OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Nice!

Nu har annu en dag gatt, och vi har njutit av annu mera sol :) Forut var vi ute och at med Tony Ring & hans fru samt deras tre barn, trevligt :) En kand rallyforare for er som inte visste, (jag visste inte heller forren mamma sa de), kor ferrari och allt ute i varlden, nice!

Imorgon ska vi ut och snorkla och fa mera farg, sant tycker vi om! :) Puss

Thailand

Jag har det underbart har nere, kunde inte ha varit battre! Dock saknar jag vissa dar hemma nat sa grymt mycket,.. fast det far ga, for jag trivs ju ratt bra har anda ;)! Njuter av sol, massage och god mat. Jag ar i paradiset, love it.
Kommer in imorgon ocksa, puss :)


Hörs då ;)

Nu reser jag snart iväg till efterlängtade Thailand.
Där väntar turkost vatten, sol, shopping & bad i massor!
Lämna gärna kommentarer som jag kan läsa
när jag kommer hem :) Vi hörs om två veckor!

Fast jag kommer vara inne på internet där nere såklart, så det kommer att komma några inlägg :) Ha de bra!

Gårdagens outfit

image520 
Tee - Gina Tricot (NY!), Rosa läppstift - Clinique, det andra har ni sett förr och sen en knut i håret!

Jag blev kvar lite längre än väntat hos Johan igårkväll och hann därför inte blogga, men gör det nu istället! Kommer sakna dig.. men det ska nog gå bra ändå :) Snart åker vi, shit! Har inte insett de än, fast det lär jag ju ska göra imorgon när jag står där på stranden ;) Aja, skolan nu, ha de bra :) Puss

Fynd

image519
Denna kjol köpte jag till nyår 2005, och igår kväll kom jag på den! Fast jag hade inge minne av att det var paljetter på den, men det var det visst! Där ser man :) En svart vippig kjol var ju precis det jag hade tänkt att köpa härnäst, men de behövs ju inte, och paljetterna var bara ett plus! Vissa har dock hunnit tröttna på paljetterna, men det har inte jag. Till en viss del ja, men om det är ett snyggt plagg som matchas bra så är det helt ok!

Vad tycker ni om paljetter, Hiss eller Diss?

Idag ska jag plugga, träffa Johan O, sen plugga ännu mer när jag kommer hem + lägga in en dagens outfit. Har fullt upp helt enkelt, så hörs senare ikväll ;) puss

I'm just a girl, take a good look at me

No doubt - Just a Girl
Huur jag älskar den! Amanda sjöng den grymt bra i fredags också förresten, passade hennes röst galet bra.

Nu ikväll hittade jag ett riktigt fynd långt in i min garderob (precis vid rätt tidpunkt!), kolla in min blogg imorgon så får ni se vad det var :)

Björn Gustafsson

image518
Ikväll är det Parlamentet och vem är med om inte skönaste killen någonsin;  Björn Gustafsson. Klockan 20.30 på kanal 4, kolla de! :)   
Igår kväll kollade jag film med Johan L, "Shoot'em up", sjukt bra film! Idag har jag spelat match, förlust (5-1) På grund av brist på folk så fick jag spela back! Konstigt nog trivdes jag, jag har ju förresten spelat back 2 perioder i mitt liv därför valde tränaren att plocka ner mig. Jag var bara inne på ett bakåtmål och gjorde en assist, jag är helt enkelt nöjd med min insats :) Nu kommer jag inte spela på 2 veckor :/ lite tråkigt, men det får väl gå.

Inspirationen är fortfarande som bortblåst, jag tror det har att göra med allt skolarbete jag måste tänka på nu innan jag åker! Men håll ut, I'll be back ;)

Skandal skandal..

image517
Kan någon förklara för mig varför dem bästa alltid åker ut som 4:a, när dem borde vinna hela skiten? Hur kom det sig båda dem bästa satt löst? Jag är inte chockad egentligen, för det är ju inte första gången det händer.. Nu hoppas jag att Marie&Andreas går vidare till globen, så att vi får en jättetråkig final! Neje skämt åsido, skärpning. Amanda till finalen tack, hon kungar! Fast största kungen av dem alla var ju Daniel, kommer bli trist att kolla nu.
Vad tycker ni om utröstningen?

