter det träffa jag M en sväng, mysmysmys! Därefter fika på stan med några ur laget, trevlans(!), tillsist träning som gick bra :)

Imorgon väntar linköping, naturklasserna ska dit på föreläsningar. Det negativa är att vi ska samlas 06.15. tjoho. Ska nog gå och lägga mig nu! Kommer förresten hem halv 6 också, skriver nog då igen :) Puss

Dreaming comes so easily


Idag var det en lång dag i skolan, men det gick ganska fort ändå som tur var! Imorgon väntar ett matte D prov, tjoho. Det får gå som det går, det är ändå bara slutprovet som räknas ;)

Fast idag är det bara 10 fjuttiga dagar kvar till min dag :) det firas med en glad och härlig bild från arvika, åh hur jag vill tillbaka! istället får bänka mig framför matteböckerna igen. tjo!

härligt härligt!


Helgens seriepremiärer (a&u-lag) slutade väldigt bra! Vann gjorde vi i lördags kväll med 4-3, och u-laget kammade hem en seger på 7-6 i gårdagens match :)

Efter matchen åkte jag till Elin och gav hennes present :) skönt att träffa henne igen! När de åkte vidare cyklade jag hem, helt slut och massa försyld. Jag gjorde några teoriprov sen gick jag och la mig i väntan på att min goding skulle gö mig sällskap efter statt :)

Igår tog jag och M en promenad i det jättefina vädret, jättemysigt! Sen vid 3 åkte han hem och jag la mig på soffan, för att vakna upp 3 timmar senare. Perfekt till oth! Min kropp behövde verkligen sova, den mår inte så bra. Ont i bihålor & öron. hur som helst, på kvällen käka dom vanliga en pizza och kollade sedan film hos Wictor. Hur trevligt som helst!

En jättebra helg :) Jag ska vara på skolan om några minuter, bäst att åka. Puss!

wooooooa

GRATTIS ELIN! Äntligen 18 år :) Hoppas du får en kanondag, de är du värd! :)

Riktig myskväll igår med massa godsaker och kaviarkillen åkte ur idol, rätt de! Haha :) Kollade med mina något knäppa föräldrar och min goaste, hur bra som helst! saknar min älskade syster bara. Ni är bäst!

 Ikväll 19.00 i karlbergshallen är det seriepremiär som gäller, mot Heden. fy fan vad det ska bli roligt! Hur vi har längtat :)

Innan dess ska plugg hinnas med, hoppas ni har det bra och slipper sånt ;) puss!

You just do what you're told


Den här förmiddagen har inte riktigt gått min väg. ne fyfan. Den började bra, sen sjönk det mot slutet. Studentresan pratades det om och jag är så splittrad, vet inte hur jag vill göra. Hur som helst, därefter åkte jag hem, upptäckte att dörren var låst och nyckeln inte var där den skulle, och ingen mobil hade jag med mig. Blev illamående, hade ju en klipptid att passa osv. Jag hade världens tur för pappa kom hem för att hämta en sak, jag kom in, satte mig här. För en stund sen ringde frisören och sa att min klipptid var halv 3... Tre hade jag skrivit på min lapp. tjoho! Nej nu ska jag koppla av lite, stressa ner och invänta kvällen som bjuder på tacos&idolmys. Mycket härligt!

wohooo

Halkan var riktigt rolig, fast det bästa utav allt var att jag fick göra den tillsammans med Johan! Det kunde inte bli bättre :) Väl hemma var jag mer slut än någonsin och efter en pizza med mamma åkte jag till Mackan :) Haha jag fick till och med honom att somna redan vid 9 :$ massa mys att sova brevid min allra bästa! Idag låg vi i sängen ända till fyra, hur skönt som helst att bara göra absolut ingenting. Helt slut efter gårdagen!
Efter det fikade jag med Tervox2, Licke & Marie, trevligt värre :) Jag avslutade dagen med träning, som inte gick någe vidare med tanke på en kommande försyldning. Hur som, nu ska jag plugga eller nåt :) Puss.

Elin, jag saknar dig! å snart är det äntligen vår tur att gå ut också ;)

The luckiest


Cirka en ynka timme kvar tills vi sätter oss i bilen påväg mot halkan. huh så nervöst, men det är vad jag hört ingenting att oroa sig över :) Skönt att ha det klart sen i alla fall! Åså studiedag imorgon så ikväll sover jag förhoppningsvis brevid min bästa :) Allt känns toppen, hoppas det gör det för er med! Puss

pirrigt!

