OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

peace and lööve


Jag ser inte fram emot kalla nätter, myggor eller bajamajor men det riktigt kittlar i magen vid tanken på att jag bara är timmar ifrån att få se The Kooks live igen!! 

Den utlovade länken till alla fina som röstat på mig här kommer direkt när jag är tillbaka och under tiden har ni fortfarande chansen att rösta och få en länk!

Tills vidare önskar jag er en grym vecka för det ska vi ha!

Om jag ändå kunde!


Fina Emma fixade vågiga shorts á la Chloe våren 2009.

En läsare frågade häromdagen om jag kunde sy och jag önskar innerligt att jag kunde svara ja på den frågan! Det kan jag dock inte och kommer nog inte att lära mig, det fattas lite tålamod. Jag skulle mer än gärna vilja designa och sy mina egna kläder men den önskan förblir troligtvis en dröm!

Alla ni som syr egna kläder där ute är grymma!

Laddar upp inför Peace & Love!


Snyggt men ändå bekvämt!

Lite valmöjligheter mellan shorts och klänningar men ändå inte för mycket packning! Jag gjorde det här kollaget i hopp om att jag skulle finna inspiration till min egen packning och det blandat med alla härliga kommentarer om P&L på facebook börjar göra mig ruskigt taggad! På onsdag styrs bilen mot borlänge och jag bör fixa packningen nu om den ska hinna följa med..

Någon av er som ska dit!?

Det kommer mera..

Fint väder, midsommarhelg, jobb och Bajen på tvn gör det lite svårare att blogga men imorgon är jag tillbaka med grym inspiration inför alla festivaler!

Inte ens solen fattades tillslut!


Under förmiddagen spelade vi i familjen spel och åt massa god mat. Det var så himla härligt och mysigt att vara i stugan och bara umgås! När kvällen tog fart åkte jag vidare till tjejerna och hade en galet rolig kväll där med lekar, snaps, sång och god mat samt dricka. En irländsk julafton råkade dock ge mig huvudvärk men det var det lätt värt eftersom vi kiknade av skratt under hela leken!

Det enda som fattas är solen..

Glad midsommar mina underbara läsare!

Himla fin midsommar-inspiration hos Emma.

Själv kör jag på en mönstrad klänning från Thailand som jag stormtrivs i! Min dag spenderas med familj sen vännerna som inte åkt iväg. U n d e r b a r t.  


Ett steg närmare, bara lite kvar!


Längst ner på minoutfit.se kan ni rösta på mig och hjälpa mig till 1: a platsen!

Alla ni som röstar skriver det här så gör jag ett tack-inlägg med länkar till alla för att visa min tacksamhet! Säg till om ni inte förstår hur man röstar :)

Underbar inspiration


Idag står vackra Vanillascented för inspirationen!


Tack Karin och blogg.se!


Visst flög statistiken uppåt igår men det var inte förrän idag jag upptäckte att jag återigen ligger på förstasidan på blogg.se! Hur roligt är inte detta!?

Med ett humör som är på topp åker jag ner till stugan och grillar med lite folk och visst hade vi tur med vädret! Underbart att få lite sol på sig :)

Älskade monki


Monki har lätt den grymmaste rean just nu om ni frågar mig!

Medan H&M får in massa godbitar så rear Monki ut en hel del av sina. Åh herre. Utöver det här finns det himla fina byxor, toppar och annat för otroliga priser! Jag undrar bara vad som hunnit gå åt.. antar att det är en del tyvärr. Ibland är det ingen höjdare att bo i en liten stad utan de bästa butikerna!

Nytt i butik


H&M producerar än en gång grymma halsband till ett billigt pris!


En tillbakablick!


Här är några av mina senaste outfits - Vilken gillar du bäst?

Trots en konstant huvudvärk igår hade jag jäkligt roligt! Det är tur att jag har så fina vänner som får mig att skratta, för det kan jag lova att vi gjorde! Madde & David bjöd på en grym fest i deras finfina lägenhet. Tack för det!

Den här dagen ska jag använda till att vila upp mig och det började bra med sömn till klockan 13.30. Det var otroligt välbehövligt! Pojkvännen, film samt ost & kex kommer förgylla min tillvaro idag. Det kan helt enkelt inte bli bättre!

Fotboll, kungabröllop och utgång!


Skor köpta för en billig peng för ett antal år sedan!

Efter fotbollen sov jag en sväng och vaknade upp lagomt till att bröllopet satte i gång och sen var jag fast. Jag har faktiskt inte varit ett dugg intresserad utan nästan lite irriterad över alla pengar som lagts på det där men åh så fint det var! Fick både en och två tårar under det fantastiska bröllopet :)

Nu är det dock dags att göra sig i ordning för kvällens bravader! Nytt smink ska läggas, den rätta musiken ska sättas på och läpparna ska bli röda. Därefter är jag klar för inflyttningsfest hos fina Madde!


Skor skor skor


pics Fashion Squad. Hon har de ultimata skorna från Jeffrey Campbell.