Förövrigt var det jättetrevligt igår kväll :) Jag trivs! Idag blir det jobb, plugg & packa. Ikväll hoppas jag på någe mer roligt! Puss

Inspiration

image515
Har kollat runt lite och sett bilderna på MK i Nylon, här snackar vi inspiration! Bilden till vänster är den jag tycker är vackrast, med vippig grön kjol och randig tröja, snyggt!

Dagens outfit

image514
Turen till örebro var riktigt trivsam med pappa&syster. Skulle egentligen inte köpa någonting men när pappa bjöd så blev det en Tee från Gina Tricot, underkläder och en Everest dunjacka! Galet nöjd med jackan :)
Tänkte köpa ännu en Tee från Gina med Trycket "Oh, no money.. must call daddy", så klockren! Fast trycket försvann lite så struntade i den. Nöjd är jag ändå!

Ska sova lite nu, och ikväll blir det Idol, film & mys med Johanx2 och Malin :) Sjukt nice!

Dagens låt

Zebrahead - Falling apart
Grymt bra låt, men kanske ännu bättre när johans band spelar den! Lite punk och lite rock, nice.

Ursäkta min roliga bloggning, men har tre psykologiarbeten som ska vara klara idag. Har cirka en timma på mig, det ska jag nog klara av! Imorgon har vi inga lektioner, det firas med en tur till Örebro :) Kolla in Zarabutiken som öppnade idag, great. Så jag återkommer imorgon :)


it's heavenly

Melba Moore - This it is (eller egentligen är det Idol-Mattias jag lyssnar på)

Låttexten är ju så passande, I like! Dagen har varit jättebra, oja :) 



Förresten idag var det ett av de bästa oth avsnitten på tv'n, då när Lucas kommer på att det är Peyton han vill leva med och säger;
- Det är du! När mina drömmar slår in vill jag ha dig vid min sida, det är du! 

Wow vilken känsla. Älskar när han säger de :) (har sett de avsnitten ett antal gånger!) / japp, allt för mig, puss!

Dagens outfit

image513
Plugg plugg plugg, och åter plugg.. Fast ikväll ska jag träffa Johan O, trevligt! :) Ha en bra dag, Puss.

Dagens outfit

image512
Skönaste skorna jag någonsin haft, helt klart! Toppen är mammas kjol, kul när man hittar kläder där man kan använda :) Jag hade dock ingen inspiration alls imorse när jag skulle välja kläder, därav blev det lite halvtråkigt..

Puh, vi fick franska provet flyttat  för att läraren hade fått en sjukhustid just då, perfekt tyckte vi! Det skulle ha varit på torsdag, men nu kan jag lägga all tid på psykologi arbetena istället. Mycket bra! Ska börja med det nu, och jag älskar psykologi, verkligen det roligaste ämnet (efter bild som vi iof bara läste i 1:an) 
Så, ha en bra kväll :) puss

Hjälp

Ge mig inspiration!

Dagens outfit

image511

Nejni, dagen började jättebra och nu på kvällen blir det bara sämre och sämre. Om photoshop och jag kunde ha kommit överens hade ni fått en vackrare bild, men jag har varken tid eller ork till att fixa till de. Det här hade jag iaf på mig idag, allt från H&M utan skorna som är från wedins. Kärlek till H&M, haha :)

Fast det där med bilden är inte värst, utan det är att vi inte har Tv4 sport. fan. Därför har jag missat Falun - Pixbo Wallenstan. Jag som var så sugen på att kolla lite innebandy såhär en tråkig måndagskväll när jag har massa plugg.. Fast imorgon så :) Då får jag se både innebandy & ögongodis, inga fel ;) sen får jag spela själv, yes!

Som sagt.. plugg! Puss

Nice

image510 
Snygg Marimekko kappa, läckra lackskor & en knut i håret, I like!


Igen..

