OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Grått blandat med Kamel


väska & handskar Asos, poncho Weekday, kofta & tights Monki, linne Topshop.

iiiih. Snyggt! Linnet, skorna och koftan är solklara favoriter hos mig. Ponchon är i och för sig himla fin den med och jag har sett att fina Victoria hittade en liknande på Åhléns för bara 199 kr! K a p. Fast det jag egentligen skulle komma till var att jag rådiggar blandningen av de här färgerna!

Härnäst väntar min första skoldag på över 1 år; Nervöst men samtidigt härligt :)

Vill ha, Vill inte ha?


Fyra riktigt fina shorts från Topshop.

De senaste åren har jag struntat i att köpa de hypade skinnshortsen men nu har jag fått för mig att jag kanske vill ha ett par ändå. Tyvärr har jag bara sett korta varianter i affärerna tills jag såg de här från Topshop; perfekt längd på alla tre och de gröna är bara för fina. Synd att dom inte är gratis!

Får se, får se,. Nu ska jag hur som helst åka och jobba. Ha en bra dag :)

Hett i höst - Olika nyanser av brunt!


bilder via Lowe, Angelica samt jak and jil.

En nyckeltrend till hösten är absolut alla tänkbara nyanser i denna färg -Kamelfärgat/beige/hasselnötigt/jordfärgat/kalla det vad du vill brunt. Jag gillar't absolut! Det matchas otroligt snyggt till olika färger av grått vilket jag ska visa er i ett kommande kollage och vill du satsa på något väldigt moderiktigt i den här färgen är en kamelfärgad kappa ditt bästa köp i höst!

På måndag börjar det!


Denna dataväska fick jag från Bikbok i Sthlm, värde 150 kr!

Av någon anledning, som jag inte har en aning om vilken, är det en sak jag inte har berättat för er; På måndag börjar jag studera ekonomi i Karlstad!

Jag har laddat upp med dataväskan på bilden och imorgon får jag en bärbar dator som kommer fylla upp den. Snart är jag redo för 5 års studier!

Wow vilken fin respons!


tröja Gina Tricot, tights H&M, skor Scorett, väska Thailand.

Vet ni om hur underbara ni är alla läsare!? Jag är så otroligt glad över alla fina kommentarer i inlägget nedan och nu gäller det bara att juryn också gillar det lika mycket som ni! De skrev att så många kommentarer som möjligt var en höjdare så fortsätt gärna och skriv HÄR.

Förutom att ha kikat runt på alla andras bidrag har jag fikat med fina vänner och fått lite jobb gjort :) Kanske skulle få rummet städat när jag ändå är i farten?

Den perfekta back to work & school-outfiten


Bland annat höstens hetaste skor, moderiktig blus och rött som lättar upp!



På blogg.se kan ni läsa om Nellys tävling som gick av stapeln idag där man alltså har chansen att vinna 3 000 kr att shoppa för genom att göra en perfekt skol/jobb-outfit! Jag är med och tävlar! Vill du också vara med? Klicka dig då in HÄR så står allt du behöver veta!

VAD TYCKER DU OM MIN OUTFIT?
Är det något du skulle kunna använda till jobbet?

30 kommentarer krävs för att man ska ha en chans att vinna
- så jag är er evigt tacksam om ni lägger en kommentar om vad ni tycker om min outfit!


Redo för hösten!


Två av de nya köpen från Sthlm!

Med en stickad halsduk att ha snyggt över huvudet och en stor mysig tröja är jag redo för hösten. Jag älskar färgerna då de känns otroligt höstiga!

Idag ska jag till frisören och klippa samt färga håret men vet inte alls hur jag vill göra. Beslutsångest som vanligt! Funderar på att låta henne välja helt och hållet.. Varför ska det alltid vara så svårt!?

You make it so much easier when life gets hard


kavajen är ett av fynden från Stockholm, köpt på Beyond Retro!

Efter att ha känt mig lite rastlös under förmiddagen fick Johanna med mig ner på stan där vi kikade i de få butiker som finns och tog en fika. Himla mysigt! Vi två plus våra pojkvänner har precis gjort tacos som vi ska njuta av nu i väntan på Bajen och därefter blir det kanske lite kortspel eller liknande :)

Strålande sol och fina bilder




tre härliga bilder från
Nasty Gal, Angelica och Knight cat.