Har ni märkt att jag är skofantast? Man får aldrig tillräckligt och det kommer alltid nya snyggingar som man måste ha. På tal om skor, jag hittade ett par i garderoben, riktigt fynd, som jag aldrig använt så dom åker på idag när jag åker in till Örebro och kollar när min kusin från Sthlm spelar fotboll!

Kolla in senare för att se vilka det blev!

Den där Eveline!


Karin Bylunds nya praktikant på Modette!

Jag har hört att hon snart ska starta en egen blogg och det ser jag fram emot! Hon har, vad jag sett än så länge, en unik stil och verkar verkligen kunna sin grej.

Förutom alla bloggrelaterade ting så jobbar jag och står i! För första gången på ett bra tag så har jag en jobbfri helg, hur härligt är inte det!? Ska umgås med vänner och förhoppningsvis få njuta av solen. U n d e r b a r t.

Ge mig lite acne!


Columbine och Agnes sportar Acne snyggt som få.

Mest gillar jag ändå Agnes enkla outfit och inte minst hennes urfina skor från den spanska budgetkedjan bershka. 1 595 kr är förresten priset för klänningen och det är väl inte så mycket ändå? Får rådslå lite med mig själv!

Visst ska man få unna sig lite extra ibland?

SCORETT F/W 2010


Tusan vilka vackra skor Scorett tar fram till hösten!

Det är en hel del fler än de här men dessa tre var mina personliga favoriter. Kornblått har alltid varit en favorit och kilklackar likaså! En del av kollektionen kommer redan i juli medan en annan kommer i augusti. Hur som helst så ska jag ha ett par av dessa - vilken tycker ni är snyggast?

Balen för 91: orna


Här är de klänningar jag tyckte mest om under Balen 2010!

Det här är alltså vad jag gillade bäst med fokus på draperade klänningar! De vita klänningarna var omåttligt populära i år och många klädde oerhört bra i det men jag gillade den ovan bäst i och med den snygga detaljen! Favoriten är helt klart den blå längst upp, herregud vad hon passar bra i den!

Hemskt mycket tack till er som redan röstat!



Wow! Har ni sett? Längst ner på minoutfit.se kan ni rösta på mig just nu och hjälpa mig på vägen till Juni's mest omtyckta outfit :)

Ska vi göra en rolig grej utav det? Alla ni som röstar skriver det här så gör jag ett tack-inlägg med länkar till alla för att visa min tacksamhet!


En lördagskväll på statt



Såhär såg jag alltså ut i lördags. Känns väldigt Helena och jag var supernöjd!

Kika in H Ä R för mer outfits så åker jag och jobbar under tiden :)

Mönstrade byxor


Topshop levererar verkligen snygga byxor - Min favorit är den i mitten.

Vilken kväll det blev igår! Jag trivdes till fullo bland mina fina vänner. Lite ölspel, mycket skratt, gott att dricka och asbra musik. Helt enkelt en grym kväll!

Gårdagens outfit


Kika in här för mer outfits och lägg en röst ifall du känner dig snäll :)

Åh vad mycket lycka det låg i luften igår, det var alldeles underbart och ibland rann tårarna som floder! Min barndomsvän Abbe och bästa Simon var bara några av dom som jag grattade men även dom som betyder mest. Extra stort grattis till er men ni andra förtjänar också ett stort grattis!

Som tur var tror jag inte att vädret spelade någon större roll för dom igår och jag tyckte mig se att studenternas dag blev oerhört lyckad när jag jobbade på statt under natten. För ett år sen hade iaf jag den lyckligaste dagen i mitt!

En dag att fira!


STORT grattis till Simon på 20 årsdagen och studenten!

Ett stort grattis till alla er andra som tar studenten också, fira ordentligt nu :)


Dagen D - Just idag är jag stark!


En bild från gårdagens.

Jag älskar min långklänning så oerhört mycket, framförallt eftersom man kan använda den på så många sätt. Lätt sommarens bästa köp! På tal om härliga klänningar, det var så många fina på balen igår! Ska visa er någon dag :)

Nu till rubriken - Dagen D! Vet ni vad jag syftar på? Antagligen inte om ni inte är Bajen-fans: idag är spelar Hammarby mot Degerfors. Det vill säga ca 10 min från min hemstad så fotboll är alltså givet ikväll - KÄMPA BAJEN!

Balen 2009


Vill mer än gärna spola tillbaka tiden och uppleva allt på nytt!

Såhär såg jag och min vackra pojkvän ut på förra årets bal men i år är det dags att lämna över alla dessa roligheterna till 91:orna! Lyckostar..

Nu ska jag bara få det sista jobbet gjort hos Bdo sen gör jag mig i ordning för att gå och kolla på alla vackra som ska gå på just balen. Dagen avslutas tillsammans med tjejerna och något gott att dricka :) Mys!

Lite mer sommarinspiration!


Lorena Svensson visar tre enkla men ändå supersnygga sommaroutfits!

Turkos rosa beige


Tre vackra färger som är fina tillsammans!