Återigen blev det en kväll med film samt Johanx2 :) + syster och mamma. Vi ville ju se 28 veckor senare, men den fanns ju inte. så Hostel fick det bli. huh. riktig äcklig film det där, fast bra är den! Men trevligt sällskap hade jag, och ännu en gång visar jag och min syster oss från vår smartaste sida, not! Haha fast det var sjukt kul så det gör nog inge :) åh.. vill inte ha skola imorgon, den här helgen kunde gärna fått fortsattit.. aja skola imorgon, gonatt :)

Dagens låt

Onerepublic - Come Home

Sjukt mysig låt :)

I just want you close where you can stay forever

Gårkvällen blev lyckad, middagen med tjejerna var trevlig & kvällen med Johanx2 var mycket rolig :) Vi kollade på 28 dagar senare, den var väl sådär. Fast jag blev rätt rädd några gånger, haha! Fotbollen kollade vi en stund också och sen var det CSI NY. Det var en väldigt bra kväll helt enkelt, (fler sådana tack!) sånt tycker jag om :) Mys

Idag ska jag försöka ta tag i det mesta, först och främst plugga. Hoppas ni får en mer spännande dag ;) Förresten vaniljglass & varma hallon med vit choklad över måste vara det godaste som finns! mums. Ciao


Kvällens outfit

image508
Älskar klänningen med tryck och metallic tröjan är så skön! Ha en bra kväll :) puss

Så nära, Så nära

Matchen förlorade vi med 2-1, men det var inte alls rättvist! Jag är trots förlusten mycket nöjd med min insats :) nu är det bara målen som fattas, idag hade jag kunnat få in några, men det går inte riktigt som jag vill. Fast det får komma när det kommer, det är kul att spela i alla fall :)
Ikväll ska jag äta med syster och hennes vänner, trevligt! Efter det blir det kanske att kolla fotboll med några? aja, får se. Det blir som det blir :) Om jag hade varit 18 hade jag haft sjukt kul inne på Takida, fast nu är jag ju inte de.. synd!

Vad ska ni göra ikväll?

Tomt

Ja det känns lite tomt här på bloggen, jag har inga fina bilder att lägga upp, inga kläder som jag vill visa för er osv. Ni vet redan att jag är sjukt sugen på paljetter (och något mer är det inte för tillfället), och det har inte kommit några supernya trender jag kan inspirera med.

Kanske behöver bloggen förnyas lite, jag tänker på dess utseende. Kanske ska fixa ihop en ny header :) Ja, men sluta inte besöka för det här, för snart är jag på topp igen! huh :) Inte just idag bara, för ska hoppa in i duschen nu och sen iväg och kolla herrarnas match, och efter de har vi match! Ikväll vet jag inte?
Just ja, jag var i väg och sola imorse, oj så skönt! Om 10 dagar så slipper jag solarium, sjukt nice. Ciao hörrni

Dagens outfit

image506 Mitt nitbälte syns knappt, men det finns där! :)

Ikväll tänker jag njuta med ost&kex framför idol med familj, Johan och Johannas kompisar. Trevligt :), hoppas ni får en bra kväll! puss

Jag vill..

image505 Om det endå vore så enkelt att va så fräsch.

Skolan väntar, ha en bra dag! puss

En massa strunt?

Idag blir outfiten så spännande som ett par mjukisbyxor och en tjocktröja, dock väldigt skön :) Jag tycker ändå inte om att gå i skolan med mjukiskläder, de känns så fel. Fast jag har ju trots allt ett matteprov på 3 timmar, då orkar jag inte sitta i tajta jeans åså, för kan förtillfället inte ha strumpbyxor då jag använder knäskydd hela dagarna. Men så snart det känns bra utan så ska strumpbyxorna på igen.

Nej nu sitter jag och skriver en massa strunt, hur kommer det sig att det alltid blir så när man egentligen borde göra något annat? Ha de bra, puss :)

Veckans blogg

image504
Helt klart veckans blogg, om inte månadens eller årets? För shit vad hon gör fina kollage och hennes outfits är grymma varje dag, ja se bara på bilden som jag lånat från hennes blogg! Man får helt enkelt sjukt mycket inspiration från denna tjej, Karoline heter hon förresten och ni kan besöka henne på thatshot :)

Dagens outfit

image501image502

Såhär har jag sett ut idag. Jag älskar mitt smala skärp (egentligen ett väskband) som jag virar runt två varv :) Det har två fina guldspännen, som jag matchar med de guldiga nitörhängena från H&M.