Jag hade en superbra dag i Stockholm med grym shopping, som ni ska få se vid ett senare tillfälle, samt bra sällskap! Väl hemma blev det stressigt inför utgången men iväg kom jag och förfesten var riktigt trevlig. Gårdagen var dock inte alls rolig och det tog lång tid innan jag kände mig som en människa igen!

Idag är det som tur är mycket bättre och det är dessutom sol - Hur skönt!?

Next In Fashion


gå in här och se och läs mer om hela tävligen!

Medan jag åker till Stockholm får ni kika på detta som är samtliga finalisternas bidrag i andra delfinalen av Next in Fashion. Jag tänkte bara flika in lite snabbt med att nr 1 (Zahra med Linda) och nr 4 (Mira med Madelene) är mina favoriter den här gången men överlag hoppas jag att vinsten går till Hilda!

Nu tänker jag ha en skön dag i huvudstaden med min pojkväns mor och syster. Beyond retro, H&M och Topshop är ett måste men annars ska det bara bli härligt att strosa runt! Hoppas ni får en grym lördag!

PRomotion EXPO mässan


Det här bar jag på onsdagskvällen då jag och Linda åkte på grillfest tillsammans med många andra från PRomotion EXPO mässan. God mat, underhållande människor, mycket skratt och dans tills stängning får sammanfatta kvällen!

Det var himla roligt att få komma bort några dagar för att träffa många nya människor, titta på produkter och samla på sig många spännande intryck :)

Lindex levererar


Lowe framhäver jackan på ett alldeles ypperligt sätt.

Den här ombloggade och grymma jackan finns att köpa på Lindex för 799 kr! Jag tror bestämt att jag behöver en varm jacka då jag tänker kassera den jag har använt de tidigare åren. Hoppas att den finns kvar i Sthlm till helgen då jag åker dit för då blir det kanske och förhoppningsvis ett köp!

Bilder och text från mina dagar i Jönköping kommer för övrigt inom kort :)

Vagabond 2010



Underbara skor från Vagabond som jag och Elin kikade på tidigare i veckan!

På tal om skor så har jag 3 stycken med mig inför trippen till Jönköping som varar i 2 dagar.. Mina tre favoriter dessutom, allt för att vara så fin som möjligt! Mässa, grillfest, hotellfrukost och ännu mera mässa väntar där nere :) Man skulle kunna kalla det jobb men jag väljer att se det som nöje!

Snart kan jag njuta av lite ledighet!


skjorta H&M, väska Lindex, halsband Ny Design, skor Scorett.

Efter en lång slappardag igår åkte jag & Marcus till Elin & Björn för en spelkväll som blev precis lika rolig som alla de andra stunderna vi har med dom! Vi har haft tur som fått lära känna så otroligt fina människor.

Sitter och kikar in första dagen från modeveckan just nu och hoppas på att kunna hitta några fina bilder att inspirera er med i eftermiddag! Först ut är dock jobb och det är sista arbetsdagen på två hela veckor - Helt fantastiskt!!

Att satsa på till hösten!


pic från Caroline.

Jäklar vilken 10-poängare! Färgen burgundy alltså. Helst av allt skulle jag nog vilja hitta en skjorta i den färgen men en stickad tröja eller ett linne vore inte heller helt fel! Kika in hos Caroline för att se vart allt kommer ifrån :)

Spontanutgång, kräftskiva och jobb!


Detta bar jag upp igår när det blev spontanutgång med vännerna.

Stressig dag idag. Till och börja med så här jag stått och gjort en paj nu på morgonen inför mammas kräftskiva som även jag ska vara med på ikväll; Mums! Snart ska jag till jobbet, snabbt efter det ut till en butik som jag har hört ska ha fina saker och därefter blir det kräftskiva fram tills jag börjar jobbet på statt!

Ett skepp kommer lastat med inspiration!


NASTY GAL är absolut en av mina favoriter när det gäller inspiration.

När jag ser det här vill jag ha sommar året runt för tusan vad snyggt det är! Hade jag varit miljonär hade jag inte tvekat en sekund, då hade jag lätt beställt ett högt antal plagg därifrån! Grymt bra utbud och snygga bilder.

För övrigt så såg jag och Marcus Back to cold mountain igår och skådespelarna som är med (Jude Law, Nicole Kidman & Renée Zellweger) är makalösa. Den är helt klart en utav mina favoritfilmer numera.


Lite mera höst!