Igår kändes träningen asbra, hoppas det håller i sig till lördagens seriepremiär! Dessutom höll det glada humöret i sig hela hela kvällen. Himla roligt :) Jag träffade M sen åkte vi till donk med Simon&Kalle, där blev det en hel del skratt :) Idag däremot väntar halkan! Woa. spännande! Hoppas det går bra, fast först ska jag iväg till skolan för två lektioner, så måste börja fixa mig. tjooo :)


Falling Inside The Black


Först och fram vill jag bara säga att ni läsare är kanon! Roligt att ni återvänder dag ut&dag in :) Sen till skorna, fy fan va snygga. De första två paren från ellos och det sista, och allra snyggaste, från topshop. Jag har nog förresten aldrig ägt ett par svarta höga stövlar, har ingen aning om varför, men tänkte att det var dags för de snart :) ska bara hitta ett par jag trivs med.. Tror dock jag väntar med skoinköp tills jag kommer till NY. fy fan vad jag längtar!

Skolan idag gick kanonbra, fick massa bra saker gjorda! Därefter har jag kollat oth, pluggat teori och sovit en sväng. Ikväll väntar träning och mys med min bästa :) Jag känner mig så glad för tillfället, trots all stress med skolan. Toppen! Hoppas ni haft en bra dag :) puss!

Don't Look Back In Anger


spanska vogue. En lång skoldag är avverkad, skönt att det är över för den här dagen! Fast plugg väntar, men lika bra att få de gjort. Kvällen kommer nog sluta bättre med träning&gbg-bajen på tvn :) Himla bra de här! Puss.

It's hard to belive that it came to this.

Igår kan ha varit den bästa dagen på länge :) Åh hur vi skratta under alla tävlingar på teambuildingen! Himla skönt gäng :) Under lagtävlingen vann laget jag var med på, hunden katten glassen! Haha ni behöver inte förstå, men roligt var det. Vid 18.00 samlades de flesta igen för att käka lite pizza och vid 7 korkade vi upp. En hel del ölspel och andra roliga saker trivdes vi med. Bästa laget! Eftersom jag fortfarande har 18 dagar kvar tills jag blir 18 fick jag avsluta kvällen när alla gick till statt. Fast när det stängde kom iaf mackan hit och gjorde mig sällskap under natten. asmysigt :) Jag älskar dig!

Idag ska familjen ut till svartå och äta hos mormor. mums! Ikväll väntar oth, självklart, och nya gossipgirl avsnittet. Förhoppningsvis får jag sällskap utav min goding också :) toppen! Ha de bäst! puss.

Dom kan dom!



Lite höstinspiration från de två stora modebloggarna Michaela & Signe. Bilderna kommer från Stockholm Streetstyle, där ni även kan finna mer fin inspiration!

Kanonkul!


Teambuilding dag som Tervo&Licke fixat ihop, känns som om det kan bli toppen :) Ikväll väntar lagfest, kanon!

Dags att väcka världens mysigaste för jag måste snart åka iväg.. Ha de bra :)

Everything's alright, When you're right here by my side.

Lite inspriationslös, fast mycket nöjd med det mesta förutom det! Annars var idol en riktig rysare idag, om johan hade åkt ut hade jag nog inte fortsatt tittat. Men nu blev det allt som jag ville och favoriterna Alice, Johan&Lars är kvar!
Den här dagen har jag tillbringat med M, du är underbar :)
Imorgon händer det grejer, sammanfattar det hela när den dagen är slut :) det som kan nämnas är att den kommer innehålla många sköna människor samt en hel del uppkorkade flaskor ;) Allt för mig idag, tjoo!

My hero through it all


Här är den andra koftan från lindex som jag köpte häromveckan. asskön verkligen! Det blev en hel del skrattanfall från min sida under dagens träning, åh fy fasen va roligt det var :) Dock gick det sådär men jag hoppas det går bättre på den kommande matchen, snart premiär! Hur som haver, ska snart sova så att det äntligen blir helg. Det är en hel del planerat och det kommer bli grymt kul :) jag återkommer om det. Ska plugga sen sova, gonatt!

you're all that I want


Efter en natt med 10 timmars sömn och många konstiga drömmar gick jag till skolan imorse. Där flöt det på bra och nu har jag träffat min allra bästa en stund :) Härnäst väntar övningskörning & träning. woho! Jag känner inte för att skriva så mycket mer just nu så ni får ha de bra :) puss.

Inte allt för händelserikt men jag trivs ändå :)

Helmysiga dagar, fulaste skolfotot & mycket plugg. Det där med kortet var ju lite tråkigt, men asch då inge att bry sig om :) Skolan väller över med saker inför lov såhär, och det är galet jobbigt, fast det är bara att stå i för snart är det slut! Ska ta och sätta igång lite med det nu sen ska jag träffa mackan :) toppen!

RSS 2.0