Imorgon har jag förresten matte C&D prov, vad gör jag här? Jaja, det får gå som de går. Haha :) Ikväll ska jag vara på hockey, jag&Johan ska hjälpa mamma där, då hon kommer ha lite utställning om sitt företag. Lite tävlingar och sådant, svårt att förklara. Där kommer jag befinna mig ikväll, så ingen matte då heller! Great :P

Det här är första dagen iår som jag tyckte att det var mysigt med snö, fast det mesta har varit positiv idag :) Gårdagen slutade ju så bra så det finns nog inget som kan få mig på sämre humör! Så länge det jag fick veta stämmer så trivs jag :) Nejni, nu måste jag fixa lite saker :) puss


Paljettens dag?

Ja man kan nästan tro det, åtminstonde om man läser min blogg, då varenda inlägg har handlat om de idag! Haha och här kommer ännu ett :)
öhm. här var det meningen att det skulle komma en bild, men icke? För nu har dom tydligen gjort om här och smart som jag är ibland så fattar jag inte hur jag får fram "Bildens URL", hjälp snälla!

Min syster ska nämligen gå och köpa en paljetttopp åt mig, som också kan användas som kjol! Den är från Gina Tricot (Samma som Elin Kling har). Nöjd är jag :)

Jävla fan för mitt knä förresten.. kunde knappt spinga på träningen men det gick väl hyffsat ändå :) Nejni, ska läsa lite matte nu, gonatt!

Vill ha..

image499Nu har jag sådär stora vill ha begär igen! Tar det aldrig slut ;)
Högst upp på listan är nog allt som har med paljetter att göra, som den där klänningen från Gina Tricot eller denna kjol från H&M. Vad tycker ni om paljetter?  Jag tycker att det är grymt snyggt, om man kombinerar det rätt!

This is it

image498 Pälsjacka, snygg paljettklänning och lackskor; Hett!

Uj vad jag ligger efter i allt vad bloggning innebär! Jag har sysslat med matcher, närmare bestämt 3 stycken på 5 dagar, + ett gympass. Alla tre spelade jag halvsjuk, den sista med skada i knät (skada mig på den 2:a matchen, sjukt ont, jag fick känna på hur det var att flyga ;) och sen landa ner med huvudet först) den sista, som förresten var igår spelade jag fast jag inte fick.. hade tagit en spruta tidigare på dagen och i samband med den får man inte träna på ett dygn. Hon sa till mig att ligga på soffan och äta choklad och mysa istället. Haha men inte när man heter Helena inte! Så jag spelade, tur det var det var jävligt roligt och jag är nöjd med min insats :) De lyckades göra ett mål när det var 30 sek kvar och det blev 1-1, otur eller vad?

Det här var allt jag hade på hjärtat :) Idag har jag fullt upp; balmöte, plugg, kolla killarnas träning en sväng sen träna. Äntligen tisdag, äntligen träning, får se om jag kan vara med hela.. kroppen är lite krasslig som sagt!
Jag trivs ändå! ha en bra dag, puss.

Dagens Outfit

image497


Farsdag

Jo det är ju faktiskt farsdag idag, och min pappa är den bästa! Grattis :) Dagen firades med tårta osv, mys!

Resten av dagen har jag ägnat i sängen, soffan eller fåöljen; sovandes! För inatt/imorse blev det bara cirka 1 timmes sömn. Klubbfesten igår var så jävla lyckad, tack alla för de :) De flesta gick hem vid cirka halv tre medan andra var kvar längre :) Därför hade man trevligt sällskap hela natten/morgonen, Malin, Johan & Johan stannade kvar (Sebastian och ännu en Johan drog hem vid halv fem, dom medförde mycket skratt, fast man blev något trött på dom också) Så tillslut fick vi ut dom ur huset och vi fyra tänkte sova, fast vi delade på en säng, vilket gjorde att det inte var så lätt att sova så jag låg mest och skratta :)
Det var trångt men mysigt ;)

nejni, jag får inte mycket ufört denna dag inte, så sängen väntar! puss

Galet!