Skinn, djurmönstrat, rött, fårskinnsjackor och olika nyanser av brunt.

Ett litet inspirationskollage bara. Varken fårskinnsjackor eller ett par tighta röda läderbyxor känns jag men man ska aldrig säga aldrig! Däremot kan jag absolut tänka mig att matcha rött med beige på olika vis, de färgerna går himla bra ihop. Ett exempel på det ser vi här i ett av mina tidigare inspirationskollage!

Vad säger ni, kommer ni satsa på röda läderbyxor till hösten?

Här är dom, mina godingar!


Citat av Michaela: det vackraste som finns efter kärlek och sommarnätter och paris.

Skor. Hon har så rätt, så rätt. Det finns ingen i hela världen som skriver så vackert som hon gör och nu pratar jag inte bara texter om ett par skor utan framförallt om kärlek överlag. Läs hennes blogg!

Tillbaka till skorna! Jag skriver inte lika fint som hon gör men jag vet att de här skorna är JAG och till det priset jag hittade dom för så är jag ännu nöjdare. Vi kommer spendera många dagar och kvällar tillsammans vill jag lova! 

Walking on a dream



pics weheartit. Lika härliga bilder som alltid.

Jag har spenderat min dag med finaste familjen samt pojkvännen och tillsammans har vi ätit kräftor, plockat svamp & blåbär, bakat paj, ätit svampmackor och sett den underbara filmen Karate Kid. Hur charmig är inte With Jaden Smith för övrigt!? Har ni inte sett den så tycker jag att ni borde göra det!

Jag är kär, lycklig och oerhört glad över att ha så fina nära & kära. Kärlek!


the shoes in my dreams.


Det bästa köpet jag har gjort på väldigt, väldigt länge.

Igår var min första lediga dag på 3 hela veckor så jag och Mackan åkte till Örebro där vi njöt av varandras sällskap, strosande i affärer och god glass. Precis vad jag behövde och på köpet fick jag med mig världens vackraste skor hem. Ni ska få se bilder så småningom! Kan inte bli mer nöjd så här.

Trots halsont och huvudvärk lyckades jag på något vänster bli festsugen tillslut och tur det eftersom jag hade så jäkla roligt! Vår vän Wictor bjöd på 20-års fest och det var ingen dålig sådan. Otroligt bra dag helt enkelt! 

Små små drömmar


Har blivit helt kär i inredning och precis såna här detaljer vill jag ha!

Jag längtar fortfarande nåt så enormt efter en egen lägenhet, just för att kunna inreda den med saker som dessa. Har fått en dille på det och jag älskar't. Jag hoppas bara på att Mackan ska tycka om det lika mycket som jag ;)


Eveline fortsätter prestera!


bilder via Karin Bylund. Modellerna är Eveline och okänd från stan.  

Ja, det blir många bilder på andra i min blogg samt på deras outfits men jag bara måste visa er vissa saker! Till exempel det här. F a n t a s t i s k t. Mönstrena och färgkombinationerna är makalöst fina.

Sen att jag jobbar på ett museum varje dag och måste bära strikta, rätt tråkiga, kläder är en annan femma. Till helgen blir jag dock ledig och ska försöka finna inspiration att bära upp riktigt snygga kläder!

Kläder, väder och en drömresa.


topshop gör mig sugen på sommarkläder trots höstvädret!

Känns det inte lite mer som höst än sommar? Regn, blåst, moln och lite sol om vartannat. Hoppas augusti kan rycka upp sig lite och ge oss bra väder den sista riktigt sommarmånaden! Det jag skulle komma till var de här bilderna, de är himla fina och härliga tycker jag. Blommiga shorts ligger högt upp på min vill-ha lista just nu. Speciellt efter att ha sett ett par på fina Ulrika!

När jag ändå håller på och pratar om väder kan jag avslöja att jag, min kära pojkvän och mina föräldrar har bokat och betalt en resa till underbara Thailand i februari! Tre härliga veckor blir vi borta och gud så jag längtar!

Putte i Parken 2010


fy fasen vilka bra dagar - helt underbara!

Grymma band i form av The Sounds, Hoffmaestro, Melissa Horn, The Hives och många fler. Underbara människor och framförallt alla fina vänner samt pojkvän. Tusan vad bra ni är! Vi har dessutom ätit och druckit gott i mängder. 

Det finns helt enkelt inget att klaga på (om man bortser från regnet..)!

RSS 2.0