OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Det där med inredning..


Samtliga bilder kommer ifrån Elinore Interiors

Det är så himla svårt! Jag vill ha vitt trägolv, guld, mörka trämöbler, mycket tavlor, silver, shabby chic, robust, minimalistiskt, vita väggar, färg osv.. och som ni förstår kan jag inte matcha allt detta i ett så jag måste välja en inriktning! Jag skulle bli mer än glad om ni har några tips på bra inredningssidor :)

Förresten! Igår kom ett gäng härliga människor från Karlstad till lilla Karlskoga för att hänga på Boda Borg med mig. Det blev sammanlagt 6 timmar fyllda av kämparglöd, skratt och klurigheter! Man var mör i kroppen efteråt och idag har jag en helt galen träningsvärk, men det var det helt klart värt - Sjukt bra dag!

Looking from the window above


Om man bortser från att bilderna inte blev som de skulle så är jag SÅ JÄKLA NÖJD!

Min fantastiska dag i Karlstad med Jonna resulterade i den perfekta vita kavajen och istället för ett par vita byxor slog jag till på dessa underbara shorts. Jag fick dessutom med mig en jumpsuit hem som var awesome! Jag ser fram emot att möta sommaren i plaggen ovan tillsammans med en färgad topp, min guldiga halsring och mina pumps i beige. Ge mig sommar nu tack!

3 vackra ting


Hämtar återigen inspiration från Angelica Blick.

De ombloggade skorna från Weekday, de på bilden, är så fantastiskt fina! En tur till Stockholm för shopping hade varit guld värt just nu men det passar dessvärre inte så det närmaste jag kan komma är en tripp till Karlstad! Vilket är helt okej det också :) Dagen ska spenderas med härliga Jonna och jag hoppas på att hitta de sista sakerna som ska fullända min vårgarderob!

Gult, rosa & guld!


Rosa läppar och rosa naglar slängdes också på under kvällen.

Vilken fantastisk helg jag har haft! Den startades med Caps i torsdags och det blev som vanligt riktigt roligt, jag tror det är omöjligt att ha tråkigt med alla dessa underbara ekonomer! Under fredagen tog jag det allmänt lugnt och njöt utav utsikten av Jake Gyllenhaal i Love and other drugs - mh mh mh.

Lördagen blev desto fartfylldare med en loppisrunda, där jag fyndade nåt så grymt, och tillsist mötte jag upp tjejerna för en spontanutgång. Oj så lyckat det blev! Tjejsnack, goda drycker och dans till stängning. Alldeles perfekt helt enkelt! Denna dag har ägnats åt jobb, pappersarbete och lite, lite plugg. Resten av kvällen blir det soffhäng :) Hoppas ni har haft en lika bra helg!

Äntligen är de mina!


I veckan fick jag hem två halsringar jag beställt från Veronica Larssons egna smyckeskollektion! Beslutsångesten gällande färgerna gjorde att jag tog både silver och guld. 100 kr st - Skynda fynda! 

Snygg, snyggare, snyggast.


Angelica Blick
för Bubbleroom.se, fotograf: Henrik Schicht

Enkelt med råsnyggt! 7 dagar & 7 outfits - ser verkligen fram emot att se resten!

Dagens läsning!


Jag borde läsa de två med inriktningen ekonomi men det lutar mer åt den andra!

Om jag är lika effektiv som igår så hinner jag lätt med lite av varje! Powerwalken jag nämnde förvandlades till en springtur, nu jäklar ska jag hitta tillbaka till min gamla form! Jag hann dessutom med att se de två sista Twilight filmerna, baka godaste chokladtryffelkakan och lite pappersarbete. 12 timmars sömn igår och 11 timmars sömn inatt. Ledighet är allt bra underbart!

White Blank Page


H&M, Lindex, Monki & Nelly.

Tillbaka på lördag var det ja.. Mina 2 dagar i Karlstad gjorde mig dock tröttare än någonsin så hela kvällen igår och denna dag har spenderats i soffan! Sjukt värt ändå för jag hade riktigt roligt med bästa förfesten på torsdagen och en spårad långkalsongsittning på fredagen! Nu tänker jag ta tag i själv en aning och rensa tankarna på en powerwalk i vårvädret :)

Take a walk with me


Högst upp på vill-ha-listan är denna väska från Monki, helst i brun!

Back on track!


Nicole Warne får mig att vilja köpa alla rosa plagg jag kan hitta!

En nackdel är dock att rosa inte riktigt är min färg, så jag får försöka hitta andra färger som klär mig bättre och skapa något liknande :) På tal om kläder, är det inte helt galet att shoppingsuget aldrig försvinner? Jag vill utöka min garderob hela tiden men med tanke på flytten bör jag hålla tillbaka.. åtminstonde lite! 

Fast visst borde man få unna sig lite shopping när man har gjort en tenta ;)? Jag unnande mig i alla fall en avslappnande hemmakväll igår och det var en riktigt bra uppladdning inför en kommande 2-dagars i Karlstad! Jag är så jäkla taggad på att umgås med sköna människor och dansa med fina vänner :) Eftersom jag är någorlunda back on track har jag gjort iordning inlägg som ni ska få kika på när jag är borta! Så är jag tillbaka på riktigt på lördag igen :)


Vårens vackraste färg, enligt mig!


Jag har helt klart fått en dille på gult, hur fint är det inte!? Skjortan på bilden kommer från Nelly Trend och hänger redan i min garderob. Under den senaste tiden har jag dessutom köpt en gul väska, gula solglasögon och gula skor har jag sen innan. Mh mh mh! Detta matchas finast med vitt, om man inte vågar köra många olika starka färger på en gång som till exempel Angelica har gjort här

Idag har jag för övrigt gjort en tenta som förhoppningsvis gick vägen! Därför tänker jag unna mig lite ångestfri ledighet nu - S K Ö N T!

En rolig nyhet!


Pics från Elin Kling och Frida Fahrman.

Det har hänt en hel del under de här två veckorna som jag inte bloggade på! Det bästa var nog helt klart den galna tackfesten som avslutade nollningen och en lägenhetsvisning jag var på. Det sistnämnda resulterade nämligen i att JAG FLYTTAR till Karlstad om exakt en månad! EN MÅNAD! Kontraktet är på väg hem till mig och endast en underskrift saknas. Ibland går det undan :)

Vår sista dans

Jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans.
2008.07.07 - 2011.02.27

Det som har gjort att jag dragit mig undan från bloggen handlar om mig och Marcus. Vi är nämligen inte ett par längre och det kändes viktigt att skriva det här innan jag fortsatte med mitt vanliga bloggande! Efter att ha funderat ett tag kom jag fram till att det här blir bäst för oss båda. Våra 2,5 år tillsammans var fantastiska men ibland växer man bara ifrån varandra, tyvärr! När allting har smält ser jag fram emot många år av fin vänskap :)


RSS 2.0