Ja igår och hela denna natt/morgon kan beskrivas med ordet; Galet. Men oj så roligt!
Nu tänker jag sova, så gonatt på er ;) puss

Nyår!

image495

Vet inte om detta hjälper er något, men det här är mina favoriter inför nyår just nu :) Det gäller att vara ute i god tid för att hitta det bästa :) Det känns kul att klä sig lite extra fint på nyår, vet inte riktigt varför. Hur känner ni inför nyårsklädseln?
Jag är mest inne på den svarta i mitten från Gina Tricot, har fastnat för den, den är så himla fin! Eller den lila till vänster från Asos. Ja det är svårt, men det är ju som sagt ett tag kvar :)

Ikväll blir det förresten en lugn hemma kväll med idol och kanske lite spel :) I like! För imorgon blir det mer drag ;)

Dagens outfit

image494
Kul att testa på nya fräscha saker, sen får man förbättra sig ju mer man håller på :) men man måste ju börja någonstans!

Halsduk - Indiska (NY, köpte i sthlm)
Kofta - Gina Tricot
Tröjklänning - Gina Tricot (NY, köpte i sthlm)
Tights - H&M
Stövlar - Vagabond

Kan det bli bättre?

Klarade fysik provet och blir alltså godkänt i Fysik A (även fast det var med minsta möjliga marginal, men vem fan bryr sig) Haha :) FY FAN VA GÖTT! :) Humöret är på topp, pappa har köpt hem klick så att jag kan läsa den, min Elvisväska har kommit, det är fredag vilket innebär godisdag i mitt nyttiga liv (som jag klarar av jättebra) plus att det är discotema på idol. Lite nöjd eller, oja :)

Mer bloggning kommer senare. Ha en bra dag :) Puss


Dagens låt

Som jag skrev igår så blev det mycket bloggning idag ;) När jag ändå är igång så slänger jag in en superskön låt;

Rihanna & ne-yo - hate that i love you
Jag fastnar alltid för låtar som får mig att minnas saker, eller som får mig att tänka till. Den här låten påminner om en sak som jag har skrivit om väldigt många gånger här i bloggen, jag har och kommer fortfarande vara hemlighetsfull om det, men dom som står mig nära vet vad det handlar om. Även fast det inte slutade som jag ville så kommer komma ihåg det som en bra grej :)

One of these days maybe your magic won't affect me... but You'll probably always have a spell on me.


Inspiration

image492 Nu har hon återigen lyckats, att få något så enkelt  snyggt.

Inom kort (en eller två dagar) kommer det komma lite inspiration inför årets nyårsklädsel, håll utkik ;)

Discotema

åh jag älskar den typen av musiken, hoppas dom gör det bra! För er som inte vet vad jag pratar om, morgondagens tema i idol är disco :)

Här kan ni se och lyssna på deras låtval. Nejni, nu är det dags för mig att göra lite mindre roliga saker.. städa åså, återkommer senare! Puss

Önskning

image491Huhu mindre snyggt kollage, strunt samma! Det här är något jag skulle vilja ha på mig idag istället för mjukisdressen. Fast om jag hade haft allt det här hemma vet jag inte om jag hade kombinerat det såhär, men ni får se det så i alla fall :)

Linne -  Vitt linne med snygg dragkedja från Acne!
KoftaChloe
Lacktights - från AA, det är fortfarande lika hett enligt mig.
Ring - En jättedyr, men väldigt fin ring från Anaconda
Väska - Snygg nitväska från Gina Tricot för endast 150 kr!
Skor - Dessa skor är nog bland de snyggaste jag sett; Orange, lack och dragkedja.


Gummistövlar

image489
Gummistövlar har ju ganska länge varit hett i modevärlden, nu har Marni tagit fram ett par i en cool lila färg! Vad tycker ni om dessa? Är det något ni skulle kunna sätta på fötterna, och hur skulle ni matcha det?
Jag skulle själv kunna köpa dom, fast när de skulle komma till användning har jag ingen aning om, haha :) Fräna är dom i alla fall, enligt mig, säg vad ni tycker!