Det blev inte så mycket fläng idag då jag ska till Bdo imorgon istället. Lite skönt ändå för då hinner jag pyssla med lite saker som jag behövde få gjort idag. Som att gå iväg och sola, jag hinner ju knappt vara ute i den riktiga solen(!), samt ta mig en springtur. Tror det kan vara nyttigt att få komma ut och rensa tankarna!


Nudefärgat och lite sommarinspiration!


Inspirationen flödar på minoutfit.se - Sania, KumpumäkiWigertstil & Auroran.

Den här dagen kommer minst sagt vara fartfylld. Först börjar jag på arkivet i Bofors för att sedan åka vidare till Gråbo Museum för mer jobb och till sist avslutar jag denna jobbdag på kontoret hos Bdo där jag bokför mammas företag.

Under tiden kanske ni kan peka ut er favorit av dessa fyra härliga outfits!?

Bustiers


Ulrika är återigen med på bloggen som inspirationskälla. 

Bustiern är absolut ett av sommarens finaste plagg, både till vardags och till fest! Det går att klä upp samt klä ner det och gör man som Ulrika på bilden slipper man visa magen ifall det är något man inte vill. Otroligt snyggt!

Själv har jag en svart från lindex men är mer sugen på en vit eller en beige. Ska gå ner på stan i veckan och kika vad Karlskoga har att erbjuda på den fronten!

En lördag i stugan


Det är precis som rubriken antyder gårdagens på bild.

Jag stormtrivs i vår stuga. Den är liten, placerad vid sjön, mysigt inredd och alldeles underbar. Igår planterade jag och mamma blommor medan pappa fixade med en himla massa. Duktigt värre!

På kvällen jobbade jag på statt och idag blir det jobb på museumet. Vilken helg va? Bara bara jobb med lite inslag av sol. Njae, ingen höjdare direkt men pengar är desto bättre. Nu ser jag istället fram emot en vecka med studentfirande!

Minoutfit.se


Tack fina ni! Det värmer att ni gillar det jag gör och jag kan absolut säga att utan er skulle det kanske inte finnas någon blogg! Återigen stort tack till er.


Det var dessutom roligt att självaste Elin Kling också gillade det, där bland alla supersnygga bloggare fanns lilla jag. Tror ni jag blev glad!? Det gjorde min kväll och jobbet på statt gick superenkelt efter den nyheten vill jag lova :)

Lycka är himla härligt och jag hoppas att ni får uppleva detta varje dag för det är ni mer än värda mina kära läsare :) Gå ut och njut av solen nu!

Mina 2 senaste köp på Myrornas



Två riktiga spontanköp som jag ska se till att matcha lite fränt!

Igår när jag och mitt hjärta slutade åkte vi direkt till stugan för att få lite sol och mitt humör var på topp! Han klippte gräset medan jag rensade ogräs och solade. Vi drack lite iste och fick lite bränna. Livet är bra härligt ibland! Drömmen om vårt eget boende känns fin och längtan är enorm. Snart smäller det!

Gå gärna in här för att ta en titt och kanske lägga en röst :)

Har ni sett vad vackert!?


Ja klart ni som är modeintresserade har sett, ett flertal bloggar har bloggat om just detta, men ifall någon har missat så måste jag visa er! Satan i gatan vad fint det är. I juli kommer det alltså. Underbara juli. Capen och väskan är riktiga kap inför hösten och färgerna överlag är helt i min smak!

Kika in imorgon för att se mina senaste second hand fynd!

Mysigaste onsdagen på länge!


Byxorna från Gina är numera favoriten i garderoben.

Har haft en toppenkväll med fina vänner och gott att dricka! Mycket skratt och massa värme fram tills myggorna och kylan kom. Fast det gjorde absolut ingenting när det hade varit så bra innan! Då kunde vi nöjda gå hem i och med att jobb väntar nu. Hoppas ni som är lediga njuter ordentligt av solen!

Du får mig att le som ingen annan


Är supernöjd med kvällens outfit - imorgon får ni en helbild!

Onsdag idag, det vill säga lillördag, det ska såklart firas så här på sommaren! Jag och några vänner ska mötas upp för några kalla och sedan gå vidare till stadens utebar för eventuella drinkar. Underbart väder och underbar kväll!

Snygga angelica


Såhär snygg blev hon under en fotografering.

Älskar flätan i håret och stylingen är mer än en 10-poängare!

Den osminkade sanningen


En typisk gå-till-jobbet-outfit. Fast brukar vara lite sminkad!

Ni får oftast outfits från helgen så jag tänkte att jag borde lägga in mer från veckan! Sagt och gjort. Dessutom borde jag klä mig mer snyggare till jobbet också.. Varför ska jag inte kunna göra det egentligen? Ska helt klart ändra på de, jag har ju t.ex mina snygga mönstrade byxor jag vill använda!

Ett stort tack till superduktiga Malin!



För några dagar sen ramla det här in genom brevlådan. Helt underbart fint.

Jag valde texten Fånga Dagen och Helena för att det står mycket för mig. Vill uppleva och få ut så mycket som möjligt av dagen! Hon är otroligt duktig och har många smycken jag skulle vilja beställa i framtiden - GÅ IN HÄR och ta en titt :)

RSS 2.0