Haha så jävla skön


Björn Gustafsson, haha kolla hela, eller i alla fall första minuten, om det är någon som är skön så är det ju han ;)

Ikväll kom Johan, Elin och Erik hit :) Vi umgicks och spelade finans, huhu jag vann! Riktigt roligt där ibland, mattesnillen som vi är, not.. ;) Imorgon blir jag hemma igen, är fortfarande hängig men mest är det för att jag måste vara hundvakt eftersom mamma är borta i jönköping hela dagen, synd ;)
Därför blir det nog ganska mycket bloggning :) men ikväll blir det inte det, sov gott! Puss

Inspiration

image487
Min fråga till er är, vilken av dessa trender tycker ni bäst om? Det vore roligt att veta :) Själv har jag jätteproblem med att välja; nitar är jäkligt hett, dragkedjor likaså., patchwork har alltid varit en favorit.. och pälsen är mysig.
Fast om jag måste välja en så blir det.. Nitar för tillfället :)
seså, säg vad ni tycker!

Hemma

Hemma och är sjuk :( inte överdrivet, men lika bra att vila upp sig ordentligen (match imorgon och viktigt prov på fredag) Jao. och lite svullet runt ögonen, vem vill gå ut då?

kommer nog mer sen! Ha de bra hörrni :), puss

Update: YEEEES! Biologi provet på fredag är framflyttat två veckor, hur skönt är inte de? Fast nu har jag ju pluggat som en tok.. aja får hoppas att de sitter kvar när provet närmar sig ;) Nu bör jag kanske börja plugga till nästa veckas matteprov, joo.. Sen kanske jag lyckades på fysik provet ändå :$, fast ska inte ta ut lyckan i förskott, får se det på fredag! Jani, nu ska jag dricka te och vila i massor :) ciao

Dagens låt

Alicia Keys - No One
Har lyssnat på den flera gånger om, och fler blir det! Fan.. skulle kunna lägga in youtube spelningar så att ni fick höra den, men orkar aldrig med det ju.. Lyssna på den i alla fall, jättebra!

wow vad innebandy är kul! Ska bli superkul med match på torsdag sen har vi förrresten match på lördag & måndag också. Kul att man får vara med alla tre, längtar! :) Dags att göra säsongens första mål kanske? hoppas..

Dagens bild

image486 Why Can't I be you? Uj vad vacker :)

Vet ni vad?!

image485 Den 22 november öppnar Zara i örebro, vilken lycka hörrni! Det tycker jag låter jättebra :)

Dagens outfit

image484
huh satt med det där ett tag idag, bilderna passar ju inte som jag vill ;) men whatever, det här hade jag på mig idag i alla fall!

Kofta - Gina Tricot
Lång Tee - H&M
Tights - Indiska
Hallonröda Knästrumpor - Gina Tricot
Stövlar - Din sko (har jag för mig?)

Nu ska jag kolla oth och sen plugga biologi, som jag gjorde hela dagen igår (kändes de som iaf)! Ikväll blir det träning, trots att jag har blivit dunderförsyld... "Jag blir aldrig sjuk" Match på torsdag förresten, längtar grymt mycket! :) Jaojao, ha en bra dag, puss.

Shoppat Del 1; skor

image480 Ja, nu är dom äntligen mina, var tvungen att köpa dom trots priset.. Utan knytning blev det också, då de inte fanns i den butiken jag köpte dessa och jag orkade inte vänta :) Från Vagabond
image483 Hur kunde jag motstå att köpa dessa när de var nersänkta från 850 till 250 kr? Jag funderade ju på att köpa dom innan rean, tur att jag väntade! Urfräna tycker jag, vad tycker ni? Från Topshop
image482 Dessa (eller egentligen de gröna, eftersom dessa var 50 kr dyrare) fick jag på köpet; Ta två betala för ett par. De här var de som såg bäst ut då, och det kan bli riktigt snyggt i vinter, då man kan använda ett par svarta strumpbyxor till :) Eller färgade om man känner för de. Från Topshop

Jag älskar skor!


Dagens outfit

image474
 Gick runt med knut idag, börjar trivas mer och mer med det. Lite sent påtänkt sådär, men vad gör det ;)

Linne - Gina Tricot (Ny)
T-shirt - Monki (Ny)
Jeans - Miss Sixty
Skor - Wedins

Skor, ja tack!

image471 Kan ni gissa vad som fanns i Vagabondkartongen? Ni får se senare, eller imorgon :)

Göteborgsresan var minst sagt underbar! Skönt att få prata massa med mamma när vi åkte ner, nu känns det mesta mycket bättre, du är bäst. När vi kom ner var det dags för shopping, eftersom jag sparar lite inför thailand så tänkte jag inte köpa nåt. Men det slutade med en frän "t-shirt" från monki (hittade typ inget av det jag sett på internet), en metallic tröja, strumpbyxor&strumpor och till sist ett linne. Mest bassaker, men sånt behövs också!
Lite senare gick vi ut på en finare restaurang, åt jättegod mat, och åkte sen vidare till Operan för att se musikalen  "My Fair Lady". Den var jättebra! Mys
Under söndagen gick vi omkring i badrock och tofflor hela dagen på Hagabadet :) Supermysigt det med! Badade, bastade, fick massage och tog det lugnt. Skönt att stänga ut allt för en stund sådär! Haha vi skrattade rätt m

Hemma, för en stund

Kom hem från sthlm för cirka tio minuter sen, och om typ fyra timmar ska jag upp igen för att åka till Gbg. ojoj, jag får då aldrig sova ;) Fast jag har hellre kul än sover, vilket Johan&Elin fick uppleva på bussen och tåget idag ;) Haha så jävla kul! Hela dagen var SJUKT kul, bästa på länge.
Hittade tre par skor, två tröjklänningar, nitskärp, nitörhängen, den populära halsduken från indiska, ja typ de! Bilder får ni när jag har tid :) för nu ska jag sova så många minutrar som jag kan, gonatt!


Dagens outfit

image470
Eftersom jag ska shoppa och åka mycket tåg & buss så måste jag ha något bekvämt, och detta är väldigt skönt! De enda problemet nu är bara vilken väska jag ska ta.. haha men aja, nu går bussen om trettio minuter och jag har inte sminkat mig, så; Ha en bra dag :) Puss

November

image467image468
Känner på mig att det kommer bli en TOPPEN månad! Imorgon åkter vi till sthlm som sagt, sen på lördag åker jag&mamma till Johanna i Borås! Fast vi ska bo inne i Göteborg och gå på stan, musikal, äta gott & åka på spa! Sjukt underbar helg, sjukt bra lov!

Nästa helg är det lagfest, hoppas den blir lyckad :) eller.. klubbfest blir det nog mer, jaja mycket folk är alltid kul!

Inte nog med de, jag åker ju till Thailand i november också. Uj vad jag trivs! Förresten, min barndomskompis Abbe och min kusin Hampus fyller idag; Grattis till er :)


Idag

Idag var det en pluggdag som sagt, men hoho, jag har lov.. och känner absolut inte för att sitta hemma och ha tråkigt! Därför tänker jag bara skriva klart en sammanfattning till idrottsarbetet sen är jag klar, och då åker jag ner till Johan & co, så att jag hinner träffa Ludde & Elvira innan de åker hem :)
Ikväll väntar träning, ska bli skönt! nejni, hörs då ;)


Gårkvällens Outfit

image465Yes I Know, ingen vacker bild. Inte lätt när man har bråttom inte.

Solen skiner jättestarkt där ute, och det är sjukt varmt! Trots detta tänker jag åka iväg till ett solarium och lägga mig där :) Det är så skönt ibland, efter det ska jag försöka ta tag i plugghögen som väntar. Jag längtar till imorgon, Stockholm med mina bästa, huuh vad roligt det ska bli!


Dagens bild

image462 De är så vackra!

Igår då, haha röj på bussen in, nästan.. Kul hade vi ändå :) Kvällen var riktigt trivsam, men idag har jag ont i fötterna&knäna, fast sånt får man tåla! Denna dag ska jag plugga tror jag.. hoppas ni får en roligare dag, puss.

RSS 2.0